gamer hd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλουτσικη ειναι και αυτη , δες και κορσαιρ α50 Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Και ναι πιστευω θα χωραει Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ναι αλλά δεν είναι από Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ρώτα στο pc1 αν έχουν διαθέσιμη την hyper αν σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Κάτι γίνεται με αυτό και κάτι μου λέει ότι αν υπάρχει θα αγκαρέψω τον πατέρα μου να πάει να την πάρει. Πάντως δεν θα την πάρω άμεσα την ψύκτρα γιατί δεν έχω λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ε όταν θα έχεις θα ξέρεις οτι έχεις την επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ξεθάβω το θέμα μου αλλά έχω νέα. Πήρα από τον αδερφό μου την akasa nero και θέλω να δείτε τις θερμοκρασίες μου. Τι λέτε? Επίσης μετά το Πάσχα θα βάλω άλλη πάστα γιατί αυτή που είχα ήταν πολύ λίγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Θεος εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα