veteranos123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Την Τρίτη έβαλα τον intel core2 quad Q6600 στο pc της υπογραφής μου και κοιτώντας τις θερμοκρασίες είδα ότι δεν είναι ίδια σε όλους τους πυρήνες.Είναι φυσικό αυτό?Παραθέτω και μια φωτογραφία από το hw monitor και η πάστα που έβαλα είναι η Artic silver ceramic 2 και την πάστα δεν την άπλωσα αλλά την άφησα να απλωθεί μόνη της όταν ακουμπήσει πάνω της η ψήκτρα. Είναι σωστό αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μια χαρα μου φενονται...τρεξε και ενα prime95 να δουμε και που φτανουν σε full load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Πειράζει να τρέξω το occt? Απλώς μου κάνει εντύπωση αυτή η διαφορά που έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 <p>Πειράζει να τρέξω το occt?</p> Οχι , μια χαρα ειναι και αυτο Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 τρεξε οτι θες.απλα να δουμε θερμοκρασιες σε full load. Η διαφορα δεν πειραζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 οκ.Το τρέχω και επανέρχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 <p>οκ.Το τρέχω και επανέρχομαι.</p> Καλη τυχη και τρεξε το λινπακ οχι το απλο Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 οι πυρήνες έχουν άλλη θερμοκρασία γιατί έχουν διαφορετικό load, εγώ πάντα ως όρισμα παίρνω την core max θερμοκρασία, τρέξε καλύτερα το hw info για να βλέπεις και την χρήση που κάνουν οι πυρήνες παράλληλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Την Τρίτη έβαλα τον intel core2 quad Q6600 στο pc της υπογραφής μου και κοιτώντας τις θερμοκρασίες είδα ότι δεν είναι ίδια σε όλους τους πυρήνες.Είναι φυσικό αυτό?Παραθέτω και μια φωτογραφία από το hw monitor και η πάστα που έβαλα είναι η Artic silver ceramic 2 και την πάστα δεν την άπλωσα αλλά την άφησα να απλωθεί μόνη της όταν ακουμπήσει πάνω της η ψήκτρα. Είναι σωστό αυτό? αν ηταν συνεχεια ιδια η θερμοκρασια σε ολους τους πυρηνες θα επρεπε να ανησυχεις μηπως τα χουν παιξει οι σενσορες σου ειναι φυσιολογικοτατο να ειναι διαφορετικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Τις βλέπω λίγο τσιμπημένες. Το ανεμιστηράκι το έχω ρυθμισμένο από το bios στο sillent. οι πυρήνες έχουν άλλη θερμοκρασία γιατί έχουν διαφορετικό load, εγώ πάντα ως όρισμα παίρνω την core max θερμοκρασία, τρέξε καλύτερα το hw info για να βλέπεις και την χρήση που κάνουν οι πυρήνες παράλληλα... Θα το τρέξω και θα ποστάρω φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 <p>Τις βλέπω λίγο τσιμπημένες. Το ανεμιστηράκι το έχω ρυθμισμένο από το bios στο sillent.</p> Κοιτα ειναι η ψυκτρα που δεν βοηθαει... Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Τις βλέπω λίγο τσιμπημένες. Το ανεμιστηράκι το έχω ρυθμισμένο από το bios στο sillent. δεν ειναι επικινδυνες θερμοκρασιες αυτες και τι καλυτερο αλλωστε να περιμενεις απο στοκ ψυξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Τις βλέπω λίγο τσιμπημένες. Το ανεμιστηράκι το έχω ρυθμισμένο από το bios στο sillent. δεν ειναι επικινδυνες θερμοκρασιες αυτες και τι καλυτερο αλλωστε να περιμενεις απο στοκ ψυξη; Αυτο ειναιι χειροτερο απο τη στοκ...Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 δεν ειναι επικινδυνες θερμοκρασιες αυτες και τι καλυτερο αλλωστε να περιμενεις απο στοκ ψυξη; Δεν είμαι με stock.Την Xigmatek Apache έχω. Και μια φωτογραφία από το hw info που ήθελε ο φίλος spirosd2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 αα τωρα προσεξα οτι εχει βαλει αλλο cooler.. δεν ξερω ομως τι μερος του λογου ειναι αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα