Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, καλημέρα σε όλους.

Το σύστημα της υπογραφής  όλα comple και υπάρχει θέμα με τον vlc. Παίζει comple γενικά δεν υπάρχει θέμα, στα mkv αρχεία όμως όταν θέλω να το προχωρήσω σε ένα σημείο στην μπάρα κάτω, παγώνει η αναπαραγωγή  όχι ο vlc όμως  μόνο η αναπαραγωγή .. Γενικά αν το αφήσω από την αρχη μέχρι τελος να παίξει ολα ενταξυ, αλλά αν το προχωρήσω σε αλλο σημείο αμέσως freeze.... Δοκίμασα να ενεργοποιήσω την επιτάχυνση GPU αλλά παλι τα ιδια... Καμιά ιδέα...???

Δημοσ.

απο οτι φαινεται εχεις την τελευταια εκδοση 2,05 και σε μενα το κανε αυτο, βασικα αμα παρατηρησεις θα δεις απασχολει τον σκληρο για μερικα δευτερα και μετα θα συνεχισει κανονικα την αναπαραγωγη αυτο μαλλον το κανει γιατι μετραει τα metadata του αρχειου, θα πας στις ρυθμισεις,εισοδος και codecs και αποτσεκαρεις την προφορτωση αρχειων MKV στον ιδιο καταλογο

Δημοσ.

Βασικά φίλε μου Κώστα, η παρατήρηση - ερώτηση όπως πολύ σωστά έκανες, συμπέρανα οτι το κάνει μονο σε ορισμένα....! 

Δημοσ.

Σίγουρος δεν είμαι, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι πρόβλημα ειδικά τού vlc. Σε κάποια - λίγα - mkv, έχω παρατηρήσει κι εγώ το ίδιο φαινόμενο και με άλλους media players (bs, gom, wmp...)

Δημοσ.

Οπότε μάλλον προκύπτει η αποκωδικοποίηση μερικών αρχείων. Θα δοκιμάσω να αφαιρέσω τον dts απο εναν mkv και να τον κάνω ac3 να δω αν θα το ξανακάνει και θα σας ενημερώσω.

UPDATE:

Επιβεβαιώνω πως τελικά απευθύνετε ο ηχος DTS, και οχι ο VLC η το MKV. Αφαίρεσα τον DTS απο το MKV, τον αντικατέστησα με AC3 και ολα άψογα. οπότε θα πρέπει να την ψάξουμε στης ρυθμίσεις του ήχου...

Δημοσ.

Σε μερικά mkv, συνήθως αρχεία WEB-DL, το πρόβλημα που μου παρουσιάζει εμένα είναι ότι δεν σ' αφήνει να πας με την μπάρα την ταινία μπροστά. Σε ξαναπάει στην αρχή. Συμβαίνει πολύ λίγες φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...