Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το amazon έχει την παρακάτω σύνθεση στις 300 λίρες. Με ελληνικό ΦΠΑ πάει 308 λίρες, κοντά στα 360 ευρώ.

Shinobee 4 Core Gaming Desktop

Στην περιγραφή αναφέρει :

1. MSI 760GM-P23 FX
  2. BeQuiet super Silent 350W PSU
  3. 8 GB DDR3
  4. NVIDIA Geforce GTX 550 Ti 3 GB

Τέλος αναφέρει και win7 οπότε θα είναι και με λειτουργικό.

Δημοσ.

Είδα κάτω από τον τίτλο που δίνει τις επιλογές:

• FX4 Core 4100, 8Gb
  • FX4 Core 4100, 8Gb, Win7
  • X3 8450+, 2Gb

Όπως και να έχει σωστή παρατήρηση terry308!! :-D

Δημοσ.

Mε 360 ευρω? Η τιμη ειναι αρκετα καλη, γενικα αξιζει τα λεφτα του, αλλα μη περιμενεις gaming αξιωσεων. Το μονο που με χαλαει ειναι η μητρικη, για μενα αποτελει deal-breaker. Και ο επεξεργαστης δεν ειναι η καλυτερη επιλογη.

• Like 1
Δημοσ.

Mε 360 ευρω? Η τιμη ειναι αρκετα καλη, γενικα αξιζει τα λεφτα του, αλλα μη περιμενεις gaming αξιωσεων. Το μονο που με χαλαει ειναι η μητρικη, για μενα αποτελει deal-breaker. Και ο επεξεργαστης δεν ειναι η καλυτερη επιλογη.

Δίκιο!! Και εγώ το βλέπω σαν τίμια λύση χωρίς να περιμένω ότι θα τρέχω "νερό" το crysis με όλα ανοικτά.. Αν ήταν έτσι όλοι τέτοια pc θα είχαμε.

Δημοσ.

Τιμες Ελλαδος
ΜΟΒΟ

CPU

RAM

DVD-R

PSU

HDD

Συνολο αυτα 320 γιουρια ... βαλε κ ενα κουτι με 40ε ... 360 ... την καρτα γραφικων ας την κοστολογησουμε στο 100αρικο.Οποτε παμε στα 460.Και ολα αυτα με τιμες Ελλαδος για τα συγκεκριμενα προιοντα.Εχω την αισθηση οτι με 4 κατοσταρικα μπορει καποιος να κανει δικια του συνθεση και να αποκτησει μεγαλο value for money με τις επιλογες του.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά έχει Windows ή όχι; Και άμα έχει θα γίνονται ελληνικά;

Μου φαίνεται θα το χτυπήσω έχει δεν έχει Windows

Δημοσ.

Τελικά έχει Windows ή όχι; Και άμα έχει θα γίνονται ελληνικά;

Μου φαίνεται θα το χτυπήσω έχει δεν έχει Windows

Νομίζω μόνο με ερώτηση στο amazon θα μας λυθεί η απορία 100% για το αν έχει ή όχι.

Για να γίνουν ελληνικά τα windows 7, θεωρητικά πρέπει να είναι ultimate ή enterprise. Όσον αφορά τα home έχω πετύχει κάτι παλιά posts ( πχ εδώ ) που όμως δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.

Δημοσ.

Τιμες Ελλαδος

ΜΟΒΟ

CPU

RAM

DVD-R

PSU

HDD

Συνολο αυτα 320 γιουρια ... βαλε κ ενα κουτι με 40ε ... 360 ... την καρτα γραφικων ας την κοστολογησουμε στο 100αρικο.Οποτε παμε στα 460.Και ολα αυτα με τιμες Ελλαδος για τα συγκεκριμενα προιοντα.Εχω την αισθηση οτι με 4 κατοσταρικα μπορει καποιος να κανει δικια του συνθεση και να αποκτησει μεγαλο value for money με τις επιλογες του.

Για βάλε και όλα τα μεταφορικά μιάς και παραθέτεις το απολύτως φτηνότερο κατάστημα κάθε φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...