Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα... αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το pc μου... Όπως λέει και ο τίτλος μου κάνει κάποια κολλήματα σε άκυρες στιγμές και χωρίς να τον "πιέζω" ιδιαίτερα. Έχω κάνει όλα τα updates σε hardware και bios. Ο δίσκος μου, σύμφωνα με το hard disk sentinel, έχει 40% υγεία αλλά δεν παρουσιάζει bad sectors και έχει 100% perfomance. Επίσης, κάτι άλλο περίεργο... μετά το τελευταίο format που του έκανα πριν κανένα μήνα περίπου πέρασα λίγο περισσότερα προγράμματα απ'ότι συνήθως αλλά η ram δείχνει πολύ ποιο γεμάτη... δγλαδή εκεί που ήταν 38% χρήση τώρα έιναι 58-60% αλλά με τον ίδιο αριθμό προγραμμάτων να τρέχουν κατά την εκκίνηση...

Ο δίσκος και η ram είναι αυτά της υπογραφής μου. Η Ram έιναι 4gb single channel

Δημοσ.

όμως όταν τρώει κόλλημα δεν ανταποκ΄ρινεται καθόλου... το λαμπάκι που δείχνει ότι υπάρχει δραστηριότητα στο δίσκο είναι τελέιως σβηστό και δεν ανταποκρίνεται τίποτα κυριολεκτικά, ουτέ καν το caps lock tongue.png

Δημοσ.

Δοκίμασε και ένα άλλο καλώδιο sata και γενικά έλεγξε όλες τις συνδέσεις.Δώσε και φωτό από το hd sentinel

Δημοσ.

Δοκίμασε και ένα άλλο καλώδιο sata και γενικά έλεγξε όλες τις συνδέσεις.Δώσε και φωτό από το hd sentinel

Δοκίμασα με το δικό σου... Προς το παρών πάει καλά αλλά το θέμα με τη ram παραμένει...

Δημοσ.

αν δεν βρεις λυση κανε και μια επυδιορθοση δησκου με δεξη κλικ στον σκληρο κανε μετα επανεκινιση και αστο να ψαξει για σφαλματα..αν ειναι ο δησκος 500gb τραβα καμια βολτα μην περιμενεις να τελιοσει αμεσα και κειτα πριν φυγεις να μην παει σε αναστολη λειτουργειας ρυθμισετο αυτο.!! *αα πεζει να σου ανεβαζει και θερμοκρασια ο επεξεργαστης σου ελενξε προτα αυτο πριν κανεις το οτιδηποτε..!!

Δημοσ.

Δοκίμασα με το δικό σου... Προς το παρών πάει καλά αλλά το θέμα με τη ram παραμένει...

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο ιο.

Δημοσ.

αν δεν βρεις λυση κανε και μια επυδιορθοση δησκου με δεξη κλικ στον σκληρο κανε μετα επανεκινιση και αστο να ψαξει για σφαλματα..αν ειναι ο δησκος 500gb τραβα καμια βολτα μην περιμενεις να τελιοσει αμεσα και κειτα πριν φυγεις να μην παει σε αναστολη λειτουργειας ρυθμισετο αυτο.!! *αα πεζει να σου ανεβαζει και θερμοκρασια ο επεξεργαστης σου ελενξε προτα αυτο πριν κανεις το οτιδηποτε..!!

Αυτό με τον επεξεργαστή παίζει γιατί τον χρησιμοποιώ αρκετά τον επεξεργαστή και έχω γύρω στον 1μιση χρόνο να αλλάξω πάστες και να κάνω το σχετικό καθάρισμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...