theoritikos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Ξέρετε πώς θα ενεργοποιήσω το gprs στο nokia 3510i? Δίνω τις ρυθμίσεις της Βοντα, αλλά όταν πάω να συνδεθώ λέει gprs conection not available. Έχω cu. Mήπως πρέπει να πάρω τηλέφωνο κάπου για να ενεργοποιθεί?
gbras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Τι ωραια που θα ηταν να ειχαμε και στο καρτοκινητο GPRS. Ελα ομως που δεν γινεται!!! :roll: Πρεπει να κανεις συνδεση για να εχεις GPRS
ipparxos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Ξέρετε πώς θα ενεργοποιήσω το gprs στο nokia 3510i? Δίνω τις ρυθμίσεις της Βοντα, αλλά όταν πάω να συνδεθώ λέει gprs conection not available. Έχω cu. Mήπως πρέπει να πάρω τηλέφωνο κάπου για να ενεργοποιθεί? Κι όμως υπάρχει GPRS στα CU αλλά μόνο για wap. Δεν ξέρω λεπτομέριες. Αν σ' ενδιαφέρει κάλεσε την εξυπηρετηση πελατών. Αν θες για internet πρέπει να κάνεις σύνδεση με πάγιο σε Cote ή Stet για να μην έχεις και χρονοχρεώση.
theoritikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Τιιι?? Δεν έχει gprs η καρτοκινητη της Βοντα? Φτου!
ATG Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Τιιι?? Δεν έχει gprs η καρτοκινητη της Βοντα? Φτου! Ipame kalese 1251 na sto energopiisun!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.