Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!  Εχω ενα θεμα εδω και πολυ καιρο αλλα δεν εχω βρει λυση ακομα, οποτε ελπιζω στη βοηθεια σας. Το Pc μου εχει θεμα με τα παιχνιδια. Εδω κ ενα χρονο προσπαθω να παιξω το Assassins creed revelations και οτι και να κανω (εχω δοκιμασει τα παντα αρα ειναι θεμα hardware) μου βγαζει το γνωστο προβληματακι με τη μαυρη οθονη. Το θεμα αυτο το κανε και με το προηγουμενο AC προς το τελος του, και το κανει και με το επομενο το AC III. Επισης εβαλα σημερα το dear esther και κανει κατι παρομοιο και κει (ενω οι sims πχ παιζουν σχεδον κανονικα).
My specs :
Intel i7 2.67GHz
3 GB ram
windows 8 64bit (το προβλημα το εκανε και με xp και με windows 7 )

nvidia gtx 275

Σε αλλους με ιδια καρτα παιζει, οποτε ειναι ή η ραμ ή ο επεξεργαστης... Ποιο απ τα 2 λετε εσεις? με μια παραπανω ραμ η overclocking εχω ελπιδες??

Δημοσ.

μάλλον είναι θεμα driver γραφικών, αυτά τα παιχνίδια εγώ τα παίζω μια χαρά με συστημα του 2009!

Δημοσ.

ποιο τροφοδοτικο εχεις?

πολύ πιθανόν είναι να φταίει το τροφοδοτικό γιατί περνάω κάτι παρόμοιο με εσένα με την 6850 σε ένα cx430 όταν ζορίζεστε μάλλον απλά δεν δίνει σήμα... σου πάει το fan στο 100% όταν βγάζει την μαύρη οθόνη ?

Δημοσ.

Πόσα Watt είναι το τροφοδοτικό σου? Εχεις συνδέσει και τα δύο 6πινα τροφοδοσίας πάνω στην κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Εχω ενα chieftech 750w. Πολυ σωστο αυτο που λετε γιατι οταν μαυριζει για να επανελθει μου βγαζει την dvi πανω και μερικες φορες το power supply σα να αποσυνδεεις και να επανασυνδεεις την οθονη.. Αλλα γινεται να φταιει αυτο που παγωνει κ το game? αυτο για το φαν πως θα το δω? οι υποδοχες ναι, δεν τις εχω συνδεσει εγω ειπαμε :P αλλα ειναι κ οι 2 συνδεδεμενες

Δημοσ.

Με οδηγους ναι εχω ψαχτει, μονο ηχου εχω καποιες αμφιβολιες. τις θερμοκρασιες δεν ξερω να τις βλεπω. με τα assassins τα 2 μου βγαζει μαυρη οθονη και κολλαει τελειως, με τα sims κολλαει για λιγο κ επανερχεται. Οταν ξεκινησε το προβλημα με το ACbrotherhood εκανα το εξης : ειχα συνδεδεμενη την tv με Hdmi σαν 2ο display, οταν εβγαζε μαυρη οθονη την ανοιγα ή την εκλεινα και ξεκολλουσε.

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να φταιει και το τροφοδοτικο σου  καντο μια μετρηση ή πηγενε καπου να σου το κοιταξουνε,  δεν ειναι και το καλυτερο

Δημοσ.

τι τροφοδοτικο να παρω αν παρω καινουριο?? :D
επισης, κανενα συστημενο μαγαζι θεσσαλονικη?

Δημοσ.

τι τροφοδοτικο να παρω αν παρω καινουριο?? :D

επισης, κανενα συστημενο μαγαζι θεσσαλονικη?

κοιταξε πρωτα τι φταιει  σιγουρεψου και μετα πανε σε τροφοδοτικο, αλλα το συγκεκριμενο δεν ειναι καλο, ξερω τι λεω παντος μην το παιρνεις οτι φταιει σιγουρα αυτο,  τωρα για μαρκα τροφοδοτικου  παρε corsair  tx  ή κανενα cooler master τωρα για μαγαζι απο θεσσαλονικη το μονο σιγουρο ειναι μην διαλεξεις το πλαισιο, πηγενε σε αυτο που λεει το παιδι πιο πανω ή κανενα μουλτιραμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...