Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σου είμαι υπόχρεος φιλε μου.. πραγματικά σε ευχαριστώ παρα πολύ... 2-3 ερωτησούλες ακόμα αν γίνεται...

η extreme 4 η μητρική κάνει 12 φράνκα παραπάνω. επίσης ο 8350 είναι 30 φράνκα πιο πολλά και αν βάλω σκληρό με 1tb με 64mb είναι αλλα 10 φράνκα. πέρα από τον σκληρό, που σίγουρα θα τον χρειαστώ γιατί 500 δε φτάνουν, τα αλλα δυο αξίζει να πάρω αυτά που σου γράψα η δε θα υπάρχει στην ουσία καμια διαφορα?
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
γεια και πάλι. είχαμε πάσχα εδώ, πήγα διακοπουλες και ξαναγύρισα. οποτε τώρα επανήλθα στο θέμα του pc. τελικά κατέληξα σε σταθερό. οποτε xmorsx και φυσικά σε οποιον άλλο μπορεί να βοηθήσει ετοιμάζομαι για παραγγελια. ας επαναπροσδιορίσω λοιπόν τη χρήση που θα κάνω. όχι απαιτητικά προγράμματα, ταινίες και αρκετό lol. που από όσο ξέρω δεν είναι ιδιαιτερα απαιτητικό αλλα θα θελα να το παίζω σε full hd οθόνη και αν γίνεται full effects. τώρα από κει και πέρα  κάνα παιχνιδάκι ακόμα θα βάλω πιο μετά.. αλλα δεν έχω ιδιαιτερα απαιτήσεις σαuτα ας μη τα παίζω full, δε με πειράζει. οι απαιτήσεις οποτε δεν είναι ιδιαιτερα υψηλές, από κει και πέρα όμως δε θα θελα σε ένα χρόνο να σέρνεται. γενικά το budget είναι ευέλικτο. δηλαδή από 600 φράνκα μέχρι 900. επαναλαμβάνω, πως δε θέλω το καλύτερο που μπορώ να πάρω σε αυτά τα λεφτά, αλλα το πιο value for money. μια συνάρτηση του να κάνω όμορφα τη δουλειά μου, να έχω κάποιο βάθος χρόνου, και να μη πληρώσω τσάμπα λεφτά για ελάχιστα καλύτερα μοντέλα. θυμάμαι όταν είχαν πρωτοβγεί οι i7 που είχε  ένα μοντέλο πάνω από τον i920 κοντά τα διπλάσια λεφτά... αυτά, επίσης θέλω και οθόνη 24-27 inch (οποτε σύνολο μέχρι 1000-1100 φράνκα). ssd αν δε βγαίνω τώρα θα τον βάλω πιο μετά.. η σύνθεση που μου χες κάνει στο παρελθόν ήταν παρα πολύ καλή, απλά με τα τελευταία στοιχεια θα θελα να δω αν αλλάζει κάτι και τι. επίσης overclock δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω.. 

σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και οποιον άλλο πιθανά ασχοληθεί..

ps. είμαι ελβετία, οι αγορές όλες κατά προτίμηση από www.digitec.ch 1 φράνκο = 0.82 euro

Δημοσ.

είσαι άρχοντας! οι i5 λες δεν αξίζουν? και 660gtx όχι 7870 ε?  επίσης 530w φτάνουνε η να παρω παραπάνω?

Στα χρηματα του ο 8320 ειναι καλυτερη επιλογη. Η 660 εχει ανταγωνιστικοτερη τιμη απο την 7870 στο digitec, επισης ειναι υλοποιηση της Gigabyte με 3 χρονια εγγυηση εναντι της 7870 XFX που εχει πιο απλο συστημα ψυξης και δυο μονο χρονια εγγυηση. Τα 530W φτανουν και περισσευουν. SLI με την μητρικη που εχεις δεν προκειται να κανεις ετσι κι αλλιως, ηδη η 660 ειναι massive υπερβολη για το lol, ολα τα καινουρια παιχνιδια τα παιζει στο maximum ή εστω εκει κοντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...