Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το Samsung Galaxy S IV

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοείς σαν αυτό που έκανα για να δείξω πόσο σέρνεται το Note 2 σε σχέση με το iPhone 5 και πήρα την τρομερή απάντηση ότι "οι εφαρμογές που έδειξα έτυχε να είναι πιο optimized για iOS"; Ακόμα ψάχνω τις εφαρμογές που είναι optimized για android αλλά περιέργως, δεν έχω βρει καμία!... γιατί δεν υπάρχει καμία! Γιατί όλο το android σέρνεται!

Για το note φταίει αρκετά και η samsung με το βαρυ της ui!

Δε γίνεται το nexus 7 να το εχω δυο μηνες τώρα,με 0 lag με άψογη και απροβληματιστη ανταπόκριση με 2 user accounts και το σμουθ του νερακι και απο την αλλη το sgs3,απο την πρώτη εβδομαδα χρήσης να εχω lagαρισματα,μερικές φορες αδικαιολόγητες καθυστέρησεις και να πίνει την ram σαν το νερο!!!

Ετσι οπως παει το touchwiz θα κατασπαράξει το sense στο θεμα βαρυ ui!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 490
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μην το παίζεις ειδικός στις επιλογές των άλλων. Ειδικά όταν δεν με γνωρίζεις ούτε και ξέρεις τι δουλειά κάνω. Είναι σα να σου πω εγώ πως "'εχεις χάσει τη μπάλα"!

Τα υπόλοιπα που λες είναι "θεωρίες"! Ό,τι και να κάνεις με μια συσκευή των 200 ευρώ ΔΕΝ θα έχεις σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα που περιγράφεις. Έχεις ξεχάσει πως μιλάμε για μια συσκευή τηλεφώνου που την κουβαλάμε συνεχώς μαζί μας ΚΑΙ για προσωπική ΚΑΙ για επαγγελματική χρήση. Και αυτά που περιγράφεις κάνουν τη συσκευή άχρηστη για σοβαρή χρήση.

PS: Παράδειγμα: στο xperia Z με την τρελή full hd ανάλυση της οθόνης, άνοιγα μια σελίδα στον chrome (που δεν είναι καθόλου smooth btw) και δεν μπορούσα να δω το περιεχόμενο χωρίς να κάνω κάποιο zoom! Ενώ ταυτόχρονα στην "ταπεινή" οθόνη του ip5 φαινόταν μια χαρά. Αυτό είναι μόνο μια μικρή λεπτομέρεια που σε άλλους μπορει να μοιάζει ασήμαντη αλλά για μένα είναι θέμα...

:)

αν τεκμηριώσεις την φράση "έχω χάσει την μπάλα" θα το δεχτώ. αλλά από τεκμηρίωση μηδέν. δεν είναι θεωρίες είναι πράξεις. όσο κι αν κλείνεις τα μάτια σε κάτι υπαρκτό, αυτό θα συνεχίζει να υπάρχει, είτε το δέχεσαι είτε όχι. όπως εγώ δέχόμαι ότι το γιωτόφωνο είναι ένα καλό κινητό κι ας μην το πάω μία, πρέπει να δεχτείς ότι με λίγο ψάξιμο κάνεις ότι θέλεις στο android

επίσης δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να κάνεις 5 πράγματα. με μία συσκευή 200 ευρώ ΑΝΕΤΑ κάνεις ότι θέλεις. αυτά που περιγράφω κάνουν την συσκευή customized εκεί που θες αναλογικά με τις δυνατότητες του κινητού (το υπογράμμισα κιόλας πριν, έκανες πως δεν το είδες :P).

απλά ισχύει το κλασσικό "έσκασα 700 ευρώ για συσκευή, άρα μαμάει, μπλα μπλα μπλα". το πας από εδώ το πας από εκεί, εκεί καταλήγεις. γι αυτό σας κάνει ότι θέλει το μήλο

(να σημειώσω πως κι εγώ τα παλαιά τα χρόνια ήμουν φανατικός του μήλου όπως εσύ (μην πεις ότι δεν είσαι , τα λεγόμενα σου το μαρτυρούν κι ας είναι προσεγμένα στο τρόπο γραφής) ευτυχώς ξύπνησα)

• Super Moderators

καλα εγω το ποστ του ντανου κ την γενικοτερη κοσμοθεωρηση των iphoneκηδων θα μπορουσα να την συνοψισω σε μια λεξη αλλα δεν θελω να τον κουρασω ,κριμα ειναι να καθεται να διαγραφει ποστ κ να στελνει παρατηρησεις πρωι πρωι

Αυτονόητα πράγματα αγαπητέ! Όταν κάποιος πουλάει κάτι, δεν δικαιούσαι να του το κλέβεις.

ΤΤώρα, το ότι το Androdi θέλει ψάξιμο για να δουλέψει σωστά, μόνο ως αστείο μπορώ να το πάρω. Πάρτε οποιαδήποτε android συσκευή, βγάλτε τα πάντα από μέσα, pure android, βάλτε τον καλύτερο kernel, κάντε overclocking όσο πάει και εγκαταστήστε μόνο 3-4 εφαρμογές. Facebook, album, twitter και τη μαμά (samsung εν προκειμένω) εφαρμογή τηλεφώνου. .... Μετά δείτε τα αντίστοιχα σε ένα iPhone 4s, ούτε καν 5. Συμπέρασμα;... Ξέρω, ξέρω. Δεν είναι optimized οι εφαρμογές, φταίει ο ανάδρομος Ερμής, κερδίζω αλλού, κοίτα πόσα widgets καιρού έχω κλπ

Παντελώς άκυρο,ανακριβής και άστοχο post. όπως είπα πιο πριν, το ότι δεν το δέχεσαι δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται. κι επειδή να μην λέμε θεωριτικούρες, πες εφαρμογή συγκεκριμένη που δεν είναι Optimized (σε συνάρτηση με τις δυνατότητες του κινητού). αλλιώς ανακάλεσε

• Super Moderators

απλά ισχύει το κλασσικό "έσκασα 700 ευρώ για συσκευή, άρα μαμάει, μπλα μπλα μπλα". το πας από εδώ το πας από εκεί, εκεί καταλήγεις. γι αυτό σας κάνει ότι θέλει το μήλο

(να σημειώσω πως κι εγώ τα παλαιά τα χρόνια ήμουν φανατικός του μήλου όπως εσύ (μην πεις ότι δεν είσαι , τα λεγόμενα σου το μαρτυρούν κι ας είναι προσεγμένα στο τρόπο γραφής) ευτυχώς ξύπνησα)

Δεν ξέρω τι προσωπικά βιώματα έχεις και αν είδες "το φώς" κλπ. Επιλέγω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ με βάση τις ανάγκες μου και τις δυνατότητες που έχω για να τα αποκτήσω. Δεν έχω κρύψει ποτέ το ότι εμπιστεύομαι το μήλο (δεν λέω πως είμαι φανατικός γιατί κατά καιρούς φροντίζω να κάνω και προσπάθειες δοκιμής του ανταγωνισμού) δεδομένου πως μέχρι τώρα κερδίζω τα χρήματά μου από αυτές τις συσκευές και βγάζουν τα χρήματά τους σύντομα, άρα δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις μια συνταγή που λειτουργεί καλά!

Επιπλεον όταν επενδύεις για πολλά χρόνια σε ένα λειτουργικό (desktop & mobile) και έχεις αγοράσει άπειρες εφαρμογές, μουσική  κλπ, σαφώς και είναι πολύ πιο δύσκολο να αλλάξεις ξαφνικά πλατφόρμα. Για κάποιον όμως που έχει συνηθίσει να κατεβάζει ο,τι γουστάρει τσάμπα και παράνομα, δεν περιμένω να καταλάβει τι εννοώ!

Δεν ξέρω τι προσωπικά βιώματα έχεις και αν είδες "το φώς" κλπ. Επιλέγω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ με βάση τις ανάγκες μου και τις δυνατότητες που έχω για να τα αποκτήσω. Δεν έχω κρύψει ποτέ το ότι εμπιστεύομαι το μήλο (δεν λέω πως είμαι φανατικός γιατί κατά καιρούς φροντίζω να κάνω και προσπάθειες δοκιμές του ανταγωνισμού) δεδομένου πως μέχρι τώρα κερδίζω τα χρήματά μου από αυτές τις συσκευές και βγάζουν τα χρήματά τους σύντομα, άρα δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις μια συνταγή που λειτουργεί καλά! Επιπλεον όταν επενδύεις για πολλά χρόνια σε ένα λειτουργικό (desktop & mobile) και έχεις αγοράσει άπειρες εφαρμογές, μουσική κλπ, σαφώς και είναι πολύ πιο δύσκολο να αλλάξεις ξαφνικά πλατφόρμα. Για κάποιον όμως που έχει συνηθίσει να κατεβάζει ο,τι γουστάρει τσάμπα και παράνομα, δεν περιμένω να καταλάβει τι εννοώ!

ποιός είναι αυτός?

τα σχόλιά σου έχουν αρκετές δόσεις προσεγμένου φανατισμού (ειδικά το bold)

στην χρόνια επένδυση σε λειτουργικό συμφωνώ πως είναι δύσκολο να αλλάξεις.

λοιπον εγω για την ιστορια σεβομαι την επιλογη του καθενος γιατι ετσι γουσταρει βρε αδερφε

ναι τα iphone κ windows phone ειναι πιο απροβληματιστα k πιο smooth αλλα οχι στον βαθμο που ισχυριζονται οι χρηστες τους κ κυριως οχι σε τετοιο βαθμο που να δικαιολογουν τα κοστοι των συσκευων,για τους περιορισμους της καθε πλατφορμας νομιζω ειναι γνωστα δεν θα αναφερθω

με android 2πυρηνο με 1gb ram ακομα κ χωρις καστομιες εισαι μια χαρα κ δεν εχεις προβληματα

για μενα συσκευες android με κοστοι πανω απο 350€ ειναι στην ιδια μοιρα με τα iphone κ windows phone που κατηγορουν

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα τα συκα συκα

αυτα κ παω να πειραξω λιγο το padofne μου που ειναι κ πιο ομορφο κ στυλατο απο τα iphone σας :P

• Like 1

• Super Moderators

πες εφαρμογή συγκεκριμένη που δεν είναι Optimized (σε συνάρτηση με τις δυνατότητες του κινητού). αλλιώς ανακάλεσε

Chrome όπως είπα και πριν! Δεν κάνει καλό rendering και δεν εκμεταλεύεται πλήρως το smoothness του android από το 4.1 και μετά.

ποιός είναι αυτός?

Δεν αναφέρομαι σε σένα. Διαπίστωση κάνω. Ένας δηλαδή που δεν αγόρασε ποτέ εφαρμογή αλλά ταυτόχρονα τις χρησιμοποιεί παράνομα, είναι λογικό να έχει άλλο τρόπο σκέψης...

• Moderators

Τώρα, το ότι το Androdi θέλει ψάξιμο για να δουλέψει σωστά, μόνο ως αστείο μπορώ να το πάρω. Πάρτε οποιαδήποτε android συσκευή, βγάλτε τα πάντα από μέσα, pure android, βάλτε τον καλύτερο kernel, κάντε overclocking όσο πάει και εγκαταστήστε μόνο 3-4 εφαρμογές. Facebook, album, twitter και τη μαμά (samsung εν προκειμένω) εφαρμογή τηλεφώνου. .... Μετά δείτε τα αντίστοιχα σε ένα iPhone 4s, ούτε καν 5. Συμπέρασμα;... Ξέρω, ξέρω. Δεν είναι optimized οι εφαρμογές, φταίει ο ανάδρομος Ερμής, κερδίζω αλλού, κοίτα πόσα widgets καιρού έχω κλπ

Θα συμφωνησω μοναχα οσον αφορα τον Dialer που πραγματικα δεν ξερω τι εχει κανει η samsung και συμπεριφερεται ετσι. 

Στα υπολοιπα δεν εχω διαπιστωσει κολληματα στις εφαρμογες που λες και δεν ξερω καν αν ειναι optimized ή οχι. 

Αυτο που ειπα περι λαθεμενης (κατα τη γνωμη μου παντα) συγκρισης μεταξυ Note και iphone εχει να κανει με την υλοποιηση του Note softwarικα oσο hardwarικα. Μιλαμε για εντελως διαφορετικη φιλοσοφια και στον τροπο λειτουργιας των εφαρμογων και στον τροπο χρησης της συσκευης. Καταλαβαινω μια συγκριση με το S3 λ.χ αλλα οχι με το Note. Και δεν αναφερομαι καν στα specs :)

• Like 1

Chrome όπως είπα και πριν! Δεν κάνει καλό rendering και δεν εκμεταλεύεται πλήρως το smoothness του android από το 4.1 και μετά.

Δεν αναφέρομαι σε σένα. Διαπίστωση κάνω. Ένας δηλαδή που δεν αγόρασε ποτέ εφαρμογή αλλά ταυτόχρονα τις χρησιμοποιεί παράνομα, είναι λογικό να έχει άλλο τρόπο σκέψης...

σε Chrome δεν είχα θέμα σε 4.1.2 rooted Nexus S/stock ROM. πολύ καλό Smoot & rendering. το έβγαλα γιατί προτιμώ τον stock browser που "κολλάει" περισσότερο με τις δυνατότητες τις συσκευής.

3η φορά το λέω. κάθε App πρέπει να πηγαίνει συνάρτηση των δυνατοτήτων της συσκευής. δεν μπορείς να έχεις WOW απαιτήσεις από συσκευή του 2010, πόσο μάλλον όταν δεν είναι μόνο μία.

ένας που δεν αγοράσε εφαρμογή ή κάνει κάτι παράνομα, γιατί να είναι καταδικαστέος με τέτοιον τρόπο? υπάρχει κάποιος που να είναι πλήρως νόμιμος? όχι.

διαφορετική προσέγγιση θα έχει μόνο σχετικά με τν πληρωμή εφαρμογών, όχι με την χρήση κινητού ή των υπολοίπων που συζητάμε

• Super Moderators

σε Chrome δεν είχα θέμα σε 4.1.2 rooted Nexus S/stock ROM. πολύ καλό Smoot & rendering. το έβγαλα γιατί προτιμώ τον stock browser που "κολλάει" περισσότερο με τις δυνατότητες τις συσκευής.

3η φορά το λέω. κάθε App πρέπει να πηγαίνει συνάρτηση των δυνατοτήτων της συσκευής. δεν μπορείς να έχεις WOW απαιτήσεις από συσκευή του 2010, πόσο μάλλον όταν δεν είναι μόνο μία.

ένας που δεν αγοράσε εφαρμογή ή κάνει κάτι παράνομα, γιατί να είναι καταδικαστέος με τέτοιον τρόπο? υπάρχει κάποιος που να είναι πλήρως νόμιμος? όχι.

διαφορετική προσέγγιση θα έχει μόνο σχετικά με τν πληρωμή εφαρμογών, όχι με την χρήση κινητού ή των υπολοίπων που συζητάμε

Η δική μου εμπειρία λέει για τον chrome πως είναι πολύ πιο πίσω από τον safari στο ios.

Κατανοώ την αντίδραση κάποιου στο θέμα της κοστολόγησης των εφαρμογών και σε πολλά σημεία συμφωνώ! Δεν μπορείς όμως να διαφωνείς και ταυτόχρονα να κατεβάζεις παράνομα αυτές τις εφαρμογές και να τις χρησιμοποιείς! Μπορείς απλά να τις αγνοήσεις και να στραφείς σε άλλες παρόμοιες & δωρεάν!

Η δική μου εμπειρία λέει για τον chrome πως είναι πολύ πιο πίσω από τον safari στο ios.

Κατανοώ την αντίδραση κάποιου στο θέμα της κοστολόγησης των εφαρμογών και σε πολλά σημεία συμφωνώ! Δεν μπορείς όμως να διαφωνείς και ταυτόχρονα να κατεβάζεις παράνομα αυτές τις εφαρμογές και να τις χρησιμοποιείς! Μπορείς απλά να τις αγνοήσεις και να στραφείς σε άλλες παρόμοιες & δωρεάν!

είσαι άπαιχτος στον τρόπο που ελλίσεσαι  από το ένα θέμα στο άλλο. τώρα πήγαμε στο θέμα εμπειρίας συγκριτικά με τον safari...ok τι να πω :P

υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων σε αυτά τα θέματα

αυτοί που είναι παράνομοι (έστω κι ένα cd κι ας έχουνε) που είναι το 99.9999%

κι αυτοί που δεν είναι (που έχουν τα πάντα αγορασμένα) που είναι το 0.000001%

αν είσαι στο 0.000001% μπράβο σου.

Θα συμφωνησω μοναχα οσον αφορα τον Dialer που πραγματικα δεν ξερω τι εχει κανει η samsung και συμπεριφερεται ετσι. 

Στα υπολοιπα δεν εχω διαπιστωσει κολληματα στις εφαρμογες που λες και δεν ξερω καν αν ειναι optimized ή οχι. 

Αυτο που ειπα περι λαθεμενης (κατα τη γνωμη μου παντα) συγκρισης μεταξυ Note και iphone εχει να κανει με την υλοποιηση του Note softwarικα oσο hardwarικα. Μιλαμε για εντελως διαφορετικη φιλοσοφια και στον τροπο λειτουργιας των εφαρμογων και στον τροπο χρησης της συσκευης. Καταλαβαινω μια συγκριση με το S3 λ.χ αλλα οχι με το Note. Και δεν αναφερομαι καν στα specs :)

Στο επόμενο μήνυμά σου θα συμφωνήσεις και για τα υπόλοιπα. Πάμε: 

Dialer

Album

Notes

S Planner

Όλα σέρνονται. Είμαι με custom και ψιλοβελτιώθηκαν, όχι όμως κάτι σπουδαίο.

Εννοείται ότι δεν ανακαλώ τίποτα από αυτά που έγραψα. Δεν υπάρχει εφαρμογή στο android που να λειτουργεί όσο smooth και γρήγορα λειτουργεί στο iOs! Και κάπου εδώ τελειώνει η κουβέντα, δεν αξίζει καν να το συνεχίσω. Όλο το λειτουργικό είναι ένα κλικ πιο αργό στην απόκριση από iOs και Windows 8.

Αρκεί αυτό για να σε κάνει να προτιμήσεις ένα iPhone ή ένα Windows Phone από ένα τούμπανο Android; Ναι και όχι, όλα εξαρτώνται από τις προτεραιότητες του καθενός και τους συμβιβασμούς που μπορεί να κάνει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο επόμενο μήνυμά σου θα συμφωνήσεις και για τα υπόλοιπα. Πάμε: 

Dialer

Album

Notes

S Planner

Όλα σέρνονται.

τίποτα δεν σέρνεται από αυτά που λες από 4.1 και μετά ._ 

Επεξ/σία από billdanos

• Super Moderators

είσαι άπαιχτος στον τρόπο που ελλίσεσαι  από το ένα θέμα στο άλλο. τώρα πήγαμε στο θέμα εμπειρίας συγκριτικά με τον safari...ok τι να πω :P

σου περιέγραψα πριν πως η εμπειρία μου περιλαμβάνει θέματα rendering των σελίδων και ομαλότητας στο scroll κλπ.

Στα υπόλοιπα που λες εντάξει ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι.  Το πρόβλημά μου έχει να κάνει με τη συστηματική χρήση της λογικής "όλα τσάμπα"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...