littlelouievegos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Για μάρκες μίλησα φίλε μου, αν το πάμε σε ιδεολογικά πράγματα είναι άλλη συζήτηση πολυ μεγάλη που δεν θέλω να αρχίσω. Οχι Βill δεν ειναι διαφορετικο. Και η θρησκεια,η ομαδα και η σημαια, brands αλλου βεληνεκους ειναι. Aπλα αυτα τα βαφτιζουμε ιδεολογια και τα αλλα απλα υλικα αγαθα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Εσένα δε σε πιάνει, είσαι κάτοχος συσκευών κι απ' τις δυο μεριές :Ρ Τέλος πάντων, βλέπεις ο akosl45 τι γράφει, έχουμε δει και από άλλους τι άποψη έχουν για τους μίζερους, φτωχούς κι εξαθλιωμένους κατόχους android. Να με πιάσει και εμένα. Αφού σε πολλά πράγματα προτιμώ το iOs. Είμαι λακαμάς ή σνομπ ή τεχνολογικά άσχετος; Δηλαδή απαγορεύεται να έχει κανείς προτιμήσεις και αδυναμίες; Πρέπει να τον κράξουμε γιατί η μόδα επιτάσσει κράξιμο της Apple ή κράξιμο της Microsoft ή κράξιμο της Google, αναλόγως πώς έχουμε ξυπνήσει το πρωί και σε ποιά παρέα βρισκόμαστε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Εδώ θα πρέπει να κάνετε και μια αποσαφήνιση του τι σημαίνει 'ταύτιση' όμως. Για μένα ταύτιση με μια εταιρεία σημαίνει εμπιστοσύνη σε αυτήν, συνήθως λόγω αρκετών θετικών εμπειριών στο παρελθόν. Όταν δηλαδή πω ότι η Apple βγάζει καλά πράγματα, σημαίνει ότι από τα χέρια μου έχει περάσει ένας υπολογιστής (✓), ένα mp3 player (✓), ένα mp4 player (✓) και δύο κινητά (✓). Και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από όλα αυτά. Όταν πω ότι η Canon βγάζει καλά πράγματα, σημαίνει ότι έχω εμπειρία με ένα πολυμηχάνημα (✓), έναν εκτυπωτή (✓) και μια φωτογραφική μηχανή (✓). Και πάλι, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Όταν πω ότι η OCZ είναι καλή εταιρεία, σημαίνει ότι έχω τρεις SSDs από αυτήν (✓) και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος ― στον έναν δε που παρουσίασε πρόβλημα, η ανταπόκρισή τους και η υποστήριξή τους ήταν υποδειγματική. Ταύτιση σημαίνει ότι εμπιστεύομαι τις παραπάνω εταιρείες (και όχι μόνο αυτές) και ότι όταν στο μέλλον προκύψει ανάγκη για κάποιο επιπλέον προϊόν, η υπάρχουσα θετικότατη εμπειρία μου θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο (πέρα από τα χαρακτηριστικά, την τιμή, etc.) Χειροπιαστό παράδειγμα; Τώρα που ψάχνω ένα πολυμηχάνημα inkjet, έχω σχεδόν αποκλείσει την HP και τη Samsung διότι έχω κακές εμπειρίες μαζί τους. Κι ας ακούω ότι «το τάδε μηχάνημα της HP είναι φοβερό, πάρτο». Κοιτάω πρωτίστως τις εταιρείες που με έχουν κερδίσει. Όχι φίλε αυτό δεν είναι ταύτιση. Αυτό είναι μια υγιής άποψη βασιζόμενη σε επιχειρήματα και εμπειρίες και χωρίς φανατισμό. Ταύτιση είναι να παθιάζεσαι, να νευριάζεις και να είσαι σε θέση μέχρι και να παίξεις ξύλο για την αγαπημένη εταιρία σου ή την ομάδα σου ή το κόμμα σου κτλ.. Να με πιάσει και εμένα. Αφού σε πολλά πράγματα προτιμώ το iOs. Είμαι λακαμάς ή σνομπ ή τεχνολογικά άσχετος; Δηλαδή απαγορεύεται να έχει κανείς προτιμήσεις και αδυναμίες; Πρέπει να τον κράξουμε γιατί η μόδα επιτάσσει κράξιμο της Apple ή κράξιμο της Microsoft ή κράξιμο της Google, αναλόγως πώς έχουμε ξυπνήσει το πρωί και σε ποιά παρέα βρισκόμαστε;Προτιμήσεις για συγκεκριμένους λόγους είναι φυσιολογικό να έχει κανείς. Αδυναμία=συναισθηματικό δέσιμο με μια εταιρία γιατί να έχεις? Γκόμενα είναι? Αν είναι μόδα το κράξιμο δογμάτων τότε είμαι ο ασλάνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Αδυναμία=συναισθηματικό δέσιμο με μια εταιρία γιατί να έχεις? Γκόμενα είναι? Αυτά να τα πεις σε όσους χαρακτηρίζουν τους συνομιλητές τους με βάση αυτές τις προτιμήσεις τους. Η ερμηνεία τις "αδυναμίας" είναι δική σου και εντελώς αυθαίρετη, σχήμα λόγου ήταν. Θα μπορούσα να γράψω "συμπάθεια", δεν θα εννοούσα, φυσικά, τη συμπάθεια που έχουμε σε ανθρώπους ή ζώα. http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1 5. άνθρωπος ή αντικείμενο ιδιαίτερα αγαπητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Όχι φίλε αυτό δεν είναι ταύτιση. Αυτό είναι μια υγιής άποψη βασιζόμενη σε επιχειρήματα και εμπειρίες και χωρίς φανατισμό. Ταύτιση είναι να παθιάζεσαι, να νευριάζεις και να είσαι σε θέση μέχρι και να παίξεις ξύλο για την αγαπημένη εταιρία σου ή την ομάδα σου ή το κόμμα σου κτλ.. Αυτό φίλε μου λέγεται brain tumor. Πάντως δε θεωρώ κακό πράγμα την ταύτιση, ακόμα και αν το πάμε ένα επίπεδο παρακάτω. Τι εννοώ; Παίρνουμε σα δεδομένο ότι γουστάρω μια εταιρεία, για τους λόγους που ανέφερα στο παραπάνω post. Δεν είναι λογικό να την ακολουθώ; Να διαβάζω για νέα προϊόντα τους (ακόμα και αν δε με ενδιαφέρουν) και να την υποστηρίζω στον έξω κόσμο; Αυτό για μένα λέγεται «επιβράβευση προς κάτι καλό». Με δεδομένο λοιπόν ότι θεωρώ αξιόλογη την Canon λ.χ., θα την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει κάτι, διότι απλά... για μένα το αξίζει. Από την άλλη θα ρίξω μαύρο σε HP, για τον ίδιο λόγο. Το ίδιο θεωρώ ότι μπορεί να έχει ως βάση όχι αναγκαστικά τις καλές ή κακές εμπειρίες, αλλά και την ταύτιση ή μη των κινήσεων μιας εταιρείας με τα πιστεύω σου. Εάν δηλαδή, θεωρούσα ότι πρέπει να έχει επιλογές παραμετροποίησης ή/ και 'hacking' στο κινητό του ένας χρήστης, προφανώς και δε θα υποστήριζα την Apple. Ακόμα και αν δεν είχα εμπειρία με προϊόντα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill81 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Για μένα την ίδια λογική έχει να είσαι andoid ή apple fan boy με το να είσαι τρελό παόκι (δεν θέλω σχόλια για το avatar μου), να είσαι ελληναράς ή να είσαι παπαδοχριστιανοfan. Αν βρίσκεις κάποια εκλογικευμένη ιδεολογία στα παραπάνω τότε οκ... Εγώ τα βλέπω σαν ανευ λογικής κολλήματα που πηγάζουν από ένστικτα. Δεν βρίσκω ότι είναι το ίδιο πράγμα εγώ. Στην μία περίπτωση είσαι κολλημένος με μια εταιρεία που πουλάει πράγματα. Σε άλλες μπορεί να πιστεύεις σε κάτι(θρησκεία) ή για το χαβαλέ σου και για χιλιους λόγους (εντοπιότητα κτλ) να σου αρέσει μια ομάδα(ΠΑΟΚ) ή να έχεις διαμορφώσει κάποιες πεποιθήσεις που να ταιριάζουν σε κάποιο πολιτικό ρεύμα αριστερά, δεξιά και επι τα αυτά (πολιτική) κτλ, κτλ Μπορώ να γράψω σεντόνια ολόκληρα για αυτό το θέμα αλλά δεν έχω καμία διαθεση αν δεν σας πειράζει. Προσωπικά νομίζω ότι διαφέρουν πολύ μεταξύ τους παντως από το να υποστηρίζεις μια μάρκα προιόντων. Οχι Βill δεν ειναι διαφορετικο. Και η θρησκεια,η ομαδα και η σημαια, brands αλλου βεληνεκους ειναι. Aπλα αυτα τα βαφτιζουμε ιδεολογια και τα αλλα απλα υλικα αγαθα.Επίτρεψε μου να έχω αντίθετη άποψη και να θεωρώ ότι είναι διαφορετικό τελείως, σέβομαι την δική σου αλλά διαφωνώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Αυτά να τα πεις σε όσους χαρακτηρίζουν τους συνομιλητές τους με βάση αυτές τις προτιμήσεις τους. Η ερμηνεία τις "αδυναμίας" είναι δική σου και εντελώς αυθαίρετη, σχήμα λόγου ήταν. Θα μπορούσα να γράψω "συμπάθεια", δεν θα εννοούσα, φυσικά, τη συμπάθεια που έχουμε σε ανθρώπους ή ζώα. http://el.wiktionary.org/wiki/αδυναμία 5. άνθρωπος ή αντικείμενο ιδιαίτερα αγαπητό[/size] Και ως συμπάθεια να το ανέφερες τα ίδια θα έλεγα. Προφανώς και είναι λογικό να αναπτύσεις συναισθηματικούς δεσμούς με ανθρώπους αλλά και με αντικείμενα. Αυτό συμβαίνει λόγου του χρόνου που καταναλώνεις μαζί τους και δένεσαι. Οπότε το να αναπτύξεις συναισθηματικό δεσμό με το τηλέφωνό σου ή το αυτοκίνητό σου και να λυπηθείς πχ αν το χάσεις ή χαλάσει είναι κάτανοητό. Με την εταιρία όμως γιατί να φανατιστείς? Ακόμη κι αν έτυχε να έχει κανείς 2-3 συσκευές τις εταιρίας είναι κατανοητή η προτίμηση λόγω συνήθειας κτλ αλλά όχι ο φανατισμός και η υποστήριξη της εταιρίας και η εμπάθεια προς άλλες εταιρίες. Μου φαίνεται άρρωστο. Φυσικά δεν τα λέω για σένα αλλά για το φαινόμενο. Δεν βρίσκω ότι είναι το ίδιο πράγμα εγώ. Στην μία περίπτωση είσαι κολλημένος με μια εταιρεία που πουλάει πράγματα. Σε άλλες μπορεί να πιστεύεις σε κάτι(θρησκεία) ή για το χαβαλέ σου και για χιλιους λόγους (εντοπιότητα κτλ) να σου αρέσει μια ομάδα(ΠΑΟΚ) ή να έχεις διαμορφώσει κάποιες πεποιθήσεις που να ταιριάζουν σε κάποιο πολιτικό ρεύμα αριστερά, δεξιά και επι τα αυτά (πολιτική) κτλ, κτλ Μπορώ να γράψω σεντόνια ολόκληρα για αυτό το θέμα αλλά δεν έχω καμία διαθεση αν δεν σας πειράζει. Προσωπικά νομίζω ότι διαφέρουν πολύ μεταξύ τους παντως από το να υποστηρίζεις μια μάρκα προιόντων. Επίτρεψε μου να έχω αντίθετη άποψη και να θεωρώ ότι είναι διαφορετικό τελείως, σέβομαι την δική σου αλλά διαφωνώ Εγώ πάλι βρίσκω πως είναι εντελώς το ίδιο. Προσπάθησες να διαφοροποιήσεις τα παραπάνω συνδέοντας την υποστήριξή τους με μια επιχειρηματολογία σε κάθε περίπτωση (εντοπιότητα, πολιτικές πεποιθήσεις κτλ). Η διαφορά όμως είναι πως εγώ δεν καταδίκασα την προτίμηση προς μια εταιρία αν υπάρχει για συγκεκριμένους λόγους και τεκμηριωμένες αιτίες αλλά καταδίκασα τον αναίτιο οπαδισμό και φανατισμό για μια εταιρία. Αντίστοιχα ισχύουν τα ίδια και για τα παραπάνω. Η ύπαρξη προτιμήσεων μπορεί να είναι από υγιής όταν έχει λογικές αιτίες και έχει σκοπό να μας εξυπηρετήσει μέχρι τελείως παράλογη και αρρωστημένη. Δεν με πειράζει να είναι κάποιος ΠΑΟΚ αλλά με πειράζει να είναι ΜΠΑΟΓΚ. Δεν με πειράζει να είναι ΠΑΣΟΚ αλλά με πειράζει να συνεχίζει να είναι ΠΑΣΟΚ όταν το ΠΑΣΟΚ δεν την παλεύει επειδή απλά έχει κόλλημα. Δεν γίνεται να μην έχουμε προτιμήσεις, το ζήτημα είναι να ξέρουμε γιατί τις έχουμε και να μπορούμε να τις επαναπροσδιορίζουμε αν χρειαστέι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 http://www.iphonehellas.gr/43714/why-iphone/ Κινηση απελπισιας , βλεπω τα iphone να γινοντε συλλεκτικα Θα λετε στα εγγονια σας "εγω καποτε ειχα ενα τετοιο κινητο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Κινηση απελπισιας , Θα λετε στα εγγονια σας "εγω καποτε ειχα ενα τετοιο κινητο" Το οτι το iPhone θα γινει συλλεκτικο,το ακουγαμε και όταν βγήκε το s3. Αντε και του χρόνου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Επίτρεψε μου να έχω αντίθετη άποψη και να θεωρώ ότι είναι διαφορετικό τελείως, σέβομαι την δική σου αλλά διαφωνώ Αυτο ειναι και το νοημα του διαλογου. Ας στο πω αλλιως Οταν η ομαδα μας και τελευταια μεχρι και η Εθνικη μας στηνει το παιχνιδι στην Μαλαισια για να κονομησει τοτε με συγχωρεις που δεν το βλεπω ιδεολογια. Οταν ο Παπας θελει διαλογο με τις θρησκειες προφανως γιατι τα βρισκουν σκουρα πλεον και ξεσπανε τετοια σκανδαλα τοτε δεν βλεπω ιδεολογια. Οταν ξεπουλας την χωρα σου και σηκωνεις τα χερια ψηλα στον οικονομικο πολεμο που εχουν κυρηξει οι λιγοι προυχοντες, τοτε δεν μπορω να δω ιδεολογια. Παρολαυτα ταυτιζομαι με αρκετα απο αυτα για τους δικους μου προσωπικους λογους. Ειτε αυτο λεγεται πιστη,ειτε λεγεται αγαπη για την πρασινη-κοκκινη-μπλε φανελα, ειτε γιατι θελω να βλεπω την γαλανολευκη να κυματιζει και αγαπαω τα ηθη και τα εθιμα αυτης της χωρας. Τα παραδειγματα ειναι τελειως τυχαια,για οποιαδηποτε ΤΑΥΤΙΣΗ με αυτα δεν φερω καμια ευθυνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill81 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Εγώ πάλι βρίσκω πως είναι εντελώς το ίδιο. Προσπάθησες να διαφοροποιήσεις τα παραπάνω συνδέοντας την υποστήριξή τους με μια επιχειρηματολογία σε κάθε περίπτωση (εντοπιότητα, πολιτικές πεποιθήσεις κτλ). Η διαφορά όμως είναι πως εγώ δεν καταδίκασα την προτίμηση προς μια εταιρία αν υπάρχει για συγκεκριμένους λόγους και τεκμηριωμένες αιτίες αλλά καταδίκασα τον αναίτιο οπαδισμό και φανατισμό για μια εταιρία. Αντίστοιχα ισχύουν τα ίδια και για τα παραπάνω. Η ύπαρξη προτιμήσεων μπορεί να είναι από υγιής όταν έχει λογικές αιτίες και έχει σκοπό να μας εξυπηρετήσει μέχρι τελείως παράλογη και αρρωστημένη. Δεν προσπάθησα καθόλου να τα διαφοροποιήσω, απλά το απέφυγα και απλά έδωσα κάποια παραδείγματα γιατί για να το κάνω πρέπει να γράψω σεντόνια κείμενο και δεν έχω καμιά διάθεση να το κάνω, νομίζω το γράφω και παραπάνω. Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που γράφεις όσον αφορά τον αναίτιο οπαδισμό και φανατισμό με οτιδήποτε είτε πρόκειτε για θρησκεία είτε για οτιδήποτε. Το μόνο πράγμα που είπα και συνεχίζω να λέω είναι ότι είναι διαφορετικά πράγματα τα προιόντα και οι μάρκες και διαφορετικό κάτι που πιστεύει σε αυτό κάποια μερίδα άνθρωπων, δεν τα βάζω στο ίδιο τσουβάλι και δεν τα αντιμετωπίζω με το ίδιο σκεπτικό. Και ρε γαμώτο άλλο το να γουστάρω κάποια μάρκα και συγκεκριμένα προιόντα της που έχω ή θα γούσταρα και άλλο να λέω ότι όλα τα άλλα είναι μούφες εξ ορισμού γιατί είναι διαφορετικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Το οτι το iPhone θα γινει συλλεκτικο,το ακουγαμε και όταν βγήκε το s3. Αντε και του χρόνου..... Βασικά πρώτα άρχισαν να ακούγονται αυτές οι ατάκες στο "ίντερνετς" και μετά βγήκε το Android. Αυτά τα θυμάμαι από τότε ο 'ανταγωνισμός' του iPhone ήταν κάτι WM 6 συσκευές της κακιάς ώρας με resistive οθόνες και πενάκι. Από τότε το iPhone θα γινόταν συλλεκτικό, θα εξαφανιζόταν η Apple από το χάρτη, θα ερχόταν η δευτέρα παρουσία, ο αρμαγεδών, θα έπαιρνε πρωτάθλημα η ΑΕΚ, κλπ. Οι ίδιοι που τα λέγαν τότε, οι ίδιοι τα λένε και τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Το μόνο πράγμα που είπα και συνεχίζω να λέω είναι ότι είναι διαφορετικά πράγματα τα προιόντα και οι μάρκες και διαφορετικό κάτι που πιστεύει σε αυτό κάποια μερίδα άνθρωπων, δεν τα βάζω στο ίδιο τσουβάλι και δεν τα αντιμετωπίζω με το ίδιο σκεπτικό. Σχεδόν πάντα διαφορετικές εκφάνσεις οπαδικής συμπεριφοράς οι οποίες πηγάζουν από το μυστηριώδες "εγώ". Άπαξ και το εγώ υιοθετήσει οτιδήποτε ως μέρος της ταυτότητάς του, π.χ. (εγώ) είμαι παοκ, φιλόζωος, νεοδημοκράτης, βουδιστής, καθολικός, υποστηρικτής της τάδε θεωρίας, Ιάπωνας, Αμερικάνος, Αργεντίνος, φιλικά προσκείμενος στη Samsung, κυριολεκτικά το "εγώ" μπορεί να ταυτιστεί (να αποκτήσει ταυτότητα) με οτιδήποτε... ακόμα και με το αυτοκίνητό μας, το σπίτι μας, το τζιν μας, το υπόλοιπο στον τραπεζικό μας λογαριασμό... όταν λοιπόν συμβεί αυτή η ταύτιση το "εγώ" κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: υποστηρίζει τον εαυτό του με ένταση που ξεκινάει από ήρεμη κουβέντα με αναγνώριση του δίκαιου του άλλου πού και πού και φτάνει στα άκρα. Τα συλλογικά εγώ μπορούν να φτάσουν σε πολύ ακραίες καταστάσεις. Το εγώ παίρνει ενέργεια με το διαχωρισμό, τη σύγκριση και την εναντίωση με το "εσύ", "αυτοί", "οι άλλοι", "οι άλλες απόψεις" κτλ εις το άπειρο. Ενδιαφέρον ως αντικείμενο μελέτης. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill81 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Σχεδόν πάντα διαφορετικές εκφάνσεις οπαδικής συμπεριφοράς οι οποίες πηγάζουν από το μυστηριώδες "εγώ". Άπαξ και το εγώ υιοθετήσει οτιδήποτε ως μέρος της ταυτότητάς του, π.χ. (εγώ) είμαι παοκ, φιλόζωος, νεοδημοκράτης, βουδιστής, καθολικός, υποστηρικτής της τάδε θεωρίας, Ιάπωνας, Αμερικάνος, Αργεντίνος, φιλικά προσκείμενος στη Samsung, κυριολεκτικά το "εγώ" μπορεί να ταυτιστεί (να αποκτήσει ταυτότητα) με οτιδήποτε... ακόμα και με το αυτοκίνητό μας, το σπίτι μας, το τζιν μας, το υπόλοιπο στον τραπεζικό μας λογαριασμό... όταν λοιπόν συμβεί αυτή η ταύτιση το "εγώ" κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: υποστηρίζει τον εαυτό του με ένταση που ξεκινάει από ήρεμη κουβέντα με αναγνώριση του δίκαιου του άλλου πού και πού και φτάνει στα άκρα. Τα συλλογικά εγώ μπορούν να φτάσουν σε πολύ ακραίες καταστάσεις. Το εγώ παίρνει ενέργεια με το διαχωρισμό, τη σύγκριση και την εναντίωση με το "εσύ", "αυτοί", "οι άλλοι", "οι άλλες απόψεις" κτλ εις το άπειρο. Ενδιαφέρον ως αντικείμενο μελέτης. Νταξει φίλε εσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο το θέμα, αυτό δεν ήταν ανάλυση, ο Μπαμπινιώτης κλαίει στη γωνία και σχίζει τα πτυχία του, και εγώ άμα ήμουν λόγια γκόμενα θα σου είχα κάτσει χαλαρά. πλακίτσα κάνω έτσι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 http://www.fudzilla.com/home/item/30784-galaxy-s-iv-packs-snapdragon-600-soc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα