Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

You are missing the feeling του να αγοράζεις ένα smartphone με τα super νέα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν αρχικά too. Με τον 600 δεν θα διαφέρει και πολύ από τον ανταγωνισμό (έστω και απο ψυχολογικής άποψης μόνο).

Μα δεν μιλησα ο ανθρωπος για την cpu μιλησα για τις 2 εκδοσεις LTE και non LTE αυτες καθεαυτες. Σαφως και η Samsung εκανε λαλακια που δεν το εψαξε νωριτερα και ας προμηθευοταν απο τον ανταγωνιστη εν αναγκη.. Αλλα αυτα παθαινεις καμια φορα οταν τα φτιαχνεις μονος σου ολα σχεδον. Και οχι αν αγοραζα την "χαλια εκδοση" προσωπικα δεν θα με χαλαγε καθολου γιατι σε specs ειναι και με τις 2 εκδοσεις πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο. Το κακο ειναι στο ποσο ενεργοβορα θα ειναι η  λυση του Exynos και εκει ειναι το θεμα για εμενα για το 95% των χρηστων και οχι για το tech junkie 5%.. Και πολυ φοβαμαι οτι εκει ειναι και το θεμα της Samsung που απλα το αναπαραγει μεσω προβληματος LTE που ακουγεται καλυτερα απο το να λες  o Εxynos δεν ειναι οσο power efficient technology οσο περιμενα και διαφημιζα, στην πραγματικοτητα δεν ειναι beast μονο απο αρχιτεκτονικη και επιδοσεις αλλα και απο καταναλωση και υπερθερμανση.. ;)

Κατα τα αλλα το ειπες και μονος σου. Απο ψυχολογικης αποψης και μονο, αναθεμα και αν ο μεσος χρηστης θα καταλαβει την διαφορα απο τον τοσο "αργο" snapdragon 600 vs Exynos.

• Like 1
  • Απαντ. 490
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο 600άρης είναι διπλά πιο γρήγορος από αυτόν του γιωτόφωνου ._

for the rest littlelouievegos μην κουράζεσαι, μιλάς σε βαμμένο μηλάκια, άκρη δεν θα βγάλεις :P

• Like 1
Δημοσ.

απλα τα σπαει αλλα να δουμε ποσο θα μασ παει ο κουκος αυτη την φορα

Ακριβό θα' ναι (απολύτως αναμενόμενο), αλλά κανένας δεν μας υποχρεώνει να το αγοράσουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

ο 600άρης είναι διπλά πιο γρήγορος από αυτόν του γιωτόφωνου ._

for the rest littlelouievegos μην κουράζεσαι, μιλάς σε βαμμένο μηλάκια, άκρη δεν θα βγάλεις :P

Έχε χάρη που ξενέρωσα τόσο πολύ με το xperia Z και και τον super duper 600άρι και δεν έφτιαξα ένα βίντεο για να δεις τι πετυχαίνει ο "ταπεινός" επεξεργαστής του γιωτόφωνου σε σχέση με το "τέρας" 600 (ο οποίος μόλις πάει να δείξει τι μπορεί να κάνει, ψάχνεις για φορτιστή και γαντάκια κουζίνας)...

Καθόμαστε  και καμαρώνουμε τα specs που γράφουν απ'εξω τα κουτιά των συσκευών και χάνουμε την ουσία!

Δημοσ.

και χάνουμε την ουσία!

και η ουσία είναι να σκας (γενικά, όχι μόνο εσύ) 700άρια για συσκευή κινητού? Δ.Ν.Τ.

η ουσία είναι ήδη χαμένη.

Δημοσ.

Έχε χάρη που ξενέρωσα τόσο πολύ με το xperia Z και και τον super duper 600άρι και δεν έφτιαξα ένα βίντεο για να δεις τι πετυχαίνει ο "ταπεινός" επεξεργαστής του γιωτόφωνου σε σχέση με το "τέρας" 600 (ο οποίος μόλις πάει να δείξει τι μπορεί να κάνει, ψάχνεις για φορτιστή και γαντάκια κουζίνας)...

Καθόμαστε  και καμαρώνουμε τα specs που γράφουν απ'εξω τα κουτιά των συσκευών και χάνουμε την ουσία!

Εννοείς σαν αυτό που έκανα για να δείξω πόσο σέρνεται το Note 2 σε σχέση με το iPhone 5 και πήρα την τρομερή απάντηση ότι "οι εφαρμογές που έδειξα έτυχε να είναι πιο optimized για iOS"; Ακόμα ψάχνω τις εφαρμογές που είναι optimized για android αλλά περιέργως, δεν έχω βρει καμία!... γιατί δεν υπάρχει καμία! Γιατί όλο το android σέρνεται!

Δημοσ.

Ακόμα ψάχνω τις εφαρμογές που είναι optimized για android αλλά περιέργως, δεν έχω βρει καμία!... γιατί δεν υπάρχει καμία! Γιατί όλο το android σέρνεται!

δεν ψάχνεις καλά ή θες να παίξεις Crysis 3 (π.χ.) σε Android Με 512 RAM. δεν σου φταίει το Android σε αυτό.

για το ότι σέρνεται επίσης δεν σου φταίει το Android αν δεν γνωρίζεις τι βήματα πρέπει να κάνεις για μην μπουκώνει (εννοείται δεν μπορείς να έχεις 100 apps, 30 app background, σε συσκευή μονοπύρηνη και 512 RAM)

τέλος στο Android υπάρχουν 23409823 συσκευές ενώ στο iOS 1. do the math. κοινώς και ο πιο άσχετος στο iOS δεν θα έχει πρόβλημα "optimized" ενώ στο Android θέλει ψάξιμο για κάθε συσκευή. αν κάποιος δεν έχει την δυνατότητα ή την "γνώση" να ψάξει, να μην παραπληροφεί λέγοντας για συρσήματα.

και για του λόγου το αληθές Nexus S (4.1.2) δίπλα σε iPhone 4 (6.1.3) καμία διαφορά στο "τρέξιμο". (αν υπάρχει διαφορά σε δέκατα του δευτερολέπτου δεν ξέρω :P). μόνο στην κάμερα είναι πίσω το S.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

@kirileman κατα τη γνωμη μου δεν εχει νοημα η συγκριση του Νοte 2 με το iphone 5. Ειναι τελειως διαφορετικες κατηγοριες και τελειως διαφορετικη η υλοποιηση του Note για να εχει νοημα η συγκριση.

Ειναι σα να λεω πως δοκιμασα ενα πενακι στο iphone 5 και το αποτελεσμα δεν ηταν τοσο καλο οσο το πενακι του note 2. Ακυρο, δεν εχει νοημα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

και η ουσία είναι να σκας (γενικά, όχι μόνο εσύ) 700άρια για συσκευή κινητού? Δ.Ν.Τ.

η ουσία είναι ήδη χαμένη.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, αλλά κουμάντο στην τσέπη του ο καθένας! Για την ιστορία πάντως την εφορία μου την ξεχρέωσα! :P

Εννοείς σαν αυτό που έκανα για να δείξω πόσο σέρνεται το Note 2 σε σχέση με το iPhone 5 και πήρα την τρομερή απάντηση ότι "οι εφαρμογές που έδειξα έτυχε να είναι πιο optimized για iOS"; Ακόμα ψάχνω τις εφαρμογές που είναι optimized για android αλλά περιέργως, δεν έχω βρει καμία!... γιατί δεν υπάρχει καμία! Γιατί όλο το android σέρνεται!

Δεν έχω δει σε καμία άλλη πλατφόρμα τόσο αλλοπρόσαλλη κατανάλωση της μπαταρίας όπως στο Android. Και αυτό είναι αποτέλεσμα κακογραμμένου και χιλιομπαλωμένου κώδικα! Δεν μπόρεσα ποτέ να υπολογίσω την αυτονομία μιας android συσκευής, παρά μόνο όταν την κοιτούσα απλά ανοίγοντας και κλείνοντας την οθόνη και κάνοντας -το πολύ- καμια κλήση. 

δεν ψάχνεις καλά ή θες να παίξεις Crysis 3 (π.χ.) σε Android Με 512 RAM. δεν σου φταίει το Android σε αυτό.

για το ότι σέρνεται επίσης δεν σου φταίει το Android αν δεν γνωρίζεις τι βήματα πρέπει να κάνεις για μην μπουκώνει (εννοείται δεν μπορείς να έχεις 100 apps, 30 app background, σε συσκευή μονοπύρηνη και 512 RAM)

τέλος στο Android υπάρχουν 23409823 συσκευές ενώ στο iOS 1. do the math. κοινώς και ο πιο άσχετος στο iOS δεν θα έχει πρόβλημα "optimized" ενώ στο Android θέλει ψάξιμο για κάθε συσκευή. αν κάποιος δεν έχει την δυνατότητα ή την "γνώση" να ψάξει, να μην παραπληροφεί λέγοντας για συρσήματα.

και για του λόγου το αληθές Nexus S (4.1.2) δίπλα σε iPhone 4 (6.1.3) καμία διαφορά στο "τρέξιμο". (αν υπάρχει διαφορά σε δέκατα του δευτερολέπτου δεν ξέρω :P). μόνο στην κάμερα είναι πίσω το S.

Σωστά γιατί για να πάρεις ένα android  πρέπει να έχεις ολοκληρώσει πρώτα ένα μεταπτυχιακό ώστε να "το φέρεις στα μέτρα σου" και να ξεπεράσεις τα προβλήματα και τους περιορισμούς του λειτουργικού! Sorry αλλά θέλω να αγοράζω ένα smartphone, να το βγάζω απο το κουτί του και να αρχίσει να λειτουργεί συνεχώς όπως την πρώτη μέρα που το πήρα! Εκτός αν έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σου για παιχνίδια και πειραματισμούς οπότε ...περί ορέξεως...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, αλλά κουμάντο στην τσέπη του ο καθένας! Για την ιστορία πάντως την εφορία μου την ξεχρέωσα! :P

Σωστά γιατί για να πάρεις ένα android  πρέπει να έχεις ολοκληρώσει πρώτα ένα μεταπτυχιακό ώστε να "το φέρεις στα μέτρα σου" και να ξεπεράσεις τα προβλήματα και τους περιορισμούς του λειτουργικού! Sorry αλλά θέλω να αγοράζω ένα smartphone, να το βγάζω απο το κουτί του και να αρχίσει να λειτουργεί συνεχώς όπως την πρώτη μέρα που το πήρα! Εκτός αν έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σου για παιχνίδια και πειραματισμούς οπότε ...περί ορέξεως...

εννοείτε κουμάντο στην τσέπη του ο καθένας! αλλά μην μιλάς για ουσία όταν την έχεις χάσει.

καθόλου μεταπτυχιακό ούτε άπειρες ώρες ούτε τίποτα. 2-3 ώρες , ελάχιστο μυαλό , λίγη όρεξη και τέλος. και καταλήγουμε στο ότι με 2 κατοστάρικα και ίσως και ακόμα λιγότερα λεφτά , έχεις μία συσκευή πιο Optimized από συσκευές 700 ευρώ :P αναλογικά με βάση και το πιο πάνω post μου (+ το γεγονός overclocking)

Δημοσ.

τα εχει τα κουλα του το android μην λεμε μακακιες κ τα restart του τα θελει κ τρωει κ κανα λαγκακι που κ που,τπτ τραγικο ομως

στην τελικη εχεις εφαμιλης ποιοτητας κ αποδοσης-χρηστικοτητας κινητο με το 1/2 εως 1/3 της τιμης ενος iphone

κ το σημαντικοτερο για μενα με ελαχιστο σκαλισμα το κανεις οτι θες,πραγματικα οτι θες

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

εννοείτε κουμάντο στην τσέπη του ο καθένας! αλλά μην μιλάς για ουσία όταν την έχεις χάσει.

καθόλου μεταπτυχιακό ούτε άπειρες ώρες ούτε τίποτα. 2-3 ώρες , ελάχιστο μυαλό , λίγη όρεξη και τέλος. και καταλήγουμε στο ότι με 2 κατοστάρικα και ίσως και ακόμα λιγότερα λεφτά , έχεις μία συσκευή πιο Optimized από συσκευές 700 ευρώ :P αναλογικά με βάση και το πιο πάνω post μου (+ το γεγονός overclocking)

Μην το παίζεις ειδικός στις επιλογές των άλλων. Ειδικά όταν δεν με γνωρίζεις ούτε και ξέρεις τι δουλειά κάνω. Είναι σα να σου πω εγώ πως "'εχεις χάσει τη μπάλα"!

Τα υπόλοιπα που λες είναι "θεωρίες"! Ό,τι και να κάνεις με μια συσκευή των 200 ευρώ ΔΕΝ θα έχεις σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα που περιγράφεις. Έχεις ξεχάσει πως μιλάμε για μια συσκευή τηλεφώνου που την κουβαλάμε συνεχώς μαζί μας ΚΑΙ για προσωπική ΚΑΙ για επαγγελματική χρήση. Και αυτά που περιγράφεις κάνουν τη συσκευή άχρηστη για σοβαρή χρήση.

PS: Παράδειγμα: στο xperia Z με την τρελή full hd ανάλυση της οθόνης, άνοιγα μια σελίδα στον chrome (που δεν είναι καθόλου smooth btw) και δεν μπορούσα να δω το περιεχόμενο χωρίς να κάνω κάποιο zoom! Ενώ ταυτόχρονα στην "ταπεινή" οθόνη του ip5 φαινόταν μια χαρά. Αυτό είναι μόνο μια μικρή λεπτομέρεια που σε άλλους μπορει να μοιάζει ασήμαντη αλλά για μένα είναι θέμα...

:)

Δημοσ.

@kirileman κατα τη γνωμη μου δεν εχει νοημα η συγκριση του Νοte 2 με το iphone 5. Ειναι τελειως διαφορετικες κατηγοριες και τελειως διαφορετικη η υλοποιηση του Note για να εχει νοημα η συγκριση.

Ειναι σα να λεω πως δοκιμασα ενα πενακι στο iphone 5 και το αποτελεσμα δεν ηταν τοσο καλο οσο το πενακι του note 2. Ακυρο, δεν εχει νοημα.

Τί εννοείς "άκυρη"; Δε συγκρίνω τις συσκευές, το ξέρω ότι είναι διαφορετικές. Τις εφαρμογές και τη συμπεριφορά τους συγκρίνω. Απλές, κοινές, καθημερινές εφαρμογές που όλοι έχουμε εγκαταστημένες στις συσκευές μας και βλέπω πώς τρέχουν στις δυο πλατφόρμες (με το δάχτυλο, εννοείται). Ε, το συμπέρασμα είναι ότι φτάσαμε στην 4.2 και ακόμα το android σέρνεται, μπουκώνει, κολλάει, λαγκάρει, δεν είναι smooth, δεν είναι snappy, δε συμπεριφέρεται σωστά, σε αντίθεση με iOs και W8. Απλά πράγματα. Αγοράζεις specs αλλά η συσκευή σέρνεται.

Τώρα, το ότι το Androdi θέλει ψάξιμο για να δουλέψει σωστά, μόνο ως αστείο μπορώ να το πάρω. Πάρτε οποιαδήποτε android συσκευή, βγάλτε τα πάντα από μέσα, pure android, βάλτε τον καλύτερο kernel, κάντε overclocking όσο πάει και εγκαταστήστε μόνο 3-4 εφαρμογές. Facebook, album, twitter και τη μαμά (samsung εν προκειμένω) εφαρμογή τηλεφώνου. .... Μετά δείτε τα αντίστοιχα σε ένα iPhone 4s, ούτε καν 5. Συμπέρασμα;... Ξέρω, ξέρω. Δεν είναι optimized οι εφαρμογές, φταίει ο ανάδρομος Ερμής, κερδίζω αλλού, κοίτα πόσα widgets καιρού έχω κλπ

ΥΓ. Στο galaxy s4 η google search εφαρμογή θα ψάχνει επιτέλους το ημερολόγιο ή μπα;

Δημοσ.

καλα εγω το ποστ του ντανου κ την γενικοτερη κοσμοθεωρηση των iphoneκηδων θα μπορουσα να την συνοψισω σε μια λεξη αλλα δεν θελω να τον κουρασω ,κριμα ειναι να καθεται να διαγραφει ποστ κ να στελνει παρατηρησεις πρωι πρωι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...