Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σου απαντήσω λίγο διαφορετικά και αν κατάλαβες κατάλαβες.

Γιατί το satisfaction των stones ειναι πασίγνωστο και έχει μονο 3 νότες και οι arcturus που έχουν κάνει ολόκληρη black opera στο sham mirrors δεν τους ξέρει ούτε η μανα τους ( εξώ από metal κύκλους ) ;

Κατάλαβες;

Όχι αλλά γέλασα.

Ωστε λοιπόν το γιατί το iphone 5 είναι καλύτερο από το S4 δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να αιτιολογηθεί με αντικειμενικά κριτήρια αλλά είναι κάτι που το νιώθεις. χμ

Το iphone είναι τέχνη! To iphone είναι θρησκεία!!

Δεν είμαι κολλημένος όχι! Απλά το νιώθω, είναι παντού γύρω μου! Νιώθω την αύρα τους!

iphone-religion.jpg

Βοήθεια σας.

Ενα pc lapτοπ των 2.000 ευρώ έχει ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από το αντίστοιχο macbook pro. Πολύς κόσμος όμως επιλέγει το δεύτερο γιατί εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές του ανάγκες. Θέλει ένα λειτουργικό πιο σταθερό και "νοικοκυρεμένο" σε ένα πιο όμορφο μηχάνημα. Δεν κρίνονται όλα με τις τεχνικές προδιαγραφές. Στην πράξη το iphone 5 είναι το ίδιο γρήγορο με το Nexus 4, πιο γρήγορο στα παιχνίδια, και πολύ πιο γρήγορο από το GS3. Τώρα το GS4 μόλις κυκλοφόρησε και λογικά έχει το τεχνολογικό πλεονέκτημα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το λειτουργικό του σύστημα μπορεί να τα υποστηρίξει. Δεν υπάρχουν εφαρμογές που χρειάζονται τους σούπερ πυρήνες του S4 και πιθανότατα θα περάσουν χρόνια μέχρι να υπάρξουν. Στην πράξη λοιπόν ο χρήστης θα σκρολάρει μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορα ανάμεσα στις εφαρμογές και θα έχει καλύτερη κάμερα σε σύγκριση με παλιότερα μοντέλα. Τώρα αν στην πράξη είναι πιο γρήγορο και σε τι βαθμό και συνθήκες και πόσο γίνεται αντιληπτό μένει να αποδειχτεί. Φαντάσου το Playstation 4 με προδιαγραφές τούμπανο να παίζει παιχνίδια που είναι συμβατά και για Playstation 2.....η συνάντηση μεταξύ μηχανημάτων με διαφορεtικές δυνατότητες γίνεται πάντα στο κατώτερο επίπεδο. Αυτό θα γίνει και με το GS4. Το PS VIta έχει χαοτική διαφορά με το Nintendo 3DS σε specs. To μηχάνημα της Nintendo όμως έχει πουλήσει ήδη 30 εκατομμύρια συσκευές και το PS Vita μόλις 4 εκατομμύρια. Γιατί; Γιατί ο κόσμος για κάποιο ν περίεργο τρόπο προτιμάει τον Μάριο και τον Πίκατσου και τις αποκλειστικότητες που δεν υπάρχουν στο μηχάνημα της Sony. Και οι τεχνικές προδιαγραφές στις παιχνιδιοκονσόλες είναι πολύ πιο καθοριστικές για την πορεία τους από τις προδιαγραφές σε ένα κινητό. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Περίμενε να κυκλοφορήσει η συσκευή και θα δούμε στην πράξη πόσο καλύτερη είναι η χρηστικότητά της.

Υπήρχαν στην αγορά mp3 players με πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά στα χαρτιά από τα ipod. Το τελευταίο ωστόσο παραμένει μια σκάλα μπροστά από όλα με την ευκολία χειρισμού, την ευκολία ταξινόμησης -και απόκτησης- του υλικού σου και εμφάνισης. Χρηστικότητα και καλύτερο design είναι τα δύο στοιχεία που έναναν το ιipod συνώνυμο του mp3 όχι ο ήχος καμπάνα.

Τώρα αν σου αρέσει το πλαστικό στο κινητό περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πάντως το κινητό έχει σημασία για τους περισσότερους ανθρώπους να μην είναι από μέσα κούκλα και απ'έξω πανούκλα γιατί το έχουμε μαζί μας όλη την ώρα και κάποια στιγμή το βγάζουμε και το δείχνουμε και σε άλλους. Η εμφάνιση έχει μεγάλη σημασία.

Άρα συνοψίζοντας μου λες ουσιαστικά πως η επιλογή είναι λόγω λειτουργικού. Δεκτό αν και δεν χρειαζόταν ολόκληρο σεντόνι.

Έχω iPhone 5 και Note 2, δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράψω αυτά που έχω δει στις δυο συσκευές και που θεωρώ εγώ ότι υπερτερεί η κάθε μια. Χωρίς να έχω δει το Galaxy S4 αλλά γνωρίζοντας την έκδοση Android που φοράει, μπορώ να σου πω με σιγουριά, ότι η διαφορά σε απόδοση, απόκριση, smoothness είναι υπέρ του iOS. Η σύγκριση που έκανες είναι κατά τη γνώμη μου από επιπόλαια και στοχευμένη μέχρι αστεία. Για να σου δώσω να καταλάβεις τί έκανες...

εμφάνιση:1-0 υπέρ iPhone (μην ξανακούσω ότι η εμφάνιση είναι υποκειμενικό γιατί θα σκίσω τα πτυχία μου)

βάρος/φορητότητα: 2-0 υπέρ iPhone

συνολική απόδοση και συμπεριφορά: 3-0 υπέρ iPhone (άντε γεια cpu και RAM ενώ κανονικά έπρεπε να γράψω 13-0)

ασφάλεια/malware: 4-0 υπέρ iPhone

μεταπολιτική αξία; 5-0 υπέρ iPhone

σήμα τηλεφώνου: 6-0 υπέρ iPhone (ή μήπως νόμιζες πως το υψηλό SAR δεν έχει τα καλά του; )

Επίσημη υποστήριξη: 7-0 υπέρ iPhone

Ακουστικά/ήχος: 8-0 υπέρ iPhone

Χρωματική απόδοση οθόνης και ευκρίνεια στο φως της ημέρας: 9-0 υπέρ iPhone

Βλέπεις τί εννοώ; Οπότε ας αφήσουμε αυτές τις ανόητες συγκρίσεις και ας ασχοληθούμε με το θέμα μας που είναι το Galaxy S4.

Επίσης, πρόβλημα χαρτών δεν υπάρχει. Ένα app είναι (του οποίου οι χάρτες βελτιώνονται συνεχώς), αν δεν σου κάνει, χρησιμοποιείς Google maps.

Ε γιατί ανόητες οι συγκρίσεις, βγήκε στην αγορά ένα νέο τηλέφωνο οπότε οι απόπειρες σύγκρισης με άλλα τηλέφωνα είναι κάτι αυτονόητο από τους καταναλωτές.

Εκτός κι αν εννοείς ανόητη την δική μου απόπειρα σύγκρισης που δεν θα το χαρακτήριζα ευγενικό μιας και δεν πρόκειται να κάνω το ίδιο για την σύγκριση που παρέθεσες εσύ αν και διαφωνώ.

Αυτό που ήθελα εγώ ήταν να δω τους λόγους που κάποιος επιλέγει iphone ενώ έβλεπα τόσο τεράστια διαφορά. Είπες τους λόγους σου, διαφωνώ στους περισσότερους αλλά είναι σεβαστοί αν και οι μισοι κατά την γνώμη μου βασίζονται σε υποκειμένικά χαρακτηριστικά (ε και σκίσε τα πτυχία σου) όπως εμφάνιση, προτίμηση φορητότητας ή μεγάλης οθόνης, προτίμηση καρκίνου ή καλύτερου σήματος κτλ. Παρόλα αυτά, παρέθεσες λόγους και όχι αόριστες αγιοποιήσεις και καλλιτεχνικές παρομοιωσεις όπως έχω δει από άλλους οπότε ΟΚ.

• Απαντ. 490
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Νικι Μιναζ και ο Τζαστιν Μπιμπερ αρεσουν στον μισο πλανητη.Therefore αρεσουν και σε μενα. Πρεπει να αρεσουν. Αρα η ομορφια δεν ειναι υποκειμενικη. I see..

Το Jellybean ΠΕΤΑΕΙ στο Note II και σε συσκευες επιπεδου Note II ή καλυτερες,οποτε μπορουμε να φανταστουμε τι θα κανει στο G IV. Οποιος δεν θελει να το δει, ανεξαρτητως αν εχει την συσκευη ή οχι, μαλλον εθελοτυφλει ή νομιζει οτι το android ειναι ακομη το θλιβερο OS που ηταν στις αρχες και που μας ειχε παει αρκετους προς APPLE μερια. Αληθεια θα ηθελα να δω αν καποια στιγμη θα δουμε αληθινο multitasking απο το iOS γιατι αυτα που βλεπω στο NOTE II και στο Jellybean ειναι απλα απιστευτα. Βιντεο HD να παιζει και να κανεις surfing ή να παιζεις παιχνιδια  λογου χαρη.. Ειναι εξισου γρηγορο με το ios 6 στο iphone 4s,5 και στο ipad 3 μου. Μαλιστα με την 6η εκδοση του ios παρατηρησα αρκετο lag σε αρκετες περιπτωσεις που δεν ξερω που οφειλεται και στις 3 συσκευες που εχω. (το 5 το εχει ο αδελφος μου)

Το iphone εχει απιστευτη οθονη η retina ειναι απλα φοβερη. Eχει και φοβερο τσιπσετ γραφικων,ομως..Η επιστροφη της Samsung στην Power VR και μαλιστα με καλυτερο chip απο το iphone 5 (35-40% περισσοτερα GFlops) τελειωνει και αυτο το παραμυθι.

Ολα τα υπολοιπα περι τρομερου experience με το IOS6 τα αφηνω ασχολιαστα. Ειναι καθαρα υποκειμενικα. Εμενα με κουρασε το ios. Το βρηκα uninspired μετα το ios 4 με ελαχιστες καινοτομιες,και με κουρασε και το generic UI. Αλλα και αυτο ειναι υποκειμενικο.

Ας παρει λοιπον ο καθενας οτι κρινει σημαντικοτερο και καλυτερο και οτι θεωρει οτι θα κανει καλυτερα την δουλεια του, και ας αφησει τις "αντικειμενικες" συγκρισεις κατα μερος..

Προφανώς απευθύνεσαι σε ανθρώπους που τα iPhone 5 και iPad τελευταίας γενιάς τα βλέπουν μόνο στο Youtube. Γιατί όσοι έχουμε τις καλύτερες συσκευές και από τις δυο πλατφόρμες (και κοντεύουμε τα 40), έχουμε άποψη και μάλιστα ολοκληρωμένη. Οπότε, όντως, ας αφήσουμε τις "αντικειμενικές" συγκρίσεις κατά μέρος.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχ διασκεδαστικο δεν λεω, οταν καποιος καταφευγει σε τετοιου ειδους απαντησεις καταλαβαινεις πολλα. Ειναι εμφανεστατο αυτο οσο φυσικα και η αντικειμενικη φυση των αποψεων, ξεχυλιζει αλλωστε..

Τωρα τρεχω να παρω το ipad 4 γιατι αλλαξε συνδεσμολογια η Apple στο iphone 5.. Χχαχαχ να εισαι καλα...

Δημοσ.

Ειναι στην ανθρωπινη φυση η ταυτιση μεχρι και για τις φρυγανιερες αν για καποιους το να φτιαχνεις φρυγανιες ειναι σημαντικο..Δεν σημαινει οτι επειδη κατι εχει υλικη υποσταση και μπορει να αντικατασταθει, οτι δεν μπορει να προκαλεσει αντικειμενο θαυμασμου και ταυτισης.

Οχι δεν είναι φίλε μου, διαφωνώ πλήρως, το να ταυτίζεσαι με την ΜΑΡΚΑ της φρυγανιέρας είναι από μόνο του υποτιμητικό για μένα για όποιους λόγους και να το κάνεις εκτός αν βγάζεις φράγκα από αυτό.

Αν είναι να βγάλω κάνα φράγκο από αυτό, και σημαιάκι με φρυγανιές, βουτηρο και μαρμελάδα να αναρτήσω στο μπαλκόνι μου, αλλιώς.......

στα άλλα που έγραψες δεν απαντώ καθώς δεν διαφωνησα

Δημοσ.

Οχι δεν είναι φίλε μου, διαφωνώ πλήρως, το να ταυτίζεσαι με την ΜΑΡΚΑ της φρυγανιέρας είναι από μόνο του υποτιμητικό για μένα για όποιους λόγους και να το κάνεις εκτός αν βγάζεις φράγκα από αυτό.

Αν είναι να βγάλω κάνα φράγκο από αυτό, και σημαιάκι με φρυγανιές, βουτηρο και μαρμελάδα να αναρτήσω στο μπαλκόνι μου, αλλιώς.......

στα άλλα που έγραψες δεν απαντώ καθώς δεν διαφωνησα

Ρε συ Βασιλη εσυ θες να μου πεις οτι δεν ταυτιζεσαι ποτε με τιποτα υλικο ή κατι που κατα τον κοσμο ειναι ανοητο; Μην μου πεις οχι γιατι δεν θα σε πιστεψω. Για ποιο λογο λοιπον θα πρεπει  εγω να το θεωρω υποτιμητικο; Εμενα μου αρεσει να κανω συνεχως ταξιδια λογου χαρη και να ξοδευω μια περιουσια για να γνωρισω ολο τον κοσμο. Θα πρεπει να κοροιδευω τον αλλο και να μιλαω υποτιμητικα αν ο αλλος προσπαθει να με πεισει οτι θα ηταν καλυτερα αν κρατουσα τα λεφτα για να αγορασω ενα καλυτερο αμαξι π.χ;

Ειναι πολυ γενικοτερο το παραδειγμα καθοτι αναφερθηκες στις μαρκες, αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω; Αν βρεθω π.χ με ενα που του αρεσουν τα ταξιδια μπορει να τσακωθουμε γιατι εμενα μου αρεσει να πεταω ας πουμε με την Lufthansa και αυτου με την British Airways.. You got the point

Δημοσ.

Ρε συ Βασιλη εσυ θες να μου πεις οτι δεν ταυτιζεσαι ποτε με τιποτα υλικο ή κατι που κατα τον κοσμο ειναι ανοητο; Μην μου πεις οχι γιατι δεν θα σε πιστεψω. Για ποιο λογο λοιπον θα πρεπει  εγω να το θεωρω υποτιμητικο; Εμενα μου αρεσει να κανω συνεχως ταξιδια λογου χαρη και να ξοδευω μια περιουσια για να γνωρισω ολο τον κοσμο. Θα πρεπει να κοροιδευω τον αλλο και να μιλαω υποτιμητικα αν ο αλλος προσπαθει να με πεισει οτι θα ηταν καλυτερα αν κρατουσα τα λεφτα για να αγορασω ενα καλυτερο αμαξι π.χ;

Ειναι πολυ γενικοτερο το παραδειγμα καθοτι αναφερθηκες στις μαρκες, αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω; Αν βρεθω π.χ με ενα που του αρεσουν τα ταξιδια μπορει να τσακωθουμε γιατι εμενα μου αρεσει να πεταω ας πουμε με την Lufthansa και αυτου με την British Airways.. You got the point

Πραγματικά φίλε μου δεν σε καταλαβαίνω καθόλου, ούτε καν το παραδειγμα σου. Τι σχέση έχει το ότι σου αρέσουν τα ταξίδια με την αεροπορική μάρκα που θα σε πάει εκεί που θες να πας? Ενα αυτοκόλητο πάνω στο αεροπλάνο είναι, αντε και να έχει κάνενα καλύτερο μαναράκι για αεροσυνοδό. Χέστηκα με ποια μάρκα θα πετάξω, θα προτιμήσω αυτή που έχει καλύτερη τιμή. Άλλος θα προτιμήσει με βάση το πόσσες ώρες κάνει να φτάσει, άλλος με ποια έχει το μεγαλύτερο αεροπλάνο και ποιο αναπαυτικές θέσεις. Τα δέχομαι όλα σαν κριτήρια, απλά ο καθένας έχει τα δικά του. Σιγά μην ταυτιστώ επειδή η τάδε έχει καλύτερη τιμή. Αυριο θα έχει η άλλη.

Δεν ταυτίζομαι με καμία μάρκα φίλε μου είναι τρόπος σκέψης. Λατρεύω πολλά υλικά πράγματα αλλά δεν ταυτίζομαι με καμία μάρκα, ΠΟΤΕ. Αν δεν το πιστεύεις οκ, εγώ νομίζω ότι πάρα πολλοί άνθρωποι σκέφτονται κατα αυτό τον τρόπο. Τώρα αυτό που μου αρέσει είναι τάδε μάρκα αύριο είναι η άλλη. Οι τύποι πίσω από αυτή την μάρκα πρέπει να προσπαθήσουν να με πείσουν να προτιμήσω το προιόν τους και αυτοί πρέπει να ταυτιστούν γιατί βγάζουν κέρδος. Εγώ γιατί να ταυτιστώ αφού δεν έχω κάποιο όφελος????

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί θα πρέπει να ταυτίζεται; Ούτε εγώ είχα τέτοια κολλήματα ποτέ μου. Έχω android κινητό ipad, 2 desktop με windows 8 και ubuntu xbox 360 και ps vita.

Έχω πετάξει με aegean με klm αλλά και με air buchurest.

Ναι υπάρχουμε και εμείς που δεν φανατιζόμαστε με καμμία εταιρεία εκτός και αν μας ανήκει. Αγοράζουμε χωρίς παροπίδες και ότι μας αρέσει και συμφέρει την τσέπη μας. Το αν είναι apple samsung ή η ξεχασμένη notion ink ( τι θυμηθηκα τώρα ) λίγο μας ενδιαφέρει.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε δεν έχει άδικο ο littlelouievegos. Η ταύτιση υπάρχει συχνά στην ανθρώπινη φύση και μάλιστα χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο σε πολλές περιπτώσεις. π.χ. ποδοσφαιρικές ομάδες, εθνικισμός, θρησκέια κτλ

Ταυτίζονται με αυτό που έτυχε να γνωρίσουν πρώτο.

Άνετα ένας apple fan θα μπορούσε να είναι εξίσου φανατισμένος andoid fan αν τα έφερνε αλλιώς η τύχη.

Παρόλο που υπάρχει στην ανθρώπινη φύση βέβαια δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την βλακεία.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε δεν έχει άδικο ο littlelouievegos. Η ταύτιση υπάρχει συχνά στην ανθρώπινη φύση και μάλιστα χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο σε πολλές περιπτώσεις. π.χ. ποδοσφαιρικές ομάδες, εθνικισμός, θρησκέια κτλ

Για μάρκες μίλησα φίλε μου, αν το πάμε σε ιδεολογικά πράγματα είναι άλλη συζήτηση πολυ μεγάλη που δεν θέλω να αρχίσω.
  • Like 1
Δημοσ.

Εσένα δε σε πιάνει, είσαι κάτοχος συσκευών κι απ' τις δυο μεριές :Ρ

Τέλος πάντων, βλέπεις ο akosl45 τι γράφει, έχουμε δει και από άλλους τι άποψη έχουν για τους μίζερους, φτωχούς κι εξαθλιωμένους κατόχους android.

• Like 1
Δημοσ.

Ταυτίζονται με αυτό που έτυχε να γνωρίσουν πρώτο.

Άνετα ένας apple fan θα μπορούσε να είναι εξίσου φανατισμένος andoid fan αν τα έφερνε αλλιώς η τύχη.

Παρόλο που υπάρχει στην ανθρώπινη φύση βέβαια δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την βλακεία.

Αντε μπραβο το επιασες εσυ.. Σαφως και η ταυτιση δεν ειναι κατι υγιες παντα, αλλα συμβαινει.

Σαφως και ενας εξυπνος ανθρωπος θα ψαξει να βρει την καλυτερη δυνατη λυση σε καθε αγορα, αλλα ΠΑΝΤΑ υπαρχει κατι που μας κανει κλικ, και αν και δεν το θελουμε ταυτιζομαστε μαζι του και το προτιμουμε για λογους προσωπικους.

Δεν λεω να ταυτιζομαστε με ΚΑΘΕ εταιρεια λεω οτι συμβαινει να ταυτιζεσαι με κατι μερικες φορες χωρις να υπαρχει εμφανης λογος και λογικη πισω απο αυτο.

Δημοσ.

Εδώ θα πρέπει να κάνετε και μια αποσαφήνιση του τι σημαίνει 'ταύτιση' όμως. Για μένα ταύτιση με μια εταιρεία σημαίνει εμπιστοσύνη σε αυτήν, συνήθως λόγω αρκετών θετικών εμπειριών στο παρελθόν.

Όταν δηλαδή πω ότι η Apple βγάζει καλά πράγματα, σημαίνει ότι από τα χέρια μου έχει περάσει ένας υπολογιστής (), ένα mp3 player (), ένα mp4 player () και δύο κινητά (). Και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από όλα αυτά. Όταν πω ότι η Canon βγάζει καλά πράγματα, σημαίνει ότι έχω εμπειρία με ένα πολυμηχάνημα (✓), έναν εκτυπωτή (✓) και μια φωτογραφική μηχανή (✓). Και πάλι, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Όταν πω ότι η OCZ είναι καλή εταιρεία, σημαίνει ότι έχω τρεις SSDs από αυτήν (✓) και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος ― στον έναν δε που παρουσίασε πρόβλημα, η ανταπόκρισή τους και η υποστήριξή τους ήταν υποδειγματική.

Ταύτιση σημαίνει ότι εμπιστεύομαι τις παραπάνω εταιρείες (και όχι μόνο αυτές) και ότι όταν στο μέλλον προκύψει ανάγκη για κάποιο επιπλέον προϊόν, η υπάρχουσα θετικότατη εμπειρία μου θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο (πέρα από τα χαρακτηριστικά, την τιμή, etc.)

Χειροπιαστό παράδειγμα; Τώρα που ψάχνω ένα πολυμηχάνημα inkjet, έχω σχεδόν αποκλείσει την HP και τη Samsung διότι έχω κακές εμπειρίες μαζί τους. Κι ας ακούω ότι «το τάδε μηχάνημα της HP είναι φοβερό, πάρτο». Κοιτάω πρωτίστως τις εταιρείες που με έχουν κερδίσει.

Δημοσ.

Για μάρκες μίλησα φίλε μου, αν το πάμε σε ιδεολογικά πράγματα είναι άλλη συζήτηση πολυ μεγάλη που δεν θέλω να αρχίσω.

Κι εγώ για μάρκες μίλησα και παραλλήλισα το κόλλημα αυτό με τα άλλα κολλήματα που προανέφερα.

Ποιά είναι τα ιδεολογικά πράγματα δεν κατάλαβα.

Για μένα την ίδια λογική έχει να είσαι andoid ή apple fan boy με το να είσαι τρελό παόκι (δεν θέλω σχόλια για το avatar μου), να είσαι ελληναράς ή να είσαι παπαδοχριστιανοfan.

Αν βρίσκεις κάποια εκλογικευμένη ιδεολογία στα παραπάνω τότε οκ...

Εγώ τα βλέπω σαν ανευ λογικής κολλήματα που πηγάζουν από ένστικτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...