Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το Samsung Galaxy S IV


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 490
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημερα φιλοι......πραγματι εντυπωσιακο το κινητο(λεμε τωρα) με χαρακτηριστικα και τεχνολογια software περα απο καθε φαντασια.Οσο για τα υλικα και το σχεδισαμο ποτε δεν ειχα θεμα γτ πολυ απλα το πλαστικο δεν ειναι απλο παλστικο αλλα ενισχυμενο και πολυ ελαστικο.

Αλλα το κυριοτερο για μενα,ειχει micro Sd και αφαιρουμενη μπαταρια για παν ενδεχομενο,τι να λεμε τωρα.Αυτο και μονο μου αρκει και μπορει να το αγορασω απο θεμα χρηματων εννοω παντα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Software upgrades που είναι για 1 μήνα το πολύ... Μετά ούτε που θα ασχολείσαι με floating touch, air gestures και άλλα "φουτουριστικά" μπουρδολογήματα... Το ίδιο συνέβη και με το πολύ Siri, που πλέον ή δεν χρησιμοποιείται καθόλου ή μόνο για να βάζεις ξυπνητήρι. Δεν λέω, εντυπωσιακά και γεμίζουν το manual του κινητού, αλλά μην κοροϊδευόμαστε η ουσία είναι άλλη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Οθόνη, μπαταρία. Στην εμφάνιση το σκότωσε... Ίδιο με το s3 και φυσικά πλαστικό και πάλι πλαστικό... Ας έβαζε τουλάχιστον ένα gorilla glass...

 

Γενικά πάντως το καλύτερο κινητό που υπάρχει σήμερα, λογικά. Άσχετα αν θέλω να ξεράσω πάνω του μόλις το βλέπω γιατί σιχάθηκα πια την ίδια εμφάνιση σε 10 διαφορετικά μοντέλα από τη Samsung...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιχάθηκα τις τεράστιες οθόνες, όχι γιατί δεν μου αρέσουν, αλλά γιατί έχουν κάνει τα κινητά παντόφλες. Η samsung όμως κατάφερε και κράτησε τις διαστάσεις πρακτικά ίδιες με το S3, αλλά με μεγαλύτερη οθόνη, και μόνο για αυτό τους βγάζω το καπέλο. Όχι ότι το S3 μου φαίνεται μικρό ή βολικό, αλλά τουλάχιστον δεν ξεφύγαμε ακόμη περισσότερο σε διαστασεις.

Στην πράξη, το μόνο που θα μου λείψει στο S3 θα είναι τα 2GB RAM, και αυτό περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Κατά τα άλλα, όσοι έχουν το S3, δεν θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε αναβάθμιση, εδώ ακόμη το S2 και είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Τελικά δεν είναι dual sim.... Ήλπιζα.

 

Το κινητό είναι πολύ δυνατό. Όπως όλα σε αυτή την κατηγορία.

Μπράβο που κράτησε την microsd. Απο sar ξέρουμε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάλι νομίζω οτι έχει σοβαρές αλλαγές !!

 

1. Εχει hd οθόνη.

2. Μικρότερο και ελαφρύτερο από note 2

3. Eξειδικευμένο οικοσύστημα s-apps

4. Eπεξεργαστική ισχύς

5. Συνολική υλοποίηση...

 

Αν και έχω το Note 2 και σε πολλά πράγματα με έχει τρελλάνει , τελικά η ουσία κάπου χάνεται ανάμεσα στα 

μπιχλιμπίδια ... Φανατικός appleάκιας μέχρι πριν μερικούς

μήνες , καμιά φορά αναζητώ την απλότητα του iphone 5.Στο κάτω κάτω ένα τηλέφωνο είναι . Βαρέθηκα λίγο να κουβαλάω για τηλέφωνο κάτι τόσο μεγάλο.Αναρωτιέμαι ακόμα αν τα θέλω όλα αυτά που κάνει και αν δέν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά.

 

Η τιμές samsung πάντως πολύ καλύτερες από apple.Kαι η κατασκευή τους αν και πιό απλοική δέν είναι φτηνιάρικη.

 

Σκέψεις έτσι με αφορμή το super duper s IV

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι είναι αυτά με την Samsung παίρνεις καροτσάκι, με την Apple αλυσίδα και μπάλα μεταλλική στο πόδι.

 

Btw, άθλιο σαν κινητό. Παίζει να είναι χειρότερο και από της Apple.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα ηταν εξαιρετικο αν εβγαζαν dual sim σε ευρωπαικο/αμερικανικο μοντελο, μια πιθανοτητα που δεν το κανουν ισως να ειναι επειδη μπορει να εμφανιζει bugs στη λειτουργια του κινητου ή απλα για να πουλαν περισσοτερα κινητα στην Ευρωπη/Αμερικη και σιγουρα μια ακομα μεγαλυτερη μπαταρια θα ηταν ευπροσδεκτη, η αυξηση της αναλυσης σε αυτο το επιπεδο απλα δικαιολογει την εμφανιση νεου μοντελου δεν ειναι κατι επιτακτικο προφανως. Τα υπολοιπα για μεγεθος πλαστικο ειναι χιλιοειπωμενα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν θα βγάλει και η Apple κινητό 5'' ... τότε να δω αυτούς που μιλάνε για παντόφλες..... το trend είναι σχετικά μεγάλα κινητά και για αυτό πολύ κράζουν την Apple....

Και μην ακούω ότι τα Samsung είναι πλαστικούρα... έλεος αν είναι έτσι η πλαστικούρα....

Και μόνο που έχω miscro sd, αφαιρούμενη μπαταρία, radio, OTG, Standard USB port for data transfer and charging, μπορώ να βάζω ότι θέλω χωρίς τη χρήση itune και άλλα πολλά.... δαγκωτό android και Samsung...

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Το θέμα της Super Amoled δεν είδα να το σχολιάζει κανείς... Αλλά θα μου πεις υπάρχουν και χρήστες που θέλουν απλά έντονα χρώματα στο μάτι παρόλο που δεν είναι τα πραγματικά!

 

Κατά τα άλλα οκ, είναι μια απλή αναβάθμιση του S3. Δεν έκαναν τίποτα super wow ως προς την τεχνολογία της κάμερας επίσης πέρα από τον αριθμό των mpixels. Θα πουλήσει προφανώς αλλά ας δούμε πρώτα τιμή καθώς και την αυτονομία.

 

:)

 

PS: Δεν αντέχω θα σκάσω αν δεν σχολιάσω την παρουσίαση! Τσίρκο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το s3 ειναι το s4 που μπηκε στο πλυντήριο!!!προτιμω iphone5 η htc one λογο εμφανισης! αληθεια οταν υπαρχουν τοσο ομορφα κινητα η samsung θα εχει την απετιση να μας το πουλησει 700+ (giati gia ligotero den to blepv!!) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...