Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την κοινότητα!!! :-)

Έχω ένα desktop turbo-x από το 2006 και πιστεύω ότι έφτασε ο καιρός για αναβάθμιση. Αξίζει όμως στο υπάρχον desktop ή να πάω σε καινούργιο; Εδώ θα χρειαστώ τη βοήθειά σας. Το pc το θέλω κυρίως για gaming. Τα χαρακτηριστικά του είναι:

Μητρική: Asus P5LD2-VM

Chipset: Intel i945G/GZ

Επεξεργαστής: Intel Pentium 4 640

Πυρήνες: 1

Συχνότητα: 3200 MHz

Υποστήριξη: Socket 775 LGA

Γραφικά: NVIDIA GeForce 6800 GS-256MB

Ram: 1024 MB DDR2-SDRAM

Σκληρός: Western Digital WD2500KS-00mJB0 (250GB)

Κάρτα Ήχου: ASUSTek Computer 8280 1G (ICH7 Family) HD Audio Controller

Οθόνη: AOC 20 Ίντσες 1680x1050 pixels 60Hz με true colors (32-bit)

Κουτί: Ιδέα δεν έχω ποιο μοντέλο μπορεί να είναι.

Τροφοδοτικό: FSP AX500-A 500W

Αξίζει να γίνει μια αναβάθμιση ή πάμε σε καινούργιο ( θέλω να το στήσω μόνος μου και να μην πάω σε ένα ετοιματζίδικο );

Επίσης να κάνω γνωστό ότι γνωρίζω ελάχιστα πράγματα για το hardware. Όπως πχ ότι η μητρική συνδέει τα "κομμάτια" του υπολογιστή, πού χρειάζονται οι μνήμες, τα γραφικά, ο επεξεργαστής αλλά δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε hardware, για παράδειγμα τι είναι το socket, cache memory, SATA και άλλα τέτοια που έχω δει σε άλλα θέματα.Αν μπορούσατε να μου δώσετε κανένα link για να μάθω για αυτά θα ήμουν ευγνώμων.

Από budget δεν είμαι διατεθειμένος, είτε στην αναβάθμιση είτε στο στήσιμο, να δώσω συγκεκριμένα λεφτά και ντούκου. Προτιμώ να επιλέξω τα εξαρτήματα και αναλόγως να τα αγοράσω σιγά σιγά ανάλογα με τα λεφτά που θα έχω διαθέσιμα.

Οι πληροφορίες για το hardware είναι από το pc wizard.Αν χρειάζεστε κάτι περαιτέρω πείτε μου να το βρω.

Περιμένω τις προτάσεις και τις ιδέες σας και σας ευχαριστώ για το χρόνο που δώσατε να διαβάσετε ένα μεγάλο Post! ^_^

Δημοσ.

17-104-934-03.jpg

Απο την παραπανω φωτογραφια φαινεται οτι μπορεις να κρατησεις το τροφοδοτικο σου. Επισης ο δισκος σου συνδεεται με sata II (θυρα συνδεσης δισκων με την μητρικη) οποτε μπορεις να τον κρατησεις και αυτον. Τα αλλα θελουν αλλαγη. Επισης διευκρινησε αν σκοπευεις να αλλαξεις οθονη. Σε καμια περιπτωση δεν επηγει, αλλα αν σκοπευεις να πας σε καποια με μεγαλυτερη αναλυση θα σου προτεινω αναλόγως και δυνατοτερη καρτα γραφικων. Αλλιως να μην ξοδευεσαι αδικα.

Δημοσ.

17-104-934-03.jpg

Απο την παραπανω φωτογραφια φαινεται οτι μπορεις να κρατησεις το τροφοδοτικο σου. Επισης ο δισκος σου συνδεεται με sata II (θυρα συνδεσης δισκων με την μητρικη) οποτε μπορεις να τον κρατησεις και αυτον. Τα αλλα θελουν αλλαγη. Επισης διευκρινησε αν σκοπευεις να αλλαξεις οθονη. Σε καμια περιπτωση δεν επηγει, αλλα αν σκοπευεις να πας σε καποια με μεγαλυτερη αναλυση θα σου προτεινω αναλόγως και δυνατοτερη καρτα γραφικων. Αλλιως να μην ξοδευεσαι αδικα.

Ναι, λέω να την αλλάξω και αυτή!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...