Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα φορητο ο οποιος καθε μιση ωρα σβηνει η οθονη του και παραμενει ανοιχτος κανοντας το απολητο τιποτα. Σκεφτηκα μηπως ειναι λογω θερμοκρασιας αλλα απ οτι βλεπω δεν καιει απο κατω. Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα φορητο ο οποιος καθε μιση ωρα σβηνει η οθονη του και παραμενει ανοιχτος κανοντας το απολητο τιποτα. Σκεφτηκα μηπως ειναι λογω θερμοκρασιας αλλα απ οτι βλεπω δεν καιει απο κατω. Τι μπορει να φταιει?

τι φορητός είναι;;έχει εγγυήση; είναι "μαυρίλα" η οθόνη όταν κλείνει;..άν ρίξεις φώς βλέπεις είδωλα μέσα;;

μήπως έχεις πειράξει τπτ και μετά από 30 λεπτά από την "διαχείριση ενέργειας" πάει σε αδράνεια η οθόνη?? :P

από τήν έξοδο vga του λάπτοπ με καλώδιο σε εξωτερική οθόνη για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο κάρτας γραφικών.

**δέν είμαστε "μάγοι"..

πετάς ενα "ξερό" πρόβλημα λάπτοπ..και μεχρί εκεί,

πές ποιό πολλές λεπτομέρειες γιά να σε βοήθησουμε όσο μπορούμε.

Δημοσ.

ο φορητος δεν ειναι δικος μου ενος ξαδερφου, δεν εχω πειραξει τιποτα απο την δειαρχειριση ενεργειας αυτο μου ειπε το κανει κανα χρονο τωρα, οταν σβηνει η οθονη δεν σβηνει τελειως ειναι καπως φωτησμενη , αμα ησουν μαγος ομως?

Δημοσ.

ο φορητος δεν ειναι δικος μου ενος ξαδερφου, δεν εχω πειραξει τιποτα απο την δειαρχειριση ενεργειας αυτο μου ειπε το κανει κανα χρονο τωρα, οταν σβηνει η οθονη δεν σβηνει τελειως ειναι καπως φωτησμενη , αμα ησουν μαγος ομως?

κοίταξε λίγο αυτά που σού λέω στο πόστ #2

παίζει παιχνίδια καί στο κάνει αυτό;;driver έχεις δεί μήπως είναι αυτό το πρόβλημα;; ποιό λάπτοπ έχει;;

**Άμπρα κατάμπρα.. φτιάξε καλό μου λάπτοπ :-D

Δημοσ.

εχει ενα turbo x celeron® dual-core cpu T3100 @ 1.30 Ghz, Δεν  παιζει παιχνιδια. δε ξερω προσφατα το ειχε κανει και φορματ (του κωλ..) με μουφα windows  και ξερεις τι ακολου8ει... windows genuine ,

Δημοσ.

Μηπως απλα μπαινει σε αδρανοποιηση και κολλαει εκει? Για ξετσεκαρε το και δες αν σου το ξανακανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...