Simos805 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Παιδιά να ρωτήσω, σε εσάς το Skype στο iPhone κάνει κανονικά κλήσεις? Διότι σε εμένα είτε ψιλοκολάνε είτε δεν μπορεί καθόλου να κάνει κλήση δεν ακούγεται τίποτα δεν ξέρω γιατί. Ενώ το έχω συνδέσει στο ίδιο wifi με τον υπολογιστή, από τον υπολογιστή όλες οι κλήσεις γίνονται ομαλά και άνετα ενώ εκεί είναι χάλια η ποιότητα και κολλάνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Σε μένα κανονικά κάνει. Μήπως τρέχεις τίποτα στον υπολογιστή που τρώει bandwidth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Όχι. Μόνο το skype είναι ανοιχτό και η σελίδα μου στο facebook στον google chrome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Όχι. Μόνο το skype είναι ανοιχτό και η σελίδα μου στο facebook στον google chrome. Για κάντο μια απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Το έκανα και τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostol1s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 δεν εχει καμια σχεση η εγκατασταση-απεγκατασταση με το προβλημα σου.περιμενεις update στο skype Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα