Superpie Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 ναι απλα ρωταω για το συγκεκριμενο.ειναι καλυτερο?
pedrojay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Εσύ δεν μας είπες ότι ήθελες μόνο από ένα συγκεκριμένο κατάστημα;; +1 Επίσης τα 1200€ μπάτζετ έγιναν 1800€ κρίνοντας απο αυτό που μας δείχνεις? ναι απλα ρωταω για το συγκεκριμενο.ειναι καλυτερο? Δηλαδή αν σου πουνε ότι είναι καλύτερο δεν θα το πάρεις επειδή είναι από το mediamarkt?
evagelou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 εχω σκαλωσει....βρε ανθρωπε.....ποσα λεφτα δινεις? και απο που θες να ειναι? βλεπω ολα τα καταστηματα ειναι γερμανικα....αρα το μονο που θες ειναι να ειναι απο γερμανια??? διαφωτησε μας λιγο αλλιως δν μπορουμε να σε βοηθησουμε.... καλο το samsung γενικα παντως....αλλα απαντησε μου σε αυτα που σε ρωτησα,,,
leoparkan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 δες αυτα τα 2 εγω εχω το 580 μια χαρα παειhttp://www.hitmeister.de/laptops/y580-200738151/?sl=200738151-JonkWT8dRFyiIjceoH5BoOZYZK%2BsaQgrLWVXNo9Tolc%3Dhttp://www.hitmeister.de/laptops/y500-204198531/?sl=204198531-oSsy7FMc06krljFNTrMwajWEv6Dn9ohHYK%2B5%2FewtOsM%3D
moxalis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 εχω σκαλωσει....βρε ανθρωπε.....ποσα λεφτα δινεις? και απο που θες να ειναι? βλεπω ολα τα καταστηματα ειναι γερμανικα....αρα το μονο που θες ειναι να ειναι απο γερμανια??? διαφωτησε μας λιγο αλλιως δν μπορουμε να σε βοηθησουμε.... καλο το samsung γενικα παντως....αλλα απαντησε μου σε αυτα που σε ρωτησα,,, ΄Οντως. Αν ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για Γερμανία και όχι για το κατάστημα, πες μας για να ξέρουμε. Υπάρχουν επιλογές για πολύ ποιοτικά custom made laptops από γνωστά καταστήματα στη Γερμανία, οπότε πες αν είναι να προτείνουμε καμιά σύνθεση.
Superpie Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Θα μπει μεσω δοσεων..Απλα επειδη θα μου το παρει ενας θειος μου με δοσεις δεν ηξερε οτι μπορουσε να το παρει και με δοσεις απο τα media γιαυτο και ειπα την πρωτη φορα μονο απο το πρωτο καταστημα.Μετα προεκυψε το media και ειπα και απο εκει.. Αν μπορειτε πειτε μου το samsung ειναι καλυτερο απο το αλλο? Και γενικα ενα laptop μονο απο τα 2 καταστηματα αυτα
leoparkan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Θες να μας βοηθήσεις λίγο ? Ποσό χαρακτηριστικά ? γιατί μας έχεις μπλέξει. με το θέμα εγγύηση τι θα κάνεις?
Superpie Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μεχρι 1800 ευρω απο τα 2 αυτα καταστηματα.Εγγυηση αν χρειαστει θα το στειλω στον θειο μου και θα εχει κανονικα εγγυηση απο Γερμανια.Λοιπον θα μου πειτε προταση? Για το samsung που εβαλα τι λετε? Καλο?
Superpie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Τελικα παιδια πηρα το Samsung..Τρελο εργαλειο μεχρι στιγμης που το χρησιμοποιω..Παιζει μια χαρα και τα παιχνιδια σε full hd τελεια χωρις κολληματα.Το μονο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι,η samsung σαν εταιρια,αλλα για λαπτοπ πως ειναι στο after sales? Απλα ρωταω γιατι ηρθε με γραμανικο πληκτρολογιο και τα πληκτρα ειναι αλλα ντα'αλλων.. Γινεται να τους παρω τηλ στην samsung ωστε να μου αντικαταστησουν το πληκτρολογιο μονο με τον Ευρωπαικο? Και αν ναι,ειναι στην εγγυηση μεσα ή πρεπει να πληρωσω κατι?
polteris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Αν δεν παρεις τηλεφωνο δεν θα μαθεις σιγουρα!! Παντως μου φαινετε παραλογο να σου αλλαξουν πληκτρολογιο δωρεαν, εκτος και αν ειναι ελλατωματικο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα