Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να μου πειτε,για ενα λαπτοπ με i7 4πυρινο και full hd οθονη ποια θα ηταν η καρτα γραφικων που θα επρεπε να ειχε για να μπορεσω να παιζω ανετα παιχνιδια? Ενταξει οχι σε 60 fps απλα ποια θα ηταν η καρτα γραφικων για παιχνιδια? η 610m ας πουμε? 630m?

Κανεις?

Δημοσ.

η 610 σίγουρα όχι, δες να είναι από 650 και πάνω , για gaming το πρώτο που πρέπει να δώσεις έμφαση είναι η κάρτα γραφικών και όχι ο επεξεργαστής!

Δημοσ.

Γι'αυτο εδω τι λες?

http://www.hitmeister.de/laptops/sve1712z1e-198375711/?ent=1&ctype=1&source_name=idealo&channel_name=&utm_source=idealo&utm_medium=&id_unit=1843650100075

Δεν θελω μονο παιχνιδια,αλλα all around χρηση και multitasking..Ειναι καλο αυτο το λαπτοπ? Και επισης αν καποιος θελει ας μου προτεινει ενα λαπτοπ απο το συγκεκριμενο καταστημα μεχρι 1200 ευρω για ολες τις χρησεις,και παιχνιδια..Θελω να εχει FHD οθονη και σχετικα καλη υποστηριξη σαν εταιρια,,Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Φιλε μου θα ηθελα απο το συγκεκριμενο καταστημα που αναφερα πριν.. Αν μπορεις κανε μου μια προταση απο εκει

Δημοσ.

ετσι οπως αναβαινουν οι απαιτησεις των παιχνιδιων θα χρειαστεις μια 680m η 7970m για να παιζεις ανετα σε laptop.

Δημοσ.

Εντάξει δεν είπα ότι θα παίζω hardcore games στο λάπτοπ.. Να παίζω αξιοπρεπή θέλω..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εντάξει δεν είπα ότι θα παίζω hardcore games στο λάπτοπ.. Να παίζω αξιοπρεπή θέλω..

Sent from my iPhone using Insomnia

πρεπει να ανεβεις  σε χρηματα η να πας σε αλλο site με custom made laptops :) πχ σε custom made με 1200-1300 φτιαχνεις πολυ δυνατο μηχανημα!

πχ http://www.hitmeister.de/laptops/asus-g75vx-t4020h-intel-core-i7-3630qm-prozessor-2-4-ghz-200282991/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...