Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια
ειμαι ενα νεο μελος στο site και θα ηθελα να μου δωσετε (αν γνωριζει καποιος) μια λυση στο ''θεμα'' μου.
Πριν μια βδομαδα αλλαξα τροφοδοτικο και καρτα γραφικων στο pc μου, το τροφοδοτικο ειναι corsair tx750m

και η καρτα γραφικων msi GeForce Gtx 660, τα αγορασα και μου τα εβλαν οι τεχνικοι του Πλαισιο. Εδω και 2-3 μερες οταν το Pc ειναι κρυο και παω να το ενεργοποιησω μου κανει εναν δυνατο θορυβο απο τον ανεμηστιρα πισω στο κουτι αλλα με το που μπαινω στα windows σταματαει και επανερχεται σε φυσιολογικη λειτουργια(τουλαχιστον ετσι δειχνει).
εχει κανεις καμια ιδεα? να ανησυχω?

ευχαριστω για την βοηθεια οποια και αν ειναι αυτη.

Δημοσ.

φιλε αυτος ο θορυβος που αναφερεις ειναι πολυ γενικο τι ειδος θορυβος ειναι ?  Το καλυτερο θα ηταν να το ηχρογραφησεις μπας και καταλαβουμε. Αμα ηταν καποιο εντονο beep θα ελεγα οτι ειναι καρτα γραφικων αλλα εσυ λες οτι το πισι δουλευει. Μηπως απλα κανει τον φυσιολογικο θορυβο κατα την διαρκεια του boot >

Δημοσ.

οχι κανει λες και υπερφορτωνει το ανεμηστιρακι και δουλευει περισσοτερο απ οσο μπορει και μετα γυρναει στην κανονικη του λειτουργεια. αλλα μου το κανει οταν το Pc ειναι κρυο και εχει να δουλεψει ωρες!

Δημοσ.

Στην αρχή όλα τα ανεμιστηρια δουλεύουν στο τέρμα.

Μετά που μπαίνει λειτουργικό τα κατεβάζει σε κανονικές στροφές.

ετσι

Δημοσ.

αυτο που θελω να πω ειναι πως μου κανει αυτο τον θορυβο εδω και 3 μερες, τον εχω 1 χρονο περιπου και πριν μια βδομαδα αλλαξα αυτα που σας ειπα! παλαιοτερα δεν μου εκανε αυτο τον θορυβο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως προέρχεται από τον ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών.. αλλά είναι φυσιολογικό. Πριν πoια κάρτα είχες;

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ.

Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες όλοι οι ανεμιστήρες δουλέουν τέρμα μεχρι να φορτώσει ΟS. Εγώ έχω ATI και το κάμει αυτο 2 3 φορές μέχρι να φορτώσει τα win7. Θα είχες πρόβλημα να δούλευε τέρμα 24/7 οπότε άραξε και μην ασχολείσαι. Όπως είπε και ένασ μεγάλος σοφός αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις χαλάρωσε και απόλαυσέ το :devil:

Δημοσ.

βασικα φιλε κατα 90% ειναι απο την καρτα γραφικων σου, μην ανυσηχεις ομως γιατι και σε εμενα εκανε εναν τετοιο θορυβο  μια 9600 που ειχα μεχρι να μπει στο λογισμικο δουλευει φουλ στροφες ο ανεμιστηρας μετα οι στροφες απο τον ανεμιστηρα της καρτας σου πεφτουνε στα φυσιολογικα

εμενα παντος μου ειχε τυχει σε sparkle

Δημοσ.

Εχεις καποιο προγραμμα να ελεγχει την καρτα γραφικων σου ? Οπως σου ειπα και πριν δοκιμασε αν μπορεις να απομονωσεις αυτον τον ηχο και ηχογραφησε τον. Αν και πιστευω θα μπεις τζαμπα στην διαδικασια γιατι οπως σου λενε οι περισσοτεροι ειναι φυσιολογικος θορυβος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...