Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μένα όλα συνοψίζονται στο γεγονός της συχνής αλλαγής προσωπικού.

είτε φεύγουν από μόνοι τους (άκρως περίεργο τέτοια εποχή και με τόσο ιδανικές συνθήκες όπως περιγράφουν οι προλαλήσαντες δύο εργαζόμενοι, εκπρόσωποι ή μη) είτε τους διώχνει η εταιρία (αν δεν ήταν καλοί στη δουλειά τους κάπου βρωμάει η διαδικασία πρόσληψης και πρέπει να ψαχτεί το HR) το αποτέλεσμα είναι ίδιο.

συνεχώς νέα πρόσωπα (ίσως καλό για την showbiz αλλά όχι για χώρο πώλησης που έχει και την ευθύνη της πληροφόρησης του πελάτη), μη εξοικίωση του προσωπικού με το αντικείμενο λόγω του αδιάκοπου turnover και η απουσία οικείας εικόνας στον πελάτη (η οποία οικειότητα προσπαθεί εδραιωθεί με το ψεύτικο ρομποτικό ενδιαφέρον του "μείνατε ευχαριστημένος") δεν βοηθάνε στην εικόνα που θέλει να περάσει η εταιρία. όπως είπωθηκε και παραπάνω, αποφασίστε να το κάνετε σουπερμαρκετ (που μάλλον είναι ήδη αλλά δεν το πήρατε χαμπαρι) για να χαλαρώσουμε όλοι μας.

οι σπουδές που πολλοί μπορεί να έχουμε κάνει σε μάρκετιγκ ή μάνατζμεντ μας έχουν εξοικειώσει  με τις αμερικανιές της "προσέγγισης" του πελάτης σας. χωρίς να πρεσβεύω ότι κάτι επειδή χρησιμοποιείται κάπου αλλού είναι κακό, πάρτε την κεντρική ιδέα και προσαρμόστε την στην ελληνική πραγματικότητα. σίγουρα θέλει να βάλει κανείς το μυαλουδάκι του να σκεφτεί αλλά που ξέρεις, μπορεί και να λειτουργήσει.

(υγ. πραγματικά αναρωτιέμαι αν έκαναν έρευνα και βρήκαν ότι οι πελάτες τους θέλουν να τους σπάνε συνέχεις τα ...... αν χρειάζονται κάτι ή ότι κάποιος αισθάνθηκε πιο φιλικό το πλαίσιο εξαιτίας του χαιρετισμού του σεκιουριτά)

• Like 1
Δημοσ.

Δε καταλαβαινω γιατι συνεχιζεις το θεμα και της επιτιθεσαι ετσι.

Χαλαρωσε λιγο πριν αρχισουν οι αναφορές.

δεν κανω καμια επιθεση.απλα θεωρω τραγικο το συγκεκριμενο επαγγελμα ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα

Δημοσ.

Καλά δεν πάτε καλά εδώ μέσα, έχετε ξεφύγει...

Είναι σίγουρα πιο αξιοπρεπής από άλλες δουλειές, π.χ. να δουλεύεις σε εισπρακτικές και να απειλείς τον κόσμο, να προωθείς δάνεια σε άτομα που ξέρεις εκ των προτέρων ότι δε θα μπορέσουν να τα ξεπληρώσουν ποτέ ( αυτά που έκαναν οι τραπεζικοί τις "καλές " εποχές για να εισπράττουν τα bonus τους) , να είσαι βουλευτής, να είσαι κομματόσκυλο, να έχεις καταδικαστεί και να εισπράττεις μέρος του μισθού στη φυλακή κ.λ.π. Υποκρισία !

Επαναλαμβάνω ότι πλέον κάνω άλλες δουλειές ( σιγά μην έκανα 28 χρόνων γαιδούρα promotion ακόμα ) αλλά το επάγγελμα είναι επάγγελμα και όχι κάτι άλλο αν συνεργάζεσαι με σοβαρές διαφημιστικές και σοβαρούς πελάτες. Είσαι σαν προσανατολισμένη πωλήτρια που κάνεις μόνο αυτό γιατί δεν έχεις να κάνεις τα χαμαλίκια που βάζουν τους πωλητές να κάνουν.Στο Πλαίσιο δεν ξέρω πώς το έχουν εφαρμόσει το promotion ( δε ψωνίζω τίποτα από δαύτους , ούτε καν πατάω ) οπότε δεν εξέφρασα άποψη επί της συγκεκριμένης αλυσίδας.

Στο θέμα μας ( αν θέλετε να κράξετε τις promoters για το πώς έχουν καταστρέψει την κοινωνία ρε αδερφέ ανοίξτε άλλο topic ) αυτή η πρακτική δεν είναι μόνο του Πλαισίου , όλες αυτές οι αλυσίδες έχουν τους πωλητές διεκπεραιωτές, κουβαλούν , ανανεώνουν ράφια, τιμές κ.λ.π. και στην τελική το μόνο που δεν κάνουν είναι να πουλάνε ( δε φταίνε φυσικά οι υπάλληλοι για αυτό ).

Για αυτό έρχονται οι promoters μέσω διαφημιστικών ή και κάποιοι πωλητές συγκεκριμένων brands για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα ( άνω του μήνα ) να κάνουν promotion και να ξεστοκάρουν.

σορρυ αλλα εχει δικιο,σε αυτη τη δουλεια δε πουλας ουτε γνωση,ουτε μορφωση,ουτε εμπειρια,πουλας μπουτια,βυζια,κωλο και μουρη.

• Like 2
Δημοσ.

σορρυ αλλα εχει δικιο,σε αυτη τη δουλεια δε πουλας ουτε γνωση,ουτε μορφωση,ουτε εμπειρια,πουλας μπουτια,βυζια,κωλο και μουρη.

Sorry αλλά δε με ενδιαφέρει είτε θεωρείτε ότι είναι αξιοπρεπής δουλειά είτε όχι πόσο μάλλον όταν το ψωμί μου το βγάζω πλέον με data entry και γενικά virtual office καθήκοντα, αναλύθηκε αρκετά το θέμα , το θέμα μας σε αυτό το topic είναι το HR του Πλαισίου.

Ανέλυσε ο καθένας την άποψη του και διαφωνούμε πολύ απλά ...

• Like 2
Δημοσ.

άντε και καριέρα σαν σερβιτόροι !

ντροπή δεν είναι καμία δουλειά. αν κάποιος πιστεύει ότι οι δυνατότητές του είναι για το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο, δικαίωμά του. από άποψη γνώσεων πάντως είναι μηδενικής, ο καθένας την κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Δε καταλαβαινω γιατι συνεχιζεις το θεμα και της επιτιθεσαι ετσι.

Χαλαρωσε λιγο πριν αρχισουν οι αναφορές.

Α δε θα κάτσω να σκάσω για το κάθε " ηθικό στοιχείο " εδώ μέσα, έχουν μαζευτεί πολλά. Από όλο το ποστ μου απομόνωσε μία φράση για να μου την πει... Δε θα το συνεχίσω γιατί δεν έχει νόημα , ούτε έχει άμεση σχέση με το topic ούτε θα βγει κάτι από αυτή τη " συζήτηση ". Είναι σαν να πάω εγώ στο topic για τους τεχνικούς και να αρχίζω το κράξιμο ( άτοπο δε θα ήταν, από τη στιγμή που δεν έχω καμία σχέση με τον κλάδο ; ), έτσι τις βλέπω τις απαντήσεις τους, άτοπες.

Και ναι συμφωνώ ότι πρόκειται περί προσωπικής επιθέσεως γιατί το ποστ μου αναφερόταν στο ότι αυτή η πολιτική δεν είναι μόνο του Πλαισίου περί promotion, ουσιαστικά βάζουν σε περίοπτη θέση τα ακριβά προιόντα ώστε να προσελκύσουν κόσμο και να κάνουν selling για τα μικρότερης αξίας ( δύσκολο να βρεις αγοραστή για τα ακριβά προιόντα, ο στόχος είναι να διώξουν στοκ !) και δεν είναι πρώτη φορά που γράφω εδώ στο forum ( οπότε δύσκολο να παρεξηγήθηκε το ύφος μου , έτσι γράφω γενικά ).

άντε και καριέρα σαν σερβιτόροι !

ντροπή δεν είναι καμία δουλειά. αν κάποιος πιστεύει ότι οι δυνατότητές του είναι για το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο, δικαίωμά του. από άποψη γνώσεων πάντως είναι μηδενικής, ο καθένας την κάνει.

Καλά δε νομίζω να έχει μείνει κανείς με τέτοιες αυταπάτες , κάνεις ό,τι επάγγελμα μπορείς να κάνεις για να βγάλεις προς τα ζην, καριέρες με τέτοιους μισθούς , τέτοιες πολιτικές και τέτοια ανύπαρκτη οικονομία δεν υπάρχουν ! Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που δουλεύουν Πλαίσιο απλά κάνουν υπομονή όσο αντέξουν μέχρι να τους διώξουν ή να βρουν κάτι άλλο αν μπορέσουν να βρουν.

Δημοσ.

Καλά δε νομίζω να έχει μείνει κανείς με τέτοιες αυταπάτες , κάνεις ό,τι επάγγελμα μπορείς να κάνεις για να βγάλεις προς τα ζην, καριέρες με τέτοιους μισθούς , τέτοιες πολιτικές και τέτοια ανύπαρκτη οικονομία δεν υπάρχουν ! Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που δουλεύουν Πλαίσιο απλά κάνουν υπομονή όσο αντέξουν μέχρι να τους διώξουν ή να βρουν κάτι άλλο αν μπορέσουν να βρουν.

αναφορές όπως "είναι στο μαγαζί 8 χρόνια -παράδειγμα-"  ενισχύουν αυτές τις αυταπάτες. (τα προς το ζην με 600 ευρώ δεν βγαίνουν, εκτός αν έχεις έτοιμο σπίτι, έτοιμο φαγητό, και δεν πληρώνεις κάποιους λογαριασμούς) καθόμαστε όμως κι εμείς στα αβγά μας και γουστάρουμε την στασιμότητα γιατί βολεύει (όμως όχι οικονομικά βέβαια). θέλει πολύ ιδρώτα για να βγούμε από αυτό το καλούπι που μας έχουν βάλει.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή αυτό είναι ένα εξαιρετικά άδικο και εμφανώς κακοπροαίρετο ποστ, αισθάνομαι υποχρεωμένη να απαντήσω.

• Καταρχήν, το Πλαίσιο είναι μάλλον η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που ακόμα προσλαμβάνει με παλιές συμβάσεις, δηλαδή ΔΕΝ .................................................................

...........................................................................................για τον οποιοδήποτε λόγο, μπορεί ο καθένας να δώσει το βιογραφικό του σε άλλες εταιρείες.

Νίκη Κρητικοπούλου

Πλαίσιο Computers

Ειλικρινά έχω μια απορία... έχεις εδώ μέσα π.χ. 100 χρήστες και βλέπεις πως οι 99 σε κατηγορούν για διάφορους λόγους...ο λογικός άνθρωπος θα προσπαθούσε να βρεί τι φταίει και να διορθώσει τη κατάσταση ή να κάνει διάλογο για να δεί τα λάθη του...

Στην περίπτωση αυτή βλέπουμε ακριβώς και τι μυαλά υπάρχουν μέσα σε αυτό το κατάστημα απο πρώτο χέρι...είστε τόσο κοντόφθαλμοι που μπήκατε εδώ μέσα να αναδειχθείτε?...πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτό το άχρηστο κατάστημα.

• Like 9
Δημοσ.

αναφορές όπως "είναι στο μαγαζί 8 χρόνια -παράδειγμα-"  ενισχύουν αυτές τις αυταπάτες. (τα προς το ζην με 600 ευρώ δεν βγαίνουν, εκτός αν έχεις έτοιμο σπίτι, έτοιμο φαγητό, και δεν πληρώνεις κάποιους λογαριασμούς) καθόμαστε όμως κι εμείς στα αβγά μας και γουστάρουμε την στασιμότητα γιατί βολεύει (όμως όχι οικονομικά βέβαια). θέλει πολύ ιδρώτα για να βγούμε από αυτό το καλούπι που μας έχουν βάλει.

Μα εννοείται πλέον ότι δε φτάνουν να βγάλεις τα προς τα ζην με 1 μόνο δουλειά...Ένα μέρος των εξόδων σου θα βγάλεις , το να μένεις ξέρω εγώ ακόμα με γονείς ( δυστυχώς ) δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν λογαριασμοί να πληρωθούν ! Δε μένεις εννοείται μόνος σου με τέτοιες δουλειές αλλά και οι γονείς πρέπει κάπως να βοηθηθούν ( δε μιλάω για τις πάμπολλες περιπτώσεις παρτάκηδων που βολεύονται σε αυτά τα λεφτά γιατί τα χρησιμοποιοιούν για καλοπέραση ). Και ξέρεις ότι δε θα αργήσει η ώρα να την κάνεις ή να σε κάνουν να την κάνεις οπότε λες ό,τι ευρώ πάρουμε !

Αν κάποιος είναι 8 χρόνια εκεί με αυτά τα λεφτά ή θα είναι κανα βύσμα με πολύ πλούσιους γονείς ή τόσο καλός και υπομονετικός ( υπάρχουν τόσο καλοί και τόσο υπομονετικοί εργαζόμενοι που να κάτσουν 8 χρόνια σε τέτοιες συνθήκες; να τους δώσουμε βραβείο ! ) που θα μένει και αυτός με γονείς βέβαια.

Και στις τηλεπικοινωνίες τα ίδια χάλια και χειρότερα ( εκεί έχουν περάσει και τα 586 μεικτά και οι ατομικές σε μέγιστο βαθμό ), αυτοί που δεν αντιδρούσαν ή δεύτερες δουλειές είχαν ( στο 8ωρο πρωινό φεύγανε και γενικά δε σκοτώνονταν στη δουλειά έχοντας το βύσμα προστασία ) ή είχαν λεφτά στην άκρη ακόμα από προηγούμενες καλύτερα αμειβόμενες δουλειές ( οι ίδιοι το παραδέχονταν ότι δε θα βγαίνανε με τα 600 ευρώ αν δεν υπήρχαν καταθέσεις ). Εγώ προσωπικά είχα αντιδράσει αλλά είμαι ένα άτομο, όταν είναι οι άλλοι τόσο βολεμένοι με άλλους τρόπους γιατί να αντιδράσουν ; Εδώ άκουσα κατά την απόλυση που μου ξεκαθάρισαν ότι είναι λόγω μεγάλων οικονομικών απαιτήσεων ότι εντάξει μωρέ δεν πειράζει, μένεις με γονείς, δε θα πάθεις και τίποτα που μένεις άνεργη χωρίς επίδομα ! ( και οι " συνάδελφοι " σιγοντάραν )

Το θέμα είναι ότι σε αυτές τις δουλειές στο τέλος έχεις μία σκατά ψυχολογία , χρόνο για εξτρά δουλειές και να τις βρεις δε θα σε αφήσουν να τις κάνεις ( εδώ θυμάμαι κάθε φορά που έκλεινα συνέντευξη την ίδια μέρα μου βγάζανε υπερωρίες, τι στο καλό την σκέψη μου διαβάζανε ! ), σίγουρα θα είσαι ριγμένος στο θέμα των ωραρίων και του προγράμματος γενικά για να βολευτούν τα βύσματα !

Δημοσ.

Εγω ειχα κανει αιτηση πριν 5 μηνες. Με απαντισαν πριν 2 και με προσελαβαν για web designer. :)

ααα εισαι ο ανθρωπος μου!δεν μου αρεσει η νεα σελιδα.διορθωστε τη..πρεπει να κατεβω κατω κατω κατω για να βαλω τα φιλτρα και βαριεμαι.βαλτε το στη παλια του θεση.

ευχαριστω :-D

• Like 3
Δημοσ.

Στο θέμα μας ( αν θέλετε να κράξετε τις promoters για το πώς έχουν καταστρέψει την κοινωνία ρε αδερφέ ανοίξτε άλλο topic ) αυτή η πρακτική δεν είναι μόνο του Πλαισίου , όλες αυτές οι αλυσίδες έχουν τους πωλητές διεκπεραιωτές, κουβαλούν , ανανεώνουν ράφια, τιμές κ.λ.π. και στην τελική το μόνο που δεν κάνουν είναι να πουλάνε ( δε φταίνε φυσικά οι υπάλληλοι για αυτό ).

διαφωνω ολοι φταινε αν δεν υπηρχαν πωλητες να σιμβιβαζονται το πλαισιο θα αναγκαζοταν να αλλαξει τακτικη το πλαισιο και καθε πλαισιο αμα κοιταμε ομος μονο τον εαυτουλη μας καλα να παθουμε.

ποσο απολυτο δικιο εχεις!

• Like 1
Δημοσ.

Ενας μη εμφανισημος πτυχιουχος παντογνωστης γα__ουας με 50 χρονια προυπηρεσια στο χωρο δεν εχει ουτε τις μισες πιθανοτητες να πιασει δουλεια απο οτι εχει ενα τσοντακι.

Δεν ξερω ποσοι απο εσας το εχετε καταλαβει αλλα η αληθεια ειναι οτι το να γεννηθεις γυναικα ειναι κατι παραπλισιο σαν να γεννηθηκες γιος του εμιρη του καταρ!

Δεν ξερω για αλλες χωρες αλλα στην ελλαδα αν δεν εισαι στυλερ ή τσοντακι...λυπαμε πολυ για την τυχη σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...