forgotten Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 μπα αμα εισαι αδαης δεν μπα να σου εξηγω χιλια χρονια τα ιδια θα λες ναι σιγουρα οτι πεις θα το πιω το γαλατακι μου και το 13 μου μισθο σε λιγο ενω εσυ θα μου λες για το αν τελειωσα αγγλια δευτερο πτυχιο . αντε βρε σου ευχομαι να φτασεις καποτε το 1000ευρω
GreyHorse Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 μπα αμα εισαι αδαης δεν μπα να σου εξηγω χιλια χρονια τα ιδια θα λες ναι σιγουρα οτι πεις θα το πιω το γαλατακι μου και το 13 μου μισθο σε λιγο ενω εσυ θα μου λες για το αν τελειωσα αγγλια δευτερο πτυχιο . αντε βρε σου ευχομαι να φτασεις καποτε το 1000ευρω Γιατί έχεις να εξηγήσεις κάτι; Αν έστω το προσπαθήσεις, πάλι κοτσάνα θα γράψεις.
marios_geo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 και σε ερωτω ακομα μια φορα γιατι δεν μου απαντας σε οτι σου ζητησα μια και τα τσουβαλιασες εχει η βουλγαρια τοσους πτυχιουχους ? ωστε να δικαιολογειται η εξισωση μας με αυτους μισθολογικα. Συνοπτικά, ναι και ναι.
mazdamaniac Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεφτιλες πραγματικα. Πηγα για την δευτερη συνενταυξη για την θεση του τεχνικου συναρμολογησης και ενω ειχα ολα τα προσοντα και με το παραπανω,ελαβα την επομενη μερα ενα email οτι και καλα το βιογραφικο αλλων υποψηφιων ταιριαζει περισσοτερο για την θεση αυτη. Μακρια απο αυτη την "εταιρεια".Δεν πρεπει να ασχολειται κανεις. Οσες φορες εχω στειλει βιογραφικο, με εχουν παρει την επομενη μερα. Περιεργο ε ? Μακαρι να κλεισει καποια στιγμη.
Silverage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί άλλος να ήταν καλύτερος απο εσένα, πού το ξέρεις; Ή μπορεί να είχε κάνα μέσο. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεφτιλες πραγματικα. Πηγα για την δευτερη συνενταυξη για την θεση του τεχνικου συναρμολογησης και ενω ειχα ολα τα προσοντα και με το παραπανω,ελαβα την επομενη μερα ενα email οτι και καλα το βιογραφικο αλλων υποψηφιων ταιριαζει περισσοτερο για την θεση αυτη. Μακρια απο αυτη την "εταιρεια".Δεν πρεπει να ασχολειται κανεις. Οσες φορες εχω στειλει βιογραφικο, με εχουν παρει την επομενη μερα. Περιεργο ε ? Μακαρι να κλεισει καποια στιγμη. Οπότε αφού δεν πήραν εσένα "μακάρι να κλείσει κάποια στιγμή ε?". Φαντάσου η ίδια "ευχή" να γινόταν από άλλον υποψήφιο υπάλληλο και να έπιανε ενώ εσύ θα δούλευες ήδη εκεί... 4
The_Judas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεφτιλες πραγματικα. Πηγα για την δευτερη συνενταυξη για την θεση του τεχνικου συναρμολογησης και ενω ειχα ολα τα προσοντα και με το παραπανω,ελαβα την επομενη μερα ενα email οτι και καλα το βιογραφικο αλλων υποψηφιων ταιριαζει περισσοτερο για την θεση αυτη. Μακρια απο αυτη την "εταιρεια".Δεν πρεπει να ασχολειται κανεις. Οσες φορες εχω στειλει βιογραφικο, με εχουν παρει την επομενη μερα. Περιεργο ε ? Μακαρι να κλεισει καποια στιγμη. Το μύνημα είναι τυποποιημένο. Ακόμη και 2 διδακτορικά να είχες ή προυπηρεσία 20 χρόνια θα λάμβανες το ίδιο ακριβώς. Καλώς ή κακώς υπάρχουν πολλοί άνεργοι με προσόντα.
Highlander Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εποχιακούς ψάχνουν τώρα να πουλήσουν tablet, μολύβια, γόμες στον κόσμο που περιμένει με 30 άτομα ουρά στο ταμείο. Ομοίως και το jumb0.
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεφτιλες πραγματικα. Πηγα για την δευτερη συνενταυξη για την θεση του τεχνικου συναρμολογησης και ενω ειχα ολα τα προσοντα και με το παραπανω,ελαβα την επομενη μερα ενα email οτι και καλα το βιογραφικο αλλων υποψηφιων ταιριαζει περισσοτερο για την θεση αυτη. Μακρια απο αυτη την "εταιρεια".Δεν πρεπει να ασχολειται κανεις. Οσες φορες εχω στειλει βιογραφικο, με εχουν παρει την επομενη μερα. Περιεργο ε ? Μακαρι να κλεισει καποια στιγμη. Καταλαβαίνω την πίκρα σου αλλά δεν συμφωνώ με το μήνυμα...δικαίωμά τους είναι να πάρουν όποιον θεωρούν αυτοί καλύτερο, ακόμα κι αν εσύ πιστεύεις ότι είναι χειρότερος από σένα! Άσε που συνήθως δεν ξέρουμε τους "ανταγωνιστές" μας για μια θέση 1
mazdamaniac Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοειται οτι υπαρχουν καλυτερα βιογραφικα απο το δικο μου. Απλα ισως να το πιστεψα πολυ οτι θα με επαιρναν και δεν επρεπε. Απλα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι αυτες οι θεσεις εργασιας ειναι "εικονικες" στην "εταιρεια" αυτη, δεν υπαρχουν στην πραγματικοτητα. Σε παιρνουν τηλεφωνο για συνεντευξη απλα για να σε κανουν να πιστεψεις οτι οι εταιρεια πηγαινει καλα και ειναι υγιεις πραγμα το οποιο δεν πιστευω. Τελος παντων.Τα εχουμε αναλυσει ολοι μας σε προηγουμενα ποστ δεν χρειαζεται να τα ξαναπω εγω. Αυτα. 1
tarantules Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα σου έλεγα να το δεις από τη θετική του πλευρά το θέμα.... "Ευτυχώς που δεν σε πήραν..." 1
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα σου έλεγα να το δεις από τη θετική του πλευρά το θέμα.... "Ευτυχώς που δεν σε πήραν..." Όταν έχεις ανάγκη τη δουλειά όμως δεν μπορείς να πεις ευτυχώς που δεν με πήραν και μάλιστα σε μια επιχείρηση που παρόλα όσα ακούγονται γι'αυτή τουλάχιστον πληρώνει αξιοπρεπώς για την εποχή
tarantules Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν έχεις ανάγκη τη δουλειά όμως δεν μπορείς να πεις ευτυχώς που δεν με πήραν και μάλιστα σε μια επιχείρηση που παρόλα όσα ακούγονται γι'αυτή τουλάχιστον πληρώνει αξιοπρεπώς για την εποχή Όταν η συγκεκριμένη "δουλειά" αφορά τη συγκεκριμένη εταιρία που έχει δείξει πολλά δείγματα γραφής όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας , τότε ναι μπορείς και παραμπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις