Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον έναν δεν τον ρώτησαν, ο άλλος δεν ψηφίζει. Αλλά και οι δύο έχουν αποψη. Μάλιστα.

Παιδιά, τί να κάνουμε, έτσι είναι η δημοκρατία. Αν ξέρετε κάποιο καλύτερο πολιτευμα, πείτε μου.

μπα αυτο ομως δεν ειναι δημοκρατια,ειναι ασυδοσια ,ο φιλελευθερος καπιταλισμος ποτε δεν αποτελεσε την δημοκρατια,και σε ερωτω ακομα μια φορα γιατι δεν μου απαντας σε οτι σου ζητησα μια και τα τσουβαλιασες εχει η βουλγαρια τοσους πτυχιουχους ? ωστε να δικαιολογειται η εξισωση μας με αυτους μισθολογικα.

και ναι δεν με ρωτησες τπτ αλλα ο τροπος που εξισωσες τον καθε πτυχιουχο εργαζομενο σε μια χωρα που αλλοι τρωνε ακομα και αλλοι λιμοκτονουν με ενοχλησε.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπα αυτο ομως δεν ειναι δημοκρατια,ειναι ασυδοσια ,ο φιλελευθερος καπιταλισμος ποτε δεν αποτελεσε την δημοκρατια,και σε ερωτω ακομα μια φορα γιατι δεν μου απαντας σε οτι σου ζητησα μια και τα τσουβαλιασες εχει η βουλγαρια τοσους πτυχιουχους ? ωστε να δικαιολογειται η εξισωση μας με αυτους μισθολογικα.

και ναι δεν με ρωτησες τπτ αλλα ο τροπος που εξισωσες τον καθε πτυχιουχο εργαζομενο σε μια χωρα που αλλοι τρωνε ακομα και αλλοι λιμοκτονουν με ενοχλησε.

Μια χαρά πτυχιούχους έχει και η Βουλγαρία, κοντά είμαστε

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/statistics_explained/index.php/File:Graduates_from_tertiary_education,_by_field_of_education,_2011_(1)_YB14_I.png

Γαμώτη μου το λινκς σου δεν μου βγαίνει...

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/statistics_explained/index.php/Tertiary_education_statistics

Η σελίδα αναλυτικά έχει όλες τις πληροφορίες. Ούτε στους δέκα πρώτους δεν είμαστε στους πτυχιούχους στην Ευρώπη, εκτός και αν ξεκινήσεις μέτρημα από τον πάτο.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά πτυχιούχους έχει και η Βουλγαρία, κοντά είμαστε

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/statistics_explained/index.php/File:Graduates_from_tertiary_education,_by_field_of_education,_2011_(1)_YB14_I.png

ακαδημαικη μορφωση αγαπητε μου οχι πανεπιστημιακη....

οταν βγεις απο ακαδημια/κολλεγιο εχεις διπλωμα ,οταν βγεις απο πανεπιστημιο πτυχιο.

Δημοσ.

ακαδημαικη μορφωση αγαπητε μου οχι πανεπιστημιακη....

οταν βγεις απο ακαδημια/κολλεγιο εχεις διπλωμα ,οταν βγεις απο πανεπιστημιο πτυχιο.

Tertiary education, τελευταία φορά που έλεγξα σημαίνει τριτοβάθμια εκπαίδευση, από πανεπιστήμια και ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης.

• Like 1
Δημοσ.

Tertiary education, τελευταία φορά που έλεγξα σημαίνει τριτοβάθμια εκπαίδευση, από πανεπιστήμια και ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης.

αναφερεται κυριως σε κολλεγια και ακαδημιες .ειναι ανωτερη εκπαιδευση οχι ανωτατη, βγηκαμε of topic εντελως και δεν εχω να αποδειξω κατι περισοτερο απλα θεωρω οτι οι μισθοι πρεπει να αντικατοπτριζουν και τα προσοντα και να δινουν ενα επισφαλες ποσο ανεξαρτητης διαβιωσης.

Δημοσ.

αναφερεται κυριως σε κολλεγια και ακαδημιες .ειναι ανωτερη εκπαιδευση οχι ανωτατη, βγηκαμε of topic εντελως και δεν εχω να αποδειξω κατι περισοτερο απλα θεωρω οτι οι μισθοι πρεπει να αντικατοπτριζουν και τα προσοντα και να δινουν ενα επισφαλες ποσο ανεξαρτητης διαβιωσης.

Ποια κολλέγια και μαλακίες, τριτοβάθμια εκπαίδευση,

Πάρτο και στα ελληνικά τα ίδια νούμερα αναφέρει.

Αν έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά σου, κανά ιδιαίτερο

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oikonomika/eurostat_mpouxtise_apo_ptyxiouxoys_h_eyrwph.2734049.html?service=print

Δημοσ.

Ποια κολλέγια και μαλακίες, τριτοβάθμια εκπαίδευση,

Πάρτο και στα ελληνικά τα ίδια νούμερα αναφέρει.

Αν έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά σου, κανά ιδιαίτερο

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oikonomika/eurostat_mpouxtise_apo_ptyxiouxoys_h_eyrwph.2734049.html?service=print

μαλιστα οκ αγαπητε μου αφου εγω εχω το προβλημα και οχι εσυ θα κανω ακομα ενα ιδιαιτερο μηπως και στραβωθηκαν στην αγγλια και μου δωσαν το δευτερο πτυχιο ετσι...

Δημοσ.

/troll mode on

Κανεις δεν αξιζει τιποτα, οσοι δεν εχουν λεφτα να πανε στους υπονομους σαν την ταινια demolition man.

Οσοι γεννηθηκαν σε ελληνικα εδαφη και δεν εχουν λεφτα να μεταναστεψουν.

Η ζωη ειναι για τους πλουσιους. Over.

/troll mode off

Δημοσ.

μαλιστα οκ αγαπητε μου αφου εγω εχω το προβλημα και οχι εσυ θα κανω ακομα ενα ιδιαιτερο μηπως και στραβωθηκαν στην αγγλια και μου δωσαν το δευτερο πτυχιο ετσι...

Ωραία, ας το πάρουμε λοιπόν αλλιώς.

Ισχυρίζεσαι ότι η Ελλάδα έχει κατά πολύ περισσότερους πτυχιούχους τριτοβάθμιας σε σχέση με την Βουλγαρία.

Περιμένω λινκ με επίσημα στοιχεία και όχι λόγια του αέρα.

Και όσον αφορά "σπουδές" στην Αγγλία, κι εγώ δηλώνω αστροναύτης με PhD στην βυζαντινή τέχνη.

Δημοσ.

Είναι γνωστό άλλωστε πόσο ψηλά στην κατάταξη είναι τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Όλοι οι απόφοιτοι είναι τόσο περιζητητοι στην αγορά εργασίας, για αυτό και τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας.

• Like 1
Δημοσ.

δεν προκειται να ασχοληθω αλλο το θεμα εχει αναφερθει μια και βγηκαμε εκτος ,οι παραμετροι που αγνοαται και οι δυο επιδεικτικα με κανουν ολο και πιο σιγουρο οτι δεν θα αλλαξει ποτε τπτ στην ελλαδα που σπουδασα.

Δημοσ.

δεν προκειται να ασχοληθω αλλο το θεμα εχει αναφερθει μια και βγηκαμε εκτος ,οι παραμετροι που αγνοαται και οι δυο επιδεικτικα με κανουν ολο και πιο σιγουρο οτι δεν θα αλλαξει ποτε τπτ στην ελλαδα που σπουδασα.

Το ο,τι σπουδασες στην Ελλαδα οπως και γω λαθος μας, οποιος εχει λεφτα εξω αλλιως μια τεχνη.

Φιλος τζαμας/αλουμινας με δυσλεξεια βγαινει με ατομα απο sirina entertainment και φαντασου με τι αλλα κομματια και τι μπουκαλια ανοιγει. 12 μπουκαλια ανοιξε του Αγιου Νικολαου.

Αλλα μεχρι δημοτικο μετα δουλεια, τωρα δεν ξερει τι εχει αυτος ο πατερας και ο bro του. Κοροϊδο ηταν να σπουδαζει;

Eτσι ηττοπαθής! Άλλος ένας στην παρέα.

Γι αυτο λεω να γινουμε Ταϊλανδη και μεις θα υπηρετούμε τους τουρίστες και ας αρπάζουμε και καμιά φάπα.

Εξαλλου δεν ειναι σαν και μας αγροικοι αυτοί, εφτιαξαν βιομηχανιες, εμεις greek salad και σουβλάκι.

Δημοσ.

Ποιους παράμετρους αγνοούμε, τα στοιχεία που έχεις βγάλει από το μυαλό σου πως η Βουλγαρία έχει λίγους κάτοχους πανεπιστημιακών πτυχίων;

Γιατί επίσημα σου δώσαμε της eurostat και μας τα έβγαλες σκάρτα

Δημοσ.

Ποιους παράμετρους αγνοούμε, τα στοιχεία που έχεις βγάλει από το μυαλό σου πως η Βουλγαρία έχει λίγους κάτοχους πανεπιστημιακών πτυχίων;

Γιατί επίσημα σου δώσαμε της eurostat και μας τα έβγαλες σκάρτα

μια και θα συνεχισεις να σαι εριστικος. οσο αφορα τις παραμετρους που σαι και εξυπνος τρομαρα σου  ο λογος που η δικη σου χωρα δεν προσφερει παρα μονο υπηρεσιες ειναι λογω της ευρωπαικης ενωσης και των οσων πρεσβευει κατα καιρους με την κοινη πολιτικη....

Tertiary education (first stage) – entry to these programmes normally requires the successful completion of ISCED level 3 or 4. This includes tertiary programmes with academic orientation (type A) which are largely theoretical and tertiary programmes with an occupational orientation (type B). The latter are typically shorter than type A programmes and aimed at preparing students for the labour market.

evel 6: Tertiary education (second stage) – reserved for tertiary studies that lead to an advanced research qualification (Ph.D. or doctorate).

οποτε οτι μου τσαμπουνισες ειναι αποτελεσματα φιρδην μιγδην ,και το θεμα μιλα για προσληψη στο πλαισιο που το κανες πολεμο  ποιος ξερει περισοτερα.

οσο για τα βουλγαρικα πανεπιστημια δεν ξερω αλλα γενικως δεν εχω και καλη εντυπωση οταν ξερω ατομο με γενικο 11  λυκειου αρχιτεκτονα βουλγαριας που στο μηνα απολυθηκε απο αρχιτεκτονικο γραφειο

Δημοσ.

μια και θα συνεχισεις να σαι εριστικος. οσο αφορα τις παραμετρους που σαι και εξυπνος τρομαρα σου ο λογος που η δικη σου χωρα δεν προσφερει παρα μονο υπηρεσιες ειναι λογω της ευρωπαικης ενωσης και των οσων πρεσβευει κατα καιρους με την κοινη πολιτικη....

Tertiary education (first stage) – entry to these programmes normally requires the successful completion of ISCED level 3 or 4. This includes tertiary programmes with academic orientation (type A) which are largely theoretical and tertiary programmes with an occupational orientation (type B). The latter are typically shorter than type A programmes and aimed at preparing students for the labour market.

evel 6: Tertiary education (second stage) – reserved for tertiary studies that lead to an advanced research qualification (Ph.D. or doctorate).

οσο για τα βουλγαρικα πανεπιστημια δεν ξερω αλλα γενικως δεν εχω και καλη εντυπωση οταν ξερω ατομο με γενικο 11 λυκειου αρχιτεκτονα βουλγαριας που στο μηνα απολυθηκε απο αρχιτεκτονικο γραφειο

Έχεις πάει εσύ στην Αγγλία και έχεις πάρει πτυχίο από εκεί. Σε ποιο όνειρο; Σε ποιανού εφιάλτη;

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/statistics_explained/index.php/Glossary:International_standard_classification_of_education_%28ISCED%29

Level 0: Pre-primary education – the initial stage of organised instruction; it is school- or centre-based and is designed for children aged at least three years.

Level 1: Primary education – begins between five and seven years of age, is the start of compulsory education where it exists and generally covers six years of full-time schooling.

Level 2: Lower secondary education – continues the basic programmes of the primary level, although teaching is typically more subject-focused. Usually, the end of this level coincides with the end of compulsory education.

Level 3: Upper secondary education – generally begins at the end of compulsory education. The entrance age is typically 15 or 16 years. Entrance qualifications (end of compulsory education) and other minimum entry requirements are usually needed. Instruction is often more subject-oriented than at ISCED level 2. The typical duration of ISCED level 3 varies from two to five years.

Level 4: Post-secondary non-tertiary education – between upper secondary and tertiary education. This level serves to broaden the knowledge of ISCED level 3 graduates. Typical examples are programmes designed to prepare pupils for studies at level 5 or programmes designed to prepare pupils for direct labour market entry.

Level 5: Tertiary education (first stage) – entry to these programmes normally requires the successful completion of ISCED level 3 or 4. This includes tertiary programmes with academic orientation (type A) which are largely theoretical and tertiary programmes with an occupational orientation (type B). The latter are typically shorter than type A programmes and aimed at preparing students for the labour market.

Level 6: Tertiary education (second stage) – reserved for tertiary studies that lead to an advanced research qualification (Ph.D. or doctorate).

Η δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι στα επίπεδα 2 και 3, η μεταδευτεροβάθμια στο επίπεδο 4, η τριτοβάθμια (TERTIARY) στο επίπεδο 5 και οι κάτοχοι διδακτορικών στο επίπεδο 6.

Άντε το γαλατάκι σου τώρα

Α κάτσε γιατί ένα ένα τα βλέπω τα μαργαριτάρια.

Αφού γνωρίζεις βούλγαρο αρχιτέκτονα με 11 γενικό λυκείου που απολύθηκε πάνω στον μήνα, τι το συζητάμε τότε, όλοι οι βούλγαροι πτυχιούχοι για τα σκουπίδια είναι και τα πανεπιστήμιά τους ΓΤΠ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...