Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα της εξυπηρετησης το εχω δει στο mall και στο καταστημα της Μεταμορφωσης. Οποτε δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο. Οσο για το παραδειγμα με τα ποντικια, αναφερομουν στο πλαισιο Μεταμορφωσης. Αν θελει καποιος , εκ των εσω, μπορω να αναφερω κ ημερομηνια αγορας.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βγαζετε μερικοι μεγαλο κομπλεξ εδω μεσα..μου αρεσει ενα ποστ παντως που βαζει καποιος τα βραβεια του e-shop κ ο ιδιοκτητης καταζειτηται για φοροδιαφυγη που αυτα πληρωνουμε εμεις τωρα..τι αλλο θα ακουσουμε..ο αλλος λεει εχει πτωτικη πορεια κ ειναι η μονη εταιρια που εχει αυξηση κερδων 60% κ μας λεει ψαξτε το να το δειτε.που να το βρουμε ρε κομπλεξικε?αφου δεν υπαρχει..

• Like 1
Δημοσ.

Η συζητηση ειναι πλεον αστεια.

Αφου τοσο καλα ολοι ξερετε απο μανατζμεντ κ κανετε υποδειξεις για τα παντα, ανοιξτε μια εταιρεια να φατε το Γεραρδο.

Τα ξερετε ολα τοσο καλαε βασει τα λεγομενα σας, που θα τον κλεισετε day one.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ Κ ΤΡΕΜΩ για το μελλον της Επιχειρηματικοτητας στην Ελλαδα με τετοια μυαλα.Εχετε υπ' οψιν απο εμενα τον Insider οτι ο Γεραρδος στα 65 του βαραει ακομα 12ωρα για να κρατησει ορθια κ να αναπτυσσει μια εταιρεια που ταιζει 1100 οικογενειες. Ο γιος Κωστας επισης στους ιδιους ρυθμους, εχει στην πλατη του την ευθυνη να συνεχισει αυτο το Τεραστιο εργο του Πατερα του κ να το παει ακομα παραπερα. Η πορεια της Πλαισιο φαινεται στα 44 χρονια που δε μασησε ουτε απο διεθνη ανταγωνισμο ουτε απο ελληνικη κρισαρα ουτε απο την εσωτερικη λασπη μερικων.

Ειμαι πολυ περηφανος που δουλευω για αυτη την Εταιρεια που ψηλωνει κ μαζι της κι εγω και που δε με ντροπιαζει με σκανδαλα χρεων φυλακισεων απληρωτων εργαζομενων κ προμηθευτων και που δε φοβαμαι μην κλεισει αυριο κ με πεταξει στο δρομο. Ειμαι περηφανος που φιλοι μου ελληνες του Λονδινου μου λενε τα καλυτερα οτι ακουγονται για την εταιρεια μου.

Ετσι μπορω κ κοιμαμαι ησυχος τα βραδια κ κανω τα παντα το πρωι στη δουλεια για ΑΥΤΗ την εταιρεια που με στηριζει αναπτυσσει κ μου δινει συνεχεια ευκαιριες. Και ναι βαραω 12ωρα. Γιατι η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ κ εγω δεν εχω μαθει να ειμαι δευτερος. Ετσι με εμαθαν οι Γονεις μου. ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ ελεγαν κ οι Προγονοι μας.

Ευχομαι κι εσεις καποτε να ειστε μελος μιας Τετοιας Οικογενειας για να νοιωσετε την ιδια χαρα κ περηφανεια.

Υγ δε δινω το ονομα μου γιατι μιλω ΑΤΟΜΙΚΑ κ οχι εκπροσωποντας την Εταιρεια.

μπραβο φιλε επιασες τον παπα απο τα φρυδια.ονειρο ζωης για ολους να πιασουμε δουλεια στο πλαισιο να παιρνουμε 700 ευρω με 12ωρη εργασια και να ψηλωσουμε.τι να πιασεις δουλεια σε καμια ιντρακομ σε καμια μοργκαν στανλει στην αμερικη σε καμια ντοιτσε τελεκομ.δευτερος θα εισαι εκει.οσοι εμαθαν απο μικροι να ειναι πρωτοι και νικητες πανε στο πλαισιο στα 700 ευρω σαυτην την μαματη δουλεια με τις τεραστιες προοπτικες.

Δημοσ.

Και ναι βαραω 12ωρα. Γιατι η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ κ εγω δεν εχω μαθει να ειμαι δευτερος. 

Έχεις μάθει να είσαι τελευταίος.

• Like 10
Δημοσ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ Κ ΤΡΕΜΩ για το μελλον της Επιχειρηματικοτητας στην Ελλαδα με τετοια μυαλα.Εχετε υπ' οψιν απο εμενα τον Insider οτι ο Γεραρδος στα 65 του βαραει ακομα 12ωρα για να κρατησει ορθια κ να αναπτυσσει μια εταιρεια που ταιζει 1100 οικογενειες.

page28_2.jpg

• Like 15
Δημοσ.

Ρε παιδιά χαλαρωστε λιγο...Κάνετε σαν το πλαίσιο να είναι υπεύθυνο για ολα τα δεινά. Και αν ο άλλος είναι ευχαριστημένος που δουλεύει εκει, εσάς τι σας πειράζει;

• Like 1
Δημοσ.

Η συζητηση ειναι πλεον αστεια.

Ετσι μπορω κ κοιμαμαι ησυχος τα βραδια κ κανω τα παντα το πρωι στη δουλεια για ΑΥΤΗ την εταιρεια που με στηριζει αναπτυσσει κ μου δινει συνεχεια ευκαιριες. Και ναι βαραω 12ωρα. Γιατι η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ κ εγω δεν εχω μαθει να ειμαι δευτερος. Ετσι με εμαθαν οι Γονεις μου. ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ ελεγαν κ οι Προγονοι μας.

Aντε και 14ωρο σου ευχομαι με τα ιδια λεφτα.

Επισης να μπεις πιο βαθιά μεσα στις κλίκες του πλαισιου και τα γλυψίματα που πεφτουν.

Ισως εσυ να γεννηθηκες πωλητης και να πεθανεις ετσι.

Καποιοι σπουδασαμε κιολας και θα θελαμε να βρουμε δουλεια στο αντικειμενο μας. Αν παλι οχι θελουμε δουλεια ανιδεικευτου εργατη οπως τη δικια σου με πιο λίγες ωρες και τα ιδια λεφτα.

Που ειναι το κακό; H αμφισβητηση εφερε την εξελιξη!

Μεχρι να ανεβεις την "σκαλα" της εταιρίας και να φτασεις στο παρτυ του Eyes Wide Shut (ματια ερμητικα κλειστα) που ολοι θα καθονται εκει και θα τους παιρνουν π... εχεις πολυ δρομο ακομα!

Δημοσ.

Ρε παιδιά χαλαρωστε λιγο...Κάνετε σαν το πλαίσιο να είναι υπεύθυνο για ολα τα δεινά. Και αν ο άλλος είναι ευχαριστημένος που δουλεύει εκει, εσάς τι σας πειράζει;

Ειναι υπευθυνο και αυτο για το περιβαλλον εργασιας τους εκμεταλευομενο την αναγκη του κοσμου για δουλεια και φυσικα την πολιτικη τους για αλλαγη προσωπικου ανα 2-6 μηνες. Για πολλες μπουνιες. Βεβαια δεν θα μπορουσε να το κανει αυτο αν δεν ηταν ο κοσμος τοσο χαπατα και τοσο ξεφτιλες αλλα και παλι δεν μπορω να δικαιολογησω την συμπεριφορα του.

Το οτι καποιος μπορει να ειναι ευχαριστημενος απο την δουλεια του δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι μια σκατενια και με μικρη διαρκεια θεση. Η δικη μου πολιτικη εχει ως εξης. Αν ειναι να εισαι ξεφτιλας τουλαχιστον ας βγαλεις και κανενα φραγκο. Και ξεφτιλας, και αφραγκος δεν λεει σιγουρα.

Δημοσ.

Όταν δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλεί κάκιστη εντύπωση να ακούς τον υπάλληλο να επαναλαμβάνει σαν ρομπότ "είστε ευχαριστημένοι με την εξυπηρέτησή σας"; υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα. Η όταν ακούς τη κακομοίρα την ταμία να επαναλαμβάνει για 100ή φορά το ίδιο ακριβώς και να το λέει σφαίρα για να προλάβει τον κόσμο ε κάτι πάει λάθος.

Αν δεν είμαι ευχαριστημένος προφανώς έχω την στοιχειώδη νοημοσύνη να διαμαρτυρηθώ και θα απευθυνθώ φυσικά σε κάποιον υπεύθυνο και δεν θα τα ακούσει ο κακομοίρης στο ταμείο.

Το γέλιο είναι στο MALL...αν πάτε θα δείτε 2μετρο κορίτσαρο να προσπαθεί να προωθήσει μια τεράστια τηλεόραση η οποία είναι όση το σαλόνι μου και έκανε 15.000 ή κάτι τέτοιο. Ξεφτίλα τελείως δηλαδή. Βάζουν τη γλάστρα να πλησιάσει τον φραγκάτο τύπο μπας και ψαρώσει και αγοράσει τη τηλεόραση (ελπίζοντας κάπου βαθειά ότι θα του κάτσει και η γκόμενα). Πλάκα πλάκα αν έχει όντως κάποιος 15.000 για TV δεν αποκλείεται και να του καθόταν :P

Ο 2μετρος κορίτσαρος δεν είναι υπάλληλος του Πλαισίου ακόμα και αν φοράει τα ίδια ρούχα με τους πωλητές. Είναι κλασική πολιτική όλων των αλυσίδων τέτοιου είδους ( και στο Mall κλασικά ) να παίρνουν promoters ή μοντέλα ( τι από τα 2 , ανάλογα με τη τιμή του προιόντος ) μέσω διαφημιστικών / πρακτορείων , να τους κάνουν μία εκπαίδευση της πλάκας για να ψαρώσει ο λεφτάς.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες εσπρεσσιέρες έχω πουλήσει ως promoter , όταν μένει stock αναλαμβάνουμε εμείς :P

Εντάξει τώρα για την πανάκριβη TV φύγαν από την κατηγορία της promoter και πήγαν στις 2μετρες μοντέλες...

Να κράξετε και τους λιγούρηδες πελάτες παρακαλώ, ένας ήθελε επίδειξη στο σπίτι του κιόλας, ίσα ρε...

• Like 1
Δημοσ.

Ο 2μετρος κορίτσαρος δεν είναι υπάλληλος του Πλαισίου ακόμα και αν φοράει τα ίδια ρούχα με τους πωλητές. Είναι κλασική πολιτική όλων των αλυσίδων τέτοιου είδους ( και στο Mall κλασικά ) να παίρνουν promoters ή μοντέλα ( τι από τα 2 , ανάλογα με τη τιμή του προιόντος ) μέσω διαφημιστικών / πρακτορείων , να τους κάνουν μία εκπαίδευση της πλάκας για να ψαρώσει ο λεφτάς.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες εσπρεσσιέρες έχω πουλήσει ως promoter , όταν μένει stock αναλαμβάνουμε εμείς :P

Εντάξει τώρα για την πανάκριβη TV φύγαν από την κατηγορία της promoter και πήγαν στις 2μετρες μοντέλες...

Να κράξετε και τους λιγούρηδες πελάτες παρακαλώ, ένας ήθελε επίδειξη στο σπίτι του κιόλας, ίσα ρε...

οσο φταει ο πελατη φταις και εσυ αμα αυτος ειναι λιγουρι εσυ που τον εκμεταλευεσε στην ουσια χειροτερη εισαι

• Like 2
Δημοσ.

Όταν δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλεί κάκιστη εντύπωση να ακούς τον υπάλληλο να επαναλαμβάνει σαν ρομπότ "είστε ευχαριστημένοι με την εξυπηρέτησή σας"; υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα. Η όταν ακούς τη κακομοίρα την ταμία να επαναλαμβάνει για 100ή φορά το ίδιο ακριβώς και να το λέει σφαίρα για να προλάβει τον κόσμο ε κάτι πάει λάθος.

Αν δεν είμαι ευχαριστημένος προφανώς έχω την στοιχειώδη νοημοσύνη να διαμαρτυρηθώ και θα απευθυνθώ φυσικά σε κάποιον υπεύθυνο και δεν θα τα ακούσει ο κακομοίρης στο ταμείο.

Το γέλιο είναι στο MALL...αν πάτε θα δείτε 2μετρο κορίτσαρο να προσπαθεί να προωθήσει μια τεράστια τηλεόραση η οποία είναι όση το σαλόνι μου και έκανε 15.000 ή κάτι τέτοιο. Ξεφτίλα τελείως δηλαδή. Βάζουν τη γλάστρα να πλησιάσει τον φραγκάτο τύπο μπας και ψαρώσει και αγοράσει τη τηλεόραση (ελπίζοντας κάπου βαθειά ότι θα του κάτσει και η γκόμενα). Πλάκα πλάκα αν έχει όντως κάποιος 15.000 για TV δεν αποκλείεται και να του καθόταν :P

Δεν μπορεις να φανταστεις πόσους καφέδες έχω πιει απο προμοτερς που με κάνουν χρυση να αγοράσω.και οχι μονο εγω...ασε που εχω δει μερικές που τη πςφτουν στεγνα στο λιγουρη που εχει παει να παρει τσαμπα καφε..μπορει εσύ να είσαι οκ και με αποσταση ομως αλλες/αλλοι δεν ειναι.για αυτο βαζουν το προμο, για το εξτρα γλύψιμο...
Δημοσ.

Καλώς ή κακώς το 90% των αγοραστών δεν είναι σαν αυτούς του ινσομνια.

Είναι δηλαδή άτομα που δεν ασχολούνται με τον χώρο και γι'αυτό προτιμούν σούπερ μαρκετ τύπου πλαίσιο και public όπου θα συνδυάσουν όλες τις αγορές τους. Σε αυτούς στοχεύουν αυτές οι επιχειρήσεις.

Όσον αφορά το πλαίσιο... όσο αναλώσιμοι είναι οι υπάλληλοι τόσο αναλώσιμα είναι και τα αφεντικά.  Υπήρχαν και παλιότερα μεγάλοι επιχειρηματίες όπως π.χ ο Πουλιάδης.

Δημοσ.

Πας του μοστράρεις τον βύζο και τον κώλο σου,του την πέφτεις σχεδόν και μετά είναι λιγούρης που θα στην πέσει κι αυτός και θα ζητήσει επίδειξη στο σπίτι.

Και όχι δεν την έχω πέσει σε promoter κοπελίτσα(ακόμα),αλλά με αυτά που διαβάζω ψήνομαι να της προσφέρω 100 ευρώ για π@πα ώστε να καταλάβει την συμπεριφορά της,έτσι κι αλλιώς σαν τέτοια φέρεται,η τιμή παίζεται,πολύ τουπέ ρε black_widow,ξεφόρτωσε λίγο

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...