Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με καλεσαν αύριο για να με δουν στη Μαγουλα για part-time σε καταστημα της Αττικης , ακομα το σκεφτομαι αν θα παω.
Εν τω μεταξυ μου ειχαν στειλε e-mail οτι το βιογραφικο μου δεν ταιριαζει με αυτα που ψαχνανε.

Μαλλον για promoter απο οτι καταλαβα απο τα λιγα που μου ειπε στο τηλ. 

θα ηθελα να ρωτησω τι φαση παιζει στη συνενεντευξη και γενικα αν αξιζει τον κοπο να ασχοληθω.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις κάποιες σελίδες από το νήμα θα δεις ότι οι ερωτήσεις σου έχουν απαντηθεί ήδη, πέραν της μίας φοράς.

Δημοσ.

Με καλεσαν αύριο για να με δουν στη Μαγουλα για part-time σε καταστημα της Αττικης , ακομα το σκεφτομαι αν θα παω.

Εν τω μεταξυ μου ειχαν στειλε e-mail οτι το βιογραφικο μου δεν ταιριαζει με αυτα που ψαχνανε.

Μαλλον για promoter απο οτι καταλαβα απο τα λιγα που μου ειπε στο τηλ. 

θα ηθελα να ρωτησω τι φαση παιζει στη συνενεντευξη και γενικα αν αξιζει τον κοπο να ασχοληθω.

Ευχαριστω

Περα από το χρόνο σου δεν έχεις να χάσεις κάτι άλλο. Εγώ θα πήγαινα. Όπως πήγαινα σε κάθε συνέντευξη που με καλούσαν είτε ήταν γνωστή είτε άγνωστη εταιρία. Κάθε συνέντευξη έχει κάτι να σου προσφέρει.

• Like 8
Δημοσ.

Περα από το χρόνο σου δεν έχεις να χάσεις κάτι άλλο. Εγώ θα πήγαινα. Όπως πήγαινα σε κάθε συνέντευξη που με καλούσαν είτε ήταν γνωστή είτε άγνωστη εταιρία. Κάθε συνέντευξη έχει κάτι να σου προσφέρει.

Δημοσ.

Φίλε εγώ δεν κάνω report κανένα post ακόμα κι αν είναι προσβλητικό όπως το δικό σου οπότε θα το αφήσω στην κρίση των υπολοίπων.

Από εκεί και πέρα είναι φοβερό να ζούμε σε μια εποχή που η ανεργία αποτελεί πραγματικότητα ή απειλή για όλους μας και κάποιοι από εμάς να μην εκμεταλλευομαστε τις οποίες ευκαιρίες μας παρουσιαζονται.

Και δεν μιλάω για το Πλαίσιο από το οποίο δεν ψωνίζω καν αλλά για οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία μας παρουσιάζεται. Γιατί όταν από πίσω υπάρχουν οι ταλαιπωροι γονείς που μέχρι να πεθάνουν συντηρούν τα παιδιά τους τότε δεν υπάρχει ελπίδα. Αλλιώς οποίος πεινουσε θα εκμεταλλευοταν οποιαδήποτε ευκαιρία του παρουσιαζοταν σήμερα και θα παλευε για μια ακόμα καλύτερη ευκαιρία αύριο

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα πάντως! Πραγματικά δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Έχω ακούσει διάφορα για τις ώρες και τις συνθήκες εργασίας στο Πλαίσιο, αλλά αν δεν δεις από μόνος σου κράτα μικρό καλάθι! Εξαρτάται πάντα και από το πόσο ανάγκη έχεις τη δουλειά!

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μια φίλη μου που δουλεύει στο Πλαίσιο μπορεί να δουλεύει πολλές ώρες, αλλά το κλίμα είναι πολύ φιλικό και τα λεφτά όχι άσχημα!

Δημοσ.

Πωλήτρια στις τηλεοράσεις

Δουλεύει περίπου 9-10 ώρες και καμιά φορά σπαστό

Νομίζω 5 μέρες την εβδομάδα (ρεπό Κυριακή και κάποια καθημερινή)

Απ' όσο ξέρω παίρνει 750, αλλά δεν ξέρω αν πληρώνεται υπερωρίες...

Δημοσ.

10ωρο 750 ευρω κυριες και κυριοι... φτασαμε να το λεμε καλα λεφτα. μετα πας μια βολτα στο σουπερ μαρκετ , πληρωνεις τους λογαριασμους και ΠΟΥΦ.

Δημοσ.

Αισχρά είναι για 10ωρο τα 750... Με τον κάθε γκρινιάρη πελάτη ή καραγκιοζάκο manager να το παίζει αυθεντία και να σε μειώνει έως εκει που δεν παει... Δεν ήξερα ότι παίζει τέτοια εκμετάλλευση. Ήξερα για αρκετά καλύτερους μισθούς.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά τα πράγματα στη πραγματική αγορά είναι πολύ δύσκολα. Φίλη μου δουλεύει σε λογιστικό γραφείο 6 μέρες την εβδομάδα. .. σπάνια κάτω απο 12 ωρο για 450...(Συν κάρτα για τα μέσα καθώς κάνει και εξωτερικές δουλειές ) τι να λέμε τώρα. . Ο κόσμος έχει ανάγκη και παίζει τρελή εκμετάλλευση. ... Η λογική πια είναι πως αν δε σου αρέσει, περιμένουν κατι χιλιάδες άνεργοι να πάρουν τη θέση σου οπότε τουμπεκί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...