liopyr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν η κριτική προς την συγκεκριμένη επιχείρηση περιοριζόταν στην εξυπηρέτηση των πελατών της, πράγματι, ένα "δεν ξαναψωνίζω από εκεί" θα ήταν αρκετό για κάποιον που έχει παράπονα. Και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν τέτοια thread για αυτή την συζήτηση. Στο συγκεκριμένο thread όμως, δεν είναι η εξυπηρέτηση το πρόβλημα, και όποιος εστιάζει σε αυτή (άθελα ή μη), ανακατευθύνει την κουβέντα σε πολύ πιο αθώα μονοπάτια. Το πρόβλημα που συζητάμε είναι η γραμμή που ακολουθεί η εργοδοσία. Και όχι, defacer, δεν αγαπάμε να μισούμε το πλαίσιο. Για την ακρίβεια χεσμένο το έχουμε το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο. Δεν έχουμε όμως χεσμένους τους ανθρώπους που δουλεύουν ή θέλουν να δουλέψουν εκεί, οπότε το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να το συζητάμε ώστε να παίρνουν μία ιδέα οι ανυποψίαστοι. 6
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης δεν είναι τόσο απλό να μην πας στο πλαίσιο, σαν ιδιώτης μόνο σα λύση ανάγκης θα ψωνίσω από κει, αλλά λόγω της δουλειάς (αναλώσιμα κτλ ) θα πρέπει να το φάω στη μάπα Και δεν έχω τη διάθεση κάθε φορά που πρέπει να πάρω ένα toner στα βιαστικά, να κάθομαι να εξηγώ γιατί θέλω το αυθεντικό και όχι το q connect τους πχ 1
leonidas_fs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Και δεν έχω τη διάθεση κάθε φορά που πρέπει να πάρω ένα toner στα βιαστικά, να κάθομαι να εξηγώ γιατί θέλω το αυθεντικό και όχι το q connect τους πχ Μου θύμισες πριν 1 μηνα που πήγα στο Πλαίσιο να πάρω εναν υπολογιστή που παρήγγειλε η ξαδέρφη μου, και καθώς μου εξηγούσε ο υπάλληλος τα τεχνικά του υπολογιστή μου λέει "Μητρική turbo-x". Γουρλώνω τα μάτια και του λέω "turbo-x μητρίκη έχει?? Αλλαξέ την!! " Και με κοιτάει με ενα ύφος λυπημένο και μου λέει "Μα foxconn είναι..."
888 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ: ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΟ “ΠΛΑΙΣΙΟ” -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ- ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”…!!! ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ… ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ; ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ; ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;
doctor_667 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Τι έγινε, δεν σε πήραν και ήρθες με το μέρος μας; 2
Backpacker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Πάει για γερό troll fighting το topic... 1
*nenya* Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Χθες τηλεφωνει σε φιλο μου 11:30 το βραδυ ενας μάνατζερ του Πλαισιου να του πει οτι εκτακτως θα δουλευει το Σαββατο και μαλιστα σε καταστημα στου διαολου τη μανα. Το συγκεκριμενο ρεπό του Σαββατου το ειχε ζητησει κ ειχε γινει δεκτο τουλαχιστον μια βδομαδα πριν. Ωραιες καταστασεις λεμε! Ωραια συμπεριφορα στον εργαζομενο! Περιττο να πω οτι συντομα θα παραιτηθεί. (Το σκηνικο μας ειπε οτι εχει επαναληφθει...) Sent from a galaxy far faaar away.
Backpacker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Χθες τηλεφωνει σε φιλο μου 11:30 το βραδυ ενας μάνατζερ του Πλαισιου να του πει οτι εκτακτως θα δουλευει το Σαββατο και μαλιστα σε καταστημα στου διαολου τη μανα. Το συγκεκριμενο ρεπό του Σαββατου το ειχε ζητησει κ ειχε γινει δεκτο τουλαχιστον μια βδομαδα πριν. Ωραιες καταστασεις λεμε! Ωραια συμπεριφορα στον εργαζομενο! Περιττο να πω οτι συντομα θα παραιτηθεί. (Το σκηνικο μας ειπε οτι εχει επαναληφθει...) Sent from a galaxy far faaar away. Για αυτό δεν σηκώνουμε ποτέ τηλέφωνο τέτοια ώρα πριν από ρεπό...αν δεν σε βρει να σε ενημερώσει το ρεπό ισχύει μια χαρά και την Δευτέρα πετάς μια δικαιολογία για το ότι δεν το σήκωνες και είσαι ΟΚ. 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 το ίδιο και στο στρατό, ποτέ δεν σηκώνεις τηλέφωνα σε άδεια/έξοδο 5
*nenya* Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβως αυτα του λεγαμε κι εμεις!!! Αλλα βιάστηκε και το σηκωσε κ δεν σκεφτηκε να πει καμια δικαιολογια. Το παθημα μαθημα, σιγα μην το ξανασηκώσει αλλη φορα.<br><br> Sent from a galaxy far faaar away.
chicken32 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ: ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΟ “ΠΛΑΙΣΙΟ” -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ- ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”…!!! ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ… ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ; ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ; ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ; Και τι σου φταίνε οι καημένοι οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο για το πώς αποφάσισε μια χώρα να βαπτιστεί? Δηλαδή δεν θα πάρεις Tublo-X λόγω της ονομασίας μιας χώρας?
Backpacker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Άμα κάνει κανείς εμπάργκο στις εταιρείες που αναφέρουν την FYROM σαν "Μακεδονία" θα μπορεί να αγοράζει προϊόντα μόνο από κάνα 3-4 χώρες...(Γαλλία-Γερμανία-Ισπανία-Ιαπωνία)..καθώς όλες οι άλλες χώρες και φυσικά και οι εταιρείες οι οποίες εδρεύουν εκεί την αναγνωρίζουν ως Μακεδονία. Το ίδιο και κολοσσοί όπως Google-Facebook-Wikipedia-Yahoo-Microsoft-Apple και αμέτρητες άλλες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 party pooper... 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 ανακυκλωση εργαζομένων, ελαστικά ωράρια, part time με απλήρωτες υπερωρίες, κτλ. όλα αυτά δεν μας πειράζουν, αμα πουνε όμως τα Σκοπια Μακεδονία τότε τα πράματα σοβαρευουν, με τα εθνικά θέματα δεν κάνουμε πλάκα! 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις