Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ίδρωνε το αυτί τους.

Τότε μάλλον έπρεπε να πάει στη σίγουρη δουλειά...τώρα πιθανό να της χάσει και τις δύο

Δημοσ.

Τελικα παιδια πηγα στο δοκιμαστικο τους παιρνοντας πρωτα απο συνεντευξη,οπου εγινε στη μαγουλα παρακαλω....Ετσι λοιπον χ8ες δοκιμαστηκα στο πλαισιο του Συνταγματος!Αρχικα με εβαλαν να καθαρισω ολα τα ραφια ενος οροφου.Στην συνεχεια με εβαλαν στην υποδοχη του καταστηματος για να κατευθυνω τους πελατες αναλογα με το προιον που ζητουσαν.Τελος,η διευθυντρια του καταστηματος μου εδωσε κατι ψευτομπαταριες να πουλησω σε οσους πελατες απλα ειχαν ερ8ει στο μαγαζι για να ριξουν μια ματια στα προιοντα και δεν εξυπηρετουνταν απο το προσωπικο...Ειλικρινα,η τελευταια δοκιμασια που μου εβαλαν με εφερε σε αρκετα δυσκολη θεση και με εκανε να ντραπω αρκετα!Τι να κανουμε ομως ας οψεται η αναγκη!

Δημοσ.

Για να το θέσω κομψά, αν το να πας να δοκιμάσεις να πουλήσεις κάτι σε έφερε σε δύσκολη θέση και σε έκανε να ντραπείς, και αν παρόλα αυτά σου δώσουν δουλειά πωλητή, πρέπει να είσαι ευγνώμων.

Δημοσ.

Όπως και να το κάνουμ είναι λίγο ηλίθιο να κυκλοφορεί σαν πλασιέ μέσα στο Πλαίσιο και να ρωτάει τον κόσμο μήπως θέλετε μπαταρίες. 

• Like 7
Δημοσ.

ακριβως για τον λογο που αναφερε ο NickTG.....οταν ερχεται στο μαγαζι ο πελατης εχει αποφασισει πανω-κατω τι θελει να αγορασει,οποτε εκει ερχεται ο πωλητης για να του δωσει την βοηθεια του αφου διαθετει τις γνωσεις!Τωρα τι δουλεια ειχε να με βαλει να πουλησω 2 κομματια μπαταριες σε τοσους πελατες που ειχαν ερθει να δουν ξερω γω για tablet,laptop ktlp{δε checkareis ετσι τις δυνατοτητες ενος πωλητη}!Αστε που πολλοι πελατες με αγνοουσαν και με το δικιο τους φυσικα.

Δημοσ.

απο τα 5 κομματια που μ εδωσε πουλησα τα 2 εντος 10 λεπτων(αν με ειχε αφησει μιση ωρα οπως αρχικα μ ειχε δωσει διορια θα ειχαν φυγει ολες).Μετα απο αυτο τελειωσε το δοκιμαστικο μου της εδωσα τα στοιχεια μου και ειπε οτι εντος 2 εβδομαδων θα ενημερωθω για το αν θα προσληφθω ή οχι!

• Moderators
Δημοσ.

Τυπου τεστ ηταν μωρε σε φαση να δουν αν μπορεις να κανεις improvise για την πωληση και χρησιμοποιησαν ενα ξεκαρφωτο αντικειμενο μικρης αξιας. 

απο τα 5 κομματια που μ εδωσε πουλησα τα 2 εντος 10 λεπτων

Νομιζω την εχεις τη δουλεια ;)

Δημοσ.

μακαρι γτ θα μου αρεσε αρκετα να ασχοληθω με hardware Η/Υ και ποσο μαλλον να προτεινω κομματια σε πελατες(περα απο το οικονομικο οφελος που θα εχω) :)

• Like 1
Δημοσ.

Και αν τυχόν δεν σε πάρουν, πήγαινε κράχτης στο μοναστηράκι, "ΕΛΑΑΑ ΦΙΛΟΣΣΣ ROOOOTS ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ SEPULTURA BLOODY ROOTS"!!111

• Like 2
Δημοσ.

μακαρι γτ θα μου αρεσε αρκετα να ασχοληθω με hardware Η/Υ και ποσο μαλλον να προτεινω κομματια σε πελατες(περα απο το οικονομικο οφελος που θα εχω) :)

Tα μόνα που θα προτείνεις θα είναι τα τουρμπότουβλα...

• Like 3
Δημοσ.

Tα μόνα που θα προτείνεις θα είναι τα τουρμπότουβλα...

Και τι αλλο να κανω.....μακαρι να ειχα και εγω κανα φραγκατο μπαμπακα να μου δινει καμια 500αρα ευρω το μηνα αλλα που! :P

Δημοσ.

Και τι αλλο να κανω.....μακαρι να ειχα και εγω κανα φραγκατο μπαμπακα να μου δινει καμια 500αρα ευρω το μηνα αλλα που! :P

Μωρέ καλά κάνεις δεν είπα εγώ το αντίθετο...απλά σε προσγειώνω επειδή σε βλέπω καυλωμένο με τον τομέα... :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...