Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως θεωρω παρ'ολα αυτα π γραφετε οτι ενα part-time{4ωρος} σαν πωλητης   στο plaisio ειναι μια αρκετα καλη δουλεια για ξεκινημα.....τρ για τις απολαβες δε γνωριζω αλλα φανταζομαι 300 ευρα δεν θα ναι καθαρα?!

Δεν ξέρω πόσα ακριβώς δίνουν αλλά γενικά δίνουν καλά για την εποχή λεφτά. Αν διαβάσεις το τόπικ θα δεις διάφορες απόψεις και εμπειρίες από παιδιά που έχουν γνωστούς ή έχουν δουλέψει οι ίδιοι εκεί.  

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην συνεντευξη θα σε ρωτανε 1002 μαλακιες ψιλοασχετες κιολας....εαν τους απαντας με μια λεξη,turbo-x μπορει κατι να καταφερεις.καλη επιτυχια.

κααααποτε που ειχα παει για συνεντευξη εγω,αναθεμα και εαν ακουγε ο πιτσιρικας (σιγα μην ηταν πανω απο 27) που μου επαιρνε την συνεντευξη τις απαντησεις μου....εκανε τις ερωτησεις ποιημα και τελειωνε.πρεπει να ηταν μεγαλο παιδι της φαπας σε πιο μικρη ηλικια....

• Like 3
Δημοσ.

λοιπον επειδη και εγω επροκειτο να περασω απο συνεντευξη την Δευτερα απο το plaisio.......εχει περασει κανενας απο τετοιου ειδους συνεντευξεις να μου πει πανω κατω τι ερωτησεις κανουν οι χαραμοφαιδες?Μακαρι να με παρουν γτ εχω αναγκη απο δουλεια και ειμαι και φοιτητης,γιατι αλλιως οπως πανε τα οικονομικα μας δεν βλεπω να σπουδαζω ...

Προετοιμάσου για ψαγμένες ερωτήσεις τύπου:

-Μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε συνθήκες πίεσης;

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του χαρακτήρα σας;

-Τι πιστεύετε πως μπορείτε να προσφέρετε στην εταιρία μας;

-Γιατί την διαλέξατε;

-Ιδρώνετε εύκολα;

-Πίνετε; Καπνίζετε;

-Τι ζώδιο είστε;

-Έχετε συμμετάσχει σε τρομοκρατική ενέργεια στο παρελθόν;

(και άλλα τέτοια σχετικά, ανάλογα την υπομονή σου).

• Like 5
Δημοσ.

-Μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε συνθήκες πίεσης;

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του χαρακτήρα σας;

-Τι πιστεύετε πως μπορείτε να προσφέρετε στην εταιρία μας;

-Γιατί την διαλέξατε;

-Ιδρώνετε εύκολα;

-Πίνετε; Καπνίζετε;

-Τι ζώδιο είστε;

-Έχετε συμμετάσχει σε τρομοκρατική ενέργεια στο παρελθόν;

turbo-x ειναι η απαντηση σε ολα... (στην τελευταία "τροφοδοτικό turbo-x")  :ph34r:

• Like 16
Δημοσ.

ο,τι να ναι....τουλαχιστον να με προσλαβουν και απο εκει και περα δε πανε να κοψουν το λαιμο τους και αυτοι και τα γαμωκουτα που πουλανε!

• Like 1
Δημοσ.

ο,τι να ναι....τουλαχιστον να με προσλαβουν και απο εκει και περα δε πανε να κοψουν το λαιμο τους και αυτοι και τα γαμωκουτα που πουλανε!

Δεν θα έχεις και πολύ μέλλον έτσι... :P

• Like 3
Δημοσ.

χαχαχα τι να κανω......θα αναγκαστω να γινω και εγω ενα απο τα προβατα της και να προμοταρω τα τυρμποτετοια,απο το να μην εχω φραγκα να σπουδασω!.......μπεεεεεε!

• Like 1
Δημοσ.

-Μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε συνθήκες πίεσης; - Eξαρταται αν δεν την παλεψω θα φυγω...

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του χαρακτήρα σας; -Ειμαι ανοιχτοχερης με τις milf...

-Τι πιστεύετε πως μπορείτε να προσφέρετε στην εταιρία μας; -Τιποτα ουδείς αναντικαταστατος..

-Γιατί την διαλέξατε; - Επειδη δεν παιζουν αλλου δουλειές

-Ιδρώνετε εύκολα; -Παρα πολυ, οταν κανω sex σταζω.

-Πίνετε; Καπνίζετε; -Και τα 2, με πρωτο πιο πολυ το καπνισμα, αν δεν εχω τσιγαρο καθε 15 λεπτα τρελαίνομαι...

-Τι ζώδιο είστε; -Παρθένος με οροσκόπο τοξοτη, εσεις;;;

-Έχετε συμμετάσχει σε τρομοκρατική ενέργεια στο παρελθόν; -Ναι ,εφαγα ασφυξιογόνα σε μια πορεία και με κηνυγησαν αστυνομικοι. Οποτε ναι για τα στανταρ του κρατους ειμαι Τρομοκράτης.

• Like 2
Δημοσ.

λοιπον επειδη και εγω επροκειτο να περασω απο συνεντευξη την Δευτερα απο το plaisio.......εχει περασει κανενας απο τετοιου ειδους συνεντευξεις να μου πει πανω κατω τι ερωτησεις κανουν οι χαραμοφαιδες?Μακαρι να με παρουν γτ εχω αναγκη απο δουλεια και ειμαι και φοιτητης,γιατι αλλιως οπως πανε τα οικονομικα μας δεν βλεπω να σπουδαζω ...

Το πλαίσιο αν και έχει περάσει σχεδόν 1.5 μήνας δε μου απάντησε ποτέ φίλε παρότι πήρα τηλέφωνο στο Hr.  Είναι τελικά λίγο ό,τι να'ναι. Μη περιμένεις πολλά γιατί εγώ έχασα μόνιμη δουλειά έτσι. Πήγαινε όπου βρείς αν δεις κάποιον ξηγημένο και τίμιο εργοδότη που να σε θέλει άμεσα μη περιμένεις κανένα και τίποτα.

Δημοσ.

Το πλαίσιο αν και έχει περάσει σχεδόν 1.5 μήνας δε μου απάντησε ποτέ φίλε παρότι πήρα τηλέφωνο στο Hr.  Είναι τελικά λίγο ό,τι να'ναι. Μη περιμένεις πολλά γιατί εγώ έχασα μόνιμη δουλειά έτσι. Πήγαινε όπου βρείς αν δεις κάποιον ξηγημένο και τίμιο εργοδότη που να σε θέλει άμεσα μη περιμένεις κανένα και τίποτα.

είχες και άλλες δουλειές υπόψιν;

Δημοσ.

Πολύ κρίμα αν έχασες δουλειά περιμένοντας...έπρεπε να τους πιέσεις λίγο να μάθεις τι γίνεται

Δημοσ.

Καλά αυτό δεν είναι παράξενο. Τέτοιες εταιρείες κρατάνε τα βιογραφικά και τα ξανακοιτάνε όποτε χρειαστούν κόσμο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...