Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι να σχολιαστεί το χειροτερο? Τα ξέρουμε. Εδω ζητάνε κόσμο τζαμπα για να αποκτησει προϋπηρεσία. Εσυ ομως υποστηρίζεις οτι ο εν λόγω εργοδοτης ειναι σωστός χωρις καν να εχεις εργαστει εκει. Επειδη θα σου δίνει 800 τον κάνει καλο?

Καμιά εργασία δεν είναι χαλαρη. Όλες που θετουν στοχους ειναι σκληρες.

Το πλαίσιο έχει συγκεκριμένη πολιτικη. Αν εσυ την σποδεχεσαι θεωροντας οτι γνωριζεις κ φυσικσ αποδέχεσαι οτι ένας γνώστης θσ πρέπει να υποστηρίζει τη πωληση φυκιων για μεταξωτές κορδελες, κανενα προβλημα. Μη λες ομως οτι ξέρεις διοτι δεν γνωριζεις. Μονο οσοι εργάστηκαν ξερουν.

Θα χει ενδιαφέρον να διαβάσουμε τις αποψεις σου σε κάνα μήνα αφου εργαστεις εκει. Προσωπικα εχω ακουσει τα χειροτερα και οι περισσότεροι εδω με αποτέλεσμα να θεωρούν το κατάστημα ως παραδειγμα προς αποφυγη. Ειτε ως εργασια ειτε ως κατανάλωση.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν πιστεύω πως ο 888 είναι "βαλτός" του πλαισίου, ίσως είναι λίγο άδικο να του το χρεώνουμε αυτό.

Περάσανε και βαλτοί κομήτες από το thread, και μόλις τους απαντήσαμε στις μπούρδες που έγραψαν, απλώς εξαφανίστηκαν.

Φίλε 888, με το συμπάθιο, αν έχεις διαβάσει όλο το thread και εξακολουθείς να πιστεύεις πως το πρόβλημα εκεί είναι η ορθοστασία, ε, τι να σου πω, είσαι τουλάχιστον αφελής.

Καλή τύχη.

• Like 3
Δημοσ.

Δέν έχω κανένα ιδιαίτερο λόγο, ούτε καημό να εργαστώ για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Έχω παέι σε 100 συνεντεύξεις και ψάχνω για το καλύτερο. Γνωρίζω ότι πουθενά δεν είναι ιδανικά και όπως ο καθένας πιστεύω θέλω να βρώ μια εργασία με το δυνατόν ψηλότερο μισθό και ας κουράζομαι. Από εκεί και πέρα τις δικές μου εμπειρίες θα τις πω αν και εφόσον εργαστώ εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλος μου που πήγε και πέρασε συνέντευξη για βοηθός οικονομικού διευθυντή με 2 πτυχία, του είπαν για 10ωρο πενθήμερο 900 καθαρά(του είπε πως αν δεν έχει τελειώσει η δουλειά που έχει να κάνει  δεν θα φεύγει στο 10ωρο).

με βάση αυτό δεν νομίζω στους πωλητές να δίνει τα ίδια λεφτά.    

Δημοσ.

Φίλος μου που πήγε και πέρασε συνέντευξη για βοηθός οικονομικού διευθυντή με 2 πτυχία, του είπαν για 10ωρο πενθήμερο 900 καθαρά(του είπε πως αν δεν έχει τελειώσει η δουλειά που έχει να κάνει  δεν θα φεύγει στο 10ωρο).

Δίνει 720 για 8ωρο.

Δημοσ.

Δεν είναι τα ίδια λεφτά, ο 888 είπε ότι στους πωλητές δίνουν 900 μικτά. Στον φίλο σου είπαν 900 καθαρά

• Like 1
Δημοσ.

Σε έναν τεχνικο ποσα πισι δίνουν την ημερα προς επισκευη κ ποση ωρα πρεπει να ασχολείται με το καθένα?

Σε παλιό μου πολυ εξειδίκευμενο πρόβλημα απο πισι που αγορασα στο πλαισιο το πηγα κ το εφερα 4 φορες μεχρι που τυχαία ενας πωλητης μου εδωσε τη λυση. Οι τεχνικοι υποστηριζσν ότι είχαν κανει ολα τα τεςτ. Τεστ χρονοβόρα που οταν τα εκανα εγω σπιτι εμφανίζοταν το προβλημα

Θα πάω Πλαίσιο πιο μετά. Θέλει κανείς τίποτα;

Sent from a galaxy far faaar away.

Ενα τουρμποτετοιο :-p
Δημοσ.

Θα πάω Πλαίσιο πιο μετά. Θέλει κανείς τίποτα;

Sent from a galaxy far faaar away.

Θέλω σουβερ για το γραφείο... Πάρε μου τέσσερα κινητά τούβλα χ

Δημοσ.

Υποτίθεται οτι το εκάστοτε κατάστημα εχει ειδικους και προτείνει πάντα το καλύτερο.

Ναι πάνω απ' όλα το συμφέρον του καταναλωτή! Εδώ κωλόχαρτο στοκάρουν και το βάζουν σε προσφορά.

Δημοσ.

Όλοι εδώ μέσα έχετε χαλαρές δουλειές και σας φαίνεται παράξενο αυτό που γίνεται στο πλαίσιο; Από αυτά που έχω δει ο εργασιακός μεσαίωνας υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.

Παλιότερα με τη γενιά των 700 ευρώ που δούλευε 12ωρα, τώρα με τη γενιά των 300 ευρώ.

Ας πάει ο 888 να δουλέψει, να αποκτήσει εμπειρία. Άλλωστε η δουλειά στο πλαίσιο έχει ημερομηνία λήξης. Σε 4-5 χρόνια το πολύ θα έχει τελειώσει από εκεί, είτε λόγω πίεσης είτε λόγω ορίου ηλικίας.

Αν βρει άλλη δουλειά κοντά στα ίδια χρήματα ας πάει εκεί... από το να είναι άνεργος σαφώς και είναι καλύτερα στο πλαίσιο.

• Like 6
Δημοσ.

Όλοι εδώ μέσα έχετε χαλαρές δουλειές και σας φαίνεται παράξενο αυτό που γίνεται στο πλαίσιο; Από αυτά που έχω δει ο εργασιακός μεσαίωνας υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.

Παλιότερα με τη γενιά των 700 ευρώ που δούλευε 12ωρα, τώρα με τη γενιά των 300 ευρώ.

Ας πάει ο 888 να δουλέψει, να αποκτήσει εμπειρία. Άλλωστε η δουλειά στο πλαίσιο έχει ημερομηνία λήξης. Σε 4-5 χρόνια το πολύ θα έχει τελειώσει από εκεί, είτε λόγω πίεσης είτε λόγω ορίου ηλικίας.

Αν βρει άλλη δουλειά κοντά στα ίδια χρήματα ας πάει εκεί... από το να είναι άνεργος σαφώς και είναι καλύτερα στο πλαίσιο.

Μες το μυαλό μου είσαι.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο οι ώρες..είναι το περιβάλλον εργασίας και οι σχέσεις με τον εργοδότη ή τον προιστάμενο που παίζει τεράστιο ρόλο..εγώ σαν φοιτητής δούλευα σε νετ καφέ και δεν ήθελα να φεύγω απ'την δουλειά...δούλευα παρασκευή βραδινός μέχρι τις 8 το πρωί και ξαναπήγαινα στις 4 το μεσημέρι για άλλο ένα οχτάωρο γιατί περνούσα γαμάτα στην δουλειά...το αφεντικό ήταν σωστό παλικάρι..και το περιβάλλον απίστευτο...και το μεροκάματο στην τσέπη με το τελείωμα της κάθε βάρδιας.

Και υπήρχαν και δουλειές που έκανα που ενώ ήταν 8ωρο με το ρολόι και πληρωμές σαν το δημόσιο κάθε 15 μέρες σε λογαριασμό το κλίμα ήταν τόσο χάλια που πήγαινα στην τουαλέτα χωρίς να έχω "ανάγκη" μόνο και μόνο για να ξεφύγω 5 λεπτά...και εννοείτε την κοπανούσα από αυτές τις δουλειές στην βδομάδα πάνω.

Είναι πολλοί οι παράγοντες που κάνουν ένα εργασιακό περιβάλλον και το πλαίσιο εκτός της πληρωμής στην οποία είναι σωστό για τα δεδομένα της εποχής (και σαν ποσό και σαν συνέπεια) σε όλα τα άλλα παίρνει κάτω από την βάση (υπερωρίες,πίεση από την εργοδοσία,άκυρες μετακινήσεις)

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο οι ώρες..είναι το περιβάλλον εργασίας και οι σχέσεις με τον εργοδότη ή τον προιστάμενο που παίζει τεράστιο ρόλο..εγώ σαν φοιτητής δούλευα σε νετ καφέ και δεν ήθελα να φεύγω απ'την δουλειά...δούλευα παρασκευή βραδινός μέχρι τις 8 το πρωί και ξαναπήγαινα στις 4 το μεσημέρι για άλλο ένα οχτάωρο γιατί περνούσα γαμάτα στην δουλειά...το αφεντικό ήταν σωστό παλικάρι..και το περιβάλλον απίστευτο...και το μεροκάματο στην τσέπη με το τελείωμα της κάθε βάρδιας.

Και υπήρχαν και δουλειές που έκανα που ενώ ήταν 8ωρο με το ρολόι και πληρωμές σαν το δημόσιο κάθε 15 μέρες σε λογαριασμό το κλίμα ήταν τόσο χάλια που πήγαινα στην τουαλέτα χωρίς να έχω "ανάγκη" μόνο και μόνο για να ξεφύγω 5 λεπτά...και εννοείτε την κοπανούσα από αυτές τις δουλειές στην βδομάδα πάνω.

Είναι πολλοί οι παράγοντες που κάνουν ένα εργασιακό περιβάλλον και το πλαίσιο εκτός της πληρωμής στην οποία είναι σωστό για τα δεδομένα της εποχής (και σαν ποσό και σαν συνέπεια) σε όλα τα άλλα παίρνει κάτω από την βάση (υπερωρίες,πίεση από την εργοδοσία,άκυρες μετακινήσεις)

Μπορεί να ισχύουν όλα αυτά, αλλά α) έχουν διαφορετική σημασία για τον καθένα και β) ας τον αφήσουμε τον άνθρωπο να πάει να τα διαπιστώσει και μόνος του! :-)  Αφού δεν έχει άλλες επιλογές, τι είναι καλύτερο? Να κάθεται σπίτι άνεργος? 

πχ αυτό που είπες ότι τέλειωνες το πρωί και το μεσημέρι ξαναπήγαινες κάποιος άλλος μπορεί να το θεωρούσε απάνθρωπο αφού κανονικά δεν επιτρέπεται αν δεν κάνω λάθος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...