888 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Aσχετο αλλα στα public πρεπει να κανουν casting και να παιρνουν τους πιο ασχετους δεν εξηγειται αλλιως Πλαισιο και παλι πλαισιο.
*nenya* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 <p>Τώρα τελευταία έχουν κόψει τα ρομποτικά "είστε ευχαριστημένοι με την εξυπηρέτησή σας;". Να και κάτι θετικό. Γενικότερα είμαι ούτως η άλλως κατά του να αγοράζω απο μεγαλοκαταστήματα, αλλά στα μικρά δεν παίζει στοκ με τίποτα τα τελευταία χρόνια .</p> Τί λες που το 'κοψαν. Είναι η αγαπημένη τους ατάκα-καραμέλα. Λατρεύω όμως να τους αφήνω να με ακολουθούν από πίσω νομίζοντας ότι είμαι άσχετη τελείως. Και να σταματώ μπροστά στα ποντίκια κ ξαφνικά να ρωτώ για dpi. Εκεί η συζήτηση σταματά πριν αρχίσει κ με αφήνουν στην ησυχία μου. Περίεργη εκπαίδευση τους περνούν. Χμμμ σπασαρχιδισμος στο μεγαλείο του. ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ αφού βλέπεις ότι δεν σε πλησιάζω να ζητήσω βοηθεια!! 2
antuansupra Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ελα παραδεχτείτε το... Αφού σας αρέσει, άμα το κόψουν αυτό το ρομποτικό, τότε θα λέτε "δεν μας σέβονται " (^_-) *πλάκα κάνω *
888 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Τί λες που το 'κοψαν. Είναι η αγαπημένη τους ατάκα-καραμέλα. Λατρεύω όμως να τους αφήνω να με ακολουθούν από πίσω νομίζοντας ότι είμαι άσχετη τελείως. Και να σταματώ μπροστά στα ποντίκια κ ξαφνικά να ρωτώ για dpi. Εκεί η συζήτηση σταματά πριν αρχίσει κ με αφήνουν στην ησυχία μου. Περίεργη εκπαίδευση τους περνούν. Χμμμ σπασαρχιδισμος στο μεγαλείο του. ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ αφού βλέπεις ότι δεν σε πλησιάζω να ζητήσω βοηθεια!! Θεωρω αδιανοητο να μη ξερουν τι ειναι dpi, μηπως υπερβαλλεις λιγο?
parsifal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Απαντάς σε κάθε ένα δηκτικό post και καρφώνεσαι. Πίσω στη Μαγούλα για εκπαίδευση! 12
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 τι θες να πεις Βίρνα? μίλα ξεκάθαρα! μόνο 41 posts έχει κάνει στο topic και πουθενά αλλού... 7
panoskir Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 τι θες να πεις Βίρνα? μίλα ξεκάθαρα! μόνο 41 posts έχει κάνει στο topic και πουθενά αλλού... Νομιζω οτι υπονοει οτι δουλευει στο πλαισιο 1
888 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μαγκες δε δουλευω στο πλαισιο,εχω κανει αιτηση περασα τη πρωτη συνεντευξη και περιμενω να με καλεσουν, (αν με καλεσουν) για τη δευτερη. Ο λογος που εχω σχολιασει μονο εδω ειναι γιατι ψαχνοντας στο google για πληροφοριες πανω στο θεμα. Διαβαζα καιρο το θρεντ και προσφατα εφτιαξα ενα λογαριασμο για να μπορω να σχολιαζω. Αν προσληφθω και εργαστω με χαρα θα σας το ανακοινωσω!
Getta Robo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αν προσληφθω και εργαστω με χαρα θα σας το ανακοινωσω! Ζεις για την μερα που θα προσληφθεις και θα γινεις μελος-μερος της οικογενειας του πλαισιου ενα πραγμα; Σκεφτεσαι πχ και να κανεις ας πουμε καποια μαζωξη/εκδηλωση για να γιορτασεις με το καλο το χαρμοσυνο μελλοντικο νεο; Θα μπορουσανε να κανουνε και καποια διαφημιση με εσενα, φανταζομαι πως χρειαζοντε τετοιους προθυμους υπαλληλους ετοιμους να υπερασπιστουν τα ιδεωδη του πλαισιου.
888 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ζεις για την μερα που θα προσληφθεις και θα γινεις μελος-μερος της οικογενειας του πλαισιου ενα πραγμα; Σκεφτεσαι πχ και να κανεις ας πουμε καποια μαζωξη/εκδηλωση για να γιορτασεις με το καλο το χαρμοσυνο μελλοντικο νεο; Θα μπορουσανε να κανουνε και καποια διαφημιση με εσενα, φανταζομαι πως χρειαζοντε τετοιους προθυμους υπαλληλους ετοιμους να υπερασπιστουν τα ιδεωδη του πλαισιου. Αν και ειρων το επιασες το νοημα 1
Getta Robo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αν και ειρων το επιασες το νοημα Οκ λοιπον φιλε μου, ευχομαι ολοψυχα να στρατολογησουν στο δυναμικο τους, και να υπογραψεις καποια περιεργη συμβαση οπου θα σε αποτρεπει να αποδεσμευτεις με καποιο τροπο απο υπαλληλος τους, σε περιπτωση πχ που ξυπνησεις μια μερα -και χτυπα ξυλο- αλλαξεις αποψη για την αλυσιδα-γιγαντα-προτυπο που τοσο θαυμαζεις. Εδω ειμαστε σε καθε περιπτωση για σε στηριζουμε και να σε καμαρωνουμε!
GreyHorse Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Θεωρω αδιανοητο να μη ξερουν τι ειναι dpi, μηπως υπερβαλλεις λιγο?Εδώ προχτές δεν ήξερε ο πωλητής ότι το τηλεκοντρόλ για τηλεόραση και νόβα και τις άλλες συσκευές που μας πούλησε δεν λειτουργεί στην τηλεόραση TurboX, θα ξέρει τι είναι το dpi; Αλλά για να πω και του στραβού το δίκιο, το αγόρασε ο ανιψιός μου από το πλαίσιο κοντά στην Ερμού, Θεσσαλονίκη, το απόγευμα πήγε στο πλαίσιο του περιφερειακού και του έδωσαν τζάμπα μόλις εξήγησε τηλεκοντρόλ για την τηλεόρασή τους, και το επόμενο πρωί επέστρεψε στο πλαίσιο στο κέντρο και πήρε πίσω τα λεφτά του Πάντως ο πωλητής δεν είχε ιδέα ότι δεν κάνει για τις δικές τους τηλεοράσεις. 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Τί λες που το 'κοψαν. Είναι η αγαπημένη τους ατάκα-καραμέλα. Λατρεύω όμως να τους αφήνω να με ακολουθούν από πίσω νομίζοντας ότι είμαι άσχετη τελείως. Και να σταματώ μπροστά στα ποντίκια κ ξαφνικά να ρωτώ για dpi. Εκεί η συζήτηση σταματά πριν αρχίσει κ με αφήνουν στην ησυχία μου. Περίεργη εκπαίδευση τους περνούν. Χμμμ σπασαρχιδισμος στο μεγαλείο του. ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ αφού βλέπεις ότι δεν σε πλησιάζω να ζητήσω βοηθεια!! Καλά μπορεί να έτυχε σε εμένα. Όντως ούτε η ταμίας δεν με ρώτησε αν "εξυπηρετήθηκα" και μου έκανε εντύπωση. Φαίνεται ακόμα δεν έβαλαν μυαλό . Πλαισιο και παλι πλαισιο. Καλά άσε....μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που δέχθηκα τη μούφα Turbox προϊόν που μου πάσσαρε ο ένας πωλητής. Ετοιμάσου για πολλά βρισίδια όταν θα βάζεις κόσμο να αγοράζει με το ζόρι τις πατάτες τους.
haris_216 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μαγκες δε δουλευω στο πλαισιο,εχω κανει αιτηση περασα τη πρωτη συνεντευξη και περιμενω να με καλεσουν, (αν με καλεσουν) για τη δευτερη. Ο λογος που εχω σχολιασει μονο εδω ειναι γιατι ψαχνοντας στο google για πληροφοριες πανω στο θεμα. Διαβαζα καιρο το θρεντ και προσφατα εφτιαξα ενα λογαριασμο για να μπορω να σχολιαζω. Αν προσληφθω και εργαστω με χαρα θα σας το ανακοινωσω! paste στο βιογραφικό σου τα post σου εδώ. Δεν μπορεί, κάτι θα μετρήσουν. 3
888 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Οκ λοιπον φιλε μου, ευχομαι ολοψυχα να στρατολογησουν στο δυναμικο τους, και να υπογραψεις καποια περιεργη συμβαση οπου θα σε αποτρεπει να αποδεσμευτεις με καποιο τροπο απο υπαλληλος τους, σε περιπτωση πχ που ξυπνησεις μια μερα -και χτυπα ξυλο- αλλαξεις αποψη για την αλυσιδα-γιγαντα-προτυπο που τοσο θαυμαζεις. Εδω ειμαστε σε καθε περιπτωση για σε στηριζουμε και να σε καμαρωνουμε! Δεν αντιλαμβανομαι πως μπορει να γινει αυτο που περιγραφεις..σε καθε συμβαση αοριστου η καθε μια απο τις συμβαλλομενες μεριες εργαζομενου-εργοδοτη μπορει να τη ληξει ελευθερα με προτερη ενημερωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις