Muchacho Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δεν ξερω για εσας,αλλα εγω εχω βαρεθει να βλεπω σε μαγαζια 2-3 σαλιαρηδες μορφονιους να κανουν τις γλαστρες και εναν που ειναι ο μαλακας της υποθεσης να δουλευει σαν το σκυλι και καθε 1 λεπτο να ακουγεται το ονομα του.Το να εισαι γατα στα περι τεχνολογιας ειναι απαραιτητο προσον,και μετα τα υπολοιπα..Σε τετοια μαγαζια ισως τους βολευει να βαζουν εναν ανιδεο που ο σκοπος του να πουλησει οτι πιο ακριβο υπαρχει,αλλα εφοσον υπαρχουν και ανιδεοι ειναι αγοραστες ειναι κριμα να φορτωνονται οτι σαβουρα υπαρχει που δεν χρειαζονται..
ZAKKWYLDE Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Τα Turbo-x πάντως είναι κατα κύριο λόγο rebranding. Τα πάντα κατασκευάζονται έξω (κουτιά, ποντίκια, πληκτρολόγια, τροφοδοτικά) και απλά κολλάνε ένα λογότυπο "Turbo-x" πάνω και τέλος. Απλά η συναρμολόγηση γίνεται στην Μαγούλα. Δηλαδή βιδώνουν τις μητρικές πάνω στο κουτί κτλ...κλάιν δηλαδή. Κατα τ'άλλα όταν βλέπεις Αγγελία που αναφέρει "Οι υποψήφιοι να είναι 28 και κάτω" είναι εκτός απο καρα-παράνομη, κατάπτυστη. Είναι ο ορισμός του ηλικιακού ρατσισμου. Ο 35άρης δηλαδή είναι λιγότερο ικανός; Γιατί δεν βγάζετε όμως και το turnover ratio προς τα έξω...έτσι για να γελάσουμε λίγο. 2
ariannaki85 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 1ον είναι μάλλον η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που ακόμα προσλαμβάνει με παλιές συμβάσεις, δηλαδή ΔΕΝ προσλαμβάνει με 515€ και 580€ μεικτά που προβλέπει ο Νόμος, ΑΛΛΑ με 905€. ωραιο αλλα οχι δεν ειστε η μονοι υπαρχουν και πολλες πολλες αλλες .....οσο για το δευτερο περικοπες εχουν κανει αρκετοι οχι ομος ολοι παλι λοιπον δεν ειστε οι μονοι. 3ον το 80% τον επιχειρισεων πληρονουν 15 και 30 του μηνος χωρις καθυστερισεις ( εκτος αν αναφερομαστε στο δημοσιο τομεα) Ισως το Πλαίσιο δεν είναι η μόνη εταιρία που δεν έχει μειώσει μισθούς και δεν εχει κάνει περικοπές, αλλά είναι από τις ελάχιστες...Για να μην θίξω το θέμα των έγκαιρων πληρωμών που έχει καταντήσει παρα πολυ κακό αστείο. Αν λοιπόν τα κάνει όλα αυτά-και ειδικά αν προσλαμβάνει με τις παλίες συμβάσεις- είναι προς τιμήν της. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
ZAKKWYLDE Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 1ον είναι μάλλον η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που ακόμα προσλαμβάνει με παλιές συμβάσεις, δηλαδή ΔΕΝ προσλαμβάνει με 515€ και 580€ μεικτά που προβλέπει ο Νόμος, ΑΛΛΑ με 905€. ωραιο αλλα οχι δεν ειστε η μονοι υπαρχουν και πολλες πολλες αλλες .....οσο για το δευτερο περικοπες εχουν κανει αρκετοι οχι ομος ολοι παλι λοιπον δεν ειστε οι μονοι. 3ον το 80% τον επιχειρισεων πληρονουν 15 και 30 του μηνος χωρις καθυστερισεις ( εκτος αν αναφερομαστε στο δημοσιο τομεα) Ισως το Πλαίσιο δεν είναι η μόνη εταιρία που δεν έχει μειώσει μισθούς και δεν εχει κάνει περικοπές, αλλά είναι από τις ελάχιστες...Για να μην θίξω το θέμα των έγκαιρων πληρωμών που έχει καταντήσει παρα πολυ κακό αστείο. Αν λοιπόν τα κάνει όλα αυτά-και ειδικά αν προσλαμβάνει με τις παλίες συμβάσεις- είναι προς τιμήν της. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Καλά μεγάλη μούφα αυτό με τον μισθό. Δεν το πιστεύω ούτε για αστείο. Δεν υπάρχει περίπτωση εταιρεία η οποία βασίζεται στην εγχώρια κατανάλωση να κατάφερε να κρατήσει μισθούς στο επίπεδο του 2008. 1
ariannaki85 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Καλά μεγάλη μούφα αυτό με τον μισθό. Δεν το πιστεύω ούτε για αστείο. Δεν υπάρχει περίπτωση εταιρεία η οποία βασίζεται στην εγχώρια κατανάλωση να κατάφερε να κρατήσει μισθούς στο επίπεδο του 2008. τι να σου πω...αυτό μόνο κάποιος που δουλευει εκει μπορει να το ξερει...
ironcastle Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 εφόσον έχεις εργαστεί σε όλες αυτές τις εταιρείες άρα θα έχεις ψαχτεί με ισολογισμούς και φυσικά με διαδικασία παραγωγής και διάθεσης. ναι η αλήθεια είναι οτι ο όρος αυτός είναι ενοχλητικός και σε καμία περίπτωση η διασφάλιση ποιότητας στην εκυπηρέτηση των καταναλωτών δεν μπορώ να την εκλάβω έτσι. η αξιολόγηση των υπαλήλων μου στην δική μου εταιρεία δεν είναι ρουφιανιλίκι επιλέγεις τους τρόπους που θα το κάνεις. στο retail πρέπει να προσπαθείς πάντα να διασφαλίζεις την εξυπηρέτηση που παρέχεις και πάντα ανάλογα το μέγεθος της επιχειρησής σου. υπάρχουν άλλοι τρόποι και άλλοι μέθοδοι να ελέγχεις τους υπαλλήλους σου , χωρίς να γινεσε " κατινα " αναμφισβιτητα. 1ον είναι μάλλον η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που ακόμα προσλαμβάνει με παλιές συμβάσεις, δηλαδή ΔΕΝ προσλαμβάνει με 515€ και 580€ μεικτά που προβλέπει ο Νόμος, ΑΛΛΑ με 905€. ωραιο αλλα οχι δεν ειστε η μονοι υπαρχουν και πολλες πολλες αλλες .....οσο για το δευτερο περικοπες εχουν κανει αρκετοι οχι ομος ολοι παλι λοιπον δεν ειστε οι μονοι. 3ον το 80% τον επιχειρισεων πληρονουν 15 και 30 του μηνος χωρις καθυστερισεις ( εκτος αν αναφερομαστε στο δημοσιο τομεα) Ισως το Πλαίσιο δεν είναι η μόνη εταιρία που δεν έχει μειώσει μισθούς και δεν εχει κάνει περικοπές, αλλά είναι από τις ελάχιστες...Για να μην θίξω το θέμα των έγκαιρων πληρωμών που έχει καταντήσει παρα πολυ κακό αστείο. Αν λοιπόν τα κάνει όλα αυτά-και ειδικά αν προσλαμβάνει με τις παλίες συμβάσεις- είναι προς τιμήν της. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... ¨οχι δεν ειναι απο τις ελαχιστες αντιθετος ελαχιστες εχουν κανει αυτα που προαναφερεις.
tomasss Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Λοιπόν έχω γνωστό μου σε κατάστημα Θεσσαλονίκης σε θέση πωλητή τεχνολογίας. Τρία είναι τα δεδομένα : 1) άσχετο αντικειμενο σπουδών δλδ 2) Δεν είναι καθόλου μα καθόλου εμφανήσιμος 3) παίρνει 700 ευρώ καθαρά ΥΓ Ειναι απλά γνωστός μου, όχι φίλος μου Αυτά για την παπαρολογία της εκπροσώπου της εταιρείας... 2
apostolisR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Λοιπόν έχω γνωστό μου σε κατάστημα Θεσσαλονίκης σε θέση πωλητή τεχνολογίας. Τρία είναι τα δεδομένα : 1) Σπούδασε Φυτική Παραγωγή , άσχετο αντικειμενο σπουδών δλδ 2) Δεν είναι καθόλου μα καθόλου εμφανήσιμος 3) παίρνει 700 ευρώ καθαρά ΥΓ Ειναι απλά γνωστός μου, όχι φίλος μου Αυτά για την παπαρολογία της εκπροσώπου της εταιρείας... και εγώ μάλλον για φυτική παραγωγή πάω του χρόνου.. οπότε έχω ελπίδες 2
Γιωργος P. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Η συζητηση ειναι πλεον αστεια. Αφου τοσο καλα ολοι ξερετε απο μανατζμεντ κ κανετε υποδειξεις για τα παντα, ανοιξτε μια εταιρεια να φατε το Γεραρδο. Τα ξερετε ολα τοσο καλαε βασει τα λεγομενα σας, που θα τον κλεισετε day one. ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ Κ ΤΡΕΜΩ για το μελλον της Επιχειρηματικοτητας στην Ελλαδα με τετοια μυαλα.Εχετε υπ' οψιν απο εμενα τον Insider οτι ο Γεραρδος στα 65 του βαραει ακομα 12ωρα για να κρατησει ορθια κ να αναπτυσσει μια εταιρεια που ταιζει 1100 οικογενειες. Ο γιος Κωστας επισης στους ιδιους ρυθμους, εχει στην πλατη του την ευθυνη να συνεχισει αυτο το Τεραστιο εργο του Πατερα του κ να το παει ακομα παραπερα. Η πορεια της Πλαισιο φαινεται στα 44 χρονια που δε μασησε ουτε απο διεθνη ανταγωνισμο ουτε απο ελληνικη κρισαρα ουτε απο την εσωτερικη λασπη μερικων. Ειμαι πολυ περηφανος που δουλευω για αυτη την Εταιρεια που ψηλωνει κ μαζι της κι εγω και που δε με ντροπιαζει με σκανδαλα χρεων φυλακισεων απληρωτων εργαζομενων κ προμηθευτων και που δε φοβαμαι μην κλεισει αυριο κ με πεταξει στο δρομο. Ειμαι περηφανος που φιλοι μου ελληνες του Λονδινου μου λενε τα καλυτερα οτι ακουγονται για την εταιρεια μου. Ετσι μπορω κ κοιμαμαι ησυχος τα βραδια κ κανω τα παντα το πρωι στη δουλεια για ΑΥΤΗ την εταιρεια που με στηριζει αναπτυσσει κ μου δινει συνεχεια ευκαιριες. Και ναι βαραω 12ωρα. Γιατι η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ κ εγω δεν εχω μαθει να ειμαι δευτερος. Ετσι με εμαθαν οι Γονεις μου. ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ ελεγαν κ οι Προγονοι μας. Ευχομαι κι εσεις καποτε να ειστε μελος μιας Τετοιας Οικογενειας για να νοιωσετε την ιδια χαρα κ περηφανεια. Υγ δε δινω το ονομα μου γιατι μιλω ΑΤΟΜΙΚΑ κ οχι εκπροσωποντας την Εταιρεια.
Getta Robo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Η συζητηση ειναι πλεον αστεια. Αφου τοσο καλα ολοι ξερετε απο μανατζμεντ κ κανετε υποδειξεις για τα παντα, ανοιξτε μια εταιρεια να φατε το Γεραρδο. Τα ξερετε ολα τοσο καλαε βασει τα λεγομενα σας, που θα τον κλεισετε day one. ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ Κ ΤΡΕΜΩ για το μελλον της Επιχειρηματικοτητας στην Ελλαδα με τετοια μυαλα.Εχετε υπ' οψιν απο εμενα τον Insider οτι ο Γεραρδος στα 65 του βαραει ακομα 12ωρα για να κρατησει ορθια κ να αναπτυσσει μια εταιρεια που ταιζει 1100 οικογενειες. Ο γιος Κωστας επισης στους ιδιους ρυθμους, εχει στην πλατη του την ευθυνη να συνεχισει αυτο το Τεραστιο εργο του Πατερα του κ να το παει ακομα παραπερα. Η πορεια της Πλαισιο φαινεται στα 44 χρονια που δε μασησε ουτε απο διεθνη ανταγωνισμο ουτε απο ελληνικη κρισαρα ουτε απο την εσωτερικη λασπη μερικων. Ειμαι πολυ περηφανος που δουλευω για αυτη την Εταιρεια που ψηλωνει κ μαζι της κι εγω και που δε με ντροπιαζει με σκανδαλα χρεων φυλακισεων απληρωτων εργαζομενων κ προμηθευτων και που δε φοβαμαι μην κλεισει αυριο κ με πεταξει στο δρομο. Ειμαι περηφανος που φιλοι μου ελληνες του Λονδινου μου λενε τα καλυτερα οτι ακουγονται για την εταιρεια μου. Ετσι μπορω κ κοιμαμαι ησυχος τα βραδια κ κανω τα παντα το πρωι στη δουλεια για ΑΥΤΗ την εταιρεια που με στηριζει αναπτυσσει κ μου δινει συνεχεια ευκαιριες. Και ναι βαραω 12ωρα. Γιατι η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ κ εγω δεν εχω μαθει να ειμαι δευτερος. Ετσι με εμαθαν οι Γονεις μου. ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ ελεγαν κ οι Προγονοι μας. Ευχομαι κι εσεις καποτε να ειστε μελος μιας Τετοιας Οικογενειας για να νοιωσετε την ιδια χαρα κ περηφανεια. Υγ δε δινω το ονομα μου γιατι μιλω ΑΤΟΜΙΚΑ κ οχι εκπροσωποντας την Εταιρεια. Ποσες μετοχες εχεις; 9
black_widow Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Άξιος ο μισθός σου ! Τι να φτουρήσει και το amazon μπροστά σας ! 9
Δημοφιλής ανάρτηση apostolisR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 αστα' διάλα.. με συγκίνησε ο πού*της! 31
xpapias Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Η συζητηση ειναι πλεον αστεια. Αφου τοσο καλα ολοι ξερετε απο μανατζμεντ κ κανετε υποδειξεις για τα παντα, ανοιξτε μια εταιρεια να φατε το Γεραρδο. Τα ξερετε ολα τοσο καλαε βασει τα λεγομενα σας, που θα τον κλεισετε day one. ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ Κ ΤΡΕΜΩ για το μελλον της Επιχειρηματικοτητας στην Ελλαδα με τετοια μυαλα.Εχετε υπ' οψιν απο εμενα τον Insider οτι ο Γεραρδος στα 65 του βαραει ακομα 12ωρα για να κρατησει ορθια κ να αναπτυσσει μια εταιρεια που ταιζει 1100 οικογενειες. Ο γιος Κωστας επισης στους ιδιους ρυθμους, εχει στην πλατη του την ευθυνη να συνεχισει αυτο το Τεραστιο εργο του Πατερα του κ να το παει ακομα παραπερα. Η πορεια της Πλαισιο φαινεται στα 44 χρονια που δε μασησε ουτε απο διεθνη ανταγωνισμο ουτε απο ελληνικη κρισαρα ουτε απο την εσωτερικη λασπη μερικων. Ειμαι πολυ περηφανος που δουλευω για αυτη την Εταιρεια που ψηλωνει κ μαζι της κι εγω και που δε με ντροπιαζει με σκανδαλα χρεων φυλακισεων απληρωτων εργαζομενων κ προμηθευτων και που δε φοβαμαι μην κλεισει αυριο κ με πεταξει στο δρομο. Ειμαι περηφανος που φιλοι μου ελληνες του Λονδινου μου λενε τα καλυτερα οτι ακουγονται για την εταιρεια μου. Ετσι μπορω κ κοιμαμαι ησυχος τα βραδια κ κανω τα παντα το πρωι στη δουλεια για ΑΥΤΗ την εταιρεια που με στηριζει αναπτυσσει κ μου δινει συνεχεια ευκαιριες. Και ναι βαραω 12ωρα. Γιατι η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ κ εγω δεν εχω μαθει να ειμαι δευτερος. Ετσι με εμαθαν οι Γονεις μου. ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ ελεγαν κ οι Προγονοι μας. Ευχομαι κι εσεις καποτε να ειστε μελος μιας Τετοιας Οικογενειας για να νοιωσετε την ιδια χαρα κ περηφανεια. Υγ δε δινω το ονομα μου γιατι μιλω ΑΤΟΜΙΚΑ κ οχι εκπροσωποντας την Εταιρεια. Νίκη, εσύ;;; 14
mary Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 [...] Ειμαι περηφανος που φιλοι μου ελληνες του Λονδινου μου λενε τα καλυτερα οτι ακουγονται για την εταιρεια μου. [....] Σε ποιον πλανήτη γινονται αυτά;; Γιατι ενα μικρο search στο insomnia επιβεβαιωνει τα αντιθετα. 5
Γιωργος P. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Σας λυπαμαι. Σας ειπα μιλαω για εμενα. Ουτε εκ στοματος εταιρειας ουτε μετοχος ειμαι. Αλλα η αληθεια σας ποναει. Αν ημουν εκπροσωπος μονο καλο θα μου εκανε να βαλω το ονομα μου.... Κλειστε τα αυτια σας λοιπον στην αληθεια οπως σας τη λεει απλος υπαλληλος, μην παιρνετε παραδειγματα επιτυχημενων διοικησεων και πορευθειτε στη μετριοτητα. Καθενας κανει τις επιλογες του κ δεχεται τα αποτελεσματα των.
Προτεινόμενες αναρτήσεις