ZAKKWYLDE Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εγώ πάντως θα ήθελα να μάθω τι περιλαμβάνουν τα 6.6Ε την ημέρα για φαγητό για ένα άτομο. Κυρίως από περιέργεια. Το πιο λογικό όταν είσαι εργένης και εργάζεσαι 10-12 ώρες + 2 ώρες μετακίνηση είναι να τρώς απ'έξω. Όποιος ισχυρίζεται ότι κάθεται και μαγειρεύει απλά μας κάνει πλάκα. Όταν τρώς απ'έξω άνετα ξοδεύεις τόσα (αν μιλάμε για εντελώς junk food)
Tetrabitos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Παλι τα βαλατε με τον defacer... μουαχαχαχα.Πατε παραλια που λεει και η Φουρεϊρα και αστε τον αυτον. Ανεργος νεοπλουτος θα ειναι που θα του τα ειχαν ετοιμα. Σαν τον πριγκηπα της ζαμούντας ενα πράγμα. Και σε χαρακτηρα κατι σαν τον κατακουζινο. 3
vierinia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 50€ για καφέδες, σημαίνει ότι πίνεις καφέ κάθε μέρα στη δουλειά 20 * 1,5€ = 30€ και σου βάζω και να βγεις και 5-6 φορές για καφέ έξω * 3= 18 στη χειρότερη. Φαγητό 200€ το μήνα, σημαίνει ότι τρως 3 γεύματα την ημέρα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) και σου κοστολογώ 2,2€ κάθε γεύμα, κοινώς θέλεις 6,6€ την ημέρα σε φαγητό. * 30=200€. Αν μπορείς να φας με 6.6€ τρία γεύματα, να μου πεις που μένεις, να έρθω να σου τα δίνω και να με ταΐζεις. 150€ , αν δεν προκύψουν τίποτα έκτακτα έξοδα κιόλας, είναι λίγα. Ειδικά αν κάποιος καπνίζει, δεν υπάρχουν ούτε αυτά. Δηλαδή τα 100 μαρκετ που έβαλες δεν έχουν καθόλου τρόφιμα μέσα? Τι αγοράζεις κάθε μήνα? Ξυριστικά, απορρυπαντικά, σαμπουαν κλπ κλπ ούτε 30 ευρώ το μήνα δεν είναι on average. 15 ευρώ το μήνα ΕΥΔΑΠ είναι για οικογένεια και όχι ένα άτομο. δεη είναι 20 ευρώ. internet 20. κοινόχρηστα για γκαρσονιέρα το πολύ 30 κατά μέσο όρο αν σκεφτείς ότι 8-9 μήνες δεν θα έχεις καλοριφέρ. φαγητό οκ, εμένα μου φαίνονται πολλά τα 200 ευρώ. σκέψου εγώ ξοδεύω 140-150 το μήνα περίπου, τρώγοντας καλά και ποιοτικά και όχι φθηνές μάρκες αλλά γενικά αυτή η κατηγορία εξαρτάται απο τις προτιμήσεις του καθενός και από το αν μαγειρεύει. Αν μαγειρεύεις, για να ξοδέψεις 200 ευρώ το μήνα πρέπει να τρως κάθε μέρα κρέας.
ParhsG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Το πιο λογικό όταν είσαι εργένης και εργάζεσαι 10-12 ώρες + 2 ώρες μετακίνηση είναι να τρώς απ'έξω. Όποιος ισχυρίζεται ότι κάθεται και μαγειρεύει απλά μας κάνει πλάκα. Όταν τρώς απ'έξω άνετα ξοδεύεις τόσα (αν μιλάμε για εντελώς junk food) Αν τρως μια φορά ναι. Και αναλογα που μένεις. Ενα sandwitch στο everest εχει 4,5 ευρω. Οκ υπάρχουν και hotdog με 1 ευρω. Βεβαια και goodys να φας ανετα το 6ευρω..
NickTG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Το πιο λογικό όταν είσαι εργένης και εργάζεσαι 10-12 ώρες + 2 ώρες μετακίνηση είναι να τρώς απ'έξω. Όποιος ισχυρίζεται ότι κάθεται και μαγειρεύει απλά μας κάνει πλάκα. Όταν τρώς απ'έξω άνετα ξοδεύεις τόσα (αν μιλάμε για εντελώς junk food) Δηλαδή όσοι το έχουν γράψει μέχρι τώρα μιλάνε για φαγητό απ'έξω? Και όλοι μιλάνε για 10-12 ώρες εργασία +2 ώρες μετακίνηση?
Aztec Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εγώ χαλάω πολλά λεφτά στο φαγητό και τρώω περίπου έξι γεύματα την μέρα . έξι ευρώ δεν φτάνουν για ζητώ
aris1986 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ποσοι απο σας μαγειρεύουν εδω μεσα; Εστω να τηγανίζουν μια μπριζολα, να καθαριζουν και να κοβουν πατατες...κατι τελος παντων 1
Backpacker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά το σούπερ μάρκετ βγαίνει για έναν μέσο εργένη 200 ευρώ τον μήνα...τα βάζω όλα μαζί στο μάρκετ μέσα..φαγώσιμα.χαρτικά,ξυριστικά,είδη υγιεινής κτλπ. Σίγουρα τώρα εργένης μην περιμένετε να φάει απ'εξω τον μήνα 4-5 φορές τον μήνα...εγώ πιστεύω 2-3 γεύματα την εβδομάδα (είτε μεσημεριανό είτε κυρίως βραδινό) είναι κάτι το στάνταρ. Πόσα φαγητά θα ξέρει ένας εργένης να μαγειρέψει..και πόσα από αυτά είναι και για ένα άτομο..γιατί δεν μπορεί φυσικά ένας εργένης να φτιάξει παστίτσιο ή καμιά κατσαρόλα γιουβαρλάκια πχ γιατί πόσες μέρες θα τα τρώει μέχρι να τελειώσουν..θα τα σιχαθεί η ψυχή του. Μαγειρευτά δεν μπορείς να φτιάξεις γιατί βγαίνουν μεγάλες ποσότητες...άρα μένουν κρεατικά (κιμάς,μπριζόλες,πανσέτα,κοτόπουλο) που είναι ακριβά σχετικά...και ζυμαρικά (που είναι φθηνά). Άρα ένα 50ευρω τον μήνα για junk food είναι ψιλοmust πιστεύω. 1
NickTG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εγώ χαλάω πολλά λεφτά στο φαγητό και τρώω περίπου έξι γεύματα την μέρα . έξι ευρώ δεν φτάνουν για ζητώ Και εγώ χαλάω πολλά λεφτά σε κονσόλες, PC και παιχνίδια. Να το βάλω στα έξοδα? Νόμιζα πως μιλάμε για μέσες περιπτώσεις. 1
Aztec Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Και εγώ χαλάω πολλά λεφτά σε κονσόλες, PC και παιχνίδια. Να το βάλω στα έξοδα? Νόμιζα πως μιλάμε για μέσες περιπτώσεις. ε στο σενάριο δεν έχω αυτοκινητο , λεφτά να βγω , μεγάλο σπίτι να κόψω δηλαδη και την γυμναστική και την διατροφη να μην έχω ελπίδα καμια με τις γκομενες
itsgosu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά το σούπερ μάρκετ βγαίνει για έναν μέσο εργένη 200 ευρώ τον μήνα...τα βάζω όλα μαζί στο μάρκετ μέσα..φαγώσιμα.χαρτικά,ξυριστικά,είδη υγιεινής κτλπ. Σίγουρα τώρα εργένης μην περιμένετε να φάει απ'εξω τον μήνα 4-5 φορές τον μήνα...εγώ πιστεύω 2-3 γεύματα την εβδομάδα (είτε μεσημεριανό είτε κυρίως βραδινό) είναι κάτι το στάνταρ. Πόσα φαγητά θα ξέρει ένας εργένης να μαγειρέψει..και πόσα από αυτά είναι και για ένα άτομο..γιατί δεν μπορεί φυσικά ένας εργένης να φτιάξει παστίτσιο ή καμιά κατσαρόλα γιουβαρλάκια πχ γιατί πόσες μέρες θα τα τρώει μέχρι να τελειώσουν..θα τα σιχαθεί η ψυχή του. Μαγειρευτά δεν μπορείς να φτιάξεις γιατί βγαίνουν μεγάλες ποσότητες...άρα μένουν κρεατικά (κιμάς,μπριζόλες,πανσέτα,κοτόπουλο) που είναι ακριβά σχετικά...και ζυμαρικά (που είναι φθηνά). Άρα ένα 50ευρω τον μήνα για junk food είναι ψιλοmust πιστεύω. πρωσοπικά προσπαθώ να μαγειρεύω για 2-3ς μέρες, ώστε να γλιτώνω χρόνο. πχ έκανα τη κυριακή, μια κτσαρόλα αγκινάρες αρακά, και συνοδεύω ανάλογα με την πρωτείνη, λουκάνικο κοτοπουλάκι μπριζόλα σε μια ηλεκτρική ψηστιέρα. προσπαθώ με τέτοια τεχνάσματα και πρόγραμμα να μην τρώει χρόνο το μαγείρεμα και να υπάρχει κάτι σπιτίσιο. γεμίστα μπορείς να κάνεις πάλι και να τρως 2-3ς μέρες, τώρα εγώ δεν έχω θέμα μπουχτίζω, αλλά κάπως πρέπει και να συμβιβαστείς.
Jenkins Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Και εγώ χαλάω πολλά λεφτά σε κονσόλες, PC και παιχνίδια. Να το βάλω στα έξοδα? Νόμιζα πως μιλάμε για μέσες περιπτώσεις. Που να σου βάλω και 5 γεύματα που είναι το υγιές, με αυγά, γιαούρτια, μπάρες, ψάρι κλπ να σου φαίνονται τα 6,6 ψίχουλα. Εκτός κι αν ο αντίλογος είναι, ψόφα χοντρέ στο σπίτι σου που θες και διατροφή. Εκεί πάω πάσο. 1
NickTG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Που να σου βάλω και 5 γεύματα που είναι το υγιές, με αυγά, γιαούρτια, μπάρες, ψάρι κλπ να σου φαίνονται τα 6,6 ψίχουλα. Εκτός κι αν ο αντίλογος είναι, ψόφα χοντρέ στο σπίτι σου που θες και διατροφή. Εκεί πάω πάσο. Που να βάλω και τα αυτοκίνητα δηλαδή που θέλω ξεχωριστό για γρήγορη οδήγηση, ένα οικογενειακό και ένα για εκτός δρόμου! Επιστρέφοντας ακόμα περιμένω να διαβάσω τι περιλαμβάνουν αυτά τα 6.6Ε και πραγματικά ρωτάω από περιέργεια μιας και μπορεί να τα έχω λάθος υπολογισμένα στο μυαλό μου.
Jenkins Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Που να βάλω και τα αυτοκίνητα δηλαδή που θέλω ξεχωριστό για γρήγορη οδήγηση, ένα οικογενειακό και ένα για εκτός δρόμου! Επιστρέφοντας ακόμα περιμένω να διαβάσω τι περιλαμβάνουν αυτά τα 6.6Ε και πραγματικά ρωτάω από περιέργεια μιας και μπορεί να τα έχω λάθος υπολογισμένα στο μυαλό μου. Μπορεί, σύμφωνα και με τα παραδείγματα που αντιτείνεις, ναι, μάλλον μπορεί. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Πρωινό 1 ποτήρι γάλα 0,25 € 1 ποτήρι χυμός πορτοκάλι 0,50 € 1 τοστ 0,68 € 1 καφές 0,80 € Σύνολο 2,23 Μεσημεριανό Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο 1,80€ (η μερίδα) Σαλάτα χωριάτικη 1€ Ψωμί 0,20€ Σύνολο 3€ Βραδινό Γιαουρτάκι με μέλι και ξηρούς καρπούς 1,20€ Γενικό ημερήσιο σύνολο: 6,43 χωρίς να βάλουμε μέσα τα λάδια, ξύδια, αλάτια κλπ 1
ParhsG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Αν μπορείς να φας με 6.6€ τρία γεύματα, να μου πεις που μένεις, να έρθω να σου τα δίνω και να με ταΐζεις. Επομένως αυτοαναιρείσαι αφου μολις εγραψες πως βγαίνουν με 6.6 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις