vk13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Κανονικα ναι.. Στην Ελλαδα παντως το κριτηριο εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο(και δεν μιλαω στην χωρο του''θεαματος'' που συνηθως εκει μονο αυτο παιζει ρολο).Η μαλακια μας ειναι πως κανουμε τα στραβα ματια με το καθε ασχετο τσουλακι που ''καταφερε'' και ''κερδισε'' την θεση της,αντι να παραπονεθουμε που υπαρχει και τρωει την θεση καποιου αλλου. Δεν ισχύει μόνο στην Ελλάδα αυτό. Επίσης μην νομίζεις ότι το τσουλάκι αυτό είναι περισσότερο άσχετο από άλλους υπαλλήλους. Ούτε ότι θα μείνει επ' άπειρον στην x,y εταιρία εκτός και αν έχει γερά κοννέ. Πάντως ξαναλέω... κράζουμε το πλαίσιο που βάζει ψηλά τον πήχη μήπως θα έπρεπε λίγο να δούμε και αν τα άτομα που απασχολεί κάνουν γι αυτή τη δουλειά;
antonl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 [...] Πάντως ξαναλέω... κράζουμε το πλαίσιο που βάζει ψηλά τον πήχη μήπως θα έπρεπε λίγο να δούμε και αν τα άτομα που απασχολεί κάνουν γι αυτή τη δουλειά; Αυτό όμως είναι δουλειά του HR του Πλαισιου, όχι του πελάτη. 1
BaLsAmoMenos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Πάντως ξαναλέω... κράζουμε το πλαίσιο που βάζει ψηλά τον πήχη μήπως θα έπρεπε λίγο να δούμε και αν τα άτομα που απασχολεί κάνουν γι αυτή τη δουλειά; Ναι σιγά μην τους πούμε και μπράβο που βάζουν "ψηλά τον πήχη". Ανειδίκευτη δουλεία είναι που απλά δίνει βασικό μισθό. Δεν καταλαβαίνω πως την έχουν δει κάποιοι εργοδότες. Μεγάλη ιδέα έχουν για την εταιρία και τον εαυτό τους.
saks80 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 πιο φτηνα τα turbo x αλλα καμια σχεση σε ποιοτητα-αποδοση με αλλα επωνυμα προιοντα.καλο θα ειναι να εχουν ποικιλια απο τα επωνυμα προιοντα και οχι να εχουν 20 πραγματα turbo-x και 5 απο τα αλλα.εχει καταντησει αηδια 1
ironcastle Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Πάντως παιδιά επειδή πέφτει πολύ κράξιμο για το πλαίσιο ας πω και γω την δική μου εμπειρία.έχω turbo x υπολογιστή amd athlon 4πύρινιο 2,5 χρόνια.Το μόνο που άλλαξα είναι μία κάρτα γραφικών έβαλα nvidia gt 640.Δεν έχω κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες η κατάσταση του σκληρού είναι στο 100% και η θερμοκρασίες δροσερές.Σαν κατάστημα τώρα τουλάχιστον εδώ στην Λάρισα έψαχνα xbox kontroler για windows πήγα σε τρία μαγαζιά τα δύο δεν είχαν και στο άλλο προσπάθησαν να μου πασάρουν αυτό που είναι για την κονσόλα.Μπορεί και να είμαι και προκατειλημμένος αλλά και το laptop και μία 3d τηλεόραση και το pc τα πήρα όλα από κει και δεν έχω κανένα θέμα.Και τροφοδοτικό που άλλαξα 650w για την κάρτα γραφικών και αυτό turbox είναι και δουλεύει στα 2.5 χρόνια τζάμι.Και για να προλάβω κάποιους όχι δεν δουλεύω στο plaisio απλά λέω την δική μου εμπειρία και οι υπάλληλοι εκεί όλο οι ίδιοι είναι το ξέρω γιατί πετάγομαι πότε για dvd κ.α μία φορά στις 15 μέρες είμαι εκεί πρωτον αμα εξερεσουμε την συναρμολογηση ολα τα αλλα ειναι εξαρτηματα απο σοβαρες εταιριες οποτε απο οπου και να τα επερνες μια χαρα θα επαιζαν , το προβλημα ειναι οτι οι τιμες του πλαισιου πλεον ειναι ακριβες σε σχεση με τον ανταγωνισμο, οσο για το τροφοδοτικο 650watt για gt640????????? αν στο προτιναν εκεινοι απλα σε κοροιδεψαν. Καλησπέρα, Επειδή αυτό είναι ένα εξαιρετικά άδικο και εμφανώς κακοπροαίρετο ποστ, αισθάνομαι υποχρεωμένη να απαντήσω. Καταρχήν, το Πλαίσιο είναι μάλλον η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που ακόμα προσλαμβάνει με παλιές συμβάσεις, δηλαδή ΔΕΝ προσλαμβάνει με 515€ και 580€ μεικτά που προβλέπει ο Νόμος, ΑΛΛΑ με 905€. Επίσης, μάλλον είναι η ΜΟΝΗ Εταιρεία που ΔΕΝ έχει κάνει ΚΑΜΜΙΑ μείωση μισθού σε κανέναν και ΔΕΝ έχει κάνει ΠΟΤΕ μαζικές περικοπές. Επίσης, είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που πληρώνουν στις 15 και 30 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ,ΧΩΡΙΣ ούτε μία ημέρα καθυστέρηση. Επίσης, είναι από τις super ελάχιστες εταιρείες που δίνει BONUS ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. Επίσης, είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ έχει ξεκινήσει από Πωλητής ή Τεχνικός. ΕΞΕΛΙΣΣΕΙ δηλαδή πάντα τους δικούς της Ανθρώπους και ΔΕΝ παίρνει ΠΟΤΕ απ' έξω.Να πούμε βέβαια ότι όλοι αυτοί οι Άνθρωποί μας είναι πάνω από 5ετία στο Πλαίσιο. Επίσης, είναι η ΜΟΝΗ Εταιρεία που επενδύει απίστευτες ώρες εκπαίδευσης, σε super χώρους εκπαίδευσης, με εκπαιδευτές ΚΑΙ από εξωτερικό, με ειδικά manuals, αξιολογήσεις κ.ο.κ. Fyi, το 2012 έγιναν πάνω από 35.000 ώρες εκπαίδευσης... Τέλος Είμαστε μια Εταιρεία που σαρώνει ΒΡΑΒΕΙΑ και ΟΛΟΙ την παραδέχονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι η ΜΟΝΗ από ΟΛΟ τον Κλάδο Τεχνολογίας που δεν έχει ζημίες και ΚΑΘΕ χρόνο κερδίζει μερίδιο. Τώρα πιο συγκεκριμένα: Άπιαστοι στόχοι δε μπαίνουν, πολύ απλά διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στόχοι!!! ΑΛΛΑ bonus ΟΜΩΣ υπάρχουν. Τα Turbo-X φυσικά και τα προτείνουμε, γιατί έχουν μεγαλύτερη κερδοφορία για μας και είναι μακράν πιο έξυπνη λύση για τον καταναλωτή: όλα τα parts τους είναι επώνυμα, πωλούνται σε πιο χαμηλή τιμή ΚΑΙ με super υποστήριξη.Γι' αυτό και κάθε χρόνο τα Turbo-X ανεβαίνουν. Είναι σταθερά no1 Desktop στην Ελλάδα και πλέον No3 στα laptops (στοιχεία από ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ εταιρείες, τις γνωρίζετε μάλλον, αν όχι κάντε google search να δείτε). Όσον αφορά στις προσλήψεις λοιπόν, για να επιτύχει το Πλαίσιο αυτή την πορεία και αυτά τα standards, προσλαμβάνει 1 στους 20 υποψηφίους. Αν τώρα αυτό δεν είναι αρεστό για τον οποιοδήποτε λόγο, μπορεί ο καθένας να δώσει το βιογραφικό του σε άλλες εταιρείες. Νίκη Κρητικοπούλου Πλαίσιο Computers Να ξεκινισουμε να αναλησουμε: 1ον είναι μάλλον η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που ακόμα προσλαμβάνει με παλιές συμβάσεις, δηλαδή ΔΕΝ προσλαμβάνει με 515€ και 580€ μεικτά που προβλέπει ο Νόμος, ΑΛΛΑ με 905€. ωραιο αλλα οχι δεν ειστε η μονοι υπαρχουν και πολλες πολλες αλλες .....οσο για το δευτερο περικοπες εχουν κανει αρκετοι οχι ομος ολοι παλι λοιπον δεν ειστε οι μονοι. 3ον το 80% τον επιχειρισεων πληρονουν 15 και 30 του μηνος χωρις καθυστερισεις ( εκτος αν αναφερομαστε στο δημοσιο τομεα) 4ον ειπατε Είμαστε μια Εταιρεία που σαρώνει ΒΡΑΒΕΙΑ και ΟΛΟΙ την παραδέχονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι η ΜΟΝΗ από ΟΛΟ τον Κλάδο Τεχνολογίας που δεν έχει ζημίες και ΚΑΘΕ χρόνο κερδίζει μερίδιο. κατα περιεργια παντως ολοι οι πελατες μου ειναι πρωιν δικοι σας πελατες αφου λοιπον σας παραδεχονται γιατι ερχονται σε τριτα καταστηματα ? περιεργο ε? οσο για το αν κερδιζετε κλπ με μια απλη αναζητηση στο google βλεπουμε μονο πτωτικες τασεις των εσοδων σας. τελος παραμενετε η μονη επειχηρηση που γνωριζω να προσλαμβανει mysteries " κοινος χαφιεδες" για να κανουν ελενχο στα καταστηματα. τελος μια ερωτηση "ελλινικη επειχιρηση " μονο για να πουλατε ε? γιατι συναρμολιγισεις turbo x κανετε βουλγαρια οχι ελλαδα..
vk13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Ναι σιγά μην τους πούμε και μπράβο που βάζουν "ψηλά τον πήχη". Ανειδίκευτη δουλεία είναι που απλά δίνει βασικό μισθό. Δεν καταλαβαίνω πως την έχουν δει κάποιοι εργοδότες. Μεγάλη ιδέα έχουν για την εταιρία και τον εαυτό τους. Φαντάζομαι θα έχει κρατήσει και άτομα τόσα χρόνια. Δε μου φαίνεται λογικό ανά 6μηνο να ανανεώνει τους πάντες και τα πάντα.... Τι διάλο όλοι σκουπίδια τόσα χρόνια; Όπως και να χει κάνουν ότι γουστάρουν, γιατί πολύ απλά είναι εταιρία ΤΟΥΣ. Άλλο αν εμένα ή εσένα μας αρέσει ή όχι...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Βρε δικιά τους εταίρια είνα και ότι θέλουν κάνουν αλλά είναι και εμένα δικαίωμα μου να πιστεύω ότι είναι μεγάλοι βλάκες και ότι το μόνο που αξίζουν είναι φτύσιμο και σνομπάρισμα. Και φυσικά δεν είναι μόνο το Πλαίσιο έτσι. Εδώ στην Αγγλία είχα πάει σε ένα open day για το PC World και ο store manager παρουσίασε την εταίρια λες και θα δουλεύαμε στην Weyland Corp και θα μας στέλνανε σε αποστολή στον Πλούτωνα. PC πουλάς φιλαράκο, big deal. Δεν τους μπορώ καθόλου αυτούς τους μεγαλοιδεατισμούς κάποιων εταιρίων (οι περισσότερες είναι έτσι βασικά). Ναι το καταλαβαίνω οτί νοιώθουν μάγκες και γαμάτοι που έχουν παραπάνω έσοδα από τους ανταγωνιστές τους άλλα έμενα στο πέος μου τα budget τους και οι στόχοι τους. Ένας χαμηλόβαθμος peon είμαι και έτσι με βλέπουν και αυτοί άσχετα για το πόσο valuable assets μας λένε ότι είμαστε. Γιατί αν όντως ήμουν σημαντικός για την εταιρία δεν θα με πλήρωναν minimum wage που όπως σώστα έχει πει ο Chris Rock είναι σαν να σου λέει ο εργοδότης στα μούτρα "if I could pay you less, I would". Και όχι τίποτε άλλο αλλά τρομοκρατούν και τους υπαλλήλους τους που είτε είνα noobaδες και δεν έχουν πολλά χρόνια στον χώρο εργασίας είτε δεν θέλουν να χάσουν την δουλειά τους και τους κάνουν ότι θέλουν για ένα μεροκάματο.
kostis1982 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 πρωτον αμα εξερεσουμε την συναρμολογηση ολα τα αλλα ειναι εξαρτηματα απο σοβαρες εταιριες οποτε απο οπου και να τα επερνες μια χαρα θα επαιζαν , το προβλημα ειναι οτι οι τιμες του πλαισιου πλεον ειναι ακριβες σε σχεση με τον ανταγωνισμο, οσο για το τροφοδοτικο 650watt για gt640????????? αν στο προτιναν εκεινοι απλα σε κοροιδεψαν. Να ξεκινισουμε να αναλησουμε: 1ον είναι μάλλον η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που ακόμα προσλαμβάνει με παλιές συμβάσεις, δηλαδή ΔΕΝ προσλαμβάνει με 515€ και 580€ μεικτά που προβλέπει ο Νόμος, ΑΛΛΑ με 905€. ωραιο αλλα οχι δεν ειστε η μονοι υπαρχουν και πολλες πολλες αλλες .....οσο για το δευτερο περικοπες εχουν κανει αρκετοι οχι ομος ολοι παλι λοιπον δεν ειστε οι μονοι. 3ον το 80% τον επιχειρισεων πληρονουν 15 και 30 του μηνος χωρις καθυστερισεις ( εκτος αν αναφερομαστε στο δημοσιο τομεα) 4ον ειπατε Είμαστε μια Εταιρεία που σαρώνει ΒΡΑΒΕΙΑ και ΟΛΟΙ την παραδέχονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι η ΜΟΝΗ από ΟΛΟ τον Κλάδο Τεχνολογίας που δεν έχει ζημίες και ΚΑΘΕ χρόνο κερδίζει μερίδιο. κατα περιεργια παντως ολοι οι πελατες μου ειναι πρωιν δικοι σας πελατες αφου λοιπον σας παραδεχονται γιατι ερχονται σε τριτα καταστηματα ? περιεργο ε? οσο για το αν κερδιζετε κλπ με μια απλη αναζητηση στο google βλεπουμε μονο πτωτικες τασεις των εσοδων σας. τελος παραμενετε η μονη επειχηρηση που γνωριζω να προσλαμβανει mysteries " κοινος χαφιεδες" για να κανουν ελενχο στα καταστηματα. τελος μια ερωτηση "ελλινικη επειχιρηση " μονο για να πουλατε ε? γιατι συναρμολιγισεις turbo x κανετε βουλγαρια οχι ελλαδα.. πριν πούμε ψάχνουμε... και αν δεν γνωρίζουμε δεν μιλάμε... μακάρι να έχεις δική σου επιχείρηση και να πηγαίνεις καλά πάντα αλλά δεν έχεις ιδέα τι γίνετε έξω και το καταλαβαίνω απο αυτά που λες. το μυστερυ δεν καταλαβαινω γιατί είναι χαφιεδιλικι;;; ξέρεις πόσες εταιρείες το εφαρμόζουν σε Ελλάδα και Εξωτερικό (μιλάω για σοβαρές εταιρείες). συναρμολόγηση το πλαίσιο στην Βουλγαρία; fail (check on youtube) 1
ironcastle Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 πριν πούμε ψάχνουμε... και αν δεν γνωρίζουμε δεν μιλάμε... μακάρι να έχεις δική σου επιχείρηση και να πηγαίνεις καλά πάντα αλλά δεν έχεις ιδέα τι γίνετε έξω και το καταλαβαίνω απο αυτά που λες. το μυστερυ δεν καταλαβαινω γιατί είναι χαφιεδιλικι;;; ξέρεις πόσες εταιρείες το εφαρμόζουν σε Ελλάδα και Εξωτερικό (μιλάω για σοβαρές εταιρείες). συναρμολόγηση το πλαίσιο στην Βουλγαρία; fail (checkon δε σαρεσει ο αλιθινος ορος του ρουφιανου? για πατα λοιπον στο google πως λεγετε ο ανθροπος που πληρονετε για να κατασκοπευει και να καρφωνει κοσμο........ εχω εργαστει σε ολες της αντοιστιχες μεγαλες εταιριες καμια απτις ελληνικες σοβαρες επειχιρησεις του κλαδου δεν εχουν θεση χαφιε ( γιατι σαρεσει δε σαρεσει αυτο ειναι) . συναρμολογιση δεν εννοω σε pc....... εννοω ολα αυτα τα προιοντα turbo x ποντικια πλικτρολογια κλπ κλπ αυτα εχεις την εντυπωση οτι φτιαχνονται ελλαδα? μαλλον βαθια νιχτομενος εισαι και δε μιλαω χωρις να ξερω οπως κανεις εσυ αποτι φενετε. 1
liopyr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Επίσης, είναι η ΜΟΝΗ Εταιρεία που επενδύει απίστευτες ώρες εκπαίδευσης, σε super χώρους εκπαίδευσης, με εκπαιδευτές ΚΑΙ από εξωτερικό, με ειδικά manuals, αξιολογήσεις κ.ο.κ. Fyi, το 2012 έγιναν πάνω από 35.000 ώρες εκπαίδευσης... Νίκη, μετέφερε αν θες στον βλαχομανατζαραίο του ντιρί, ότι τα ρομποτικά χαμόγελα και τα 65 "παρακαλώ" per second που δέχεται ένας πελάτης στο κατάστημα δεν βγάζουν προς τα έξω ευγένεια, αλλά καταπίεση, και όποιος έχει καταπιεστεί σε μία δουλειά (νομίζω οι περισσότεροι στην εποχή μας) το αντιλαμβάνεται αμέσως. Στο λέει αυτός κάποιος που έχει ξοδέψει πολλά χρήματα και ώρες στο παρελθόν στο να προτείνει αναβαθμίσεις σε κόσμο από το κατάστημά σας, όχι επειδή το είχε σε κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση, αλλά επειδή στην υπόθεση rma ήσασταν ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς. Μετά ακολούθησαν διάφορες εμπνεύσεις, όπως αυτή. Φαντάζομαι θα χρειάζονται πολλές ώρες εκπαίδευσης για να πείσεις έναν πελάτη να αγοράσει κάτι άλλο από το κατάστημά σου, αφού έχει υποστεί την ταλαιπωρία να έρθει μέχρι εκεί για να αντιληφθεί πως η προσφορά ήταν πλασματική. Άξιες οι 35.000 ώρες, βάλτε άλλες τόσες. Τέλος Είμαστε μια Εταιρεία που σαρώνει ΒΡΑΒΕΙΑ και ΟΛΟΙ την παραδέχονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι η ΜΟΝΗ από ΟΛΟ τον Κλάδο Τεχνολογίας που δεν έχει ζημίες και ΚΑΘΕ χρόνο κερδίζει μερίδιο. Χεχ, κάτι μου θυμίζει αυτό. Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας για το e-shop.gr! Νέα διάκριση για την e-shop.gr στα Retail Business Awards 2009 Βραβείο "Ηλεκτρονικού Επιχειρείν" στο e-shop.gr ! To e-shop.gr για δεύτερη συνεχή χρονιά "Ηλεκτρονικό Κατάστημα της χρονιάς" και "Market Pioneer" στα Tech Awards 2009 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το e-shop.gr κέρδισε τον τίτλο e-shop της χρονιάς στα Tech Awards! To e-shop.gr ηλεκτρονικό κατάστημα της χρονιάς για 4η συνεχόμενη χρονιά! Meanwhile, γκουχ, Στο άρθρο 99 περί πτώχευσης και το e-Shop. Τα Turbo-X φυσικά και τα προτείνουμε, γιατί έχουν μεγαλύτερη κερδοφορία για μας και είναι μακράν πιο έξυπνη λύση για τον καταναλωτή: όλα τα parts τους είναι επώνυμα Ποια επώνυμη εταιρία κατασκευάζει τα τροφοδοτικά της turbo-x; 20
black_widow Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Πω πω φτάσαμε πλέον να βάζουμε και ως εταιρική παροχή το να πληρώνεται κάποιος στην ώρα του ένα βασικό μισθό που έχει βγάλει με εξοντωτική δουλειά και καταπίεση μέχρι τελευταίου ευρώ... Περί bonus δεν ξέρω αν δίνονται στο Πλαίσιο αλλά σε άλλες εταιρείες ακόμα και όταν πιάσεις τους στόχους τους bonus δε βλέπεις στο τέλος ( δεν είχα δυστυχώς υπογράψει σύμβαση που να τα γράφει ρητά τα bonus )! Kάποιος από το Πλαίσιο να μας πει turnover ratio ;
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Απο τη μια μερικοι μειωνουν το επαγγελμα του πωλητη και οτι το πλαισιο θετει υψηλα κριτηρια και απορριπτει πολυ κοσμο στις συνεντευξεις και απο την αλλα διαμαρτυρεστε για ανικανοτητα πωλητων του πλαισιου, ελειπη ενημερωση και γνωση του αντικειμενου. Μακαρι το πλαισιο και το καθε πλαισιο να μπορει να θετει τετοια στανταρ στις συνεντευξεις ωστε να μπορει να βρισκει τα ατομα εκεινα που πραγματικα αγαπουν και ενδιαφερονται να κανουν σωστα κατι ή τουλάχιστον να προσπαθησουν να μαθουν. Γιατι παρατηρω οτι παρα τα υψηλα στανταρ που θετει ειδικα το πλαισιο που αφορα και το θεμα μας πολλοι πωλητες ειναι ανενημερωτοι πανω στο αντικειμενο και λόγω αγνοιας (καποιες φορες) την πληρωνει ο πελατης που στηριζεται απολυτως στα χερια τους για μια επιλογη. Θεωρω κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια οτι αν αγαπας μια δουλεια προσπαθεις να την κανεις σωστα. Και δεν περιμενεις τον υπευθυνο να σε παρει απο το χερακι να σε παει στο σεμιναριο. Καταλαβαινεις οτι μονος πρεπει να ψαχνεσαι για να μπορεις να εισαι χρησιμος και στην εταιρια σου και στον πελατη. Δε μιλαω για την περιπτωση που οι πωλητες αναγκαζονται να προωθησουν καποια συγκεκριμενη γκαμα προιοντων. Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια που σαφως συμβαινει βεβαια και φερνει σε δυσκολη θεση τους πωλητες αλλα με αλλο τροπο.
kostis1982 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 δε σαρεσει ο αλιθινος ορος του ρουφιανου? για πατα λοιπον στο google πως λεγετε ο ανθροπος που πληρονετε για να κατασκοπευει και να καρφωνει κοσμο........ εχω εργαστει σε ολες της αντοιστιχες μεγαλες εταιριες καμια απτις ελληνικες σοβαρες επειχιρησεις του κλαδου δεν εχουν θεση χαφιε ( γιατι σαρεσει δε σαρεσει αυτο ειναι) . συναρμολογιση δεν εννοω σε pc....... εννοω ολα αυτα τα προιοντα turbo x ποντικια πλικτρολογια κλπ κλπ αυτα εχεις την εντυπωση οτι φτιαχνονται ελλαδα? μαλλον βαθια νιχτομενος εισαι και δε μιλαω χωρις να ξερω οπως κανεις εσυ αποτι φενετε. εφόσον έχεις εργαστεί σε όλες αυτές τις εταιρείες άρα θα έχεις ψαχτεί με ισολογισμούς και φυσικά με διαδικασία παραγωγής και διάθεσης. ναι η αλήθεια είναι οτι ο όρος αυτός είναι ενοχλητικός και σε καμία περίπτωση η διασφάλιση ποιότητας στην εκυπηρέτηση των καταναλωτών δεν μπορώ να την εκλάβω έτσι. η αξιολόγηση των υπαλήλων μου στην δική μου εταιρεία δεν είναι ρουφιανιλίκι επιλέγεις τους τρόπους που θα το κάνεις. στο retail πρέπει να προσπαθείς πάντα να διασφαλίζεις την εξυπηρέτηση που παρέχεις και πάντα ανάλογα το μέγεθος της επιχειρησής σου.
The_Judas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Απο τη μια μερικοι μειωνουν το επαγγελμα του πωλητη και οτι το πλαισιο θετει υψηλα κριτηρια και απορριπτει πολυ κοσμο στις συνεντευξεις και απο την αλλα διαμαρτυρεστε για ανικανοτητα πωλητων του πλαισιου, ελειπη ενημερωση και γνωση του αντικειμενου. Μακαρι το πλαισιο και το καθε πλαισιο να μπορει να θετει τετοια στανταρ στις συνεντευξεις ωστε να μπορει να βρισκει τα ατομα εκεινα που πραγματικα αγαπουν και ενδιαφερονται να κανουν σωστα κατι ή τουλάχιστον να προσπαθησουν να μαθουν. Γιατι παρατηρω οτι παρα τα υψηλα στανταρ που θετει ειδικα το πλαισιο που αφορα και το θεμα μας πολλοι πωλητες ειναι ανενημερωτοι πανω στο αντικειμενο και λόγω αγνοιας (καποιες φορες) την πληρωνει ο πελατης που στηριζεται απολυτως στα χερια τους για μια επιλογη. Θεωρω κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια οτι αν αγαπας μια δουλεια προσπαθεις να την κανεις σωστα. Και δεν περιμενεις τον υπευθυνο να σε παρει απο το χερακι να σε παει στο σεμιναριο. Καταλαβαινεις οτι μονος πρεπει να ψαχνεσαι για να μπορεις να εισαι χρησιμος και στην εταιρια σου και στον πελατη. Δε μιλαω για την περιπτωση που οι πωλητες αναγκαζονται να προωθησουν καποια συγκεκριμενη γκαμα προιοντων. Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια που σαφως συμβαινει βεβαια και φερνει σε δυσκολη θεση τους πωλητες αλλα με αλλο τροπο. Ποια είναι τα υψηλά κριτήρια του πλαισίου; Να είναι κάποιος κάτω από 28 ετών, να παπαγαλίζει 2-3 ατάκες και να προωθεί τα turbo-x? Το ότι αλλάζουν συνέχεια το προσωπικό, σημαίνει ότι είτε το HR έχει αποτύχει πλήρως είτε ότι δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ποιότητα και την σωστή εκπαίδευση των υπαλλήλων. 9
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Ποια είναι τα υψηλά κριτήρια του πλαισίου; Να είναι κάποιος κάτω από 28 ετών, να παπαγαλίζει 2-3 ατάκες και να προωθεί τα turbo-x? Το ότι αλλάζουν συνέχεια το προσωπικό, σημαίνει ότι είτε το HR έχει αποτύχει πλήρως είτε ότι δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ποιότητα και την σωστή εκπαίδευση των υπαλλήλων. κανενα υψηλο στανταρ. αυτο ακριβως θελω να θιξω. Οτι το πλαισιο θελει (θελω να πιστευω) να κανει σωστες προσληψεις αλλα τελικα η πλειονοτητα των υπαλληλων είτε βαριεται είτε δε την ενδιαφερει αυτο που κανει οποτε και δεν το κανει σωστα. Το πλαισιο δεν ειναι μονο turboX. Οταν γινει μονο turboX και ακομα και η τελευταια καρτα γραφικων και το κινητο στο ραφι του καταστηματος φερει τη συγκεκριμενη επωνυμια τοτε θα ηταν μια δικαιολογια η ελλειψη ενδιαφεροντος για την ποιοτητα εκπαιδευσης των υπαλληλων. Προσωπικα ομως αν και το εχω ξαναπει. Εχω πετυχει τζιμανι κοπελα υπαλληλο του πλαισιου να μου λυνει προβλημα στην καρτα ηχου με μια κουβεντα και ας ειχα ψαχτει κανα μηνα στα φορουμς. Εχω πετυχει και υπαλληλο που τον ρωτησα για μια συγκεκριμενη φωτογραφικη olympus...και μου απαντησε οτι νομιζει οτι δεν δουλευουν olympus...(ενω ειχαν 1-2 εκθεσιακα διπλα του...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις