Silverage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Τέσπα. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος λέω εγώ. Που και αυτός έχει καμιά 10αρια βαθμούς μυωπία.
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εμείς όμως ως υποψιασμένοι άνθρωποι, που γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεγάλων επιχειρήσεων παγκόσμια δεν θα έφτανε εκεί που είναι αν δεν χρησιμοποιούσαν κάθε μέσο, δεν έχουμε λόγο να θεωρήσουμε ότι το πλαίσιο αποτελεί εξαίρεση... Νομίζω ότι όσοι πάνε με το σπαθί τους συνήθως τρώνε τα μούτρα τους. Εγώ το βλέπω σαν το doping στον πρωταθλητισμό, μπορεί να είναι ανήθικο και απαγορευμένο αλλά εφόσον είσαι νικητής και δεν σε πιάσανε, δε μπορεί να μην αξίζεις τίποτα! Εντάξει μπορεί να ισχύει αυτό σε γενικές γραμμές αλλά μιλάμε για τις συνθήκες που ισχύουν...αν ήταν έτσι δε θα αγοράζαμε τίποτα από κανέναν! Παντα υπηρχαν , υπαρχουν και θα υπαρχουν ζωα που δεν τους; νοιαζει βλεπε 45-50αρηδες που θελουν smartphone. Εγω μια φορα πηρα φορητο ο οποιος μου βγηκε ελατοματικος απο την πρωτη μερα και αντι να γινει αλλαγη το εστειλαν στο σερβις και μιλαμε για κας τοτε της καλες εποχες. Σίγουρα ο καθένας κρίνει από τις εμπειρίες του κυρίως και από αυτά που έχει ακούσει κατά δεύτερο. Απλά με το συγκεκριμένο μαγαζί νομίζω ότι το έχουμε παρακάνει λίγο! Σταματαώ και γω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση που είπε και ο φίλος!
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Φίλε Silverage παίζει ρόλο και το κάθε κατάστημα μίας αλυσίδας,Δεν αμφιβάλω καθόλου ότι εκεί που είσαι εσύ μπορεί το πλαίσιο να είναι για τον π@τσο!Θα σου πω κάτι από την δική μου εμπειρία κάποτε δούλευα σε super market στο κεντρικό των ατλάντικ στην Λάρισα.Παρόλο που είχαμε το πιο πολύ εμπόρευμα αυτός που μου είχε μάθει την δουλειά μου είχε μάθει να βλέπω τα ράφια και να θυμάμαι αν αυτό που λείπει το έχω κάτω στο υπόγειο για να φέρω να γεμίσω το ράφι!Αρρωσταίνει ο τύπος ο παλιός και επειδή έχει το μαγαζί πολύ δουλειά μου στέλνουν άλλον από άλλο μαγαζί.Έγραφε με το μπλοκάκι σε κάθε ράφι κατέβαινε και στο υπόγειο να δει και πολλές φορές με παρόμοια προϊόντα π.χ διάφορους τύπους αρωμάτων axe μπερδευόταν.Από υπάλληλο σε υπάλληλο αλλάζει η εξυπηρέτηση όχι από μαγαζί σε μαγαζί! 1
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Εντάξει μπορεί να ισχύει αυτό σε γενικές γραμμές αλλά μιλάμε για τις συνθήκες που ισχύουν...αν ήταν έτσι δε θα αγοράζαμε τίποτα από κανέναν! Σίγουρα ο καθένας κρίνει από τις εμπειρίες του κυρίως και από αυτά που έχει ακούσει κατά δεύτερο. Απλά με το συγκεκριμένο μαγαζί νομίζω ότι το έχουμε παρακάνει λίγο! Σταματαώ και γω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση που είπε και ο φίλος! Οταν τραβαω βιντεο απο το κινητο με το προβλημα το οποιο δεν αναγνωριζουν και ο τεχνικος μου λεει οτι μπορει να ειναι μονταζ τοτε τρωει χ και κραξιμο till eternity! 2
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δινει το Πλαισιο 900€ μεικτα? Δινει πραγματι τοσα που μεταφραζονται περιπου σε 720 ευρω στην τσεπη σου. Το κρυφο κοστος σε αυτο φυσικα ειναι οι μετακινησεις σου απο καταστημα σε καταστημα αναλογα. Ειναι αλλο να εισαι σε καταστημα κοντα στο σπιτι σου και αλλο να πρεπει να ξοδεψεις ενα Χ ποσο (και ακομα περισσοτερο σε χρονο) για να κανεις ενα ταξιδι σε καποιο μακρινο καταστημα. Με λιγα λογια αντι να πληρωσει το Πλαισιο για την μετακινηση σου τρως εσυ το βαρος σε κοστος και χρονο για να πας να κανεις μια δουλεια της πλακας που στο τελος του μηνα μονο με 720 ευρω καθαρα δεν θα μεινεις. Καλυτερα 550 σταθερα κοντα στο σπιτι σου παρα 720 και μπαλακι all over the place.
DrLo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δινει πραγματι τοσα που μεταφραζονται περιπου σε 720 ευρω στην τσεπη σου. Το κρυφο κοστος σε αυτο φυσικα ειναι οι μετακινησεις σου απο καταστημα σε καταστημα αναλογα. Ειναι αλλο να εισαι σε καταστημα κοντα στο σπιτι σου και αλλο να πρεπει να ξοδεψεις ενα Χ ποσο (και ακομα περισσοτερο σε χρονο) για να κανεις ενα ταξιδι σε καποιο μακρινο καταστημα. Με λιγα λογια αντι να πληρωσει το Πλαισιο για την μετακινηση σου τρως εσυ το βαρος σε κοστος και χρονο για να πας να κανεις μια δουλεια της πλακας που στο τελος του μηνα μονο με 720 ευρω καθαρα δεν θα μεινεις. Καλυτερα 550 σταθερα κοντα στο σπιτι σου παρα 720 και μπαλακι all over the place. Αυτό ισχύει σε όλες τις δουλειές. Γιατί το χρεώνεις στο Πλαίσιο? 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 ^ Συμφωνώ, ο κανόνας είναι να μη σου πληρώνουν τη μετακίνηση. Εκτός από κάποιες εταιρείες που βάζουν λεωφορειάκια κλπ
man of steel Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δινει πραγματι τοσα που μεταφραζονται περιπου σε 720 ευρω στην τσεπη σου. Το κρυφο κοστος σε αυτο φυσικα ειναι οι μετακινησεις σου απο καταστημα σε καταστημα αναλογα. Ειναι αλλο να εισαι σε καταστημα κοντα στο σπιτι σου και αλλο να πρεπει να ξοδεψεις ενα Χ ποσο (και ακομα περισσοτερο σε χρονο) για να κανεις ενα ταξιδι σε καποιο μακρινο καταστημα. Με λιγα λογια αντι να πληρωσει το Πλαισιο για την μετακινηση σου τρως εσυ το βαρος σε κοστος και χρονο για να πας να κανεις μια δουλεια της πλακας που στο τελος του μηνα μονο με 720 ευρω καθαρα δεν θα μεινεις. Καλυτερα 550 σταθερα κοντα στο σπιτι σου παρα 720 και μπαλακι all over the place. Τι λέτε ωρέ ώρες ώρες;Εδώ πηγαίναμε Λάρισα-Βόλο για δουλειά που ήταν 60km απόσταση και με δικό μας μέσο που έκαιγε ένα σκασμό βενζίνη και μιλάμε τώρα για το αν θα σε μετακινήσουν από το Φάληρο σε μαγαζί της Ομόνοιας που πας με το μετρό;;Τι συζητάμε τώρα ρε παιδιά;Λέει ο άλλος δεν με βολεύει να μου αλλάζουν μαγαζιά.Κάποιοι έχουν καλομάθει να σας ενημερώσω πως είναι λίγο η δουλειά στα εργοστάσια που δουλεύουν τρεις βάρδιες πρωί μεσημέρι ξενύχτι.Σε εποχές μεγάλης παραγωγής εφαρμόζεται το σύστημα της σκάντζα βάρδιας όπως λέμε στην ορολογία των εργοστασίων.Π.χ σχόλασες έξι το πρωί;Έλα στο καπάκι στις δύο το μεσημέρι για δουλειά.Και μετά ξανά έλα στις 22:00.Και να πάει έτσι σερί μήνα και παραπάνω χωρίς σταματημό ούτε την Κυριακή!Πολλούς καλοβολεμένους βλέπω εδώ μέσα και δεν μου αρέσει καθόλου.Θέλει αγώνα η ζωή πιστεύω και δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα αν σου αλλάζουν μαγαζιά τόσο σοβαρό.Και στις αλλαγές βάρδιας και εμείς σε κάθε βάρδια δουλεύαμε με προϊσταμένους που δεν τους ξέραμε και τόσο καλά όπως τους δικούς μας και με συναδέλφους που δεν είχαμε την "οικειότητα"που είχαμε με τα παιδιά της βάρδιας μας.Όλα είναι εύκολα ή δύσκολα όσο θέλει κανείς.Τώρα αν ο άλλος έχει πρόβλημα να μετακινηθεί από το Φάληρο στο Θησείο τι να πω.Ας περιμένει να ανοίξει κανένα πλαίσιο έξω από το σπίτι του για να πάει στην δουλειά!
Silverage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τι λέτε ωρέ ώρες ώρες;Εδώ πηγαίναμε Λάρισα-Βόλο για δουλειά που ήταν 60km απόσταση και με δικό μας μέσο που έκαιγε ένα σκασμό βενζίνη και μιλάμε τώρα για το αν θα σε μετακινήσουν από το Φάληρο σε μαγαζί της Ομόνοιας που πας με το μετρό;;Τι συζητάμε τώρα ρε παιδιά;Λέει ο άλλος δεν με βολεύει να μου αλλάζουν μαγαζιά.Κάποιοι έχουν καλομάθει να σας ενημερώσω πως είναι λίγο η δουλειά στα εργοστάσια που δουλεύουν τρεις βάρδιες πρωί μεσημέρι ξενύχτι.Σε εποχές μεγάλης παραγωγής εφαρμόζεται το σύστημα της σκάντζα βάρδιας όπως λέμε στην ορολογία των εργοστασίων.Π.χ σχόλασες έξι το πρωί;Έλα στο καπάκι στις δύο το μεσημέρι για δουλειά.Και μετά ξανά έλα στις 22:00.Και να πάει έτσι σερί μήνα και παραπάνω χωρίς σταματημό ούτε την Κυριακή!Πολλούς καλοβολεμένους βλέπω εδώ μέσα και δεν μου αρέσει καθόλου.Θέλει αγώνα η ζωή πιστεύω και δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα αν σου αλλάζουν μαγαζιά τόσο σοβαρό.Και στις αλλαγές βάρδιας και εμείς σε κάθε βάρδια δουλεύαμε με προϊσταμένους που δεν τους ξέραμε και τόσο καλά όπως τους δικούς μας και με συναδέλφους που δεν είχαμε την "οικειότητα"που είχαμε με τα παιδιά της βάρδιας μας.Όλα είναι εύκολα ή δύσκολα όσο θέλει κανείς.Τώρα αν ο άλλος έχει πρόβλημα να μετακινηθεί από το Φάληρο στο Θησείο τι να πω.Ας περιμένει να ανοίξει κανένα πλαίσιο έξω από το σπίτι του για να πάει στην δουλειά! Και επειδή το εργοστάσιο είναι έτσι, έτσι πρέπει να έιναι και οι άλλες δουλειές; Δεν στέκει αυτό που λες περι καλομαθημένων.
aris1986 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τι λέτε ωρέ ώρες ώρες;Εδώ πηγαίναμε Λάρισα-Βόλο για δουλειά που ήταν 60km απόσταση και με δικό μας μέσο που έκαιγε ένα σκασμό βενζίνη και μιλάμε τώρα για το αν θα σε μετακινήσουν από το Φάληρο σε μαγαζί της Ομόνοιας που πας με το μετρό;;Τι συζητάμε τώρα ρε παιδιά;Λέει ο άλλος δεν με βολεύει να μου αλλάζουν μαγαζιά.Κάποιοι έχουν καλομάθει να σας ενημερώσω πως είναι λίγο η δουλειά στα εργοστάσια που δουλεύουν τρεις βάρδιες πρωί μεσημέρι ξενύχτι.Σε εποχές μεγάλης παραγωγής εφαρμόζεται το σύστημα της σκάντζα βάρδιας όπως λέμε στην ορολογία των εργοστασίων.Π.χ σχόλασες έξι το πρωί;Έλα στο καπάκι στις δύο το μεσημέρι για δουλειά.Και μετά ξανά έλα στις 22:00.Και να πάει έτσι σερί μήνα και παραπάνω χωρίς σταματημό ούτε την Κυριακή!Πολλούς καλοβολεμένους βλέπω εδώ μέσα και δεν μου αρέσει καθόλου.Θέλει αγώνα η ζωή πιστεύω και δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα αν σου αλλάζουν μαγαζιά τόσο σοβαρό.Και στις αλλαγές βάρδιας και εμείς σε κάθε βάρδια δουλεύαμε με προϊσταμένους που δεν τους ξέραμε και τόσο καλά όπως τους δικούς μας και με συναδέλφους που δεν είχαμε την "οικειότητα"που είχαμε με τα παιδιά της βάρδιας μας.Όλα είναι εύκολα ή δύσκολα όσο θέλει κανείς.Τώρα αν ο άλλος έχει πρόβλημα να μετακινηθεί από το Φάληρο στο Θησείο τι να πω.Ας περιμένει να ανοίξει κανένα πλαίσιο έξω από το σπίτι του για να πάει στην δουλειά! Ρε μαν ηρεμησε. Και γω τα ιδια σε ωραρια εχω σε φορτηγο πλυντηριο για καθαρισμο & απολυμανση καδων τι παει να πει οτι ολες οι δουλειες πρεπει να ειναι ετσι αλλιως ειμαστε τεμπελιδες. Ειπαμε προλεταριοι αλλα οχι και μαντρίγκο που σπανε πετρες σε ορυχεια...
man of steel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ρε μαν ηρεμησε. Και γω τα ιδια σε ωραρια εχω σε φορτηγο πλυντηριο για καθαρισμο & απολυμανση καδων τι παει να πει οτι ολες οι δουλειες πρεπει να ειναι ετσι αλλιως ειμαστε τεμπελιδες. Ειπαμε προλεταριοι αλλα οχι και μαντρίγκο που σπανε πετρες σε ορυχεια... Δεν είπα κανείς ότι είναι τεμπέλης.Προς θεού!Απλά δεν μας αρέσει να μην μας έρχονται όλα βολικά!Και όχι δεν δούλευα μία ζωή σε εργοστάσια όπως δεν δουλεύω ούτε τώρα σε εργοστάσιο.Μα λέει ο άλλος ότι δεν του πληρώνουν τις μετακινήσεις.Ποτέ και σε καμία δουλειά από αυτές που συνάντησα δεν τις πληρώνουν.Anyway δεν κοντράρομαι με κανέναν απλά περιέγραψα πως είναι και οι άλλες δουλειές.Φυσικά αν είσαι κωλόφαρδος όπως και του λόγου μου όλο και κάτι καλό θα βρεθεί και για σένα.Είμαι σε μία δουλειά πενθήμερη πια με πολύ καλές αποδοχές για τις ημέρες απασχόλησης και χωρίς κανένα ειδικό προσόν και αμείβομαι με 750 ευρώ καθαρά!Αλλά όταν χρειάστηκε δούλευα για τα ίδια λεφτά μόνο που δούλευα και τα σαβατοκύριακα.Τεσπα απλά είπα ότι υπάρχουν δουλειές και δουλειές όπου τα πράγματα είναι χειρότερα και με λιγότερα λεφτά.Αυτό είπα! 1
Silverage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Γενικά, όχι μόνο για το πλαίσιο, πιιστεύω θα έπρεπε οι εργοδότες να πληρώνουν την μετακίνηση σου, έστω συμβολικά ένα ποσό 10-20 ευρώ το μήνα.
Speculoos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Εννοείται ότι ο εργοδότης (όχι αποκλειστικά το Πλαίσιο για το οποίο αναφέρεται το νήμα αλλα γενικά) θα έπρεπε να συμβάλλει στα κόστη μετακίνησης από το σπίτι του εργαζόμενου μέχρι το χώρο εργασίας. Και για να προλάβω κάποιους δεν εννοώ ότι θα λέει στον εργαζόμενο "οκ, από τα 500€ που είναι ο μισθός σου, θα σου δώσω 470 και τα άλλα 30 είναι για να πάρεις μια κάρτα διαδρομών ή σου δίνω 450 κ τα άλλα 50 για βενζίνες". Για να είμαστε βέβαια σωστοί θα πρέπει να υπάρχουν κάποια κίνητρα για τον εργοδότη, πέρα από τη νομοθεσία που θα καθιστά υποχρεωτική την καταβολή εξόδων μετακίνησης", όπως ότι θα εκπίπτουν φόρων από το σύνολο των εξόδων μισθοδοσίας.
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί εννοείται...κάποιες εταιρείες το κάνουν, αλλά γιατί να είναι υποχρεωτικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις