Getta Robo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Καλα ολα αυτα, προσωπικα περιμενω τα παπαγαλακια και λοιπα πτηνα του πλαισιου να μας αναλυσουν ποσο καλοι ειναι και πως συγχρονες τεχνικες αναπτυξεις εχουν αποδειξει την ανωτεροτητα του σχεδιου τους. 2
gatokoritso Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 πωω ναι!!!ελατε παπαγαλακια να σπασουμε πλακα 2
redhotstef Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Eιχα παει και εγω στην Μαγουλα για συνεντυξη. Και αρκετοι γνωστοι μου. Βεβαια ειναι αστικος μυθος να ακουσεις απο καποιον οτι τον προσελαβαν μετα την συνεντευξη και την "δοκιμη". Η δοκιμη βασικα γινεται οταν οι μονιμαδες παιρνουν τα ρεπο τους, τους αντικαθιστας εσυ για λιγο καποιες μερες, και μετα πουλο. Τρολαρω, αλλα στα ματια μας, τρολαρει και η εταιρια με αυτα που συμβαινουν.. 1
~mxls~ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Κανένα παπαγαλάκι, λογικα θα μας λύσει τις όποιες απορίες το αγαπητο μέλος Niki G.K όπως πριν λίγο καιρο: http://www.insomnia.gr/topic/479564-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF/page-3?do=findComment&comment=52236431 2
ParhsG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Για την εικόνα παντως απο το email εφοσον ειναι αληθινο δε μου κανει εντυπωση. Και σε απλες καφετέριες εχω δει παρόμοια και χειροτερη αντιμετώπιση απο αφεντικά/manager!
ppaio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Πηγή: http://www.avgi.gr/article/3395677/sti-bouli-apo-ton-suriza-i-ergasiaki-zougkla-stin-etairia-plaisio- Αντε και εις ανωτερα αυριο μεθαυριο με τριτοκοσμικους λαθρο... 2
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 "ΓινετΑΙ" "ξήγα" "παίζει" Μονο σ εμενα φαινεται να ναι μουφα? 2
firewalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δεν με παραξενεύει αυτό. Έχω δει να αναφέρονται σε εργάτες με το όρο τεμάχια. 5
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δεν με παραξενεύει αυτό. Έχω δει να αναφέρονται σε εργάτες με το όρο τεμάχια. Έχω δει να αναφέρονται σε πολλούς διαφορετικούς εργάτες με τον ίδιο όρο: "ε μαλάκα" Δε με παραξενεύει τίποτα. Πιστεύω πως έχω δει τον πάτο. 2
firewalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Το να αποκαλέσει κάποιον με τον όρο μαλάκα, εξαρτάται από τις συνθήκες τι μπορεί να σημαίνει. Αλλά όταν στελέχη μιλάνε για αριθμό τεμαχίων που θα πάρουν για μερικές μέρες δοκιμαστικά...
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Για την εικόνα παντως απο το email εφοσον ειναι αληθινο δε μου κανει εντυπωση. Και σε απλες καφετέριες εχω δει παρόμοια και χειροτερη αντιμετώπιση απο αφεντικά/manager! Με τη διαφορα οτι αλλο καφετερια και αλλο εταιρια γιγαντα. Οχι βεβαια οτι δικαιολογουνται τετοιες πρακτικες απο τα αφεντικα/manager σε καφετεριες αλλα οταν μια εταιρια σαν το Πλαισιο το κανει συστηματικα χρονια τωρα τοτε καταλαβαινεις την κατασταση στην οποια βρισκομαστε εργασιακα (στον ιδιωτικο τομεα τουλαχιστον). Το παραπανω βεβαια δεν νομιζω οτι επρεπε να γινει 2014 για να το καταλαβουμε, γινεται απο πολυ νωρις. Ηταν τακτικη τους προφανως νωριτερα απο οταν περασα και εγω απο αυτους (και εφυγα σουμπιτος σκυλοβριζοντας τον υπευθυνο) καπου στο 2008 ή 9, δεν θυμαμαι καλα. Απλα νομιζω πλεον πως τετοιες πληροφοριες μας δειχνουν μια αποθρασυνση που δεν εχει προηγουμενο. Σαν να μας λενε οτι "νικησαν" και δεν τους ενδιαφερει πλεον καμια φημη. Σαν να ειναι κατι που θα πρεπει να "χωνεψουμε" οτι ετσι θα παει και αν μας αρεσει. Προσωπικα λυπαμαι ολους οσους δουλευουν εκει και ολους οσους θα περασουν απο εκει. Μακαρι αυτοι που δεν εχουν καποια υποχρεωση να τους δωσουν ενα καλο μαθημα ενας ενας. Αρε rise of the footsoldier που τους χρειαζεται... 3
akpe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τους το έβαλε κανείς στο FaceBook; https://www.facebook.com/plaisio.gr
salonika91 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 πω πω respect!!! και δεν εχουν απαντησει...τα προσπερνανε
ParhsG Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 πω πω respect!!! και δεν εχουν απαντησει...τα προσπερνανε Βεβαια αν ψάξεις εχει μέσα και κατι κουλα Sugxarhthria gia to business day pou diorganwsate!! Apsogh upodoxh sas euxaristoume k gia thn polu omorfh empeiria! By the way egw exw kai tablet kai kinhto turbo x kai eimai pl euxaristhmenh!!! Bravo sas!! Επισης εχει πολυ περισσότερες θετικες αξιολογίσεις. Το πλαισιο παντως εχει επιβιώσει τοσα χρονο ενω εχουν κλεισει πολλες αλλες αλυσιδες που ξεραμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις