Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι γνωστή αυτή η τακτική τους με τους υπαλλήλους. Αντί να επενδύσουν σε μια ομάδα και να  την εκπαιδεύουν σωστά, προτιμάνε να τους αλλάζουν κάθε μήνα.

Δεν ενδιαφέρονται για την ουσία, γι' αυτό και οι υπάλληλοί τους είναι συνήθως άσχετοι. Το βασικό προσόν του πωλητή είναι να λέει "πάρτε turbo-x" και "εξυπηρετηθήκατε σωστά". Ο πελάτης βλέπει αυτό το καθεστώς τρομοκρατίας των υπαλλήλων και νιώθει και αυτός άβολα.

Μας πως να εξυπηρετηθείς σωστά εκεί μέσα; Όταν πηγαίνεις για να αγοράσεις επώνυμη οθόνη και ο άλλος σου προωθεί την turbo-x ως καλύτερη και με υψηλότερη τιμή...

Ο τρόπος λειτουργίας τους υποτιμάει την νοημοσύνη του πελάτη με προφανή τρόπο.

• Like 15
Δημοσ.

Είναι γνωστή αυτή η τακτική τους με τους υπαλλήλους. Αντί να επενδύσουν σε μια ομάδα και να  την εκπαιδεύουν σωστά, προτιμάνε να τους αλλάζουν κάθε μήνα.

Δεν ενδιαφέρονται για την ουσία, γι' αυτό και οι υπάλληλοί τους είναι συνήθως άσχετοι. Το βασικό προσόν του πωλητή είναι να λέει "πάρτε turbo-x" και "εξυπηρετηθήκατε σωστά". Ο πελάτης βλέπει αυτό το καθεστώς τρομοκρατίας των υπαλλήλων και νιώθει και αυτός άβολα.

Μας πως να εξυπηρετηθείς σωστά εκεί μέσα; Όταν πηγαίνεις για να αγοράσεις επώνυμη οθόνη και ο άλλος σου προωθεί την turbo-x ως καλύτερη και με υψηλότερη τιμή...

Ο τρόπος λειτουργίας τους υποτιμάει την νοημοσύνη του πελάτη με προφανή τρόπο.

http://postimg.org/image/7v9eee4gh/

(αν μπεις στην σελιδα του πλαισιου στο fb θα το δεις)

• Like 5
Δημοσ.

Χάχαχαχαχα το επομενο διλειμα ειναι τούβλο ξ ή f&u νομίζω οι f&u του κακομοιριδη ειναι ακόμη χειροτερες

Δημοσ.

Εμένα με πήραν για συνέντευξη, δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, για αιτήσεις που είχα κάνει πριν το Μάιο! Βασικά, ούτε που θυμάμαι ότι είχα κάνει έστω μία από τις δύο! Την πρώτη έριξα άκυρο γιατί ήμουνα στο τρέξιμο, αλλά στη δεύτερη θα πάω γιατί είμαι στο λιώσιμο και δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω.
:-D

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με πήραν για συνέντευξη, δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, για αιτήσεις που είχα κάνει πριν το Μάιο! Βασικά, ούτε που θυμάμαι ότι είχα κάνει έστω μία από τις δύο! Την πρώτη έριξα άκυρο γιατί ήμουνα στο τρέξιμο, αλλά στη δεύτερη θα πάω γιατί είμαι στο λιώσιμο και δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω.

:-D

Μολις τελειωσεις θελω να πεις εμπειριες, κοιτα μονο μην δε σε παρουν στην δουλεια και σου φορτωσουν και κανα turbox :P

Δημοσ.

Εγώ απορώ γιατί δεν επεμβαίνουν οι αρμόδιες αρχές για αυτό το πράγμα?

Διάβασα μερικά πράγματα που με τράβηξαν το ενδιαφέρον, όπως για βρισιές και προσβολές.

Συγνώμη αλλά δεν πρέπει να κατεβάζουμε το κεφάλι, προσωπικά και γράμματα ξέρω και το αντικείμενο της πληροφορικής.

Να μου πουν λοιπόν ότι είσαι "Αγράμματος" "Μαλάκας" ... κλπ και να μην αντιδράσω? ούτε καν! εκεί μες στον κόσμο θα τους είχα κάνει ρεζίλι ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ γιατί αυτό θα τους "πονέσει", η αποζημίωση...

ΥΓ: μερικοί θα πείτε "Σιγά μην τους πονέσει", κ όμως!

Δημοσ.

χαχαχαα και με λέγανε να πάω εκεί για δουλειά 
ήξερα οτι κάτι παίζει με αυτούς αλλα όχι και έτσι

θα μ'έβρισε ο υπεύθυνος ,ο διευθυντής και όποιος άλλος θέλει και δεν θα έκανα τίποτα?
παρατηρήσεις να κάνει ,αν δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου ας με απολύσουν αλλα 
να σας πω κάτι ?μπέσα το λιγότερο θα έκανα θα ήταν να τον αρχίσω στις Παναγίες αυθόρμητα μέσα στον κόσμο
και αν με πετύχαινε σε άσχημη μέρα του παιζα τίποτα μπουνίδια γιατι ειμαι απο γεννησιμιού μου οξύθυμος και αρκετά περήφανος για να με κάνει σκουπίδι κάθε μπαγλαμάς που ακολουθεί την ηλίθια πολιτική μιας εταιρίας και γουστάρει , γιατι η εξουσία ειναι γλυκεία για τον καθένα , δεν υπάρχει περίπτωση να μη γουστάρει να υποβιβάζει κόσμο και να νιώθει γαμάτος , κάτι σα το στρατό που ο καθένας ξέσπαγε στους απο κάτω για να ξεθυμάνει αφου οι απο πάνω του έκαναν το ίδιο σε αυτόν με την ίδια δικαιολογία (μα ειναι υποχρεωμένος να το κάνει   :confused: χαχαχα) 

οταν έχω να κάνω μια δουλειά την κάνω σωστά και προσπαθώ για το καλύτερο αποτέλεσμα γιατι γουστάρω εγώ σαν Νίκος να ειμαι καλός σε αυτό που κάνω , απο κει και πέρα κανεις και τίποτα δε θα με στείλει στον ψυχίατρο ούτε για 700 ούτε για 1700 μισθό , που λέμε τα 700 και χαιρόμαστε , λες και μας κάνουν χάρη , εκεί φτάσαμε.

γιαυτό προσέχω να ΜΗΝ χρωστάω πουθενά (μακριά απο δάνεια ) να μην κάνω παιδιά (μακριά απο υποχρεώσεις τέτοιου τύπου αν δεν φτιάξεις μια καλή κατάσταση να είσαι οσο το δυνατών ποιο άνετος ) για να μην έχω αδύνατα σημεία και χτυπάνε 

αμα έχεις τέτοιες υποχρεώσεις απο πίσω σκύβεις το κεφάλι και ανέχεσαι τα πάντα ,  αν δεν τις έχεις όμως κανείς δεν έχει το πάνω χέρι πάνω σου. Θα μείνω άνεργος για 1-2-3 μηνες μέχρι να βρω κάτι ? θα μείνω χωρίς ρευμα?στα τέτοια μου , θα ζήσω 
όπως και να έχει θα την παλέψω με κανα μεροκάματο όπου βρω και δε θα πεινάσω αλλα ακόμα και αν πεινάσω θα έχω την ψυχική μου ηρεμία . 

• Like 3
Δημοσ.

Ρε Nic το μπελα μου μεσα εχεις τρομερο οιστρο τις τελευταιες μερες. Ουτε που θα φανταζομουν οτι θα μπορουσα να συμφωνησω σε κατι μαζι σου  :X

Δημοσ.

Ωραια "πολιτικη" επιχειρησης.

Τα διαβαζω και εμεινα αναυδος.

Ειναι δυνατον να περιμενεις να αποδωσει ο εργαζομενος αν τον βριζεις και του φερεσαι σαν σκουπιδι συνεχεια?

Ξυλο επιτοπου και στους "υπευθυνους" και στους διευθυντες,μια,δυο,πεντε,δεκα που θα τις μαζεψουν θα αρχισουν και οι ιδιοι να μην εφαρμοζουν με τοσο ζηλο την "πολιτικη" την επιχειρησης.

Οταν σου φερονται χειροτερα απο οτι θα φεροταν σε ζωο,οφειλεις να τους φερθεις το ιδιο και ακομη χειροτερα.

Αντε γιατι εχουν ξεφτιλισει τα παντα,για να βγαλει ο εργαζομενος ενα κομματι ψωμι (ουτε καν αρκετα για αξιοπρεπη διαβιωση) εχει φτασει στο σημειο να ανεχεται "Μανωλαδες" παντου τριγυρω μας.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που το διαβάζω κατάλαβα γιατι οι συμπεριφορές έτσι. Στο Athens Heart. Όντως οι πωλήτριες εκεί ήταν λες και κάποιος αόρατος κράταγε πιστόλι στο κρόταφό τους. Και νόμιζα ότι εμένα μπορει να μου φάνηκε. Δεν προτιμάω γενικά Πλαίσιο, ζήτημα να'ταν τρίτη ή τέταρτη φορά στη ζωή μου που πάτησα πόδι σε κατάστημά τους, αλλά πρώτη φορά μου έκανε εντύπωση βγαίνοντας απ'το κατάστημα το υπερβολικά ρομποτοιδές φέρσiμο.

Έχω εργαστεί σε χειρότερες συνθήκες και με αφερέγγυους (επί πληρωμών) ενίοτε εργοδότες, αλλά και μιση προσβόλα δεν θα σήκωνα.

Προφανώς όσοι τα ανέχονται ή είναι σε μεγάλη ανάγκη, ή ελπίζουν σε αναρρίχηση ιεραρχίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...