Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε δεν θα χει!!!! Turbo - X >all :lol:

Πάντως και σαν όνομα ρε γαμώτο ποιος το σκέφτηκε; Από την πρώτη στιγμή που άκουσα Turbo-X με έπιασαν τα γέλια.....

Δε ξερω κατα ποσο ειναι καλη σαν εταιρια, αλλα το ονομα, μου προκαλει γελιο οποτε το ακουω/διαβαζω/σκεφτομαι.

Ετοιμασου

RASURBO

Με το "S" να προφερεται "Ζ", δε ξερω γιατι, αλλα μου φαινεται αστειο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ε δεν θα χει!!!! Turbo - X >all :lol:

Πάντως και σαν όνομα ρε γαμώτο ποιος το σκέφτηκε; Από την πρώτη στιγμή που άκουσα Turbo-X με έπιασαν τα γέλια.....

Ότι πιο καρακιτσάτο θα μπορούσαν να σκεφτούν για Ελλάδα... 

Το Τούρμπο και καλά αποπνέει μια σιγουριά, μια που@@@νια... Για το Χ τι να πεις... Ρετρο στο τέρμα. Έτσι ονόμαζαν οι εταιρίες τα προιόντα τους τη δεκαετία του 70. Πχ ΚΟΥ - ΒΑ - ΔΕΞ!!

Και όποιος το χρησιμοποιεί ξέρει και να το προφέρει... ΤΟΥΡ - ΜΠΟ - ΕΞ!! laugh.png laugh.png laugh.png

• Like 4
Δημοσ.

Τελος παντων. Στο θεμα μας. Τελικα πηγε ο τοπικ-ανοικτης στο πλαισιο; Τον πηραν στη δουλεια; :P

Τελικα σε προσελαβαν......;

Τελικα τι εγινε με τον topic starter? ? ? ? σε προσελαβαν ή ακοοοοοοοομα περιμενεις?

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά είχα πάει και εγώ για συνέντευξη (περίπου πριν 2 χρόνια). Τρια πράγματα θυμάμαι μόνο, τα οποία μου έχουν αποτυπωθεί γιατί προφανώς είναι εξωπραγματικά (αλλά οκ στην Ελλαδα ζούμε κτλ κτλ)

1. Ο τύπος που μου είχε κάνει τη συνέντευξη, με ρωτούσε...τι δουλειά κάνουν οι γονείς μου. Και όχι, δεν είμουν κατά διάνοια ανήλικη.

2. Η συνέντευξη ήταν κάπου στη Μαγούλα στην μέση του πουθενά

3. Μου λέει λοιπόν ο εν λόγω κύριος  κατά τη διάρκει της συνέντευξης ότι υπάρχει μια δοκιμαστική περίοδος που εκπαιδεύομαι για περίπου 20 ημέρες-1μήνα εαν δεν κάνω λάθος , στο κατάστημα αυτό στη Μαγούλα και εφόσον όλα πάνε καλά γίνεται η πρόσληψη. Οκ λέω εγώ, να έρχομαι εδώ στη Μαγούλα για αυτό τον καιρό , αλλά μετά σε ποιό κατάστημα θα γίνει η πρόσληψη? ''Α αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε από τώρα'' μου λέει. (!!!)

Συγγνώμη, λέω εγώ, δεν γνωρίζετε για ποιό κατάστημα είναι η θέση εργασίας για την οποία σήμερα με έχετε καλέσει για συνέντευξη??? Γιατί εγώ μένω Νότια και δεν έχω μεταφορικό, εάν η θέση που θέλετε να καλύψω είναι στην Κηφισιά , δεν ενδιαφέρομαι. Άνευ λόγου δηλάδή να πηγαινοέρχομαι δηλαδή  και για ένα μήνα στη Μαγούλα. '' Δεν μπορώ να σας απαντήσω από τώρα, εξαρτάται πού θα έχουμε κενό στο τέλος του μήνα" , μου ξαπαντάει.

Την αμέσως επόμενη με κάλεσαν γιατί τους άρεσα λέει. Εμένα δεν μου αρέσαν καθόλου όμως. Μακριά και αγαπημένοι...

• Like 8
Δημοσ.

Καθαρα η πρακτικη του ανακυκλωσιμου προσωπικου. Καθε μερα φευγει ή διωχνουν καποιον και καθε μερα εχει αρκετα κοροιδ...εεεε...ενδιαφερομενους που θα παρουν τη θεση τους. 

• Like 1
Δημοσ.

Και βγαίνει η δουλειά τζάμπα.

Τους βάζουν και να είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί μέχρι αηδίας και να σε ρωτάνε συνέχεια αν χρειάζεσαι τίποτα και να τρέχουν από πίσω σου και όλα κομπλέ.

Η διεύθυνση αποτελείται από τζιμάνια.

• Like 1
Δημοσ.

τα οποία μου έχουν αποτυπωθεί γιατί προφανώς είναι εξωπραγματικά (αλλά οκ στην Ελλαδα ζούμε κτλ κτλ)

1. Ο τύπος που μου είχε κάνει τη συνέντευξη, με ρωτούσε...τι δουλειά κάνουν οι γονείς μου. Και όχι, δεν είμουν κατά διάνοια ανήλικη.

Μα ειναι απολυτως προφανες, το γιατι: ο αλλος θελει να καλυψει τον κ*λο του...!

Σκεψου για παραδειγμα, να του απαντουσες οτι, ειναι ξερωγω...Εισαγγελεας :devil:  

• Like 1
Δημοσ.

roz_elefanta, και να σε παρουν και να σου πουν σε ποιο καταστημα θα εισαι,μετα θα σε αλλαξουν,δεν υπαρχει περιπτωση..

εγω δουλευα συνταγμα,και στον καιρο που ημουν δουλεψα 1 μερα στο Mall και μια μερα στο athens heart

οτι να 'ναι..δεν τους ενδιαφερει που μενεις

Δημοσ.

όσο για το όνομα Touvlo-X το αστείο είναι οτι κάποια μηχανήματα που έβγαλαν ηταν αρκετά καλά.. το μόνο άσχημο ήταν το brand name.Συνεπώς θα μπορούσαν να έχουν πουλήσει αρκετά περισσότερα με άλλη ονομασία που δεν παραπέμπει σε ΚΟΥΒΑΔΕΞ όπως πολύ εύστοχα παρέθεσε ο συμφορουμίτης πιο πάνω.

και ναι έχει σημασία η ονομασία τους προιόντος προκειμένου να γίνει ελκυστικό προς τον πελάτη. Οποιος έχει διαβάσει τα basics του marketing θα το ξέρει. 

Αυτός λοιπόν που αποφάσισε την ονομασία μεταβίας έβγαλε το λύκειο... Αν και φαντάζομαι ποιος είχε την καταπληκτική ιδέα.

Πάντως θα έχουν κατα πολύ καλύτερη μοίρα τα ενλόγω μηχανήματα αν αλλάξουν την ονομασία. Ακόμη και Plaisium να τα έβγαζαν θα ηταν μακράν καλύτερη ονομασία.

Δημοσ.

Μα ειναι απολυτως προφανες, το γιατι: ο αλλος θελει να καλυψει τον κ*λο του...!

Σκεψου για παραδειγμα, να του απαντουσες οτι, ειναι ξερωγω...Εισαγγελεας :devil:

Μμμμμ κ αν ήταν εισαγγελέας κάτι θα γινόταν...πρώτον αν ήταν εισαγγελέας η κόρη του δε νομίζω πως θα πήγαινε για δουλειά στο πλαίσιο αλλά για σπουδές κάπου στο εξωτερικό... Κ δεύτερον δε νομίζω πως και η δικαιοσύνη παει κόντρα στο πλαίσιο κ στα μονοπώλεια γενικά...

Δημοσ.

Τους βάζουν και να είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί μέχρι αηδίας και να σε ρωτάνε συνέχεια αν χρειάζεσαι τίποτα και να τρέχουν από πίσω σου και όλα κομπλέ.

αυτό με νευριάζει πολύ και δεν νευριάζω με τους πωλητές ... αυτοί τη δουλειά τους κάνουν .. νευριάζω με αυτόν που τους βάζει να τα κάνουν . Απλά καμια φορά θες να πας να πάρεις κάτι και να την κάνεις μπαμ μπαμ και έρχεται ο άλλος σε ρωτάει αν θες βοήθεια , του λες οχι ευχαριστώ , ξέρω που ειναι αυτά που θα πάρω και σου αρχίζει την πάρλα να σου πει για το δίπλα προϊών

ffs! leave me alone!

και μετά στο ταμείο η καημένη η κοπελίτσα βγάζει ενα χαμόγελο που κοντέβει να της σκίσει το πρόσωπο και σε ρωτάει αν εξυπηρετήθηκες καλά , ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! ετυχε να ξεχάσω κάτι και το θυμηθώ μετά απο 5 λεπτά

μπαίνω μέσα το παίρνω και με ξαναρωτάει

εεεεεεεεε........

Δημοσ.

Μμμμμ κ αν ήταν εισαγγελέας κάτι θα γινόταν...πρώτον αν ήταν εισαγγελέας η κόρη του δε νομίζω πως θα πήγαινε για δουλειά στο πλαίσιο αλλά για σπουδές κάπου στο εξωτερικό... Κ δεύτερον δε νομίζω πως και η δικαιοσύνη παει κόντρα στο πλαίσιο κ στα μονοπώλεια γενικά...

Κι ομως, σε οποιοδηποτε interview -εννοω ακομη και το interview απο το λοχαγο σου στο στρατο, για τους αρρενες-

σε ρωτησουν τι δουλεια κανουν οι δικοι σου, ειναι γιατι παντοτε θελουν να μαθουν αν οι δικοι σου ειναι σε θεση

να σε υποστηριξουν δυναμικα! Θελουν να ξερουν: τι back-up εχεις εσυ, σε περιπτωση που σου παιξουν πουστια.

:shifty:

Αλλωστε γι' αυτο ακριβως, αν τους πεις κατι δικαστικονομικο -σε ορισμενες περιπτωσεις- θα τους παρατηρησεις να δαγκωνονται..

Μου εχει τυχει (στο παρελθον), να βοηθησω στην επιλογη ατομων, που ενας ηταν πραγματι γιος δικαστικου και τον ειχα επιλεξει,

για να ακουσω χαρακτηριστικα μετα, απο τον υπευθυνο προσληψεων: "Αυτον τον διαγραφεις! Δεν θελουμε να παμε φυλακη!!" :ph34r:

[διχως να 'μαι σιγουρος, πιθανολογω οτι τοτε εννοουσε για (σχεδον δεδομενες..) οφειλες εργοδοσιας σε μισθους, υπερωριες κλπ] 

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω πάει σε αρκετές συνεντεύξεις και ποτέ δεν έτυχε να με ρωτήσουν τι δουλειά κάνουν οι γονείς μου, για αυτό μου φάνηκε περίεργο.

Ίσως όντως ήθελε να ξέρει εάν θα βρεθεί μπλεγμένος με το εργατικό δίκαιο και σε άλλες ιστορίες , αλλά εκείνη τη στιγμή απλά σκέφτηκα ότι με ''κοσκίνιζε'' και μάλιστα αδιάκριτα. Άποψη μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...