xandelare Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Συγνωμη φιλεναδα αλλα εδω μου φαινεσαι λιγο προκατειλημμενη ή λιγο θυμα (φιλικα παντα ). Αν θελεις, πες μας για ποιο λογο εχεις διαλεξει αυτο και οχι πχ καποιο σαν το Asus X501A-XX279H που ειναι και 150€ κατω στην τιμη; Με τα 150€ παιρνεις καλυτερο ssd (για παραδειγμα τον 840 προ) και μια θηκη για να κανεις εξωτερικο τον δισκο που εχει απο τη μαμα και να κρατας τα αρχεια σου backup που ολοι ξερουμε ποσο σημαντικο ειναι
ariannaki85 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μα αυτό που μου λες είναι τελειως διαφορετικό πράγμα-δεν συγκρινονται μεταξύ τους, άρα ούτε και στην τιμή Το Turbo-X είναι ultrabook με 14άρα οθόνη, 1,7kg βάρος, 1,9cm πάχος, 3ή γενιά Ι3 επεξεργαστή και SSD δίσκο... Το Asus είναι κανονικό 15άρι laptop με 2,07Kg βάρος, 3.23cm πάχος, 2ή γενιάς Ι3 επεξεργαστή και απλό δίσκο.... Προσωπικά θέλω κάτι τρομερά ελαφρύ, λεπτό και ευκολο στη μεταφορά, οπότε γι αυτό κοιτάζω το 1ο. Και είναι και πανέμορφο, με τη δική μου τουλάχιστον αισθητική
kakofonixx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 το δευτερο ειναι καλυτερο πιο βαρυ = πιο καλο (κατι μαθαμε τελικα απο το συγκεκριμενο νημα)
xandelare Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μα αυτό που μου λες είναι τελειως διαφορετικό πράγμα-δεν συγκρινονται μεταξύ τους, άρα ούτε και στην τιμή Το Turbo-X είναι ultrabook με 14άρα οθόνη, 1,7kg βάρος, 1,9cm πάχος, 3ή γενιά Ι3 επεξεργαστή και SSD δίσκο... Το Asus είναι κανονικό 15άρι laptop με 2,07Kg βάρος, 3.23cm πάχος, 2ή γενιάς Ι3 επεξεργαστή και απλό δίσκο.... Προσωπικά θέλω κάτι τρομερά ελαφρύ, λεπτό και ευκολο στη μεταφορά, οπότε γι αυτό κοιτάζω το 1ο. Και είναι και πανέμορφο, με τη δική μου τουλάχιστον αισθητική Απο όλα αυτα που ειπες, το μονο που θα δεχτω ειναι το πιο ελαφρυ και το πιο μικροκαμωμενο Απο εκει και περα ο επεξεργαστής στο Asus ειναι πιο δυνατός απο αυτον του Turbo-X, με μεγαλυτερο VFM (στο μονο που υπερτερει βασικα ο επεξεργαστης του ultrabook ειναι στην καταναλωση ενεργειας), για τον δίσκο σου είπα τι κάνεις και σίγουρα ο samsung 840 pro είναι καλύτερος από όποιον φοράει το Turbo-X και τέλος η μεγαλύτερη οθόνη που είναι και αυτό στα συν του. Επίσης έχεις και 2 χρόνια εγγύησης, από ότι βλέπω εδώ, με το Asus ενώ με το T-X έχεις μόνο 1 χρόνο. Και δεν έπιασα καν τη μπαταρία του. Αλλά, αποχωρώ μόνο και μόνο για ένα πράγμα: Και είναι και πανέμορφο, με τη δική μου τουλάχιστον αισθητική Φιλενάδα κι εμένα αν μου κάτσει κάτι καλά στο μάτι... αφήνω τους άλλους να λένε το δευτερο ειναι καλυτερο πιο βαρυ = πιο καλο (κατι μαθαμε τελικα απο το συγκεκριμενο νημα) Απο που βγαινει το "πιο βαρυ=πιο καλο"; Και... τι στο καλο τρεχει με την παραθεση και κανει κατι κουλα;
~mxls~ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μα αν ειναι καλα τα προιοντα γιατι να μην τα προωθησουν; Δεν είναι, αλλά ό,τι και να ήταν θα τα προωθούσαν ούτως ή άλλως.
xandelare Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δεν είναι, αλλά ό,τι και να ήταν θα τα προωθούσαν ούτως ή άλλως. Εδω σε βρισκω λιγο προκατειλημενο εσενα αντι για τη φιλεναδα μου Γιατι ετσι; Δεν μπορει να είναι όλα χάλια!!!! στραβες θα τυχαινουν πιστευω οπως τυχαινουν και σε ολες τις εταιριες.
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Απο που βγαινει το "πιο βαρυ=πιο καλο"; http://www.youtube.com/watch?v=cjjZQFaYHpk 1
xandelare Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 συγνωμη αλλα επρεπε να παω και στο youtube να το δω για να σιγουρευτω οτι ειναι απο το επισημο καναλι του πλαισιου... speechless...
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 συγνωμη αλλα επρεπε να παω και στο youtube να το δω για να σιγουρευτω οτι ειναι απο το επισημο καναλι του πλαισιου... speechless... Είδες τι ξεφτέρια βγάζει η Plaisio Academy;
xandelare Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Πιστευω οτι το βιντεο απευθυνοταν στους εντελως αρχαριους (γιατι οντως σε γενικες γραμμες το πιο βαρυ ειναι και το πιο καλο - αλλα... σε πολυ γενικες γραμμες... δηλαδη παρα πολυ γενικες... οπως, ας πουμε... να το τραβηξουμε και απο τα δυο ακρα να πιασει ολη τη γη σε γενικοτητα...) καταλαβατε Έτσι; :lol: :lol: Plaisio Academy ή οπως λεμε "η μεγαλη των κομπιουτεραδων σχολη"; :lol: Ενταξει, το παρατραβηξαμε. Το γενικευσαμε κι εμεις :lol: 2
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Πιστευω οτι το βιντεο απευθυνοταν στους εντελως αρχαριους (γιατι οντως σε γενικες γραμμες το πιο βαρυ ειναι και το πιο καλο - αλλα... σε πολυ γενικες γραμμες... δηλαδη παρα πολυ γενικες... οπως, ας πουμε... να το τραβηξουμε και απο τα δυο ακρα να πιασει ολη τη γη σε γενικοτητα...) καταλαβατε Έτσι; :lol: :lol: Για όποιον δεν το κατάλαβε μιλάμε σε ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμές. 2
~mxls~ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Εδω σε βρισκω λιγο προκατειλημενο εσενα αντι για τη φιλεναδα μου Γιατι ετσι; Δεν μπορει να είναι όλα χάλια!!!! στραβες θα τυχαινουν πιστευω οπως τυχαινουν και σε ολες τις εταιριες. Δεν υπάρχει κάποιο μαγικο τρικ που τα κάνει φθηνότερα απ'τα αντίστοιχα προϊόντα της Toshiba, της Dell, της HP κτλ Είναι υποδεέστερα ποιοτικά. That's a fact.
xandelare Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχει κάποιο μαγικο τρικ που τα κάνει φθηνότερα απ'τα αντίστοιχα προϊόντα της Toshiba, της Dell, της HP κτλ Είναι υποδεέστερα ποιοτικά. That's a fact. Κατα το γνωστο "οτι πληρωνεις, παιρνεις" αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και χαλια τελειως. Δηλαδη τι να πω για το κακομοιρικο το αυτοκινητακι μου που το πηρα φτηνα; Καλα το βιντεο ειναι ολα τα λεφτα, αλλα δεν μπορουμε να το παρουμε σαν ενδειξη του τι συμβαινει στο πλαισιο. Πραγματικα το πιστευω οτι προσπαθουσαν να το εξηγησουν σε, οσο το δυνατον, πιο ηλιθιους ορους Και... γιατι μπαινεις και σοβαρευεις την ατμοσφαιρα; Πιο καλα μου αρεσε ο galacticos που με εκανε και γελασα το καλο μου 1
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Και... γιατι μπαινεις και σοβαρευεις την ατμοσφαιρα; Πιο καλα μου αρεσε ο galacticos που με εκανε και γελασα το καλο μου Πωωω, κάνω θραύση και στο φόρουμ!
~mxls~ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Και... γιατι μπαινεις και σοβαρευεις την ατμοσφαιρα; χαχαχαχα μέα κούλπα ;p http://www.youtube.com/watch?v=cjjZQFaYHpk αυτός δεν είναι που παρουσιάζει games στο mad tv ?! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις