Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ναι αλλά πλέον έχουν μόνο το δικο τους προϊόν.
LRoi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Και που είναι το περίεργο? Αφού το ξέρετε ότι αυτή η καμινάδα, αυτό τον καπνό βγάζει. Αν θέλετε επώνυμα προϊόντα, απευθύνεστε αλλού, so simple.
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αυτό κάνουμε.Αλλά είναι άθλιο να έχει γεμίσει σκουπίδια και να μην έχει τίποτα σχεδόν μη turbo-x.
SOADNICK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αυτό κάνουμε.Αλλά είναι άθλιο να έχει γεμίσει σκουπίδια και να μην έχει τίποτα σχεδόν μη turbo-x. Ακριβως, δε λεω, ας τα προωθουν τα δικα τους, αλλα οχι και ετσι. Μπες στο site τους, στα τροφοδοτικα. Θα δεις ακριβως τι εννοω.. 3
xandelare Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μα αν ειναι καλα τα προιοντα γιατι να μην τα προωθησουν; Φανταζομαι πως απο τι στιγμη που ειναι και δικα τους εχουν πιο γρηγορο σερβις και αυτο ειναι σημαντικο. Εγω ειχα παει το laptop μου μια φορα κι εναν καιρο στο multirama με χαλασμενο λεει σκληρο δισκο και εκαναν 2 μηνες για να το φτιαξουν γιατι λεει τους καθυστερουσε η αντιπροσωπια που ηταν στην Ιταλια ( ;! ) - Asis εχω. Αν λεω βλακειες μην βαρατε, ειμαι νεα εδω και εχω να πατησω τουλαχιστον μια πενταετια στο πλαισιο οπως ειχα πει και πιο πριν.
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Asis? μηπως το μπερδεψες με τα παπουτσια τα ascics? 1
xandelare Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ωχ! Σορυ! Asus ηθελα να γραψω. Λαθος εκ παραδρομης του μεσαιου δαχτυλου του δεξιου χεριου
SOADNICK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μα αν ειναι καλα τα προιοντα γιατι να μην τα προωθησουν; Γιατι ετσι και αλλιως θα τα προωθησουν, ειτε ειναι αντικειμενικα καλα ειτε οχι. Και οχι, τα TurboX ΔΕΝ ειναι καλα. Πχ το πιο ακριβο μοντελο τους στα τροφοδοτικα Site: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Turbo-X-850W-Real-Series-SL-8850EPS.htm">Turbo-X Real 850w 120 ΕΥΡΩ Και δεν εχει: Πιστοποιηση 80+Bronze οταν την εχουν τροφοτικα με το 40% της τιμης. 2ο καλωδιο 6+2 Και εχει: 2 molex... Δηλαδη καποιος που θελει να συνδεσει μια συγχρονη καρτα που θελει 6+6 τροφοδοσια θα πρεπει να θυσιασει το ενα molex... Καλα αμα θελες crossfire αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις ενα ποντικι να παραγει ενεργεια σε ροδα... Αντιθετα ας δουμε ενα Site: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-Enthusiast-Series-TX-850W-CP-9020043-EU-CP-9020043-EU.htm">Corsair TX850w v2 10ε παραπανω και εχεις: Πιστοποιηση 80+ Bronze 4 PCIe 6+2 = CrossFire (3 παραπανω δηλαδη) 8 (!) Molex (6 παραπανω) 8 Sata (2 παραπανω) 2 Floppy (1 παραπανω) Για λεμε ομως και του στραβου το δικιο, το Corsair θα μπορουσε/επρεπε να ηταν Modular/Semi-Modular γιατι εχει αρκετα καλωδια ωστε να κανεις CM σε ενα απλο κουτι. Τελος, ας δουμε ποσο παραλογη ειναι η προωθηση του ενος εναντι του αλλου προιοντος. Turbo-X Real 850w Απ την αλλη, η παρουσιαση του Corsair... Απ τα φρουφρου που εχουν βαλει στο TurboX καποιος μη γνωστης θα τσιμπησει... Ας βαζαν εστω οτι το Corsair εχει αυτο το γ@μημ3νο το 80+ αλλα οχι και να το πετανε σε ενα bold χαμμενο στην περιγραφη οταν στο Τουβλο-Χ τονιζουν οτι εχει αποδοτικοτητα 75%... 2
xandelare Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Συγνωμη κιολας, αλλα και να το εβαζαν σε ξεχωριστο κουτακι, ομορφα φτιαγμενο, με ωραιο χρωμα, κ.τ.λ., θα καταλαβει ο ασχετος τι ειναι αυτο; Απλα λεω οτι μαλλον που εχεις δικιο. Τελος παντων. Στο θεμα μας. Τελικα πηγε ο τοπικ-ανοικτης στο πλαισιο; Τον πηραν στη δουλεια;
panos2171 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Aυτό ακριβώς κοίταζα πριν λίγο στο site τους, εντυπωσιακή παρουσίαση των tuvlo-X , λιτή των μεγάλων κατασκευαστών.
SOADNICK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Συγνωμη κιολας, αλλα και να το εβαζαν σε ξεχωριστο κουτακι, ομορφα φτιαγμενο, με ωραιο χρωμα, κ.τ.λ., θα καταλαβει ο ασχετος τι ειναι αυτο; Απλα λεω οτι μαλλον που εχεις δικιο. Ε, 'νταξει αν βλεπεις οτι εχει 80+ αποδοτικοτητα, (στην περιγραφη καπου ανεφερει για ~85%) ενω το Turbo-X εχει ~75% μιλαμε για 10% διαφορα στα 850w δηλαδη 85w, ε οσο ασχετος και αν εισαι καταλαβαινεις οτι 10%+ αποδοτικοτητα ειναι μια αξιοσεβαστη διαφορα.
Antwni Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Λογικό δεν είναι? Το δικό τους προϊόν προωθούν. Ένα αυτοκόλλητο αλλάζουν και τελείωσε... Το έκαναν δικό τους το προϊόν... Κοίτα, εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Και τώρα που βολιδοσκοπώ για λαπτόπι στα sales καλές μου φαίνονται οι προσφορές. Πες μας και σε μας αν μπορείς πάντως. Μια που την έχεις πρόχειρη. Να έχουμε μια άποψη, όχι τίποτα άλλο 2
Antwni Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Για δικό τους το πουλάνε. Είπα κάτι διαφορετικό?
ariannaki85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 [quote name="Antwni" post="52514242" timestamp= Πες μας και σε μας αν μπορείς πάντως. Μια που την έχεις πρόχειρη. Να έχουμε μια άποψη, όχι τίποτα άλλο Αυτό λοιπόν μου γυάλισε: Turbo-X Leaf II U3-412 SSD Ultrabook Ξερω ξερω tuvlox κλπ Μπορείς τώρα να με κραξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις