Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ον είναι μάλλον η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που ακόμα προσλαμβάνει με παλιές συμβάσεις, δηλαδή ΔΕΝ προσλαμβάνει με 515€ και 580€ μεικτά που προβλέπει ο Νόμος,    ΑΛΛΑ με 905€.  ωραιο αλλα οχι δεν ειστε η μονοι υπαρχουν και πολλες πολλες αλλες .....οσο για το δευτερο  περικοπες εχουν κανει αρκετοι οχι ομος ολοι παλι λοιπον δεν ειστε οι μονοι. 

3ον το 80% τον επιχειρισεων πληρονουν 15 και 30 του μηνος χωρις καθυστερισεις ( εκτος αν αναφερομαστε στο δημοσιο τομεα) 

Ισως το Πλαίσιο δεν είναι η μόνη εταιρία που δεν έχει μειώσει μισθούς και δεν εχει κάνει περικοπές, αλλά είναι από τις ελάχιστες...Για να μην θίξω το θέμα των έγκαιρων πληρωμών που έχει καταντήσει παρα πολυ κακό αστείο. Αν λοιπόν τα κάνει όλα αυτά-και ειδικά αν προσλαμβάνει με τις παλίες συμβάσεις- είναι προς τιμήν της. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Το πρόβλημα στο Πλαίσιο είναι 2-3 παλιά στελέχη τα οποία έχουν αντιλήψεις του κόλου και καταπιέζουν τους εργαζόμενους δίχως αποτέλεσμα. Δηλαδή δεν ξέρουν να αναπτύσουν ανθρώπους. Επίσης την έχουν δει πολύ...

Στο πλαίσιο θα αγόραζα άνετα προιόν, αλλά δεν θα δούλευα όσο και αν με πλήρωναν.....

Η συζητηση ειναι πλεον αστεια.

Αφου τοσο καλα ολοι ξερετε απο μανατζμεντ κ κανετε υποδειξεις για τα παντα, ανοιξτε μια εταιρεια να φατε το Γεραρδο.

Τα ξερετε ολα τοσο καλαε βασει τα λεγομενα σας, που θα τον κλεισετε day one.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ Κ ΤΡΕΜΩ για το μελλον της Επιχειρηματικοτητας στην Ελλαδα με τετοια μυαλα.Εχετε υπ' οψιν απο εμενα τον Insider οτι ο Γεραρδος στα 65 του βαραει ακομα 12ωρα για να κρατησει ορθια κ να αναπτυσσει μια εταιρεια που ταιζει 1100 οικογενειες. Ο γιος Κωστας επισης στους ιδιους ρυθμους, εχει στην πλατη του την ευθυνη να συνεχισει αυτο το Τεραστιο εργο του Πατερα του κ να το παει ακομα παραπερα. Η πορεια της Πλαισιο φαινεται στα 44 χρονια που δε μασησε ουτε απο διεθνη ανταγωνισμο ουτε απο ελληνικη κρισαρα ουτε απο την εσωτερικη λασπη μερικων.

Ειμαι πολυ περηφανος που δουλευω για αυτη την Εταιρεια που ψηλωνει κ μαζι της κι εγω και που δε με ντροπιαζει με σκανδαλα χρεων φυλακισεων απληρωτων εργαζομενων κ προμηθευτων και που δε φοβαμαι μην κλεισει αυριο κ με πεταξει στο δρομο. Ειμαι περηφανος που φιλοι μου ελληνες του Λονδινου μου λενε τα καλυτερα οτι ακουγονται για την εταιρεια μου.

Ετσι μπορω κ κοιμαμαι ησυχος τα βραδια κ κανω τα παντα το πρωι στη δουλεια για ΑΥΤΗ την εταιρεια που με στηριζει αναπτυσσει κ μου δινει συνεχεια ευκαιριες. Και ναι βαραω 12ωρα. Γιατι η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ κ εγω δεν εχω μαθει να ειμαι δευτερος. Ετσι με εμαθαν οι Γονεις μου. ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ ελεγαν κ οι Προγονοι μας.

Ευχομαι κι εσεις καποτε να ειστε μελος μιας Τετοιας Οικογενειας για να νοιωσετε την ιδια χαρα κ περηφανεια.

Υγ δε δινω το ονομα μου γιατι μιλω ΑΤΟΜΙΚΑ κ οχι εκπροσωποντας την Εταιρεια.

Φίλε υπάρχουν και άλλες εταιρείες να δουλέψεις 12ωρα και να σου φερθούν όπως πρέπει....επίσης, κάποτε πρέπει να μάθεις πως να παράγεις χωρίς να δουλεύεις 12ωρα. Οι CEO εταιρειών νομίζεις δουλεύουν 12ωρα; Πως τα καταφέρνουν; (γιατί σίγουρα δεν κάθονται)...Άσε λοιπόν τα 12ωρα, δεν αποτελεί τεκμήριο για κάτι. Κάποιες ημέρες θα δουλέψεις και 12ωρα, ή όταν έχεις projects.

Έχεις μάθει να είσαι τελευταίος.

Το να δουλεύεις 12ωρα είναι θεμιτό για να αναπτυχθείς. Το πρόβλημα είναι ότι δουλεύεις ΑΚΟΜΑ 12ωρα. Άρα...........

Δημοσ.
Σωστό. Τα καλά τα εκμεταλευόμαστε, τα κακά τα κράζουμε ;)

Ποια είναι τα καλά?Για πες μας και εμάς για να ξέρουμε... :) ;)

Εγώ έχω την ίδια απορία με τον lexmark στο προηγούμενο ποστ.Αφού τους κράζετε ότι κάνουν διαφήμιση γιατί δεν τους στέλνετε για μπανάκι...?Η απάντηση είναι προφανής φαντάζομαι...

Δημοσ.

Ποια είναι τα καλά?Για πες μας και εμάς για να ξέρουμε... :) ;)

Η απάντηση μου ήταν με παράθεση στον dimpa16 που έλεγε (εκτός των άλλων) οτι αν βγει μια προσφορά  απο το Πλαίσιο γιατί να τη χάσει. Σε αυτό λοιπόν το καλό αναφερόμουν ;) Αλλά αν θες να είσαι μονίμως αρνητικός, δικαίωμα σου...

Δημοσ.

Προσφορά από το Πλαίσιο ανάθεμά μαι αν βγει ποτέ. :P

Προσωπικά φυσικά και θα την τιμήσω αν με συμφέρει. Γενικά όμως το αποφεύγω καθώς πάντα βρίσκω ότι θέλω πολύ φθηνότερα αλλού.

Δημοσ.

Η απάντηση μου ήταν με παράθεση στον dimpa16 που έλεγε (εκτός των άλλων) οτι αν βγει μια προσφορά  απο το Πλαίσιο γιατί να τη χάσει. Σε αυτό λοιπόν το καλό αναφερόμουν ;) Αλλά αν θες να είσαι μονίμως αρνητικός, δικαίωμα σου...

Να το τονίζεις το αν ;)

Δεν είμαι αρνητικός.Ρεαλιστής είμαι. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εμμ, τις προσφορές του τις κάνει. Δεν θα μπορούσε και να μην τις κάνει, αφού όλοι κάνουν. Δεν θα επιβιώνε αλλιώς...Είναι απλή λογική αυτό...

Τεσπά, σε κάποιους κάνουν, σε άλλους όχι. Όπως όλα τα πράγματα. Δεν είναι όλα για όλους :P 

Δημοσ.

Εμμ, τις προσφορές του τις κάνει. Δεν θα μπορούσε και να μην τις κάνει, αφού όλοι κάνουν. Δεν θα επιβιώνε αλλιώς...Είναι απλή λογική αυτό...

Τεσπά, σε κάποιους κάνουν, σε άλλους όχι. Όπως όλα τα πράγματα. Δεν είναι όλα για όλους :P

Το θεμα ειναι οτι ειναι προσφορες για τα δεδομενα του Πλαισιου. Δεν σημαινει οτι οι τιμες της προσφορας ειναι καλες. Αν πουλαω εγω κατι 50 ευρω και σου πω την αλλη μερα 30 ευρω δεν σημαινει οτι ειναι και καλη τιμη δεδομενου οτι παραδιπλα το ακριβως ιδιο προιον θα το βρω 20 ευρω. Το θεμα ειναι ψυχολογικο και σε καμια περιπτωση δεν αντιπροσωπευει ουσιαστικα καποια πραγματικη προσφορα. 

Δημοσ.

Αυτό που λένε τα αγόρακια μας εδώ, βρε κοπελιά (επίτρεψέ μου να σε λέω έτσι φιλικά, μιας και είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα εδώ :) ) είναι ότι το πλαίσιο δεν κανει προσφορες. Και αυτο ειναι κατι που πιστευω κι εγω μιας και ειμαι φανατικη στο να παρακολουθω τις τιμες απο ολα τα καταστηματα. 

Απο το πλαισιο εχω σταματησει να αγοραζω εδω και χρονια, απο οταν καταλαβα οτι μια εβδομαδα πριν την εναρξη των προσφορων τους ανεβαζαν επιτηδες τις τιμες για να τις κατεβαζουν κατα την περιοδο των προσφορων τους στα επιπεδα που ηταν και πριν. 

Κριμα παντως γιατι πολυ το εμπιστευμουν αυτο το μαγαζι και ξερω οτι έχει και καλα προιοντα. 

Δημοσ.

Πέρα από τα όσα αναφέρθηκαν για 4 λόγους δεν ξαναπατάω στο Πλαίσιο

1. Έχουν βάλει τον security που κάθεται στην είσοδο να χαιρετά τους πελάτες που μπαινοβγαίνουν και να τους προτείνει να πάρουν έναν κατάλογο φεύγοντας.
    Ντροπή σε όποιον σκέφτηκε να δώσει και αυτόν τον ρόλο στους securitάδες.
  2. Δύο αγενέστατες ταμίες στο υποκατάστημα του Περιστερίου που μασάνε τσίχλα σαν κατσίκες την ώρα που σου μιλάνε. Αγένεια τουλάχιστον.
  3. Τους πωλητές στον όροφο τους Περιστερίου που και εμένα προσπάθησαν να μου πουλήσουν τροφοδοτικό Turbo-X όταν τους ρώτησα αν έχουν fanless, λέγοντας μου πως είναι τα πλέον αθόρυβα τροφοδοτικά και επέμεναν σε χυδαίο βαθμό. Έλεος.
  4. Όταν ζητάω κάτι συγκεκριμένο και δεν το έχουν, προσπαθούν να το απαξιώσουν και παράλληλα μου προτείνουν με τον ίδιο χυδαίο τρόπο κάποιο αντίστοιχο προϊόν που πασχίζουν να μου πουλήσουν.
  • Like 3
Δημοσ.

δηλαδή σε θεωρούν ηλίθιο. πες το να τειλιώνουμε. 

Εγώ δεν είμαι Ελλάδα, αλλά σχετικά ίδιο σμπρώξιμο σε προιοντα βλέπω και εδώ, με την διαφορά ότι σκάνε και φεύγουνε όταν ακούν το επάγγελμα ( είναι συνήθης τακτική των πωλητών να είναι φιλικοί και να σου κάνουν ερωτήσεις, πράγμα πολύ εξυπηρετικό όταν πάω να ψωνήσω κάτι για το οποίο δεν γνωρίζω τίποτα!!!)

Θα τους αφήσω να με διασκεδάσουνε τον Αύγουστο. πάντα είχαν πλάκα οι Έλληνες τεχνικοί στην πλειονότητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ζητάω κάτι συγκεκριμένο και δεν το έχουν, προσπαθούν να το απαξιώσουν και παράλληλα μου προτείνουν με τον ίδιο χυδαίο τρόπο κάποιο αντίστοιχο προϊόν που πασχίζουν να μου πουλήσουν.

Αυτό είναι παλιά συνήθειά τους! Πριν από 4 χρόνια περίπου (ίσως λίγο λιγότερο), τους προτίμησα για την αγορά ενός αρκετά υπολογίσιμου «πακέτου» - 24άρα οθόνη, δύο σκληρούς 1 TB, δύο dvd recorders, webcam, κινητό για τη γυναίκα μου και διάφορα άλλα ψιλά - μια κι απ' όσα μαγαζιά πρόλαβα να τσεκάρω, είχαν σημαντικά μικρότερη επιβάρυνση για αγορά σε δόσεις μέσω πιστωτικής και μετρητά δεν έπαιζαν τότε. Οι τιμές τους τότε ήταν πολύ κοντά σ' αυτές τού ανταγωνισμού (άλλες λίγο πάνω, άλλες λίγο κάτω), αλλά το σύνολο των €750,00 που μαζεύτηκε, είχε εντελώς αστεία επιβάρυνση για 24 δόσεις, σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά πού δάγκωναν άσχημα.

Για δίσκους είχα κολλήσει σε western digital, τους οποίους όμως τη συγκεκριμένη στιγμή δεν είχαν παραδοτέους και ο χρόνος με πίεζε, αφού σε λίγες μέρες έφευγα. Μού πρότειναν λοιπόν σαν εναλλακτική λύση, τούς samsung f1 (προ εξαγοράς από την τρισκατάρατη...) Ήμουν επιφυλακτικός διότι δεν ήξερα τι ρόλο βαράνε, όμως τόσο το ότι επέμειναν για το ότι είναι καλοί, αλλά περισσότερο το ότι βιαζόμουν, μέτρησε στο να τους πάρω. Αποδείχθηκαν όντως πολύ καλοί δίσκοι (ακόμα τους έχω σε καθημερινή πολύωρη χρήση και είναι σε άριστη κατάσταση) και πρόπερσι που πήγα πάλι Ελλάδα και ψαχνόμουν για 2 TB σκληρό, είπα να κοιτάξω πάλι για samsung.

Πήγα πρώτα στο πλαίσιο, όπου είχα πάρει και τους προηγούμενους και είπα στο αστέρι που τσακίστηκε να μ' εξυπηρετήσει, ότι ενδιαφέρομαι για δίσκο 2 TB samsung...

Αστέρι: «Samsung;;; Γιατί καλέ μου κύριε; Τόσοι σοβαροί δίσκοι υπάρχουν, samsung θα πάρετε;»

Εγώ (παριστάνοντας το βλάκα) : «Μού τούς είχαν προτείνει για καλούς σε κάποιο κατάστημα, είχα πάρει πάλι πριν από κάνα δυο χρόνια και έμεινα ευχαριστημένος...»

Αστέρι: «Απλά είστε τυχερός! Τις περισσότερες βλάβες απ' όλους βγάζουν, γι' αυτό κι εμείς ...δεν τους φέρνουμε! Να τους ξεφορτωθούν ήθελαν προφανώς...πού σας τούς πρότειναν τους samsung;»

Εγώ :devil:  :devil:  :devil: : «Εδώ...αντίο σας!» (μεταβολή και δρόμο!)

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 7
Δημοσ.

Θα έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο τύπος.

Πάντως έχει καταντήσει αηδία το πλαίσιο με τα turbox.Κοίταγα χθες για κάνα λάπτοπ να δω που παίζουν τίμες και χαρακτηριστικά.Απο τα 50τόσα που είχε 4-5 δεν ήταν turbo-x.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ TURBO-X!Δεν το καταλαβαίνουν.

• Like 3
Δημοσ.

Απο το πλαισιο εχω σταματησει να αγοραζω εδω και χρονια, απο οταν καταλαβα οτι μια εβδομαδα πριν την εναρξη των προσφορων τους ανεβαζαν επιτηδες τις τιμες για να τις κατεβαζουν κατα την περιοδο των προσφορων τους στα επιπεδα που ηταν και πριν. 

Κριμα παντως γιατι πολυ το εμπιστευμουν αυτο το μαγαζι και ξερω οτι έχει και καλα προιοντα. 

Κοίτα, εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Και τώρα που βολιδοσκοπώ για λαπτόπι  στα sales καλές μου φαίνονται οι προσφορές. Thanks ομως για το tip φιλενάδα :), θα κοιτάξω να βρω παλιούς καταλόγους να τσεκάρω τιμές και αν όντως το διαπιστώσω, μέγα φάουλ...

PS. Να πω και ότι αυτό που λέτε κάποιοι για την υπερπροώθηση turbo x, όντως καταντά σπαστικό. Σε οποιοδηποτε μαγαζι προσπαθούν να σε κατευθύνουν, είναι λίγο τρατζικ...βλ. και στα ρουχάδικα...Φαίνεται είναι πάγια τακτική, γενικώς  :unsure:

Δημοσ.

Θα έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο τύπος.

Πάντως έχει καταντήσει αηδία το πλαίσιο με τα turbox.Κοίταγα χθες για κάνα λάπτοπ να δω που παίζουν τίμες και χαρακτηριστικά.Απο τα 50τόσα που είχε 4-5 δεν ήταν turbo-x.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ TURBO-X!Δεν το καταλαβαίνουν.

Και αν πας να ρωτησεις εκει για λαπτοπ ενα "απλο" πχ στα 500e θα σου προτεινουν με τη μια TurboX...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...