bilakos10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 με την ιδια λογικη με το βαρος του Psu ο ανιδεος παει και με την τιμη.ενα τροφοδοτικο corsair 500 watt που κανει 100 watt και ενα τροφοδοτικο 500watt του πλαισιου που κανει 20 ε ποιο ειναι πιο καλο ?το πιο ακριβο.με την ιδια λογικη πας και με τα Ups.ενα apc smart 1000αρι εχει 300 ευρω οταν του πλαισιου το 1000 εχει ουτε 100.αυτα οπως ειπες ειναι για τους ανιδεους .σε καμια περιπτωση μια σοβαρη εταιρεια δεν κανει video τεσταροντας αυτο.ειναι σαν να λες επειδη εισαστε ασχετοι κοιταξτε το βαρος.και θα το δεχομουν αν δεν διαφημιζε τα δικα του προιοντα.και στα ρουτερ αμα το παμε με το βαρος η με την τιμη παλι τα καλα θα βγουν πιο βαρια και πιο ακριβα.παρε ενα cisco.600 ευρω και μεταλλο απεξω και στοιχειζει τα 10 πλασια λεφτα αποενα απλο ρουτερ.αλλα δεν το πας ετσι αλλο τοσο να το κανεις video. Γράψε 100 φορές "Δεν θα ξανακάνω λάθος στην μονάδα μέτρησης, γιατί μπερδεύω τον κόσμο."! 3
galactikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Έχει βγάλει προσφορά το πλαίσιο και δεν το ξέρω? Συζήτηση να γίνεται...
ariannaki85 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το εν λόγω κατάστημα, μην ξεχάσετε να πάρετε και ζυγαριά μαζί σας! Lol! φανταστικό θα ήταν Και αυτο τι σημαίνει galactikos? Με την τσεπη και την νοημοσυνη του καθενα,δεν παιζεις. Αγοραζω απο εκει που με συμφερει και κραζω οποιον με κοροιδευει. Αν αυριο το πλαισιο κανει μια προσφορα,γιατι να την χασω? Αν ομως παω και μου αρχισουν τις κολωτουμπες,τύπου: Αχ,ειστε ατυχος,μολις τελειωσε και το τελευταιο κομματι...αλλα μες την ατυχια σας σταθηκατε τυχερος γιατι υπαρχει ακομα η TurboX βλακεια...που λογο βαρους, ειναι κλασεις ανωτερη...μπλα μπλα μπλα... Ε! τοτε τι νομιζεις οτι θα λεω??? Για μαντεψε... Σωστό. Τα καλά τα εκμεταλευόμαστε, τα κακά τα κράζουμε
galactikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Lol! φανταστικό θα ήταν Να κανονίσουμε μια μέρα να κάνουμε ομαδική έφοδο με ζυγαριές. Να ζυγίσουμε και τους τεχνικούς του Πλαισίου για να δούμε πόσο ποιοτικοί είναι. 6
ariannaki85 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Να κανονίσουμε μια μέρα να κάνουμε ομαδική έφοδο με ζυγαριές. Να ζυγίσουμε και τους τεχνικούς του Πλαισίου για να δούμε πόσο ποιοτικοί είναι. χαχαχαχαχ!!
artshadows Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 πριν χρονια με φωναζουν μεσω ενος προγραμματος πρακτικης (δεν θα με πληρωνανε αυτοι για κανα χρονο )περναω την συνέντευξη μου λενε οτι με κρατανε απο δευτερα δουλεια και τελευταια στιγμη μου λεει (στην πορτα) στρατιωτικο;του λεω οχι λογο σπουδων .....και τρωω το ακυρο!πηγα σπιτι και εκλαιγα ....
galactikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 χαχαχαχαχ!! Εγώ σοβαρά ψήνομαι να το κάνω. Γενικά είμαι πάντα μέσα στις βλακείες. 1
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Γράψε 100 φορές "Δεν θα ξανακάνω λάθος στην μονάδα μέτρησης, γιατί μπερδεύω τον κόσμο."! το διορθωσα.λαθη γινονται
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Για ονομα του θεού πραγματικά ...... καλα παει στα κομμάτια πες ειπαν του συγκεκριμένου να τα πει στην κάμερα αυτος δεν ντρέπεται που τα λέει ????? δεν υπάρχει περίπτωση αν ξέρεις λιγο τα βασικά απο υπολογιστές να τα πιστεύεις αυτα. Πραγματικά αν ξανα παω στο πλαίσιο να παρω τροφοδοτικό θα του ρωτήσω θέλω ενα πολυ καλό και αξιόπιστο οσο ποιο βαρύ γίνεται οπως ειδα και στο youtube και αν με κοιτάζουν σαν χαζοί θα τους δείχνω το video 1
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Για ονομα του θεού πραγματικά ...... καλα παει στα κομμάτια πες ειπαν του συγκεκριμένου να τα πει στην κάμερα αυτος δεν ντρέπεται που τα λέει ????? δεν υπάρχει περίπτωση αν ξέρεις λιγο τα βασικά απο υπολογιστές να τα πιστεύεις αυτα. Πραγματικά αν ξανα παω στο πλαίσιο να παρω τροφοδοτικό θα του ρωτήσω θέλω ενα πολυ καλό και αξιόπιστο οσο ποιο βαρύ γίνεται οπως ειδα και στο youtube και αν με κοιτάζουν σαν χαζοί θα τους δείχνω το video μπορει να τον υποχρεωσαν να το κανει ενας εθελοντης να κανει το video για να κρατησει την δουλεια του.και ναι δεν θα πληρωθει παραπανω ουτε bonus για το video.αλλα το θεμα δενειναι μονο αυτος πουεκανε το video.αλλα ποιος ηλιθιος σκεφτηκε να τον βαλει να τα πει αυτα.παιζει να ηταν ατομο που δενεχει καμια σχεση με τεχνολογια και ειναι τιποτα πωλητης
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Φαίνεται παντως πως αλλάξανε marketing απο τοτε μιας και ολα τα videos ειναι πριν απο 4 χρόνια οποτε την ψυλλιάστηκαν οτι κατι δεν πήγαινα καλα. Υ.Γ : Πραγματικά δεν πιστεύω πως ο εν λόγο κύριος στο video εχει σχέση με την τεχνολογία η τους υπολογιστές απλα ειναι καποιος που τον έβαλαν να τα λεει
hewey Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Φαίνεται παντως πως αλλάξανε marketing απο τοτε μιας και ολα τα videos ειναι πριν απο 4 χρόνια οποτε την ψυλλιάστηκαν οτι κατι δεν πήγαινα καλα. Υ.Γ : Πραγματικά δεν πιστεύω πως ο εν λόγο κύριος στο video εχει σχέση με την τεχνολογία η τους υπολογιστές απλα ειναι καποιος που τον έβαλαν να τα λεει Δεν ξέρω σε ποιό βαθμό αλλάξανε το μάρκετιγκ - πάντως την τακτική "πουλήστε τουρβο-χ πάση θυσία" δεν την έχουν παρατήσει. Αλλά εντάξει ας μην τα βάζουμε με τους πωλητές και τους τεχνικούς. Κάνουν τη δουλειά τους, αυτή που τους λένε να κάνουν. Αν αυτή περιλαμβάνει καμιά φορά και το να λένε ανοησίες λογικό είναι να το κάνουν για να μην απολυθούν. Εδώ πέρα λένε ανοησίες υπουργοί και άλλοι αιρετοί για να μη χάσουν την καρέκλα... Για να γυρίσουμε και στο βασικό θέμα του thread, θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει κάποιος - ίσως απο μέσα - τις συνθήκες εργασίας στο Πλαίσιο, συμπεριφορές, παροχές γενικά κλπ.
kakofonixx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 λεω να αναβαθμισω το πισι μου θα του βαλω ενα τσιμεντολιθο να βαρυνει να γινει καλυτερο 1
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Παλιά κάτι φιδέμποροι βάζαν μέσα σε ενισχυτές και μεγάλα ραδιόφωνα πέτρες και τα πουλούσαν κατά αυτό τον τρόπο, λέγαν πως επειδή είναι βαρύτερο δεν είναι της πλάκας. Προφανώς αυτοί του πλαισίου που το σκέφτηκαν ήταν οι εν λόγω φιδέμποροι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις