dimpa16 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Σαφώς και δεν ισχύει για όλους, απλά αρκετά μέλη που έκραζαν το πλαίσιο τα έχω δει στα εν λόγω τοπικ. Ορίστε το λινκ: http://www.insomnia.gr/forum/56-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82/ Και αυτο τι σημαίνει galactikos? Με την τσεπη και την νοημοσυνη του καθενα,δεν παιζεις. Αγοραζω απο εκει που με συμφερει και κραζω οποιον με κοροιδευει. Αν αυριο το πλαισιο κανει μια προσφορα,γιατι να την χασω? Αν ομως παω και μου αρχισουν τις κολωτουμπες,τύπου: Αχ,ειστε ατυχος,μολις τελειωσε και το τελευταιο κομματι...αλλα μες την ατυχια σας σταθηκατε τυχερος γιατι υπαρχει ακομα η TurboX βλακεια...που λογο βαρους, ειναι κλασεις ανωτερη...μπλα μπλα μπλα... Ε! τοτε τι νομιζεις οτι θα λεω??? Για μαντεψε...
N3k21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Σαν τα καρπούζια ένα πράγμα δλδ. Ρε συ, αυτό κατάλαβες απ' τα γραφόμενά μου; Προφανώς και το βάρος δεν πρέπει να αποτελεί βασικό κριτήριο αγοράς PSU. Ωστόσο, για τον εντελώς άσχετο, ο οποίος δεν έχει απαραίτητα PC τέρας και ψάχνεται για κάποια budget λύση (γιατί να δώσει π.χ. την κατοστάρα για ένα Corsair αν δουλεύει Celeron με Intel ενσωματωμένο chip γραφικών) είναι υποβοηθητικό κριτήριο. Με λίγα λόγια, μιλάμε για ένα rule of thumb, όπως λένε οι Αμερικάνοι. Ο ψαγμένος δεν χρειάζεται τέτοιους κανόνες γιατί ξέρει από μάρκες, ξέρει από rails, ξέρει πως να υπολογίσει την αποδιδόμενη ισχύ π.χ. στο 12βολτο rail με μια απλή εξίσωση, ξέρει τι σημαίνει αυτή η τιμή που υπολόγισε. Στην τελική, συγκρίνωντας μια κινεζιά με ονομαστική ισχύ 650 Watt με ένα αντίστοιχης ισχύος π.χ. Corsair, παρατηρείς πως όντως το δεύτερο είναι σημαντικά βαρύτερο. Τώρα αν κάποιος κάθεται με το ζύγι για να βρει διαφορές ανάμεσα σ' ένα Corsair και ένα Thermaltake π.χ., ε, είναι κόπανος.
galactikos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Και αυτο τι σημαίνει galactikos? Με την τσεπη και την νοημοσυνη του καθενα,δεν παιζεις. Αγοραζω απο εκει που με συμφερει και κραζω οποιον με κοροιδευει. Αν αυριο το πλαισιο κανει μια προσφορα,γιατι να την χασω? Αν ομως παω και μου αρχισουν τις κολωτουμπες,τύπου: Αχ,ειστε ατυχος,μολις τελειωσε και το τελευταιο κομματι...αλλα μες την ατυχια σας σταθηκατε τυχερος γιατι υπαρχει ακομα η TurboX βλακεια...που λογο βαρους, ειναι κλασεις ανωτερη...μπλα μπλα μπλα... Ε! τοτε τι νομιζεις οτι θα λεω??? Για μαντεψε... Σύμφωνοι, απλά δεν γίνεται στο ένα τοπικ να γράφει κάποιος "Ποτέ ξανά από Πλαίσιο" και με την πρώτη ευκαιρία να ξανά ορμάει στο συγκεκριμένο κατάστημα. Δεν ξέρω για πολλά άτομα από εδώ, αλλά εγώ κρίνω με βάση εμένα, και εγώ έχω μάθει όταν λέω κάτι να το τηρώ.
Silverage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το πιο ωραίο με το Πλαίσιο είναι στο Mall που έχει βάλει υπολογιστές turbox να τρέχουν βαριά παιχνίδια π.χ. crysis 3 και έχουν ένα χαρτόνι γύρο απο την οθόνη με ένα κουτάκι και ένα τεράστιο βέλος απο πάνω να δείχνει τα fps.Υποτίθεται ότι είναι και υπολογιστές για gaming και σε στατική εικόνα μέσα στο παιχνίδι π.χ. έναν τοίχο στο crysis έπιανε 22 fps.Με τα γραφικά στο low.Έτσι POWER! Πρέπει να ήταν πολύ ελαφριά η κάρτα γραφικών φαίνεται.
N3k21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το πιο ωραίο με το Πλαίσιο είναι στο Mall που έχει βάλει υπολογιστές turbox να τρέχουν βαριά παιχνίδια π.χ. crysis 3 και έχουν ένα χαρτόνι γύρο απο την οθόνη με ένα κουτάκι και ένα τεράστιο βέλος απο πάνω να δείχνει τα fps.Υποτίθεται ότι είναι και υπολογιστές για gaming και σε στατική εικόνα μέσα στο παιχνίδι π.χ. έναν τοίχο στο crysis έπιανε 22 fps.Με τα γραφικά στο low.Έτσι POWER! Πρέπει να ήταν πολύ ελαφριά η κάρτα γραφικών φαίνεται. Δεν είχε πουθενά τα specs του συγκεκριμένου μηχανήματος εκεί γύρω; Πάντως, η παραπληροφόρηση σχετικά με τις επιδόσεις τάχα "gaming" μοντέλων Η/Υ αποτελεί πάγια τακτική ελληνικών εταιριών εδώ και αρκετά χρόνια. Έχω δίπλα μου στοίβες με παλιά τεύχη περιοδικών Πληροφορικής (μιλάμε για δεκαετία και βάλε). Μέσα στο περιοδικό διαβάζεις συγκριτικό άρθρο για κάρτες γραφικών π.χ. και στο οπισθόφυλλο βλέπεις διαφήμηση "gaming" μηχανήματος με "πανίσχυρο επεξεργαστή P4 Prescott 3.0 Ghz και κάρτα γραφικών GeForce 5500 FX"...
Silverage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Είχε αλλά δεν τα θυμάμαι.Αν πάει κάποιος θα τα δει.Πάντως τα διαφήμιζε σαν gaming.Αν είναι έτσι το gaming τότε δεν έπρεπε να πετάξω τον προηγούμενο υπολογιστή 8ετίας αλλά να του έβαζα καμιά πασιέντζα και να έλεγα ορίστε παίζει παιχνίδι άρα είναι gaming pc.Σκάσε το 1000ρικο. 1
N3k21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Είχε αλλά δεν τα θυμάμαι.Αν πάει κάποιος θα τα δει.Πάντως τα διαφήμιζε σαν gaming.Αν είναι έτσι το gaming τότε δεν έπρεπε να πετάξω τον προηγούμενο υπολογιστή 8ετίας αλλά να του έβαζα καμιά πασιέντζα και να έλεγα ορίστε παίζει παιχνίδι άρα είναι gaming pc.Σκάσε το 1000ρικο. Αυτό είναι πάντως το κακό με τέτοιες εταιρείες. Το ότι σου πλασάρουν δηλαδή προϊόντα τους ως ισάξια άλλων, αντικειμενικά καλύτερων. Ο χαβαλές είναι όταν πας "διαβασμένος" και οι -συχνά- ανίδεοι πωλητές αρχίζουν τις κωλοτούμπες. Είναι κρίμα ωστόσο. Γιατί να χαλάς με αυτό τον τρόπο την εικόνα σου ως επιχείρηση; Προσωπικά έχω αγοράσει (και θα αγοράσω και πάλι) προϊόντα Turbo-X. Δεν βλέπω κακό στο να προτιμήσω π.χ. ένα σετ ποντίκι-πληκτρολόγιο με τη στάμπα του Πλαισίου ή του e-shop, αντίστοιχης τιμής Logitech ή Microsoft έχουν την ίδια ποιότητα. Αλλά μη πας να με βγάλεις μ@λ@κ@ λέγοντάς μου ότι το Turbo X λάπτοπ σου συγκρίνεται π.χ. με ένα HP Probook...
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 με την ιδια λογικη με το βαρος του Psu ο ανιδεος παει και με την τιμη.ενα τροφοδοτικο corsair 500 watt που κανει 100 ευρω και ενα τροφοδοτικο 500watt του πλαισιου που κανει 20 ευρω ποιο ειναι πιο καλο ?το πιο ακριβο.με την ιδια λογικη πας και με τα Ups.ενα apc smart 1000αρι εχει 300 ευρω οταν του πλαισιου το 1000 εχει ουτε 100.αυτα οπως ειπες ειναι για τους ανιδεους .σε καμια περιπτωση μια σοβαρη εταιρεια δεν κανει video τεσταροντας αυτο.ειναι σαν να λες επειδη εισαστε ασχετοι κοιταξτε το βαρος.και θα το δεχομουν αν δεν διαφημιζε τα δικα του προιοντα.και στα ρουτερ αμα το παμε με το βαρος η με την τιμη παλι τα καλα θα βγουν πιο βαρια και πιο ακριβα.παρε ενα cisco.600 ευρω και μεταλλο απεξω και στοιχειζει τα 10 πλασια λεφτα αποενα απλο ρουτερ.αλλα δεν το πας ετσι αλλο τοσο να το κανεις video. 1
Silverage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 με την ιδια λογικη με το βαρος του Psu ο ανιδεος παει και με την τιμη.ενα τροφοδοτικο corsair 500 watt που κανει 100 watt και ενα τροφοδοτικο 500watt του πλαισιου που κανει 20 ε ποιο ειναι πιο καλο ?το πιο ακριβο.με την ιδια λογικη πας και με τα Ups.ενα apc smart 1000αρι εχει 300 ευρω οταν του πλαισιου το 1000 εχει ουτε 100.αυτα οπως ειπες ειναι για τους ανιδεους .σε καμια περιπτωση μια σοβαρη εταιρεια δεν κανει video τεσταροντας αυτο.ειναι σαν να λες επειδη εισαστε ασχετοι κοιταξτε το βαρος.και θα το δεχομουν αν δεν διαφημιζε τα δικα του προιοντα.και στα ρουτερ αμα το παμε με το βαρος η με την τιμη παλι τα καλα θα βγουν πιο βαρια και πιο ακριβα.παρε ενα cisco.600 ευρω και μεταλλο απεξω και στοιχειζει τα 10 πλασια λεφτα αποενα απλο ρουτερ.αλλα δεν το πας ετσι αλλο τοσο να το κανεις video. Μπερδεύτικα.
galactikos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το εν λόγω κατάστημα, μην ξεχάσετε να πάρετε και ζυγαριά μαζί σας!
panos2171 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το εν λόγω κατάστημα, μην ξεχάσετε να πάρετε και ζυγαριά μαζί σας! Kαι γαμω το τρολλαρισμα θα ναι!!
galactikos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Kαι γαμω το τρολλαρισμα θα ναι!! Πωωω, τώρα το ψήνω σοβαρά να πάω εκεί με μια ζυγαριά στο χέρι και να τους πω "Γεια σας, ήρθα για να ζυγίσω τροφοδοτικά"! 1
Antwni Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Σαφώς και δεν ισχύει για όλους, απλά αρκετά μέλη που έκραζαν το πλαίσιο τα έχω δει στα εν λόγω τοπικ. Ορίστε το λινκ: http://www.insomnia.gr/forum/56-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82/ Έχει βγάλει προσφορά το πλαίσιο και δεν το ξέρω? 1
lexmark Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΙΣΩ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ νευριαζω σε ενα forum οταν μπαινω και βλεπω ατομα να υπερασπιζονται την εταιρεια που δουλευουν.αντι να την υπερασπιζεται ο καθενας αν μπορει ας λυσει τα προβληματα καποιων εδωμεσα και οχι να λεει χαιρομαι που δουλευω στην ταδε γαματη εταιρεια και δεν ξερω τι. λες και εχετε μετοχες η περνετε 10.000 ευρω και γραφεστε εδωμεσα και προσπαθειτε να πεισετε τον κοσμο με ακυρα επιχειρηματα του στυλ η ταδε εταιρεια ειναι η καλυτερη προσεχει τους υπαλληλους μας κανει μπανιο πριν παμε στο αφεντικο και δεν ξερω τι.η να προσπαθειτε να αποδειξετε οτι τα ταδε προιοντα της εταιρειας ειναι τα καλυτερα.οταν ειδα το video να βγαινει ο αλλος με το tuvlo -x τροφοδοτικο και να λεει οτι ειναι καλυτερο απο αλλα(μαλλον εννοουσε καλυτερο απο τα κινεζικα των 5 ευρω) τοτε ηθελα μην πω τι να κανω γιατι θα φαω ban.kai κριμα να βλεπω ατομα ονοματα δεν λεμε αλλα ειναι στις πρωτες σελιδες να μπαινουν να μην εχουν κανενα ποστ και να γραφουν μονο για να μας πουν οτι το πλαισιο ειναι υπερτατο και μοναδικο και δεν ξερω τι και ακομα χειροτερο να υποτιμουν την νοημοσυνη και να γραφουν εδωμεσα και να λενε παρτε turbox .3 ατομα που δουλευουν στο πλαισιο εχουν μπει εδωμεσα για να μας αλλαξουν γνωμη οτι το πλαισιο ειναι ο θεος.τα 2 ατομα με μηδεν ποστς και το τριτο με λιγο πανω απο τα 100. σαν δεν ντρεπομαστε λιγακι.χαλατε που χαλατε το χρονο σας βοηθηστε κανα ατομο αντι να λετε... Τώρα το είδα (με ειδοποίησαν με Pm στις 20 του μηνός και τώρα μπήκα και το διάβασα). Περιττό να πω το +1 Αυτό που θα πω όμως είναι το εξής απλό: Αφού τους βλέπετε που τους βλέπετε τι είναι αυτό που κάνουν και πως το κάνουν (και ότι μας περνούν για ηλίθιους και μαλάκες εμάς τους υπόλοιπους), γιατί δεν τους στέλνετε για μπανάκι να τελειώνουμε μια και καλή μαζί τους; Γιατί τα μεγάλα κλιμάκια εδώ, τους υποστηρίζουν και από πάνω; oh wait! Άκυρο αυτό. Η απάντηση είναι γνωστή για όποιον κόβει λίγο το μυαλό του 1
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Εγω μια φορα που ειχα μπρικαρει ενα τουρμπο x 2 ταμπλετ( καλος μ..κας ημουν αλλαξα το build pro δεν ξανανοιξε ΠΟΤΕ) το πηγα τους ειπα το παραμυθι οτι φορτιζε και μετα δεν ανοιγε και μετα πηρα αλλο καινουριο( σκατα ποιοτητα αλλα νταξει) οποτε εκει ειναι σωστοι για μενα το πρηξιμο ομως δεν παλευεται ενας ηθελε ντε και καλα να νου κανει συνδεση τι χρωσταω του πα τι 58 συνδεσεις εχω τιποτα ε την εκανε εφαγε ακυρο και ηρεμησε. Υ.Γ οσοι διαβαζουν του πλαισιο ας μαθουν επιτελους να κανουν ανανεωσεις στο κωλοσιτε τους το ιδιο προιον που ελεγε διαθεσιμο σε συνταγμα πειραια καλλιθεα δεν υπηρχε πουθενα ηθελα για 7αρι ταμπλετ θηκη και πηγαν να μου δωσουν για γκαλαξυ ταμπ που ειχε 35 ευρω ετσι ουτε να πω τι εχω τιποτα ε την πηρα απο μικροκατασττημα και δεν ξαναπατησα. Υ.Γ2 στον πειραια η σεκιουριτι δεν ειναι λιγο τρομαχτικη η εμενα μου φαινεται?:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις