Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα περισσοτερα που γραφεις για την vodafone ισχυουν.

Ολες της υπερωριες που κανει της πληρωνετε.

μαλιστα δεν ξερω εαν ξερεις αλλα η vodafone εχει προτινει ενα πολυ καλο ποσο ως υποτιθεμενη αποζιμιωση σε παλιους με καλες συμβασεις για να παρουν τον Μπ__λο! καποιοι της δεχτηκαν και καποιοι οχι...(αυτοι που δεν δεχτηκανε το μαρουλι και γεια σας,θα βγουνε χαμενοι)

Οπως και να εχει ομως...1.1κ το μηνα μπαινει στο λογαριασμο της.

ξερεις εσυ πολλους σημερα που δεν εχουν βρει κατι ετοιμο και δεν ξερουν να κανουν τιποτα και παιρνουν 1.1κ το μηνα?

Για τα υπολοιπα,διαφωνεις?

Ολες οι γυναικες απο την φυση τους,απο αρχεοτατων χρονων ψαχνουνε για τον...Wishmaster,και βλεπω γυναικες εγω 2013 να ταιζουνε τους αντρες τους!

Tα λεφτά δεν τα παίρνει επειδή είναι γυναίκα, τα παίρνει επειδή την καλύπτει επιχειρησιακή σύμβαση και δουλεύει 10 χρόνια εκεί ! Να σε πληροφορήσω ότι δουλεύουν και άντρες εκεί ... Αν δε δούλευε άμεσα στη Vodafone θα έπαιρνε 751 μεικτά ( στις 3 τριετίες με ΕΓΣΕΕ τόσο είναι αν θυμάμαι καλά ), για υπερωρίες και bonus  αν ήταν καλό κορίτσι και καλό βύσμα αν θέλανε τα βάζαν αν θέλαν όχι. Το ότι δεν ξέρει να κάνει κάτι πώς το γνωρίζεις εσύ, στην ίδια εταιρεία δουλεύετε; Απλα είναι τυχερή που πρόλαβε, τα τελευταία χρόνια η Vodafone κάνεις ελάχιστες άμεσες προσλήψεις οι υπόλοιπες μέσω Palladino, Adecco και τα συναφή !

ποια αβεβεοτητα ποια σωματια ποια entry lvl θεση ποιος κλαδος που ζεις ρε κοριτσαρα μου?

Πολυ σαλοναρισμενη εισαι μου φενετε.

Έχεις δουλέψει στον κλάδο να ξέρεις ότι οι αποδοχές εξαρτώνται από το αν δουλεύεις άμεσα στις εταιρείες ή έμμεσα ή έτσι τα λες για να πουλήσεις πνεύμα ; Αντίστοιχα και οι τραπεζικοί ήταν βολεμένοι τόσα χρόνια γιατί έχουν και αυτοί σωματείο και δική τους κλαδική ! Δυστυχώς κάπως έτσι καθορίζονται τα μισθολογικά στην Ελλάδα ...Είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα αφού όλοι οι κλάδοι μένουν απροστάτευτοι σιγά σιγά και οι υπάλληλοι είναι κότες τα 586 μεικτά σε περιμένουν , εσένα και όλους/ες μας ! Aν αύριο/μεθαύριο αυτή η γνωστή σου απολυθεί και προσληφθεί αλλού θα παίρνει το 1/2 των σημερινών της αποδοχών , δε τη σώζει η γυναικεία της φύση !

Επίσης στη Vodafone και σε όλες αυτές υπάρχει κανονισμός να παραδίδεις report κάθε ημέρα, κάθε ημέρα κοιτάνε τους αριθμούς σου, τα διαλλείμματα σου , τα πάντα ( αν δεν είσαι βύσμα ) , ποιά άνετα 1,1 χιλιάρικα μου λες ; Εκτός αν δουλεύει σε κάποια από τα προνομιούχα τμήματα στα κεντρικά που 5 η ώρα το απόγευμα έχουν σχολάσει, μόνο έτσι θα συμφωνήσω μαζί σου !

Υ.Γ. Πάλι ξεφεύγουμε , πιάσαμε τώρα τις τηλεπικοινωνίες και κλάδους άσχετους με το topic !

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΟΚ για καφετεριες, μπαργουμαν, γραμματεας κλπ παιρνουν γυναικες αλλά σοβαρα τωρα, δε νομιζεις πως εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους οτι θα παρουν καποια στιγμη ποδι λογω εγκυμοσυνης; Αλλος ενας λογος που σε μερικες θεσεις να μην προτιμουν γυναικες.

Οχι φυσικα.

Της προστατευει το κρατος και δεν της διωχνει κανεις!

Εκτος αυτου εχουνε και ενα εκατομυριο καλουδια οπως αδειες και επιδοματα!

Πολλες γυναικες για να μην πω οι περισσοτερες γιατι μπορει να ειναι η αληθεια και η αληθεια παντα ποναει και δεν γινετε σχεδον ποτε αποδεκτη,κανουνε παιδια γιαυτο το λογο!

Για να παρουνε αδειες,επιδοματα,σιγουρη παραταση στο χωρο της εργασιας,+ οτι το παιδι ειναι και επιχηρηση για την γυναικα γιατι το παιδι οταν μεγαλωσει θα μπορει να δουλεψει και να ταιζει την μαμα!

Και επιδη πολλοι μπορει να μην θελετε να το πιστεψετε αυτο,εγω σας διαβεβεωνω οτι στην δικη μου περιπτωση συμβαινει στο 120%

Δημοσ.

πηγαινε στην vodafone και μετρα αντρες και γυναικες,εαν οι αντρες ειναι περισσοτεροι απο της γυναικες εγω προσφερω οτι γουσταρεις!

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ για καφετεριες, μπαργουμαν, γραμματεας κλπ παιρνουν γυναικες αλλά σοβαρα τωρα, δε νομιζεις πως εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους οτι θα παρουν καποια στιγμη ποδι λογω εγκυμοσυνης; Αλλος ενας λογος που σε μερικες θεσεις να μην προτιμουν γυναικες.

Εγώ δεν έχω δει να δουλεύουν 40αρες σε αυτές τις θέσεις , ξέρω μία 40αρα που δουλεύει ως office manager αλλά έχει καλό εργοδότη ( και είναι και αστέρι στη δουλειά της ! )

Δημοσ.

καποιος να παρει 10 φορες τηλεφωνο τωρα στην vodafone να μας πει ποσοι αντρες και ποσες γυναικες του σηκωσαν το τηλεφωνο παιζει?

να δουμε ποσοστα να γελασουμε?

Δημοσ.

πηγαινε στην vodafone και μετρα αντρες και γυναικες,εαν οι αντρες ειναι περισσοτεροι απο της γυναικες εγω προσφερω οτι γουσταρεις!

Μας είχαν έρθει επίσκεψη στο γραφείο και ήταν σχεδόν μισοί μισοί ( στα policies της υποτίθεται ότι θέλει να ισομοιράζει τα φύλα ), θα ψάξω να βρω πρόσφατο report έτσι από περιέργεια ! Δε θα μπω σε μπακαλίστικη επιχειρηματολογία...Και πάλι όμως τα στατιστικά αυτά δε θα μας καλύπτουν γιατί στη Vodafone δουλεύουν και πολλοί ως έμμεσοι εργαζόμενοι και δεν έχουμε στατιστικά για αυτούς !

καποιος να παρει 10 φορες τηλεφωνο τωρα στην vodafone να μας πει ποσοι αντρες και ποσες γυναικες του σηκωσαν το τηλεφωνο παιζει?

να δουμε ποσοστα να γελασουμε?

Φοβερός τρόπος να εξάγεις στατιστικά συμπεράσματα...

Δημοσ.

εαν μου αποδηξεις εσυ οτι στην vodafone δουλευουν περισσοτεροι αντρες αποτι γυναικες εγω κερναω white widow!

Δημοσ.

εαν μου αποδηξεις εσυ οτι στην vodafone δουλευουν περισσοτεροι αντρες αποτι γυναικες εγω κερναω white widow!

Θα το ψάξω , πλάκα πλάκα έχω περιέργεια τώρα !

Δημοσ.

@ATiTool

Να υποθεσω πως δε ξερεις οτι γυναικες σε συγκριση με αντρες κατεχουν μεγαλυτερα ποσοστα ανεργιας.

Ποια τυχη λοιπον του να γεννηθεις γυναικα και να βρεςι δουλεια σημερα;

αυτό σημαίνει πως είναι μπάζα :P

• Like 2
Δημοσ.

σορρυ αλλα εχει δικιο,σε αυτη τη δουλεια δε πουλας ουτε γνωση,ουτε μορφωση,ουτε εμπειρια,πουλας μπουτια,βυζια,κωλο και μουρη.

Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα κάτι-και δη τεχνολογικό- επειδή θα ερχόταν ένας θεογκόμενος (το αντιστοιχο του μπουτια, βυζια κλπ-αφου είμαι γυναίκα :P)  να μου το πουλήσει...Σημασία έχει οι πωλητές/πωλήτριες στα μαγαζια τύπου πλαίσιο να ξερουν τι τους γίνεται, να εχουν πολύ υπομονή και να σου εξηγούν...Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω παράπονο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...