phisakel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως εχω κάνει ήδη εγκατάσταση των Windows 8 x64 στο MAC air και παίζουν μια χαρά
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως εχω κάνει ήδη εγκατάσταση των Windows 8 x64 στο MAC air και παίζουν μια χαρά Ναι συμφωνώ , Για να μην υπάρχει όμως παρανόηση εννοώ εγκατάσταση με USB σε μοντέλα που έχουν DVD .. Ενδιαφέρει μεγάλη μερίδα χρηστών που εχει αντικαταστήσει το DVD με σκληρό δίσκο.. Το parallels ειναι σταθεροτατο αλλα αν θέλεις τα windows για games χρειάζεσαι bootcamp για καλύτερες επιδόσεις.
Technology fan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Εγώ έχω πάθει πλάκα! Μιλάμε λες και αλλάζεις μηχάνημα και παίρνεις ένα που είναι 2 φορές πιο γρήγορο!Τι κάνανε πάλι οι τρελοί! Άξιζε τελικά η αναμονή με τα χίλια!!! Ειρωνικά το λες? Εκ πρώτης όψεως δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά... 2
JimGer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Ειρωνικά το λες? Εκ πρώτης όψεως δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά... Ούτε εγώ... και δεν μπορώ να κατεβάσω και τους bootcamp χωρίς flashaki με windows....:@
argirisparxas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Κατά άλλα αυτοί φαγώνονται τώρα για χάρη του ανταγωνισμού.
akatsim Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Καλο το bootcamp και αργησαν κιολας, μαπα το υπολοιπο, το shut-down στα ιδια χαλια να μην πω και χειροτερα, μαλλον λογο χειροτερο start-up. Γενικως το mac os x εξελισεται σε μεγαλη μουφα, απ το κακο στο χειροτερο.
alex.kotanidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Τέλειο τέλειο και όποιος δεν κράτησε backup στα hackintosh του τώρα δεν έχει ήχο χωρίς κάποια λύση να έχει βρεθεί ακόμη. :@
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Τέλειο τέλειο και όποιος δεν κράτησε backup στα hackintosh του τώρα δεν έχει ήχο χωρίς κάποια λύση να έχει βρεθεί ακόμη. :@ Δεν νομιζω πως μπορεις να παραπονεθεις στην Apple για αυτο 1
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Και στα 2 μηχανήματα μου με πέρασμα από πάνω το 10.8.0 και μετά UpDate απευθείας με το combo 10.8.3 είδα αξιοσημείωτη διαφορά στο Geekbench (+1200 στον 3570κ - +800 στον 3220) που αποδίδω σε καλύτερο power management των ivy bridge αν κάποιος θέλει ας το ψάξει..
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Το λογισμικό της υποστηρίζει, όχι τα Windows 8. Το OS X έρχεται με το Boot Camp― λογισμικό που διαφημίζει για τη δυνατότητα που δίνει στους κατόχους Mac να τρέχουν Windows στον υπολογιστή τους. Εάν λοιπόν δεν υποστήριζε τα Windows 8 θα ήταν λίγο obsolete σαν πρόγραμμα, δε βρίσκεις; Επ’ ουδενί λόγω δεν 'στηρίζει' τα ίδια τα Windows 8. Φυσικά δεν τα υποστηρίζει. Οφείλει να το κάνει για να είναι Up to date το λειτουργικό της.
Gigamestin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 καλο αυτο παιδες.ειναι καλο να συνεργαζονται οι δυο κολλωσοι γιατι εμεις σαν πελατες θα εχουμε περισσοτερες επιλογες αγορας πλεον.επισης δεν θα σε περιοριζει στα mac αν δεν θες θα σου δινει δυνατοτητα και για 8 το οποιο το βρισκω αρκετα καλο.τωρα ο ανταγωνισμος ειναι για τους βλακες.αν ξερετε ο jobs ξεκινησε μαζι με τον gates την microsoft.
stevchrly Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 πολύ καλή η αναβάθμιση και για τα 8 διότι υπάρχει κόσμος και κοσμάκης το καλύτερο θα ήταν να το έπαιρνε το OS και το κάθε PC ΟΕΟ
gnsX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ελπίζω να έφτιαξε ο Safari με τα τυχαία crashes,προς το παρών είμαι κομπλέ. Γενικές εντυπώσεις,ίδιες με πριν
gnsX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 update:Το scrolling του Safari είναι πανάθλιο 1 διορθώνει-5 χαλάνε
Heatspreader Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Παιδιά, διακρίνω δραματική διαφορά στο άνοιγμα των σελίδων. Έγινε πολύ πιο γρήγορος ο Safari.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα