Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν κοιταμε μονο τον fanboysmo οπως θελεις να αναφερεις αλλα και τι συμφερει να αγοραση καποιος σε τιμη αποδοση και σε αυτη την περιτοση και τα βατ.δεν ξερω τι ακριβως θελει καιει η καθε μια αλλα θα επρεπε να το πεις καλυτερα και οχι με αυτον τον τροπο.

Κανε search τα post του και θα καταλαβεις , προτεινει σε gamers την 7770 και μετα απο ενα μηνα οσοι την αγοραζουν ψαχνουν παλι για καρτα , δεν το εχει , διαβαζει review κτλ , δεν εχει βαλει ποτε του 10-20 καρτες γραφικων να δει τι κανει η καθε μια . τελος .

Δημοσ.

Ψάχνουν κάρτα όσοι πήραν 7770?  :D

Το έχεις εσύ που προτείνεις σκοτωμένη κάρτα στον άνθρωπο? Και που ξέρεις εσύ πόσες κάρτες έχω δοκιμάσει εγώ?

Εχς ξεφυγ παλίκαρε.Μαζέψου.

Δημοσ.

Η 620 έχει 64bit δίαυλο με ddr3.Χειρότερη από 630 που είναι rebranded 440.

Το σχολιο αυτο ειναι πολυ σωστο και σιγουρα δεν ειναι αφορμη για αντιπαραθεση. Με την προυποθεση αλλαγης τροφοδοτικου, η 620 ειναι η φθηνοτερη οριακα δυνατοτερη καρτα απο την 9500GS. Σε καμια περιπτωση δεν θα την προτεινα όμως απο την στιγμη που η 6670 εχει μονο 20 ευρω παραπανω και ειναι πολυ δυνατοτερη.

Επίσης, βλέπω σε όλη τη σειρά που παρέθεσες, πως καμία δεν έχει PhysX. Δεν έχω ιδέα τι είναι και αν είναι σημαντικό, απλώς πως η μακαρίτισσα είχε/υποστήριζε. Τι είναι; =ρ

Τεχνολογια της nVIdia πλεον, προκειται για μηχανη Physics που εχει ως αποτελεσμα τα παιχνιδια που την υποστηριζουν να εχουν πιο ρεαλιστικο φυσικο μοντελο, πχ κουνιεται η κουρτινα πιο ρεαλιστικα με τον ανεμο. ΕΙναι ομορφο εφε, αλλα δεν το υποστηριζουν πολλα παιχνιδια. Το Boarderlands 2 το υποστηριζει βεβαια, επειδη όμως μιλαμε για χαμηλου budget και δυνατοτητων gpu, δεν αποτελει προτεραιοτητα, κατα την αποψη μου τουλαχιστον.

Τι οθονη εχεις?

• Like 2
Δημοσ.

Το σχολιο αυτο ειναι πολυ σωστο και σιγουρα δεν ειναι αφορμη για αντιπαραθεση. Με την προυποθεση αλλαγης τροφοδοτικου, η 620 ειναι η φθηνοτερη οριακα δυνατοτερη καρτα απο την 9500GS. Σε καμια περιπτωση δεν θα την προτεινα όμως απο την στιγμη που η 6670 εχει μονο 20 ευρω παραπανω και ειναι πολυ δυνατοτερη.

Τεχνολογια της nVIdia πλεον, προκειται για μηχανη Physics που εχει ως αποτελεσμα τα παιχνιδια που την υποστηριζουν να εχουν πιο ρεαλιστικο φυσικο μοντελο, πχ κουνιεται η κουρτινα πιο ρεαλιστικα με τον ανεμο. ΕΙναι ομορφο εφε, αλλα δεν το υποστηριζουν πολλα παιχνιδια. Το Boarderlands 2 το υποστηριζει βεβαια, επειδη όμως μιλαμε για χαμηλου budget και δυνατοτητων gpu, δεν αποτελει προτεραιοτητα, κατα την αποψη μου τουλαχιστον.

Τι οθονη εχεις?

Aφου ψαχνει καρτα γραφικων το πολυ 50 ευρω , πως του βαζεις αλλα 20 ευρω ? Για να υποστηριξεις τον amd dealer ? Αν βαλει αλλα 20 ευρω δεν θα παρει ακομα μια καλυτερη ? 50 + 20 + 20 ... θα τον πας στα 200 ευρω , αλλα ο ts θελει να παρει καρτα μεχρι 50 ευρω .

Ντραπηκες να αναφερεις οτι δεν υποστηριζεται απο την amd λογω cuda που εχει μονο η nvidia , και οτι αν τρεξει physx απο την cpu (αν εχει amd gpu) δεν θα εχει τα ιδια αποτελεσματα και οτι πιθανων θα λαγγαρει . Ξεχασες να αναφερεις οτι υπαρχουν και εφαρμογες που χρησιμοποιουν cuda , οπως photoshop , autocad κτλ .

Δημοσ.

Βρε καλώς τον Foker!

Βλέπω δεν βάζεις μυαλό με τίποτα ε?

Ρε φίλε, κάθε φορά που υπάρχει αντίλογος σε μια απάντηση σου, γιατί κάνεις σαν τρελός?..μπορείς να μου πεις?

Δημοσ.

Δεν τον παω στα 200 ευρω, τον σταματαω στα 65. Και θεωρω πως επειδη ακριβως μιλαμε για αδυναμες καρτες, τα extra τυπου PhysX (το οποιο ξεκαθαρισα πως ειναι nVidia τεχνολογια) ειναι πολυτελεια. Cuda cores δε λεει οτι του χρειαζονται και στην τελικη η 620 ή η 630 δε θα τον σωσει. Αν μιλουσαμε για budget 200 θα εμπαινε η 660 στην συζητηση για τους CUDA.

Καταληγω οτι ναι, μεχρι τα 50 ευρω δεν εχει επιλογη περα απο τις 620-630. Αλλα θεωρω οτι αξιζει να δωσει αλλα 15-20 ευρω για να φτασει στην 6670.

Δημοσ.

XMorsX δεν θα βγάλεις άκρη με τον συγκεκριμένο.Θα σε βγάλει και σένα υπάλληλο στο τέλος αν διαφωνήσεις μαζί του.Αλήθεια εμένα αυτό μου θυμίζει ένα άλλο σκηνικό με κάποιον που έφαγε ban στο τέλος...

Δημοσ.

Όντως απ' την PCI Express θα τροφοδοτηθεί, η οποία αν θυμάμαι καλά δίνει μέχρι 75W maximum, αυτό βέβαια δυστυχώς δε σημαίνει ότι οποιοδήποτε τροφοδοτικό σηκώνει οποιαδήποτε κάρτα γραφικών έως 75W.

Εγώ πάντως δεν πιστεύω πως θα έχει πρόβλημα, ή έστω είναι μικρές οι πιθανότητες.

Αν το υπόλοιπο σύστημα είναι αυτό που παραθέτει στο άλλο νήμα, δεν το λες και οικονομικό..

Αλλά άντε ν' αλλάξει τροφοδοτικό όταν λέει ότι με βία και αίμα θα διαθέσει 50€ για κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω πάρα πάρα πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές και το flame που βοήθησε να ανέβουν τα νούμερα και να δουν κι άλλοι το θρεντ.

Σε μια αναπάντεχη τροπή, ο χρήστης kosegdit προσφέρθηκε να μου χαρίσει την παροπλισμένη και καστομαρισμένη 9800GT του, οπότε το 50άρικο που θα έδινα για ίδια κάρτα, θα το δώσω για καλύτερο τροφοδοτικό. Τον ευχαριστώ και δημόσια πάρα πολύ τόσο για τη σκέψη του, όσο και για τη διάθεσή του να μπει σε κόπο μιας και μένουμε σε άλλες πόλεις.

Είναι λίγο ανορθόδοξο, αλλά για να μην πρήζω σε άλλα φόρουμζ, αν έχετε να προτείνετε το καλύτερο μέχρι 50 ευρώ (εκτός αν κάποιο των 30 δεν έχει σημαντικές διαφορές ξερωγώ) ψηθείτε.

Και πάλι ευχαριστώ ειλικρινά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...