Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή λίγο στα άλλα θέματα που είδα βλέπω ότι ψάχνεστε για crysis 3 και εξομοίωση επιληψίας στις 5 διαστάσεις για οθόνες όσο είναι η σκεπή μου, άνοιξα καινούριο θρεντ.

Το θέμα είναι πως επειδή το pc μέσα είχε γίνει σαν τεράστια χνουδόμπαλα από τα γατιά, η κάρτα γραφικών ξεψύχησε. Το pc μπουτάρει μόνο όταν δεν είναι πάνω του και το ψήσιμο στο φούρνο δεν έκανε τίποτα, οπότε τώρα είμαι με μια φρικιαστική onboard.

Θέλω να αντικαταστήσω την κάρτα, έχω τρελές στένες αυτή την περίοδο και με νοιάζουν μόνο 2 πράγματα:

α) Η νέα κάρτα να μην είναι χειρότερη της παλιάς.

Η παλιά ήταν μια GeForce 9500GS 512MB HDMI με ενεργό ανεμιστήρι και heatsink.

Είναι ακριβώς αυτή εδώ:

13726.jpg

β) Να τη σηκώνει το τροφοδοτικό.

Επειδή ο χρήστης Δεινόσαυρος σε αυτό εδώ το θρεντ μου είχε πει πως αν πάρω σύγχρονη κάρτα, το ταπεινό αλλά ηρωικό τροφοδοτικό μου θα θέλει αλλαγή, ψηθείτε ό,τι μου προτείνετε να μην χρειάζεται και άλλα φράγκα για τροφοδοσία.

Βλέπω σε κάτι σκρούτζηδες κάτι κάρτες με 27 ευρώ και καλύτερα χαρακτηριστικά από τη δική μου, αλλά λέω να μη ρισκάρω γιατί κάτι παραπάνω θα έχετε να πείτε. Μπάτζετ όσο φθηνότερο, τόσο καλύτερα, βία και αίμα μέχρι 50 ευρώ.

Ευχαριστώ πολύ πολύ.

edit,

Ξέχασα να τονίσω και το πόσο αγαπούσα αυτή την κάρτα για την ησυχία της. Οπότε ψηθείτε να το λάβετε και αυτό υπ' όψιν σας, ακόμα και αυτό το έκτρωμα σκέφτομαι να πάρω.

Δημοσ.

Ξέρωγω, τα πολύ βασικά. Δεν παίζω κανένα υπερσύγχρονο FPS σε High, δεν τρέχω 3D rendering. Η προηγούμενη σήκωνε Borderlands 2 και ένοιωθα αρχηγός. Αυτή που πρότεινες βλέπω είναι κατά πολύ καλύτερη, αλλά παίζει να μου γονατίσει την τροφοδοσία; Θέλει 50 βατ πάνω από την προηγούμενη.

Δημοσ.

Ναι, αυτό εδώ:

psu.jpg

Επίσης, βλέπω σε όλη τη σειρά που παρέθεσες, πως καμία δεν έχει PhysX. Δεν έχω ιδέα τι είναι και αν είναι σημαντικό, απλώς πως η μακαρίτισσα είχε/υποστήριζε. Τι είναι; =ρ

Δημοσ.

Χμμ δύσκολα δεν είμαι 100% σίγουρος αλλα δεν νομίζω να παίξει. Οπότε περιμένεις και απο άλλα άτομα να σου πουν την γνώμη τους για το αν την αντέχει όσο εγώ ψάχνω μια εναλλακτική 

• Like 1
Δημοσ.

http://www.anandtech.com/show/4278/amds-radeon-hd-6670-radeon-hd-6570/15

Η 6570 καταναλώνει σχεδόν τα ίδια με την 6670, δηλαδή δύσκολα θα τραβήξει πάνω από 25-30W (η κάρτα μόνη της).

Κάπου εκεί κατανάλωνε και η 9500GS, η οποία νομίζω ήταν μια underclocked 9500GT.

Το θέμα δεν είναι τόσο αν σηκώνει το τροφοδοτικό σου την 6570, αλλά πόσο θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα λόγω των χρόνων που κουβαλάει στην πλάτη του.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα αντεξει το τροφοδοτικο την 6570. Λεει ξεκαθαρα 180W max και η 6570/6670 μπορει να ξεπερασει τα 220W.

http://www.anandtech.com/bench/Product/613

Οτι προταση και να κανω φοβαμαι οτι θα σε παρω στο λαιμο μου. Σκεψου σοβαρα να αλλαξεις το τροφοδοτικο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Στα 60w την ορίζει η amd τη κάρτα στην εκδοση με gddr5.Τη σηκώνει οριακά μάλλον αλλά όπως είπε ο phanispal το θέμα είναι κατά πόσο έχει "πέσει" το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Ο αδυναμος κρικος στο συστημα σου ειναι το τροφοδοτικο , αναγκαστικα πας για αλλαγη τροφοδοτικου , οτι και να βαλεις το συστημα σου τραβαει αρκετα watt και καποια στιγμη θα μεινεις απο τροφοδοτικο . Με 40 ευρω παιρνεις ενα επωνυμο τροφοδοτικο ~ 450 watt .

Για καρτα γραφικων παιρνεις μια nvidia gt 620 και εισαι μια χαρα .

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gt+620

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gt-620/specifications

Δημοσ.

Η 620 έχει 64bit δίαυλο με ddr3.Χειρότερη από 630 που είναι rebranded 440.

Δεν πας καμια βολτα γιατι εχεις χαζεψει απο το παθος σου με τις amd , ελεος δηλαδη εχεις γεμισει το forum με amd καρτες γραφικων , ουτε αντιπροσωπος να ησουν .

Δημοσ.

Δεν πας καμια βολτα γιατι εχεις χαζεψει απο το παθος σου με τις amd , ελεος δηλαδη εχεις γεμισει το forum με amd καρτες γραφικων , ουτε αντιπροσωπος να ησουν .

δεν κοιταμε μονο τον fanboysmo οπως θελεις να αναφερεις αλλα και τι συμφερει να αγοραση καποιος σε τιμη αποδοση και σε αυτη την περιτοση και τα βατ.δεν ξερω τι ακριβως θελει καιει η καθε μια αλλα θα επρεπε να το πεις καλυτερα και οχι με αυτον τον τροπο.

Δημοσ.

Δε βλέπω να χω προτείνει amd στον lucifer εγώ.Αλλά και αντιπρόσωπος να είμαι εσένα τι σε πειράζει?Είσαι αντιπρόσωπος ανταγωνιστή?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...