Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας Παιδια λοιπον θελω να παρω τον amd 8350 fx το pc το θελω για αρχεια ταινιες κανα προγραμμα οχι κανα βαρυ και αμα μου ερθει κανα παιχνιδι batlefield far Cry και παρεμφερει Καινουργια καρτα Μνημης εχω καταληξη σε amd 7870. Ο intel i7 τι διαφορες Εχει εκτος απο πιο λιγους πυρινες;; διαβαζω διαφορα για αυτους 2 και ειμαι σε ενα δυλιμα αν Και εχω κολησει με τον amd ειναι και πιο οικονομικος τα φωτα σας αν μπορειτε thanks

Α και κατι αλλο ο ssd που ακριβως χρειαζετε Και γιατι;

Δημοσ.

O i7 ειναι ακριβότερος. Ειναι τετραπυρηνος με hyper-threading, με αποτελεσαμ να εχει συνολικα 8 threads. Συνηθως αποδίδει καλυτερα απο τον 8350, αλλα η αγορα του δικαιολογειται μονο αν τον εχεις πραγματικα αναγκη. Για την δικη σου περιπτωση ο 8350 αποτελει καλυτερη αγορα.

Δημοσ.

αρα που υπερτερει ο ενας και που χανει ο αλλος κ το αναποδο να καταληξω και εγω αν και θα τον παρω τον 8350. με 8 giga ram οκ δεν ειμαι; η να ανεβω ακομα το στηνω το pc οποτε βελτιωσεις δεκτες

Δημοσ.

υπαρχει και ο i5,που αποδιδει καλυτερα απο τον 8350 στα παιχνιδια και ειναι φθηνοτερος απο τον i7

Δημοσ.

O ivy i7 είναι πιο κρύος?  :huh:  Έχουν και διαφορετικούς σένσορες και άλλο τρόπο ένδειξης θερμοκρασίας.

Συμπλήρωσε τη φόρμα καλύτερα http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Βάλε τις απαντήσεις εδώ.

Δημοσ.

O ivy i7 είναι πιο κρύος?  :huh:  Έχουν και διαφορετικούς σένσορες και άλλο τρόπο ένδειξης θερμοκρασίας.

Συμπλήρωσε τη φόρμα καλύτερα http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Βάλε τις απαντήσεις εδώ.

ωπα,κατσε..

ποιο πολυ ρευμα ποιος καιει;

Δημοσ.

απο θερμοκρασίες πως παμε ανάμεσα στους δυο ?

οκ

γιατι νομιζα αυτος που καει περισσοτερο ρευμα εχει και μεγαλυτερες θερμοκρασιες

Δημοσ.

ωπα,κατσε..

ποιο πολυ ρευμα ποιος καιει;

το ρωτας για πιο λογο αυτο για την δεη ? η για κατι αλλο?

Δημοσ.

το ρωτας για πιο λογο αυτο για την δεη ? η για κατι αλλο?

οκ

γιατι νομιζα αυτος που καει περισσοτερο ρευμα εχει και μεγαλυτερες θερμοκρασιες

Δημοσ.

παιδια παραπανω διαβαζω οτι ο i5 ειναι καλυτερος στα games η μητρικη μου ειναι για amd am3+ να μην παρω τον 8350 υπαρχει και καποιος αλλος; και καλα ο i5 μπροστα στον amd πως γινεταινα ειναι καλυτερος πφφ μπερδευτικα

https://www.skroutz.gr/s/248473/AMD-Phenom-II-X4-965-Box-Black-Edition.html

αυτος σε σχεση με τον 8350 αξιζει;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...