jonkyr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Σακη εχεις δικιο με την εννοια οτι θα μπορουσαν να δειχνουν κατι. Αλλα το αθλητικο υπερθεαμα δεν διαφημιζεται για ενα πακετο που εχει μονο ενα καναλι αθλητικων, ας μην ειμαστε υπερβολικοι. Επισης, το ΝΣ1 (απ' οσο μπορω να θυμηθω) ειχε καταργησει το 90% των μεταδοσεων απο περυσι και στο λεω με σιγουρια επειδη ειχα απο το 2002 τη Νοβα/Φιλμνετ μεχρι τον προηγουμενο Ιουνιο και εχω παρακολουθησει την πορεια της. Αυτος ειναι κι ο λογος για τον οποιο εχω 4νετ χωρις Νοβα, καθως θεωρω πεταμενα λεφτα ακομα και τα 5ε της διαφορας που θα εδινα. Τωρα ξαναλεω, αν υποσχεθηκαν σε καποιον αθλητικο υπερθεαμα και μπαλα στο ΝΣ1 ειναι καραμπινατη περιπτωση παραπλανησης και θελει ψαξιμο απο την πλευρα του καταναλωτη. Αλλα αμφιβαλω οτι εγινε κατι τετοιο, τουλαχιστον οχι απο την πλευρα της εταιρειας (ισως απο καποιους συνεργαζομενους πωλητες).
dimitris74 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 <p>Εχω διακοψει τη Νοβα εδω και μηνες εξαιτιας της γελοιας πολιτικης παντρεματος καρτας-δεκτη. Αλλα δεν μπορω να μην ρωτησω: ανεφερε ποτε στο συμβολαιο οτι το Νοβα Σπορτς 1 θα δειχνει συγκεκριμενο πρωταθλημα/ματς; Αν ναι, εχετε δικιο.</p> <p> </p> <p>Ειμαι μεγαλος πολεμιος της Νοβα, αλλα στην προκειμενη περιπτωση νομιζω οτι ειμαστε λαθος. Αν δωσει "φιλετο" σε καποιον που πληρωνει 29.90, ο αλλος που πληρωνει 39.90-40.90-50.90 κ.ο.κ. δε θα λεει το ιδιο για το "σεβασμο στον πελατη και ανταποδοση"; Πώς θα τον δελεασει να μεινει στα 39.90;</p> <p> </p> <p>Ξαναλεω, τους σιχαινομαι. Αλλα αυτο ειναι το εμποριο.</p> Λάθος είναι η Νόβα. Αυτό το γελοίο με το νσ2 κλπ δεν είναι καινούριο εδώ και πάρα πολύ καιρό πριν αλλάξει όνομα και γίνει Νόβα άρχισε να κόβει τα καλά ματς για να υποχρεώσει τα επίγεια να γίνουν δορυφορικά. Εγώ που είχα επίγεια με υποχρέωσε η να το κόψω η να πάω σε δορυφορικό. Άλλωστε ακόμα νομίζω πουλάει ψηφιακό πακέτο με ένα κανάλι. Αυτός Δηλαδή που δεν μπορεί να βάλει πιάτο γιατί να μην μπορεί να δει το ματς της αγωνιστικής? Αποστολή από το GT-N7105 με τη χρήση Insomnia App 1
george1999 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Πηγα σημερα να κανω αιτηση για συνδεση σε ενα καταστημα forthnet και μου ειπαν οτι απο σημερα τρεχει και αλλη μια προσφορα. Αν βαλεις sportpack pack η cinema pack σου κανουν δωρο τα τελη ενεργοποιησης 34.90. Το προσθετο πακετο μπορεις να το κοψεις μετα απο 6 μηνες χωρις ποινη.
lazaros99 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Πηγα σημερα να κανω αιτηση για συνδεση σε ενα καταστημα forthnet και μου ειπαν οτι απο σημερα τρεχει και αλλη μια προσφορα. Αν βαλεις sportpack pack η cinema pack σου κανουν δωρο τα τελη ενεργοποιησης 34.90. Το προσθετο πακετο μπορεις να το κοψεις μετα απο 6 μηνες χωρις ποινη. πολύ καλή προσφορα άπο τη forthnet - nova . βάζεις ένα πακέτο και αν σε αρέσει συνεχίζεις και αν δεν σε αρέσει σταματάς . Μεχρι πότε είναι αυτή η προσφορά?
jonkyr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημητρη, απλα επιβεβαιωνεις αυτο που εγραψα τρια λεπτα πριν απο εσενα: η αλλαγη τακτικης (ΝΣ1 -> ΝΣ2) εγινε πολυ νωριτερα απο τις τρεχουσες προσφορες με 29.90. Φυσικα, εχεις δικιο... ΤΟΤΕ ναι, ειχαν κανει απατεωνια και εσπρωξαν τον κοσμο σε αναβαθμιση πακετων. Σημερα οχι, διοτι ηδη δεν προσφεραν τπτ ιδιαιτερο στο ΝΣ1. Αλλα οπως εγραψα νωριτερα, ετσι ειναι το εμποριο.
greekparot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Πηγα σημερα να κανω αιτηση για συνδεση σε ενα καταστημα forthnet και μου ειπαν οτι απο σημερα τρεχει και αλλη μια προσφορα. Αν βαλεις sportpack pack η cinema pack σου κανουν δωρο τα τελη ενεργοποιησης 34.90. Το προσθετο πακετο μπορεις να το κοψεις μετα απο 6 μηνες χωρις ποινη. Δηλαδη παει στα 49,80€ συνολο με δωρεαν τα τελη ενεργοποιησης; Σου ειπαν μηπως μεχρι ποτε τρεχει η προσφορα;
george1999 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δε ξερω μεχρι ποτε θα ισχυει αλλα απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα του υπαλληλου θα ισχυσει για λιγο. Ειναι οντως πολλη καλη προσφορα
greekparot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι και σούπερ προσφορά. Θα προτιμούσα δηλαδή να πληρώσω τα τέλη ενεργοποίησης και να μου έδιναν με 10€ επιπλέον ολόκληρο το sports pack.
kanesaxo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Eγώ πάλι είχα βάλει το πακέτο με τα 29.90, αυτό που προφανώς έχουν οι περισσότεροι... Θυμάμαι με ειχνα παρει τηλ για +10.00ε είτε για αθλητικά είτε για ταινίες, όχι ομως αμφότερα ταυτόχρονα. Επίσης, μου γυρίζουν το μυαλό που χρεώνουν τα HD κανάλια. Ακόμη και τα φρί. Ελεος δηλ. ΠΡακτικα ειχα βαλει τη προσφορα, κυρίως για τα κινητά, χέστηκα για τη νόβα. Μολις περάσει το ετος βλέπω να τους ρίχνω άκυρο...
eko13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μερικα πραγματακια με βασει ολα οσα εχετε πει... Εαν πηγαινετε σε καταστηματα να παρετε καλυτερη τιμη ή προσφορες, αδικος κοπος! Τα καταστηματα δινουν οτι τρεχει τιποτα παραπανω, ενω μπορει να πεσετε και σε ασχετο... Προσφορες ΜΟΝΟ τηλεφωνικα ή με email. Οσο για το Νοβασπορτ 1 (εχω το κριστμας πακ 12-13) και εγω ειμαι απογοητευμενος με πολιτικη τους ΟΜΩΣ σε ενα βαθμο ειναι πληρως κατανοητο... Τα μεγαλα ντερμπι κατα 90% τα δειχνει, ομως στα συνηθισμενα παιχνιδια συνηθως δειχνει τις αλλες ομαδες και οχι τις τοπ. Επεισης αυτα που σου εταζε στα δειχνει 4-5 πρωταθληματος και 2 τσαμπιονς λιγκ, δεν σου ελεγε οτι θα δειχνει μονο τις κορυφαιες ομαδες, αν εβαζε και λιγη σαλτσα παραπανω φυσιολογικο και αυτο...
BRAXOS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εγω τον Γενάρη έγινα συνδρομητής. Με πολλα παρακάλια για το σπορτ πακ το οποίο δεν μου έδιναν σε προσφορα. Τελικα έμεινα στο start pack 29.90. Εχθές με πήραν για προσφορα. Δεν τους είπα ότι έχω φορθνετ. Λέω θέλω αθλητικά. Τελικα μου έδιναν όλα τα αθλητικά, hd και ένα χρόνο adult 49,80. Λέω γιατι δεν μου το δινατε πριν ένα μήνα που έγινα συνδρομητής σας και έμεινε κάγκελο. Το τι έγραψε η κασέτα τους μετα δεν λέγεται. Μου λέει σε 10 μήνες μπορω να σας ξανά κάνω προσφορα. Τελικα με ξαναπηραν και μου έδωσαν τα αθλητικά και τα hd με +15euro.
arma1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 50 ευρο μονο tv ειναι παρα πολλα παιδια, ειτε ειναι αθλητικα ,ειτε ειναι cinema ειτε το full πακετο, υπαρχουν και αλλοι τροποι για να δειτε αυτο που θελετε νομιμα, οι καιροι ειναι δυσκολοι
BRAXOS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Triple play είναι εμένα. Με 24 αρη απεριόριστες αλλα χωρίς κινητά
gpapadakis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εγω τον Γενάρη έγινα συνδρομητής. Με πολλα παρακάλια για το σπορτ πακ το οποίο δεν μου έδιναν σε προσφορα. Τελικα έμεινα στο start pack 29.90. Εχθές με πήραν για προσφορα. Δεν τους είπα ότι έχω φορθνετ. Λέω θέλω αθλητικά. Τελικα μου έδιναν όλα τα αθλητικά, hd και ένα χρόνο adult 49,80. Λέω γιατι δεν μου το δινατε πριν ένα μήνα που έγινα συνδρομητής σας και έμεινε κάγκελο. Το τι έγραψε η κασέτα τους μετα δεν λέγεται. Μου λέει σε 10 μήνες μπορω να σας ξανά κάνω προσφορα. Τελικα με ξαναπηραν και μου έδωσαν τα αθλητικά και τα hd με +15euro. Την τσοντα τους την εδωσες εσυ προφανως 1
greekparot Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γνωριζει μηπως καποιος να μου πει μεχρι ποτε θα εχει τα δικαιωματα για το Ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου (Super League) η Nova για τα αθλητικα της καναλια; Για την επομενη σεζον δηλαδη θα τα εχει (2014/2015);
Προτεινόμενες αναρτήσεις