tata22 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Με πηραν και εμενα απο την wind που ειμαι για αντιπρωσφορα επειδη εχω κανει αιτηση στην Forthnet για το πακετο των 29.90. Η αντιπρωσφορα ηταν: -24 γραμμη -απεριοριστα σταθερα -5 ωρες για κινητα 15 ευρω 24 μηνο..!! Ειναι καλη η προσφορα αλλα χωρις tv. Θα πρεπει να βαλουμε OTE TV μετα, αλλα δεν ξερω ποσο θα βγει το πακετο μετα. Ευχαριστω. To Ιδιο εγινε και σε μενα πριν απο λιγες μερες αλλα στα 17 ευρω στους 18 μηνες και επειδη Ηθελα Και ΤV εβαλα το πακετο του ΟΤΕ με 22 Ευρω με ολα τα Cinema..(Δεν με ενδιαφεριε η μπαλα) .Και μου ερχετε στα 39 ευρω στο συνολο αλλα με πολυ καλυτερο προγραμμα σε σχεση με του ΝΟVΑ σε ταινιες και με 5 HD καναλια !!! _Η Forthnet Ουτε που το συζηταγε το πακετο 39.90 το Cimema Pack Ας προσεχαν ...
dmpatanis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλα πληρωσεσ και την εγκατασταση και τον αποκοδηκοπηητη (100ευρω)
tata22 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλα πληρωσεσ και την εγκατασταση και τον αποκοδηκοπηητη (100ευρω) Ειχα την εγκατασταση μονο αποκωδικοπιητη ηθελα ( ο οποιος ειναι με χρσησιχρεψση δεν τον πληρωνεισ απλα τον επιστρεφεισ αμα φυγεις απο τον ΟΤΕ) οποτε δεν εδωσα μια ...(γι αυτο με τσαντησε Forthnet γιατι τους ελεγα πως ειχα τον εξοπλισμο και την εγκατασταση ..να πατσισουμε με κατι αλλο )
dmpatanis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Τον αποκοδηκοπηητη στον εκαναν δωρο??? Τελη συνδεσης ειχες?? Ευχαριστω. p.s. Εχω και εγω δορυφορικο πιατο που ηταν συντονισμενο σε Nova. Αν βαλω ΟΤΕ θα πρεπει να ερθει εγκαταστατης?? Ευχαριστω.
tata22 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Τον αποκοδηκοπηητη στον εκαναν δωρο??? Τελη συνδεσης ειχες?? --- Σε Οτε TV δεν πληρωνεισ τελη συνδεσης (εαν παρεις μονο ΤV) ... Ο αποκωδικοποιητης ειναι οπως ειπα με Χρησιχρεωση ...μονο εαν παρεις τον PVR πληρωνεις 4 ευρω το μηνα Εχω και εγω δορυφορικο πιατο που ηταν συντονισμενο σε Nova. Αν βαλω ΟΤΕ θα πρεπει να ερθει εγκαταστατης?? . ---Ο ΟΤΕ Βλεπει αλλο δορυφορο (Eurobird 9) απο το ΝοVa (Ηοτβιρδ 13) οποτε θες τεχνικο για στοχευση ....
louben Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 To Ιδιο εγινε και σε μενα πριν απο λιγες μερες αλλα στα 17 ευρω στους 18 μηνες και επειδη Ηθελα Και ΤV εβαλα το πακετο του ΟΤΕ με 22 Ευρω με ολα τα Cinema..(Δεν με ενδιαφεριε η μπαλα) .Και μου ερχετε στα 39 ευρω στο συνολο αλλα με πολυ καλυτερο προγραμμα σε σχεση με του ΝΟVΑ σε ταινιες και με 5 HD καναλια !!! _Η Forthnet Ουτε που το συζηταγε το πακετο 39.90 το Cimema Pack Ας προσεχαν ... 39 ευρω για triple play h double play?
mpampis11 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 To Ιδιο εγινε και σε μενα πριν απο λιγες μερες αλλα στα 17 ευρω στους 18 μηνες και επειδη Ηθελα Και ΤV εβαλα το πακετο του ΟΤΕ με 22 Ευρω με ολα τα Cinema..(Δεν με ενδιαφεριε η μπαλα) .Και μου ερχετε στα 39 ευρω στο συνολο αλλα με πολυ καλυτερο προγραμμα σε σχεση με του ΝΟVΑ σε ταινιες και με 5 HD καναλια !!! _Η Forthnet Ουτε που το συζηταγε το πακετο 39.90 το Cimema Pack Ας προσεχαν ... απλά τώρα χρειάζεται προσοχή στις ταινίες που θα βλέπεις στον οτε γιατί για κάθε καινούργια ταινία που θα βλέπεις θα πληρώνεις από 3 ευρώ ενώ στη nova είναι δωρεάν .
dmpatanis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Εγω που υπεγραψα ειδη στην Forthnet μπορω να παραμεινω με την αντιπροσφορα στην wind που ειμαι ή ακυρωνεται επειδη εχω υπογραψει??? Ευχαριστω.
tata22 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Εγω που υπεγραψα ειδη στην Forthnet μπορω να παραμεινω με την αντιπροσφορα στην wind που ειμαι ή ακυρωνεται επειδη εχω υπογραψει??? Ευχαριστω και εγω ειχα υπογραψει ..... τους παιρνεις και κανεις ακυρωση ...πρεπει να αποδεδμευση την γραμμη ο παροχος πυ εισαι για να προχωρησει η αιτηση σου
king2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 απλά τώρα χρειάζεται προσοχή στις ταινίες που θα βλέπεις στον οτε γιατί για κάθε καινούργια ταινία που θα βλέπεις θα πληρώνεις από 3 ευρώ ενώ στη nova είναι δωρεάν . Οτι να ναι.Αν δεις το captain philips/gravity στη νοβα πριν το Νοεμβρη ελα να μου το πεις.Ο οτε βαζει ταινιαρες και το on demand του ειναι χιλια χρονια μπροστα απο τις ταινιες της νοβα.Η νοβα παιζει 10μηνου ταινιες και βαλε. 2
mpampis11 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Οτι να ναι.Αν δεις το captain philips/gravity στη νοβα πριν το Νοεμβρη ελα να μου το πεις.Ο οτε βαζει ταινιαρες και το on demand του ειναι χιλια χρονια μπροστα απο τις ταινιες της νοβα.Η νοβα παιζει 10μηνου ταινιες και βαλε. για να δεις όμως αυτές τις καινούργιες ταινιάρες στον οτε πληρώνεις την κάθε ταινία ξεχωριστά ενώ στη nova είναι δωρεάν . Έτσι με οτε πληρώνεις πανάκριβα τις ταινίες και δεν συμφέρει
greekparot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει περιπτωση να βαλω το 3play και μετα απο λιγες ημερες να με καλεσουν εαν θελω να βαλω το sports pack σε καλυτερη τιμη?
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδη λες να παιζει να σου δωσουν κατι σε καλυτερη τιμη όταν θα εισαι δεμενος από ό,τι τωρα που εισαι ελευθερος; 1
greekparot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδη λες να παιζει να σου δωσουν κατι σε καλυτερη τιμη όταν θα εισαι δεμενος από ό,τι τωρα που εισαι ελευθερος; Κοιταξε εαν επιλεξω μονο το 3play παει στα 29,90 οπως ξερουμε ολοι. Προσωπικα ψηνομαι για ολο το αθλητικο πακετο. Εαν το επιλεξω τωρα κατα την αιτηση παω αυτοματα στα 49,80ευρω. Και σκεφτομαι μηπως κατα την αιτηση να δηλωσω μονο το απλο 3play (start pack nova) και μηπως τυχον με καλεσουν π.χ. εντος 10-15 ημερων (αφου εχω ενεργοποιηθει) και μου προτεινουν και τα υπολοιπα πακετα (αθλητικο και ταινιες) με συνολο αλλα 19,90ευρω; Δεν ξερω εαν εχει γινει αυτο ποτε σε καποιον.. αλλα λεω να το δοκιμασω. Γιατι θα σκασω το 35αρι & για την ενεργοποιηση..
giorginho Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Κι εγω αυτο θα δοκιμαζα παντως. Απο τη στιγμη που το αθλητικο πακετο πχ το βαζεις μονο του πρακτικα ο,τι ωρα γουσταρεις με τα +19,90 γιατι να μην δοκιμασεις αυτο που σκεφτηκες; Δεν προκεται να χασεις τιποτα (εκτός ισως αν παιζει ακομα η προσφορα που εδινε τα "εξτρα" καναλια δωρο για τους 2 πρωτους μηνες αν υπογραψεις εξαρχης την δεσμευση και για τα εξτρα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις