lefta_yparxoun Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 με έχουν πάρει 5 φορές στο σταθερό για το 3πλεη της forthnet αλλά δυστηχώς έκανα συμβόλαιο με hol εκ νέου οπότε..δεν συμφέρει να πληρώσω και πάγιο ενεροποίηση και πέναλτυ αποχώρησης απο την hOl.. θα βγεί ένα 90άρι.. Πόσο είναι το πέναλτι στη HOL γιατί ενδιαφέρει και ένα φίλο μου που δεν μπορεί να βρει το συμβόλαιό του.
xRs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Να διευκρινησουμε αυτό το δωρεαν: Στην βασικη σελιδα του 3play αναφερει ΔΩΡΑ Εξοπλισμός Nova και εγκατάστασηεξοπλισμού συνολικής αξίας 149€ Αλλα ο εξοπλισμος που δινουν δωρο είναι ο φτηνος αξιας 49 ευρω! Αντιγραφω επισης από την δικη τους σελιδα: Επιλογή Αποκωδικοποιητή NovaBox HD 831 HD αποκωδικοποιητής Ισχύει με 18 μήνη σύμβαση 49,00€ Δωρεάν Προσοχη επισης στην διαρκεια της συμβασης/δεσμευσης που είναι 18 μηνες και όχι 12. 100 ευρω χρεωνουν δηλαδή κανονικα την εγκατασταση με το πιατακι στους τιμοκαταλογους τους; Πριν λιγα χρονια ολοι ειχαν δωρεαν τελος ενεργοποιησης και κατα καιρους επιπλέον δωρα με ετησιο συμβολαιο αξιας 50-70 ευρω. Τον τελευταιο καιρο δεν ξερω γιατι εχουν τσιμπησει οι τιμες των εναλλακτικων (αφου στην ουσια εχουν ολοι πλην του ΟΤΕ και τελος ενεργοποιησης που "ανεβαζει" στην πραξη το μηνιαιο παγιο κατά 3 ευρω περιπου) και ό,τι δινουν το δινουν μονο με δεσιμο του πελατη για 1.5-2 χρονια. Αν θυμάμαι καλά στην προηγούμενη προσφορά χρέωναν 50 ευρώ την εγκατάσταση, άρα η λογικά υπολογίζουν άλλα 50 το πιάτο.. Το νέο φρούτο είναι το 18μηνο που είναι και σημαντική διαφορά.. επίσης πάνε και οι 12 ώρες προς κινητά!! άρα με το δέλεαρ των 50 ευρώ κέρδους από τη "δωρεάν εγκατάσταση" (αφού πιάτο/αποκωδικοποιητή τα έδιναν έτσι και αλλιώς) άλλαξαν άλλους όρους πολύ πιο σημαντικούς κατά τη γνώμη μου
dimitris_sg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πριν λιγα χρονια ολοι ειχαν δωρεαν τελος ενεργοποιησης και κατα καιρους επιπλέον δωρα με ετησιο συμβολαιο αξιας 50-70 ευρω. Τον τελευταιο καιρο δεν ξερω γιατι εχουν τσιμπησει οι τιμες των εναλλακτικων (αφου στην ουσια εχουν ολοι πλην του ΟΤΕ και τελος ενεργοποιησης που "ανεβαζει" στην πραξη το μηνιαιο παγιο κατά 3 ευρω περιπου) και ό,τι δινουν το δινουν μονο με δεσιμο του πελατη για 1.5-2 χρονια. Τοσα χρονια δεν εχω πετυχει φορητοτητα χωρις να πληρωσω τελη ενεργοποιησης. Τοσο ατυχος? Πως να μην τσιμπησουν προς τα πανω αφου ο μεγαλυτερος εν δυναμει παντα ''ανταγωνιστης'' ΟΤΕ ειναι αλλου για αλλου οσον αφορα τις τιμες... Τρεχουν να τον φτασουν με προσπαθεια και αυτοι.....
king2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Με πηραν πριν λιγο απο οτε και με εκαναν μια παρα πολυ καλη προσφορα. Λοιπον μου προσφεραν: 24mb internet(πιανω 21mb με οτε) Απεριοριστα σταθερα 30 λεπτα κινητα full pack ote tv με 40.80 το μηνα για ενα χρονο.Το θεμα ειναι οτι εκανα ανανεωση συμβολαιου με forthnet στα 40 ευρο για 4mb internet 720 κινητα cinema pack hd καναλια απεριοριστα σταθερα και αν παω οτε θα πληρωσω το πεναλτυ που ειναι ενα 50αρικο.Θα με ξανακαλεσει Δευτερα η κοπελα να δουμε τι θα κανω. Απο forthnet μου ειπαν χθες οτι το ιντερνετ θα διορθωθει συντομα(εχουν περασει 7 μηνες και ακομα διορθωνετε) οποτε λετε να περιμενω λιγες μερες να δω μπας και το φτιαξουν η να παω οτε μιας και περα απο τις 12 ωρες προς κινητα σε ολα τα αλλα θα ειμαι κερδισμενος(πολλες περισσοτερες ταινιες/ολα τα αθλητικα/τελειο ιντερνετ).Για πειτε γνωμες
stroumfita2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ote και πάλι οτε άμα περιμένεις πότε θα φτιάξει τη γραμμή η forthnet φέξε μου και γλίστρησα 2
kob6931 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μίλησα την περασμένη Δευτέρα με το τμήμα προσφορών της nova και ζήτησα το πακέτο full pack στα 50€ και μου είπαν ότι το full pack είναι στα 59,90€. Φυσικά και δεν το δέχτηκα. Μου είπαν να καλέσω δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό μου για να μου δώσουν καλύτερη προσφορά. (το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούλιο). Να θυμίσω ότι έχω το πακέτο start pack+novasports1+cinema pack+απερ.σταθερά+720' προς κινητά στα 39,90€ και εξοφληση μέσω πιστωτικής. Επίσης ζήτησα προσφορά για νέα σύνδεση και μου είπαν ότι πληρώνω κανονικά τα 34,90€ της φορητότητας. Οι τύποι είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ (αναφέρομαι στην προσφορά για το full pack) καθώς αντιμετωπίζουν τους πελάτες με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Για την ιστορία είμαι αδίακοπα συνδρομητής στην forthnet από το 2007 και πελάτης στην εταιρεία από το 2003.
HERTHAN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Με πηραν πριν λιγο απο οτε και με εκαναν μια παρα πολυ καλη προσφορα. Λοιπον μου προσφεραν: 24mb internet(πιανω 21mb με οτε) Απεριοριστα σταθερα 30 λεπτα κινητα full pack ote tv με 40.80 το μηνα για ενα χρονο.Το θεμα ειναι οτι εκανα ανανεωση συμβολαιου με forthnet στα 40 ευρο για Ξερεις μετα τον χρονο που διαμορφωνεται η τιμη? Σου ειπανε τιποτα?
king2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ξερεις μετα τον χρονο που διαμορφωνεται η τιμη? Σου ειπανε τιποτα? Οχι δεν ρωτησα παραπανω λεπτομερειες.Την ειπα να ξαναπαρει Δευτερα μεσημερι.Ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση.Ο μεν οτε δινει παραπανω ταινιες και hd και ιντερνετ και η forthnet 12 ωρες κινητα(που οι 8 καταναλωνονται καθε μηνα) μονο 2 καναλια για ταινιες και χαλια ιντερνετ.Επισης εχει και το novago που αν ειχα καλο ιντερνετ εινα πολυ καλη υπηρεσια.Θα ρωτησω να δω αν μπορω να γλιτωσω το πεναλτυ και αν γινετε θα παω οτε.
HERTHAN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αν μπορεις κανε μια ερωτηση για το που διαμορφωνεται η τιμη μετα τον χρονο.
king2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αν μπορεις κανε μια ερωτηση για το που διαμορφωνεται η τιμη μετα τον χρονο. Βεβαιως τη Δευτερα που θα ξαναμιλησουμε θα την ρωτησω.
nimorio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Να διευκρινησουμε αυτό το δωρεαν: Στην βασικη σελιδα του 3play αναφερει ΔΩΡΑ Εξοπλισμός Nova και εγκατάστασηεξοπλισμού συνολικής αξίας 149€ Αλλα ο εξοπλισμος που δινουν δωρο είναι ο φτηνος αξιας 49 ευρω! Αντιγραφω επισης από την δικη τους σελιδα: Επιλογή Αποκωδικοποιητή NovaBox HD 831 HD αποκωδικοποιητής Ισχύει με 18 μήνη σύμβαση 49,00€ Δωρεάν Προσοχη επισης στην διαρκεια της συμβασης/δεσμευσης που είναι 18 μηνες και όχι 12. 100 ευρω χρεωνουν δηλαδή κανονικα την εγκατασταση με το πιατακι στους τιμοκαταλογους τους; Πριν λιγα χρονια ολοι ειχαν δωρεαν τελος ενεργοποιησης και κατα καιρους επιπλέον δωρα με ετησιο συμβολαιο αξιας 50-70 ευρω. Τον τελευταιο καιρο δεν ξερω γιατι εχουν τσιμπησει οι τιμες των εναλλακτικων (αφου στην ουσια εχουν ολοι πλην του ΟΤΕ και τελος ενεργοποιησης που "ανεβαζει" στην πραξη το μηνιαιο παγιο κατά 3 ευρω περιπου) και ό,τι δινουν το δινουν μονο με δεσιμο του πελατη για 1.5-2 χρονια. Αν μπεις στο site του οτε θα δεις ότι το χρεώνουν κανονικότατα 100 ευρώ για να σου βάλουν το πιάτο. Απλά η nova το έδινε καιρό τώρα δωρεάν, οπότε το έξτρα είναι ο αποκωδικοποιητής. Είναι σημαντική διαφορά το γλυτώσεις 100 ευρώ. Με πηραν πριν λιγο απο οτε και με εκαναν μια παρα πολυ καλη προσφορα. Λοιπον μου προσφεραν: 24mb internet(πιανω 21mb με οτε) Απεριοριστα σταθερα 30 λεπτα κινητα full pack ote tv με 40.80 το μηνα για ενα χρονο.Το θεμα ειναι οτι εκανα ανανεωση συμβολαιου με forthnet στα 40 ευρο για 4mb internet 720 κινητα cinema pack hd καναλια απεριοριστα σταθερα και αν παω οτε θα πληρωσω το πεναλτυ που ειναι ενα 50αρικο.Θα με ξανακαλεσει Δευτερα η κοπελα να δουμε τι θα κανω. Απο forthnet μου ειπαν χθες οτι το ιντερνετ θα διορθωθει συντομα(εχουν περασει 7 μηνες και ακομα διορθωνετε) οποτε λετε να περιμενω λιγες μερες να δω μπας και το φτιαξουν η να παω οτε μιας και περα απο τις 12 ωρες προς κινητα σε ολα τα αλλα θα ειμαι κερδισμενος(πολλες περισσοτερες ταινιες/ολα τα αθλητικα/τελειο ιντερνετ).Για πειτε γνωμες Το έχεις γράψει λάθος ή με κάποιον τρόπο έχεις 4mb σε forthnet. Γιατί η forthnet δίνει μόνο 24αρα.
king2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αν μπεις στο site του οτε θα δεις ότι το χρεώνουν κανονικότατα 100 ευρώ για να σου βάλουν το πιάτο. Απλά η nova το έδινε καιρό τώρα δωρεάν, οπότε το έξτρα είναι ο αποκωδικοποιητής. Είναι σημαντική διαφορά το γλυτώσεις 100 ευρώ. Το έχεις γράψει λάθος ή με κάποιον τρόπο έχεις 4mb σε forthnet. Γιατί η forthnet δίνει μόνο 24αρα. Δεν ειναι λαθος.Το max που πιανω ειναι 4mb και σε ωρες αιχμης σερνετε το ιντερνετ.Συγχρονιζω στα 17 πιανω 4 με forthnet.Πιστευω οτι ο οτε δεν δινει πορτες στη forthnet και αναγκαζετε να ριξει τις ταχυτητες στα 4mb για ολους που εχουν forthnet στην περιοχη μου.Με οτε συγχρονιζα 21mb και επιανα 21mb.
HERTHAN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Το έχεις γράψει λάθος ή με κάποιον τρόπο έχεις 4mb σε forthnet. Γιατί η forthnet δίνει μόνο 24αρα. Καλα το εχει γραψει γιατι μονο τοσο πιανει ο ιδιος στην περιοχη του.
dimopou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μίλησα την περασμένη Δευτέρα με το τμήμα προσφορών της nova και ζήτησα το πακέτο full pack στα 50€ και μου είπαν ότι το full pack είναι στα 59,90€. Φυσικά και δεν το δέχτηκα. Μου είπαν να καλέσω δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό μου για να μου δώσουν καλύτερη προσφορά. (το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούλιο). Να θυμίσω ότι έχω το πακέτο start pack+novasports1+cinema pack+απερ.σταθερά+720' προς κινητά στα 39,90€ και εξοφληση μέσω πιστωτικής. Επίσης ζήτησα προσφορά για νέα σύνδεση και μου είπαν ότι πληρώνω κανονικά τα 34,90€ της φορητότητας. Οι τύποι είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ (αναφέρομαι στην προσφορά για το full pack) καθώς αντιμετωπίζουν τους πελάτες με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Για την ιστορία είμαι αδίακοπα συνδρομητής στην forthnet από το 2007 και πελάτης στην εταιρεία από το 2003. Καλά εσύ έχεις τσιμπήσει την προσφορά που είχε βγει το καλοκαίρι, η οποία είχε τρομερή τιμή. Δύσκολα θα πετύχεις κάτι αντίστοιχο.
amalis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Να έχεις υπόψιν σου ότι θα πρέπει να πληρώσεις 99 ευρώ στον οτε για εγκατάσταση νέας κεραίας ή 25 για εγκατάσταση σε υφιστάμενη, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως, αν δεν σε ενημέρωσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις