dmpatanis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μου ειπαν μετα απο αρκετη πιεση οτι δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο απο οτι λεει η προσφορα. Τα τελη ενεργοποιησης τα ειχαν δωρεαν πριν ενα περιπου μηνα αλλα πληρωνες τον Δεκτη στα 50ευρω. Το μονο μου ειπαν που μπορει να μου κανει επειδη το συμμβολαιο στην wind τελειωνει 04 Απριλιου να κλεισω την προσφορα τωρα και να μου το ενεργοποιηση τον Απριλιο.Ετσι ωστε να μην πληρωσω. Ισχυει αυτο???? Αυτην μου ειπε σε τηλ επικοινωνια οτι μπορει να μου το κανει και συμφωνησα. Ποια αλλη προσφορα υπαρχει??? Αν με παρουν τηλ απο την wind μεχρι που μπορω να φτασω ωστε να με συμφερει??? Ευχαριστω.
arma1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 με πηραν τηλεφωνο απο την hol για προσφορα διοτι ειδαν οτι την κανω για 3 play, μου προσφεραν 24αρη γραμμη ιντερνετ με απεριοριστα αστικα + tv καποια καναλια ντοκιμαντερ-εργα ( δε ξερω ποια καναλια ειναι αυτα) στην τιμη των 22 γιουρο, δε ξερω αν ειναι καλα η οχι, απλα δε δεχτηκα, οσο αφορα για την ποινη που φευγω απλα δεν εχω, κοντευω 2 χρονια και ο δευτερος χρονος ειχε γινει αναναιωση τηλεφωνικος (ειχα παρει τοτε προσφορα για απεριοριστες κλησεις)
mpampis11 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μου ειπαν μετα απο αρκετη πιεση οτι δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο απο οτι λεει η προσφορα. Τα τελη ενεργοποιησης τα ειχαν δωρεαν πριν ενα περιπου μηνα αλλα πληρωνες τον Δεκτη στα 50ευρω. Το μονο μου ειπαν που μπορει να μου κανει επειδη το συμμβολαιο στην wind τελειωνει 04 Απριλιου να κλεισω την προσφορα τωρα και να μου το ενεργοποιηση τον Απριλιο.Ετσι ωστε να μην πληρωσω. Ισχυει αυτο???? Αυτην μου ειπε σε τηλ επικοινωνια οτι μπορει να μου το κανει και συμφωνησα. Ποια αλλη προσφορα υπαρχει??? Αν με παρουν τηλ απο την wind μεχρι που μπορω να φτασω ωστε να με συμφερει??? Ευχαριστω. Η προσφορά των 29,90 από τη nova σε 3play είναι πολύ δυνατή και η wind δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι ανάλογο σε προσφορά γτ έτσι και αλλιώς δεν έχει κάτι σε start pack τηλεόρασης
simplyme1123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 με πηραν τηλεφωνο απο την hol για προσφορα διοτι ειδαν οτι την κανω για 3 play, μου προσφεραν 24αρη γραμμη ιντερνετ με απεριοριστα αστικα + tv καποια καναλια ντοκιμαντερ-εργα ( δε ξερω ποια καναλια ειναι αυτα) στην τιμη των 22 γιουρο, δε ξερω αν ειναι καλα η οχι, απλα δε δεχτηκα, οσο αφορα για την ποινη που φευγω απλα δεν εχω, κοντευω 2 χρονια και ο δευτερος χρονος ειχε γινει αναναιωση τηλεφωνικος (ειχα παρει τοτε προσφορα για απεριοριστες κλησεις) Γιατί τι παραπάνω θα έχεις απο τη nova με 10 ευρώ συν το μήνα?
arma1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί τι παραπάνω θα έχεις απο τη nova με 10 ευρώ συν το μήνα? digea εκει που ειμαι δεν υπαρχει, τωρα τι αλλο θα εχω παραπανω δε ξερω
InsertCoinToJoi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τελος καλο ολα καλα... κρατησα το τηλεφωνο με τα απεριοριστα... κρατησα το 24αρι ιντερνετ την Νοβα μου με το αθλητικο πακετο και κατι μηνες HD και τετοια που δεν με ενδιαφερουν με 39.90
stefanosnik Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εγω ειμαι wind αλλα εχω μιλησει ( και δεν μου ειπαν για δωρεαν τελος ενεργοποιησης) αυριο περιμενω το συμβολαιο να το υπογραψω, οποτε μαλλον αργησα...!!!
stroumfita2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εγω ειμαι wind αλλα εχω μιλησει ( και δεν μου ειπαν για δωρεαν τελος ενεργοποιησης) αυριο περιμενω το συμβολαιο να το υπογραψω, οποτε μαλλον αργησα...!!! πολύ απλά δεν υπογράφεις !!! Η κάθε εταιρία δίνει προσφορές σε διάφορους συνεργάτες. Σου στέλνω pm πάρε αύριο προτού υπογράψεις και αν υπάρχει ακόμα η προσφορά κανόνισε ραντεβού με αυτούς.
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 με έχουν πάρει 5 φορές στο σταθερό για το 3πλεη της forthnet αλλά δυστηχώς έκανα συμβόλαιο με hol εκ νέου οπότε..δεν συμφέρει να πληρώσω και πάγιο ενεροποίηση και πέναλτυ αποχώρησης απο την hOl.. θα βγεί ένα 90άρι..
zannakis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Με πηραν Απο την Wind που ημουν και μου εκαναν αντιπροσφορα στα 17 Ευρω Απεριοριστα Σταθερα - Υπεραστικα 24Μps Internet και 5 ωρες Κινητα !!! Για 18 μηνες !!! --- >> Νομιζω οτι συνφερει τρελα !!! Οποτε Παραμενω στην Wind (Αμα δουν οτι φευγεις κολοτουμπες κανουν) Εγώ που είμαι στη cyta πως γίνετε να πάρω αυτή την προσφορά??? γιατί απο το τηλέφωνο μου λένε 24μηνες με 25€..
tiropitas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ που είμαι στη cyta πως γίνετε να πάρω αυτή την προσφορά??? γιατί απο το τηλέφωνο μου λένε 24μηνες με 25€.. Χαχαχα.. Τι 25 ρε πάνε καλά; Δηλαδή πάω forthnet και μου βγαίνει 5 ευρώ για το startpack?
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν γινονται ετσι οι συγκρισεις. ΔΕΝ εχει η Forthnet στο πακετο αυτό 5 ωρες δωρεαν προς κινητα.
dimitris_sg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια νομιζω τις τελευταιες μερες θελουν να χτυπησουν την wind. Εχω γνωστο σε εταιρια προωθησης προσφορων forthnet και μου πε οτι ειδικα σε συνδρομητες wind κανουν δωρο αποκωδικοποιητη, εγκατασταση αλλα και τα τελη ενεργοποιησης 35 ευρω αν θυμαμαι, για να ερθουν στη forthnet με νεα συνδεση. Οποτε οσοι θελετε κατι καλυτερο και ειστε ηδη συνδρομητες, καντε μια φορητοτητα προς την wind μηπως και καταφερετε κατι. Βιαστειτε ομως δεν θα κρατησει πολυ. Σημερα που ξαναρωτησα μου ειπε οτι τελειωσε η συγκεκριμενη προσφορα... Αν αλλαξει παλι κατι θα ενημερωσω.
mixanikakias Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αν θέλει κάποιος να έχει και δορυφορικά κανάλια η τιμή των 29,90 σε nova 3play start pack αξίζει αφού δίνει αυτή την περίοδο δωρεάν τα έξοδα εγκατάστασης (πιάτο , αποδικωποιητή κ.τ.λ.) 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Να διευκρινησουμε αυτό το δωρεαν: Στην βασικη σελιδα του 3play αναφερει ΔΩΡΑ Εξοπλισμός Nova και εγκατάστασηεξοπλισμού συνολικής αξίας 149€ Αλλα ο εξοπλισμος που δινουν δωρο είναι ο φτηνος αξιας 49 ευρω! Αντιγραφω επισης από την δικη τους σελιδα: Επιλογή Αποκωδικοποιητή NovaBox HD 831 HD αποκωδικοποιητής Ισχύει με 18 μήνη σύμβαση 49,00€ Δωρεάν Προσοχη επισης στην διαρκεια της συμβασης/δεσμευσης που είναι 18 μηνες και όχι 12. 100 ευρω χρεωνουν δηλαδή κανονικα την εγκατασταση με το πιατακι στους τιμοκαταλογους τους; Πριν λιγα χρονια ολοι ειχαν δωρεαν τελος ενεργοποιησης και κατα καιρους επιπλέον δωρα με ετησιο συμβολαιο αξιας 50-70 ευρω. Τον τελευταιο καιρο δεν ξερω γιατι εχουν τσιμπησει οι τιμες των εναλλακτικων (αφου στην ουσια εχουν ολοι πλην του ΟΤΕ και τελος ενεργοποιησης που "ανεβαζει" στην πραξη το μηνιαιο παγιο κατά 3 ευρω περιπου) και ό,τι δινουν το δινουν μονο με δεσιμο του πελατη για 1.5-2 χρονια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις